- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.061
Bende gece wc icin kalkiyorum ya sanki hic uyumamis gibiyim beynim arka planda hep bebek dogum ilgili seyler dönüyor kafada. Acayip biseyBende bugün doktor randevusu olanlardanim inşallah güzel hayırlı şeyler der
Zaman daraldikca heyecan artıyor heyecandan yiyesim gelmiyor aklımda tuhaf sorular ilk oldugu için bilmediğim bir olay rüyalarıma giriyor hala eksikler var yetişemiyorum sanki bir çok şeye çünkü zihnimde hep doğum bebek ve sonrası süreçler var Allah im hepimize sağlıkla bu süreci atlatıp kucağımıza sağlıkla almayı buyutmeyi nasıp etsin inşallah
Kola konusunda da yalnız hissetme kendini onu da içiyorum benYok yok bende gomecegm yeter gari
Hahahaha elimde kolayla okudum .ben işte bi kokoreç yemedim onun dışında herşey devam.Vallahi kokoreç de gözümün önünden gitmiyor aklımı çeliyor yanında kolayla ama tutuyorum kendimiKola konusunda da yalnız hissetme kendini onu da içiyorum ben
Jdjdjdj içimizde serinlemesin mi ya jdjd bende içiyorum vallaKola konusunda da yalnız hissetme kendini onu da içiyorum ben
Yavruummm. Hormonlar pik yapmış bebeğim. Dur sakinleş. Öncelikle sen çok bilinçli ve önlem alan bir annesin. Ben insüline başladım biliyorsun, doktora son gittiğimde bebek şekerden etkilenmiş mi dedim. Direkt hayır etkilenmemiş bundan sonra da etkilenmez artık bunu takmana gerek yok dedi. Sen şekerini düşüremedin belki ama artmasını engelliyorsun. Ve gerçekten insanız arkadaşım ve bebekler o kadar narin değilAh canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalıştım ama insanın canı yememesi gereken şeyleri çekiyor, arada kaçamak yapmadım desem yalan olur. O yüzden biraz suçlu hissediyorumUmarım öyle olur, önden gidiyor demesine çok takılmadım aslında çünkü karın çevresi normaldi, doktor da şekerden değil genetik olabilir demişti. Ama bu sefer karın çevresi de büyük çıkar mı diye endişelendim, açlık şekerimi düşüremedim bir türlü maalesef. Bi de neden bu benim başıma geldi diye düşünüyorum, daha 2 ayım var git gide kötüleşecek artık her şeyi taneyle mi yiyeceğim, dün iki dilim patates yerken nasıl korktum anlatamam
Aşırı katılıyorum iyi niyetle olsa dahi neden bazı arkadaşların numaraları alındı neden bazılarımızın hiç haberi bile olmadı bu platformdan çok kırıcı oldu benim içinde..Ama buranın yeri ayrı olacak her daim en stresli zamanlarda destek oldunuz bana
Benimde daha hiçbirşeyim hazır değil kendime yeni yeni sütyen don va alıyorum hdjdj 37 den önde hazırlamayacağım jdjdj neye güvendiğimi inan bilmiyorum ama yok yani olmayacak gibiSelamlar kızlarr herkese en güzel haftalarbayadır bu kadar sayfa birikmemiş oku oku bitmedi valla oofff bitek benımmi bhıcbısey hazır değil diye dusunmeden edemedım masallah herkes cantaları falanda hazırlamıs ben hala ya kargo gözlüyorum yada hangi gogus ucu kremını alsam diye düşünüyorum okuyunca bı streslenmedım değil ya bizde sehırdısındaydık dun gece geldik . Bız sehır dısındayken dolabı geldi bebıskomun burda hiçkimsem yok mecburen annemı bekliyorum bende temzlık bebişin kıyafetleri için vs . Bu arada bayramda annemlerdeydım ama sabah bır kac gun suren kasıntılarla mucadele ettim biraz zorlu geçiyorr beynimde tek dolan sey ise dogumm biraz fazla korkuyorummm uzun yazmısım biraz ama bende durumlar böyle Allahım hepimize saglıklı guzell dogumlar nasip etsinnn
Güzel haberlerle gel canimHerkese günaydınhayırlı mutlu bir hafta diliyorum bugun cok zamandan sonra çoğu arkadaşlarımızın görüş günü, insallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz bizimde yarın kizimi 1 aydır görmüyorum,cok heyecanlıyım
K Kmsemkimim geçmiş olsun canımbebişin iyi cok şükür artik bundan sonra hepimizin yavastan sancilari tutar,heran icin hazırlıklı olmamız gerek
Melisss ay çok heyecanlıdır 1 ay sonrasında görmekHerkese günaydınhayırlı mutlu bir hafta diliyorum bugun cok zamandan sonra çoğu arkadaşlarımızın görüş günü, insallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz bizimde yarın kizimi 1 aydır görmüyorum,cok heyecanlıyım
K Kmsemkimim geçmiş olsun canımbebişin iyi cok şükür artik bundan sonra hepimizin yavastan sancilari tutar,heran icin hazırlıklı olmamız gerek
Ağzını sevdiğim ben bile korktum hdjdj aslında korkmak değilde böyle sevinçle tedirginlik karışık birşey oldu bana daİyiyizz canım bir an korkuttu Umay hanım ama olsun
Ben kaç gecedir uyumuyorum. Dün yazlıktan da döndük evin klimaları takılmadı daha. ,Heryer sivrisinek sıcak deliricemBende gece wc icin kalkiyorum ya sanki hic uyumamis gibiyim beynim arka planda hep bebek dogum ilgili seyler dönüyor kafada. Acayip bisey
Kaçta canım yarın :) güzel haberler getir inşallah. Aynıydık sanki seninleHerkese günaydınhayırlı mutlu bir hafta diliyorum bugun cok zamandan sonra çoğu arkadaşlarımızın görüş günü, insallah hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz bizimde yarın kizimi 1 aydır görmüyorum,cok heyecanlıyım
Sendeki iradeye maşallahCidden yemedim canim ve bende kendimdeki iradeye sasiriyorum normalde hic boyle biri degilimmesela ilk 4 ay cips yememistm bi paket yedim buraya yazdm cok sasirdilar ne var cipsten biz hep yiyoruz dediler o zamanda bi garip gelmistim ama son ay cidden bende dayanamiyorum eşime diyim alsin yeter bu hasretlik ama karsi koyamadigim tek sey oldu basindan beri kola tükettim kişında yazında. Kolaya hayir diyemiyorum tek kendimi frenleyemedigim o oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?