2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İşlenmiş et bende yemedim kızlar salan sucuk sosis dayanıyorum önümde pastırmalar gömdüler yine dayandım
Karnın aşağı inmesi konuşulmuş benimde inmiş gibi hissediyorum bakalım çarşamba kontrolüm var merak ediyorum ne alemde pozisyon aldı mı diye birde rüyamda doğurmuştum erken küvezde ama kucağıma veriyorlardı emzireyim diye ayy emziremiyorum bir türlü çocuğu tutamıyorum elimde kayıyor devamlı kabustu resmen neden yapamıyorum diye

Bende bugün doktor randevusu olanlardanim inşallah güzel hayırlı şeyler der
Zaman daraldikca heyecan artıyor heyecandan yiyesim gelmiyor aklımda tuhaf sorular ilk oldugu için bilmediğim bir olay rüyalarıma giriyor hala eksikler var yetişemiyorum sanki bir çok şeye çünkü zihnimde hep doğum bebek ve sonrası süreçler var Allah im hepimize sağlıkla bu süreci atlatıp kucağımıza sağlıkla almayı buyutmeyi nasıp etsin inşallah

Bende gece wc icin kalkiyorum ya sanki hic uyumamis gibiyim beynim arka planda hep bebek dogum ilgili seyler dönüyor kafada. Acayip bisey

Herkese günaydın hayırlı mutlu bir hafta diliyorumbugun cok zamandan sonra çoğu arkadaşlarımızın görüş günü, insallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz bizimde yarın kizimi 1 aydır görmüyorum,cok heyecanlıyım

K Kmsemkimim geçmiş olsun canımbebişin iyi cok şükür artik bundan sonra hepimizin yavastan sancilari tutar,heran icin hazırlıklı olmamız gerek

Kola konusunda da yalnız hissetme kendini onu da içiyorum ben
Hahahaha elimde kolayla okudum .ben işte bi kokoreç yemedim onun dışında herşey devam.Vallahi kokoreç de gözümün önünden gitmiyor aklımı çeliyor yanında kolayla ama tutuyorum kendimi

Yavruummm. Hormonlar pik yapmış bebeğim. Dur sakinleş. Öncelikle sen çok bilinçli ve önlem alan bir annesin. Ben insüline başladım biliyorsun, doktora son gittiğimde bebek şekerden etkilenmiş mi dedim. Direkt hayır etkilenmemiş bundan sonra da etkilenmez artık bunu takmana gerek yok dedi. Sen şekerini düşüremedin belki ama artmasını engelliyorsun. Ve gerçekten insanız arkadaşım ve bebekler o kadar narin değil öyle aşırı vicdan yaparak onuda kendini de strese sokabilirsin. Ne gerek var? Sen zaten yememen gerekenleri yemiyorsundur. Arada ufak kaçaklar olabilir.

Günaydın canım anneler. BAyadir giremiyorum. Kendi evimde değilim. Oğlum telefonu ele geçiriyor vermiyor. Bbaa evinde internet yok benim de GB lar kısıtlı . Bayram gelen giden misafirlik çok yoğun. Sitem edilmiş haklı olarak. Hepiniz iyisinizdir insalalh . Ben çok fena öksürüyor ummm ciğerlerim cikcacak sanki.

Selamlar kızlarr herkese en güzel haftalar bayadır bu kadar sayfa birikmemiş oku oku bitmedi valla oofff bitek benımmi bhıcbısey hazır değil diye dusunmeden edemedım masallah herkes cantaları falanda hazırlamıs ben hala ya kargo gözlüyorum yada hangi gogus ucu kremını alsam diye düşünüyorum okuyunca bı streslenmedım değil ya bizde sehırdısındaydık dun gece geldik . Bız sehır dısındayken dolabı geldi bebıskomun burda hiçkimsem yok mecburen annemı bekliyorum bende temzlık bebişin kıyafetleri için vs . Bu arada bayramda annemlerdeydım ama sabah bır kac gun suren kasıntılarla mucadele ettim biraz zorlu geçiyorr beynimde tek dolan sey ise dogumm biraz fazla korkuyorummm uzun yazmısım biraz ama bende durumlar böyle Allahım hepimize saglıklı guzell dogumlar nasip etsinnn

Canım numaraları alan benim evet inkar da etmedim hiçbir zaman. Bir taraftan tablo düzenledim bir taraftan sizi takip ettim, birine bir şey olsa herkes bana sordu. Ben de ara ara aklıma geldikçe " birine bir şey olursa haberimiz olsun " diye numara almaya başladım. Sizlerin numaralarını fırsat buldukça kaydettim. Sıra size yeni yeni geliyordu belki de , bir iki arkadaşın şikayeti üzerine banlanınca kimi kaydedip etmediğimi bile karıştırdım. Üstelik msjlarım da silindi. Birilerini ayırt edip diğerlerini kaydetmem gibi bir durum söz konusu bile değil. Bu şekilde anlaşılmak şu an beni üzdü. Hele bunun art niyetli düşünülmem beni daha da üzdü açıkçası. Ben bu cümleleri haketmedim ya kabul etmiyorum

Benimde daha hiçbirşeyim hazır değil kendime yeni yeni sütyen don va alıyorum hdjdj 37 den önde hazırlamayacağım jdjdj neye güvendiğimi inan bilmiyorum ama yok yani olmayacak gibi ben göğüs ucu için krem almadım canım almayı düşünmüyorum şimdi

Güzel haberlerle gel canim

Melisss ay çok heyecanlıdır 1 ay sonrasında görmek ay şimdiden insanın kalbi eriyor anam kucağımıza verinceler nasıl olcaz acaba

Sende güzel haberlerle gel canım

Ben de bugün doktordan geldim , kırgın da olsam yazmak istedim, yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar merak edenler var... 35+0 ız bugun değerlerimiz haftamız ile uyumlu çıktı. ( baş çapı 34+5 gün , karın cevresi 34+1, femur boyu 65.6 mm yaklaşık 45 cm ) 2400 gr çıktı kuzum. Nst ye girdim sancım çıkmadı. Bu gidişle 3 kg doğar gayet sağlıklı dedi. Gün vermedi. On gün sonra yeniden gideceğiz...

İyiyizz canım bir an korkuttu Umay hanım ama olsun
Ağzını sevdiğim ben bile korktum hdjdj aslında korkmak değilde böyle sevinçle tedirginlik karışık birşey oldu bana da
36. Haftada olduğun için şurda kaldı 1 haftan sonra istediği an gelsin ne tedirgin olurum ne biriey direkt bayram havasına girerim bacım ben

Bende gece wc icin kalkiyorum ya sanki hic uyumamis gibiyim beynim arka planda hep bebek dogum ilgili seyler dönüyor kafada. Acayip bisey
Ben kaç gecedir uyumuyorum. Dün yazlıktan da döndük evin klimaları takılmadı daha. ,Heryer sivrisinek sıcak deliricem

Kaçta canım yarın :) güzel haberler getir inşallah. Aynıydık sanki seninle

Sendeki iradeye maşallah
Bende neden irade yok acaba ya jdkdk
Bebiş kendini mahrum bırakmışsın gihi hissedip üzmüyorsan aslında en iyisini yapıyorsun. Ben mesela kısıtlanıyormuş gibi hissedip hoşlaşmıyorum o kadar dikkat etmekten. Ama asla yemediklerim de var. Karides ve sosis gibi. Bunlara da düşkünümdür normalde ama yok yemedim. Ama cips yedim yani jdjdk çocuğumda kıtır kıtır yemesin mi içerde hdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…