- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.081
Gecmis olsun canim. Dikkat et sicakta hepimiz soguk iciyoruz haliyle hasta olmayalm son zamanlarda.Günaydın canım anneler. BAyadir giremiyorum. Kendi evimde değilim. Oğlum telefonu ele geçiriyor vermiyor. Bbaa evinde internet yok benim de GB lar kısıtlı . Bayram gelen giden misafirlik çok yoğun. Sitem edilmiş haklı olarak. Hepiniz iyisinizdir insalalh . Ben çok fena öksürüyor ummm ciğerlerim cikcacak sanki.
8.aya girene kadar ciddiyetle yemedim canım da istemedi 8 den sonra bi güncelleme geldi ne varsa yedimSendeki iradeye maşallah
Bende neden irade yok acaba ya jdkdk
Bebiş kendini mahrum bırakmışsın gihi hissedip üzmüyorsan aslında en iyisini yapıyorsun. Ben mesela kısıtlanıyormuş gibi hissedip hoşlaşmıyorum o kadar dikkat etmekten. Ama asla yemediklerim de var. Karides ve sosis gibi. Bunlara da düşkünümdür normalde ama yok yemedim. Ama cips yedim yani jdjdk çocuğumda kıtır kıtır yemesin mi içerde hdjd
Bacım 8 ay bile maşallah ya8.aya kadar ciddiyetle yemedim canım da istemedi 8 den sonra bi güncelleme geldi ne varsa yedim
Az kaldı ama küvozde kalması mı yoksa karnımda durmasımı onun için daha iyi aslında beni korkutam bu oldu.. bebek için en güvenilir yer anne karnıAğzını sevdiğim ben bile korktum hdjdj aslında korkmak değilde böyle sevinçle tedirginlik karışık birşey oldu bana da
36. Haftada olduğun için şurda kaldı 1 haftan sonra istediği an gelsin ne tedirgin olurum ne biriey direkt bayram havasına girerim bacım ben
Tabii ki bu ikisi kıyas kabul etmez. En doğru yer anne karnıAz kaldı ama küvozde kalması mı yoksa karnımda durmasımı onun için daha iyi aslında beni korkutam bu oldu.. bebek için en güvenilir yer anne karnıama doğru az kaldı Cok şükür öyle böyle 2 haftaya kadar ben bekliyorum kızımı
Az kaldı ama küvozde kalması mı yoksa karnımda durmasımı onun için daha iyi aslında beni korkutam bu oldu.. bebek için en güvenilir yer anne karnıama doğru az kaldı Cok şükür öyle böyle 2 haftaya kadar ben bekliyorum kızımı
Oy maşallahGünaydın hanımlar bende doktordayım 34+4 üz aslında ama 35 hafta dedi doktorum 2550 gram çok şükür ilaçları bıraktık günlük hayatıma kaldığım yerden devam edebileceğimi söyledi çok şükür şimdi nst sıra bekliyorum bugün çok yoğun bayram çıkışı dolayısıyla
Tabii ki bu ikisi kıyas kabul etmez. En doğru yer anne karnıyaa gelsin 37 den sonra teyzelerinide çok bekletmesin jdjdj
Olsun canım çok şükür iyiyiz ikimiz de heyecanlı bir bekleyiş başladı artıkOy maşallah
Ben sizin durumunuzu kaçırmışım kusura bakmayın. İyisiniz di mi sizde bebekte
Ya ben çok kararsızım o konuda udjdjGelcek hiç biri içerde kalmıcak
Ben kaç gecedir uyumuyorum. Dün yazlıktan da döndük evin klimaları takılmadı daha. ,Heryer sivrisinek sıcak deliricem
Güneşe maşallah gelisiminin yolunda olmasina cok sevindim. Kırgın oldugun konu nedir tam olarak anlayamadim. Sen banlaninca cogumuz senin hakkini savunup adminleri etiket yapip karsı çıktk. Ama bizde inan bunu haketmedik. Numaralari alma niyetinde hicbir sakinca gormuyorum. İyi yaptin düsündün bizi çünku merakta kaliyoruz haklisin. Ama wp kurulma olayi baştan yanliştı bunu kabul etmek gerekiyor. Grubun dinamigine zarar verir bu konu tartismaya kapatilmistir yazan sen degil miydin bacim? Bide ustune bu oldu ee noldu ramazan bayraminda bile fıkır fıkır olan grup son 1 aydir sus pus....ee en son dayanamadim dün sitemi ben baslattim. Isim vermiyorum bi arkadasta bana ozelden demesin mi biz wp gectk senin haberin yok mu orda aktifiz. Ee ne anlami kaldi buranin...senin sucsuz yere banlanmana hala karsiyim ama sende keske sadece no vermek isteyenleri alip kaydetme yapsaydin ulasamassak ona ulasma firsati sende olsaydi sadece. Wp kurulma amaci güdülmeseydi. Ben en basta bu surece mesafeli oldugumu belirtmistim hatta burayada yazmistim. Wp kurulursa burayi boşlamayin üzülurum kizlar yalniz birakmayin diye... nitekim dedigimde oldu bende buna kirginim kendi adima.Ben de bugün doktordan geldim , kırgın da olsam yazmak istedim, yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar merak edenler var... 35+0 ız bugun değerlerimiz haftamız ile uyumlu çıktı. ( baş çapı 34+5 gün , karın cevresi 34+1, femur boyu 65.6 mm yaklaşık 45 cm ) 2400 gr çıktı kuzum. Nst ye girdim sancım çıkmadı. Bu gidişle 3 kg doğar gayet sağlıklı dedi. Gün vermedi. On gün sonra yeniden gideceğiz...
Bende 2 hafta öksürükten uğraştım ve sebebi yoktu yani kuru öksürük ve afedersin arada balgam çıkardım ama hasta değildim başka hiçbir şeyim yoktu yani hatta geçmeyecek sandım ama geçti çok şükür ama uzun sürdü. Seninde başka belirtin yoksa benim gibi olabilir ben birşey alerji filan yaptı yada hamilelik ten dedim bu hamilelikte olmayan şey yok vallaGünaydın canım anneler. BAyadir giremiyorum. Kendi evimde değilim. Oğlum telefonu ele geçiriyor vermiyor. Bbaa evinde internet yok benim de GB lar kısıtlı . Bayram gelen giden misafirlik çok yoğun. Sitem edilmiş haklı olarak. Hepiniz iyisinizdir insalalh . Ben çok fena öksürüyor ummm ciğerlerim cikcacak sanki.
Oh çok şükürOlsun canım çok şükür iyiyiz ikimiz de heyecanlı bir bekleyiş başladı artık
Daha iyiyim sancım azaldı ama ayaklarım havada yatıyorum bir kaç zaman böyle yatcazŞimdi iyi misin peki canım geçmiş olsn
Evet yaa siz nasılsınız nasıl gidiyor bebişle benim kız basen aşırı hareketli bazen sakın nst gelince sakin geneldeOh çok şükürhepimiz sağlıklı olalım bebişlerimiz sağlıklı olsun. Vallahi bu tedirginlik hali hamileliğin en zor yani.
Uwwww kız siz içerde kalmayı seviyomuşsunızYa ben çok kararsızım o konuda udjdj
Benim normalde 18 ağustos ama rüyamda 8 ağustos gördüm. Fakat ben babası ve dayısı hep geç doğmuşuz hdjdj hele babası vakumşa doğmuş, benim boynuma kordon dolanmış gelmeye niyetim yokmuş bu hikayeleri bildiğim için bize benzerse biz 45 e doğru gideriz
Onla gecmiş olsun inşallah hayırlısıyla geçer bu zamanlar da canımDaha iyiyim sancım azaldı ama ayaklarım havada yatıyorum bir kaç zaman böyle yatcaz
İyice büyümüş tombiş yanak maşallahBir de hiç kg almamışım gözlerim yaşardı. Bebişin önceki kontrolde kafası arkama dönük diye göstermemişti yüzünü şimdi hem yüzünü hem parmaklarını gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?