2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne olmuş burada böyle yaa ne kadar mesaj birikmiş gözlerim yaşardıı

Uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel uyandım kızlar. Rüyamda bebeğimi gördüm, böyle mızıklanıyo somurtuyo, hemen aldım kucağıma sonra yatırdım altını değiştiriyodum. Bana bi gülümsedi öyle yatarken, göbüşünü gıdıkladım kıkırdadı. Ay ne kadar güzel bi bebekti anlatamam
Bizim görüş günümüz de çarşamba. Biraz gerginim. En son bebişim neredeyse 2 hafta önden gidiyordu, diyet insülin derken moralim bozuk. İki gündür sanki içeri sığmıyo, kaburgalarımı kıracak neredeyse, çok mu şişmanladı diye üzülüyorum

Canim niye moralini bozuyorsun ki, sen sürekli ölçüm yapiyorsun hatirladigim kadariyla, elinden geldigince diyet de yaptın. Emek verdin, bundan sonrasi genetik faktör, onu da degistirme imkanimiz yok malesef bu arada sunu da diyim, hepimizin bebisleri iki hafta ileriden gidiyordu son zamanlara kadar, benimki de dahil, ama burda gorduklerim ve kendi bebegim hep son muayenelerde haftasiyla uyumlu gelmeye basladi. Seninki de öyle cikacak bak görürsün

Ah canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama insanın canı yememesi gereken şeyleri çekiyor, arada kaçamak yapmadım desem yalan olur. O yüzden biraz suçlu hissediyorum Umarım öyle olur, önden gidiyor demesine çok takılmadım aslında çünkü karın çevresi normaldi, doktor da şekerden değil genetik olabilir demişti. Ama bu sefer karın çevresi de büyük çıkar mı diye endişelendim, açlık şekerimi düşüremedim bir türlü maalesef. Bi de neden bu benim başıma geldi diye düşünüyorum, daha 2 ayım var git gide kötüleşecek artık her şeyi taneyle mi yiyeceğim, dün iki dilim patates yerken nasıl korktum anlatamam

Günaydın kızlarrr. Sayfalarin birikmesi ne güzel oku oku ohhh cansiniz. En başından beri gece kuşu olmadigimdan sohbetlere dahil olamadim ama tek tek okudum cok tatli sohbetler olmuş
mydreams93 yalniz degilsin güzelim 8 aydir sucuk salam sosis yemedim ve hasret cekiyorum sucuk özellikle. Ama yicem bu gidisle herkes yiyormuş hic demiyorsunuz yaa

Hepimiz ne kacamaklar yapiyoruz bilsen ben bebegimin canı çekti deyip sürekli paketli yiyecekler yiyorum mesela yaptigin kacamaklar icin vicdan yapma tamamen saglikli beslenmek önceki normalinde yoksa mümkün degil ki evet bir sure daha dikkat etme psikolojisi insanı geriyor, 2 ay var ama üstesinden geleceksindir, sen güçlü bir annesin cogu gitti azı kaldı

Bi insan 9 aydir nasil sucuk yemez ya sen nasil bi annesinnn bahar Allah askina bugun bi kangal sucuk al ve pisirip ye lütfen, sen böyle yaptikca ben acaba cok mu başarısız anayım diye sorguluyorum

Bi insan 9 aydir nasil sucuk yemez ya sen nasil bi annesinnn bahar Allah askina bugun bi kangal sucuk al ve pisirip ye lütfen, sen böyle yaptikca ben acaba cok mu başarısız anayım diye sorguluyorum
Cidden yemedim canim ve bende kendimdeki iradeye sasiriyorum normalde hic boyle biri degilim mesela ilk 4 ay cips yememistm bi paket yedim buraya yazdm cok sasirdilar ne var cipsten biz hep yiyoruz dediler o zamanda bi garip gelmistim ama son ay cidden bende dayanamiyorum eşime diyim alsin yeter bu hasretlik ama karsi koyamadigim tek sey oldu basindan beri kola tükettim kişında yazında. Kolaya hayir diyemiyorum tek kendimi frenleyemedigim o oldu

Canım çoğu hastane çalışanı biberon filan koymayın diyor psikolojik olarak sütüm gelmez diye düşünmeyin diye o yüzden koymadım. Pompayıda aldım ama koymadım normal doğum olursa bir gün kalıcam en fazla diye bakalım ☺ evet kendime iç çamaşırı koydum depend aldım zaten yedek atlet koydum sıcak olursa terlerim diye birde kimisi üşünebiliyor diyor o yüzden bir hırka eklicem bakalım bezi bende arttırayım bari ne olur ne olmaz

Günaydın güzel anneler gece boyu nöbetteydim ne inatçı ateşmiş kızım da daha hala hafif var bu grip bana bulaşırsa nasıl iyileşirim hiç bir fikrim yok umarim tez vakitte iyileşir
K Kmsemkimim cnm bizi habersiz bırakma nasıl sancıların düzenli mi karnım aşağı indi yazmışsın gece ay ben 1 haftadir inik gibi midem de yanmıyor umarım zamanında gelir bebeklerimiz

Aaa eveet sen kola iciyordun hatirladim simdi bak simdi düşündüm, ben de kola icmedim hic bu aksam ben de kola partisi verebilirim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…