2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gecmis olsun canim. Dikkat et sicakta hepimiz soguk iciyoruz haliyle hasta olmayalm son zamanlarda.

8.aya girene kadar ciddiyetle yemedim canım da istemedi 8 den sonra bi güncelleme geldi ne varsa yedim

Az kaldı ama küvozde kalması mı yoksa karnımda durmasımı onun için daha iyi aslında beni korkutam bu oldu.. bebek için en güvenilir yer anne karnı ama doğru az kaldı Cok şükür öyle böyle 2 haftaya kadar ben bekliyorum kızımı

Bir de hiç kg almamışım gözlerim yaşardı. Bebişin önceki kontrolde kafası arkama dönük diye göstermemişti yüzünü şimdi hem yüzünü hem parmaklarını gördük

Eklentiler

• 1688373342791.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 104
  • 1688373924118.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 96
Tabii ki bu ikisi kıyas kabul etmez. En doğru yer anne karnı yaa gelsin 37 den sonra teyzelerinide çok bekletmesin jdjdj

Şimdi iyi misin peki canım geçmiş olsn

Oy maşallah
Ben sizin durumunuzu kaçırmışım kusura bakmayın. İyisiniz di mi sizde bebekte

Gelcek hiç biri içerde kalmıcak
Ya ben çok kararsızım o konuda udjdj
Benim normalde 18 ağustos ama rüyamda 8 ağustos gördüm. Fakat ben babası ve dayısı hep geç doğmuşuz hdjdj hele babası vakumşa doğmuş, benim boynuma kordon dolanmış gelmeye niyetim yokmuş bu hikayeleri bildiğim için bize benzerse biz 45 e doğru gideriz

Ben kaç gecedir uyumuyorum. Dün yazlıktan da döndük evin klimaları takılmadı daha. ,Heryer sivrisinek sıcak deliricem
Güneşe maşallah gelisiminin yolunda olmasina cok sevindim. Kırgın oldugun konu nedir tam olarak anlayamadim. Sen banlaninca cogumuz senin hakkini savunup adminleri etiket yapip karsı çıktk. Ama bizde inan bunu haketmedik. Numaralari alma niyetinde hicbir sakinca gormuyorum. İyi yaptin düsündün bizi çünku merakta kaliyoruz haklisin. Ama wp kurulma olayi baştan yanliştı bunu kabul etmek gerekiyor. Grubun dinamigine zarar verir bu konu tartismaya kapatilmistir yazan sen degil miydin bacim? Bide ustune bu oldu ee noldu ramazan bayraminda bile fıkır fıkır olan grup son 1 aydir sus pus....ee en son dayanamadim dün sitemi ben baslattim. Isim vermiyorum bi arkadasta bana ozelden demesin mi biz wp gectk senin haberin yok mu orda aktifiz. Ee ne anlami kaldi buranin...senin sucsuz yere banlanmana hala karsiyim ama sende keske sadece no vermek isteyenleri alip kaydetme yapsaydin ulasamassak ona ulasma firsati sende olsaydi sadece. Wp kurulma amaci güdülmeseydi. Ben en basta bu surece mesafeli oldugumu belirtmistim hatta burayada yazmistim. Wp kurulursa burayi boşlamayin üzülurum kizlar yalniz birakmayin diye... nitekim dedigimde oldu bende buna kirginim kendi adima.

Son düzenleme:
Bende 2 hafta öksürükten uğraştım ve sebebi yoktu yani kuru öksürük ve afedersin arada balgam çıkardım ama hasta değildim başka hiçbir şeyim yoktu yani hatta geçmeyecek sandım ama geçti çok şükür ama uzun sürdü. Seninde başka belirtin yoksa benim gibi olabilir ben birşey alerji filan yaptı yada hamilelik ten dedim bu hamilelikte olmayan şey yok valla

Uwwww kız siz içerde kalmayı seviyomuşsunız size çekerse 41. Haftayı görürsünüz ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…