2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
K Kmsemkimim canim ne yaptin nasilsin? Senin haftan ileriydi zaten dogum basladiysa da saglikla almissindir umarim kucagina bizi habersiz birakma
Yok canım doğum başlamadı.. nst çekildi sancım var ama açıklığın yok.. olsaydı doktor yatış yapar sancı kesilsin diye ilaç serum yapardık dedi.. ama Allahtan açıklık yok.. bebek haftasına göre iyi maşallah ama haftaya bir daha kontrole gitcem.. zaten gece gündüz fark etmez sancın olursa gel açıklık başlamışsa sezaryen alırım dedi..

İnşallah canım zamanında olsun da bebişler sağlıkla.. sancı var acıklık yok daha dinlen dedi eve gönderdi

Oh iyi biraz daha zamanini beklesin bebis. Bundan sonra yavastan sancilar dogumlar konusulmaya baslanacak

Yorumumu elimde paket meyve suyu varken yazıyorum arkadaşım herşeyden önce bizde insanız. Kendini suçlama bebeğine kaç aydır en iyi şekilde bakıyorsun besliyorsun zaten Arada bir kaçamaklar onu rahatsız etmez bende 1 ayı geçiktir su içemiyorum tiksindim napıyım zorlasamda olmuyo içtiğimde istifra etmeye çalışmak onları daha çok zorluyo doktorumuzda sorun değil zorlama yerine başka şeyler koy dedi onları yapmaya çalışıyorum. Zaten birkaç haftalık ileri geri durumları çok normal diyorlar
Ay cidden Baharişko bi biz kalmışız. İnstagramda bi caps vardı o aklıma geldi bakın herkes boşanıyorsa bana da haber verin ben hala herkes evli diye evliyim gibi bişey oldu durumumuz

K Kmsemkimim geçmiş olsun canım, açıklık olmamasına çok sevindim bebiş maşallah haftasına göre iyi olsa da zamanında gelsin miniş kuş :)

Ben de şimdi gülüyorum zaten de o an niyeyse çok içlendim sen de sakın ağlama

Hamilelik boyunca karışık tost gömdüm ben canım

Sancıyı da merak ediyorum, nasıl bir şey regli ağrısı gibi mi yoksa sızlama gibi mi
Regli gibi ara ara batmalar oluyor kasıkta böyle kemiklerimde ağrıyor belden ve leğen kemiklerimden bir huzursuzluk hissi canım göbekten aşağısında belli oluyır bir sorun olduğu acısındam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…