- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.041
Yok canım doğum başlamadı.. nst çekildi sancım var ama açıklığın yok.. olsaydı doktor yatış yapar sancı kesilsin diye ilaç serum yapardık dedi.. ama Allahtan açıklık yok.. bebek haftasına göre iyi maşallahK Kmsemkimim canim ne yaptin nasilsin? Senin haftan ileriydi zaten dogum basladiysa da saglikla almissindir umarim kucaginabizi habersiz birakma
İnşallah canım zamanında olsun da bebişler sağlıkla.. sancı var acıklık yok daha dinlen dedi eve gönderdiGünaydın güzel anneler gece boyu nöbetteydim ne inatçı ateşmiş kızım da daha hala hafif var bu grip bana bulaşırsa nasıl iyileşirim hiç bir fikrim yok umarim tez vakitte iyileşir
K Kmsemkimim cnm bizi habersiz bırakma nasıl sancıların düzenli mi karnım aşağı indi yazmışsın gece ay ben 1 haftadir inik gibi midem de yanmıyor umarım zamanında gelir bebeklerimiz
Daha iyiyim canım sağolasın.. sancı var acıklık yok daha eve gönderdi doktorumK Kmsemkimim canim hersey yolunda mi bizi bilgilendir merak ediyoruz...En son seninle butun belirtilerimiz ayniydi korktum gunumuzde yakinRabbim yardimcin olsun
İyiyim sağolasın.. sancı var acıklık yok eve gönderdi doktorumCanım hayırlı haberler ver bize inşallah
Güzel haberlerle dönmen dileğiyleSancım var hastaneye gidiyorum
İyiyizz sancı var acıklık yok evdeyim dinlenmedeyim
İyiyizz canım bir an korkuttu Umay hanım ama olsunAy hadi güzel haberlerle gel
Oh iyi biraz daha zamanini beklesin bebis. Bundan sonra yavastan sancilar dogumlar konusulmaya baslanacakYok canım doğum başlamadı.. nst çekildi sancım var ama açıklığın yok.. olsaydı doktor yatış yapar sancı kesilsin diye ilaç serum yapardık dedi.. ama Allahtan açıklık yok.. bebek haftasına göre iyi maşallahama haftaya bir daha kontrole gitcem.. zaten gece gündüz fark etmez sancın olursa gel açıklık başlamışsa sezaryen alırım dedi..
Gece boyu vardı sancım .. sancı var ama açıklık yok evdeyiz dinleniyorumCanımm insallah sorun yoktur, hafta olarak da en ileri sensin icimizdedüzenli siklikla mi devam etti ki ? Saglikla gidin dönün bebisinle
Aynn artık doğumlar yakınOh iyi biraz daha zamanini beklesin bebis. Bundan sonra yavastan sancilar dogumlar konusulmaya baslanacak
Yorumumu elimde paket meyve suyu varken yazıyorum arkadaşım herşeyden önce bizde insanız. Kendini suçlama bebeğine kaç aydır en iyi şekilde bakıyorsun besliyorsun zatenAh canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama insanın canı yememesi gereken şeyleri çekiyor, arada kaçamak yapmadım desem yalan olur. O yüzden biraz suçlu hissediyorumUmarım öyle olur, önden gidiyor demesine çok takılmadım aslında çünkü karın çevresi normaldi, doktor da şekerden değil genetik olabilir demişti. Ama bu sefer karın çevresi de büyük çıkar mı diye endişelendim, açlık şekerimi düşüremedim bir türlü maalesef. Bi de neden bu benim başıma geldi diye düşünüyorum, daha 2 ayım var git gide kötüleşecek artık her şeyi taneyle mi yiyeceğim, dün iki dilim patates yerken nasıl korktum anlatamam
Ay cidden Baharişko bi biz kalmışız. İnstagramda bi caps vardı o aklıma geldi bakın herkes boşanıyorsa bana da haber verin ben hala herkes evli diye evliyim gibi bişey oldu durumumuzGünaydın kızlarrr. Sayfalarin birikmesi ne güzel oku oku ohhhcansiniz. En başından beri gece kuşu olmadigimdan sohbetlere dahil olamadim ama tek tek okudum cok tatli sohbetler olmuş
mydreams93 yalniz degilsin güzelim 8 aydir sucuk salam sosis yemedim ve hasret cekiyorum sucuk özellikle. Ama yicem bu gidisle herkes yiyormuş hic demiyorsunuz yaa
Sancıyı da merak ediyorum, nasıl bir şey regli ağrısı gibi mi yoksa sızlama gibi miİyiyizz canım bir an korkuttu Umay hanım ama olsun
Yok canım doğum başlamadı.. nst çekildi sancım var ama açıklığın yok.. olsaydı doktor yatış yapar sancı kesilsin diye ilaç serum yapardık dedi.. ama Allahtan açıklık yok.. bebek haftasına göre iyi maşallahama haftaya bir daha kontrole gitcem.. zaten gece gündüz fark etmez sancın olursa gel açıklık başlamışsa sezaryen alırım dedi..
Ben odasına sadece dolap yaptırdim boydan boya hem kendi depolama alanim olsun hemde bebeğimin eşyaları için olsun diye. Yani bakınca odasi gibi bile değil sadece dolap var ama çamaşır asiliyken aynı hüzün bana da çöküyorhenüz ağlamadım ama yakındır hissediyorum
Hamilelik boyunca karışık tost gömdüm ben canımGünaydın kızlarrr. Sayfalarin birikmesi ne güzel oku oku ohhhcansiniz. En başından beri gece kuşu olmadigimdan sohbetlere dahil olamadim ama tek tek okudum cok tatli sohbetler olmuş
mydreams93 yalniz degilsin güzelim 8 aydir sucuk salam sosis yemedim ve hasret cekiyorum sucuk özellikle. Ama yicem bu gidisle herkes yiyormuş hic demiyorsunuz yaa
Amin canım zamanında olması önemli onun içinK Kmsemkimim geçmiş olsun canım, açıklık olmamasına çok sevindim bebiş maşallah haftasına göre iyi olsa da zamanında gelsin miniş kuş :)
Regli gibi ara ara batmalar oluyor kasıkta böyle kemiklerimde ağrıyor belden ve leğen kemiklerimden bir huzursuzluk hissi canım göbekten aşağısında belli oluyır bir sorun olduğu acısındamSancıyı da merak ediyorum, nasıl bir şey regli ağrısı gibi mi yoksa sızlama gibi mi
Yok yok bende gomecegm yeter gariHamilelik boyunca karışık tost gömdüm ben canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?