- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.101
Keyfimiz yerindeymiş bizim hdjdjUwwww kız siz içerde kalmayı seviyomuşsunızsize çekerse 41. Haftayı görürsünüz ozmn
Kuşum ben bu cümleleri haketmedim yazmışın ama ben sadece kırıldığımı ifade ettim sana karşı yada burada hiçbir kimseye karşı hakedilmeyecek sözler etmem,haddime değil asla ki senin yerin bende her zaman ayrı hemşehrim olarak bunu söylememe bile gerek yok diye düşünüyorum.Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm wp olayı eğer gerçekse..İlk başta inanmadım ben yoktur öyle bir şey dedim ama bazı arkadaşlara wp da aktif olunduğu söylenilince ben de dahil buradaki arkadaşlar kendimizi kötü hissettik grup çok sessizleşti ki hepimizinde en duygusal olduğu zamanlar..Yoksa sen deprem zamanında bile gelip burda bize yazdın ulaştın biz sana ve diğer arkadaşlara destek olmaya çalıştık yani en kötü günlerde bile biz hep haberdar idik birbirimizden.Sonra bazı arkadaşlar olmayınca bi telaş sardı neredeler ne oldu gibisinden.Şimdi böyle bir sessizlik bu gruba yakışmadı ve bak herkes ne kadar mutlu bazı arkadaşlar geri döndü diye.Bunların hepsi çok sevgiden ne olur ne sen bizi yanlış anla ne de biz seni.Gebeyiz hakkımız birbirimize geçmesin ama ortada açıklama yapılmadan gerçekleşen bazı olaylar varken bizim kırılmamız da normal değil mi gadasını aldığım?Canım numaraları alan benim evet inkar da etmedim hiçbir zaman. Bir taraftan tablo düzenledim bir taraftan sizi takip ettim, birine bir şey olsa herkes bana sordu. Ben de ara ara aklıma geldikçe " birine bir şey olursa haberimiz olsun " diye numara almaya başladım. Sizlerin numaralarını fırsat buldukça kaydettim. Sıra size yeni yeni geliyordu belki de , bir iki arkadaşın şikayeti üzerine banlanınca kimi kaydedip etmediğimi bile karıştırdım. Üstelik msjlarım da silindi. Birilerini ayırt edip diğerlerini kaydetmem gibi bir durum söz konusu bile değil. Bu şekilde anlaşılmak şu an beni üzdü. Hele bunun art niyetli düşünülmem beni daha da üzdü açıkçası. Ben bu cümleleri haketmedim ya kabul etmiyorum
Ya zaten bir babaları çağırınca bir de nsy ye girince bu yavrulara bir sakinlik geliyor bende anlamadım o kısmı hdjdj iyiyiz çok şükür. Son gittiğimde oğluşun yüzünü gördüm onun keyifi ve hevesiyle çok iyiyim hdjdjEvet yaa siz nasılsınız nasıl gidiyor bebişle benim kız basen aşırı hareketli bazen sakın nst gelince sakin genelde
Aynen canım yaa iyi maşallah iyi olmanıza sevindimYa zaten bir babaları çağırınca bir de nsy ye girince bu yavrulara bir sakinlik geliyor bende anlamadım o kısmı hdjdj iyiyiz çok şükür. Son gittiğimde oğluşun yüzünü gördüm onun keyifi ve hevesiyle çok iyiyim hdjdj
Ben de öncelikle Güneş’e bir masallah diyorumBen de bugün doktordan geldim , kırgın da olsam yazmak istedim, yazdıklarımızı okuyan arkadaşlar merak edenler var... 35+0 ız bugun değerlerimiz haftamız ile uyumlu çıktı. ( baş çapı 34+5 gün , karın cevresi 34+1, femur boyu 65.6 mm yaklaşık 45 cm ) 2400 gr çıktı kuzum. Nst ye girdim sancım çıkmadı. Bu gidişle 3 kg doğar gayet sağlıklı dedi. Gün vermedi. On gün sonra yeniden gideceğiz...
Bilmiyorsunuz... Bilseydiniz bana bunları ima dahi etmezdiniz arkadaşlar. Ben herkes bana banlandıktan sonra ardarda hayırdır ne oldu diye yazmaya başlayınca yazılanlara dönmekle başedemedim. Grubu aktifleştirdim. Arkadaşlara açıklamayı yaptıktan sonra kapatılmasını istemediler, ben de sizleri merak ettim siteye dahi giremedim pc den banladıkları için. Haberlerinizi onlardan aldım. Yazmayanların kendi tercihidir. Ben özellikle kaç kez kendilerine yazın orda arkadaşlarımız var diye söyledim kaç kez... Ama zorla da girip yazdıramam ya insanlara. Demek ki bir şeylerden huylandılar sogudular girmek istemediler. Ben yine de girdim yazdım size. Ben zaten numara vermek istemeyen kimseye ısrarda bulunmadım terslemedim. Anlayışla karşıladım. Tercih meselesidir dedim. Bu yazımdan sonra beni yine banlayabilirler. Tek üzüntüm size yazamamak olur. Ama işleri bu noktaya ben getirmedim bunu bilin... Ben daha önce ne yazdığımı da çok iyi biliyorum bana hatırlatmanıza gerek yok arkadaşlar.Güneşe maşallah gelisiminin yolunda olmasina cok sevindim. Kırgın oldugun konu nedir tam olarak anlayamadim. Sen banlaninca cogumuz senin hakkini savunup adminleri etiket yapip karsı çıktk. Ama bizde inan bunu haketmedik. Numaralari alma niyetinde hicbir sakinca gormuyorum. İyi yaptin düsündün bizi çünku merakta kaliyoruz haklisin. Ama wp kurulma olayi baştan yanliştı bunu kabul etmek gerekiyor. Grubun dinamigine zarar verir bu konu tartismaya kapatilmistir yazan sen degil miydin bacim? Bide ustune bu oldu ee noldu ramazan bayraminda bile fıkır fıkır olan grup son 1 aydir sus pus....ee en son dayanamadim dün sitemi ben baslattim. Isim vermiyorum bi arkadasta bana ozelden demesin mi biz wp gectk senin haberin yok mu orda aktifiz. Ee ne anlami kaldi buranin...senin sucsuz yere banlanmana hala karsiyim ama sende keske sadece no vermek isteyenleri alip kaydetme yapsaydin ulasamassak ona ulasma firsati sende olsaydi sadece. Wp kurulma amaci güdülmeseydi. Ben en basta bu surece mesafeli oldugumu belirtmistim hatta burayada yazmistim. Wp kurulursa burayi boşlamayin üzülurum kizlar yalniz birakmayin diye... nitekim dedigimde oldu bende buna kirginim kendi adima.
Yaa benim gittigim hastanede de 24 bin demislerdi en son. Fiyat sabitleme de yoktuYaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Ben de öncelikle Güneş’e bir masallah diyorumikinizin de iyi olmasina sevindim. Ama tam olarak neye kirildigini anlayamadim aciklarsan sevinirim. Grubun dagilmasini baslatacak fitili sen ateslemissin önceki yorumundan anladigim kadariyla. Ki asla konduramadim bunca zamandir, herkes yogun heralde diye düşündüm. Düne kadar vallahi haberim yoktu numara alinma olaylarindan. Tabi ki diger kisiler de baska yere gitme durumuna onay vermis ve seninle gelmisler. Kimseyi de burda zorla tutamayiz. Herkes istedigi yerden yazissin.
Ama tum bunlara sebep olurken, iyi niyetliydim, kirildim denmesini benim aklim dimagim almiyor malesef. Dedigim gibi herkes istedigi yerde mutlu olsun ama yeter ki baskalarini enayi yerine koymasin. Neymiş efendim bayram yogun gecmis, neymis efendim yarin eve doneceklermis, sonra bol bol aktif olacaklarmis. Bazi yorumlar gercekten cok sığ oldu dünden beri.
Grubun bölünmesine isteyerek ya da istemeyerek sebep olan insanlarin buradaki yorumlara kirilmaya gücenmeye hakki oldugunu düşünmüyorum. Kii dünden beri harfi harfine okudum her yorumu, herkes o kadar tatli, o kadar naif ki. Burayi boslamayin, birlikte olalim yazmis herkes. Baska da bir sey yazmamis. Neyse bunlar benim düşüncelerim. İnsallah herkes karnindaki evladiyla mutlu olsun, saglikli olsun yeter, gerisi boş.
Hep aynı cümleyi söylüyorum ama ucuz ne kaldı ki? Bende nereye gittiğimizi merak ediyorum cidden. Bebek masrafsız derlerdi bide nerde masrafsız hani?Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Bir arkadas bulmak görmek ıyı olduBenimde daha hiçbirşeyim hazır değil kendime yeni yeni sütyen don va alıyorum hdjdj 37 den önde hazırlamayacağım jdjdj neye güvendiğimi inan bilmiyorum ama yok yani olmayacak gibiben göğüs ucu için krem almadım canım almayı düşünmüyorum şimdi
Canım bende öyle oldum ya. Birde sanki erken hazırlarsam erken gelecek gibi hissediyorum. Allahım korusunda 37 den önce gelirse zaten o çantanın hiçbir anlamı yok. HAzırlasam ne hazırlamasam ne? Ee bu durumda 37+1 de hazırlarsam keyifle hazırlarım diye düşünüyorum. Arkadaşlarda haklı ağırlaşıyoruz diyip erken bitirdiler ama dediğim gibi ben evrene böyle bir enerji vermeyi uygun buldum.Bir arkadas bulmak görmek ıyı oldurahatlıkta değil bu hıc rahat ınsan drgılımdır aksine hersey hallolmalı hemen dıye duusnurumde dogum korku falan beynımı fazla mesgul edıyor ha bide cevremdekılerın daha erken erken demesınden. Gogus ucu ıcın se ne bileyim bacım herkes gumus kalkan falan almış hala onda ikilemdeyım almam gerekıyormu acaba diye napmak lazım diye tecrübesiz olunca burda okduuklarımı onemsıyorum tabiiki. Buraya girme konusu ıcınde bısıyler söylemek ıstıyorum yani ben girmeye yazmaya calısıyorum cokta samımı buluyorum helekı en bastakı heyecanlarımjzı paylasmalarımızı unutmuyorum şimdi ara ara gırıyorum herkes ıyı mı ne durumdalar merak edıyorum kendı durumumdan bahsedıyorum ama sohbet ancak nası devam eder cevablar alırsan öyle değil mi e bakıyosun kısıtlı cevab yada hiç verilmeyen cevaplar bende sadcee okuyup herkes ıyıymış diyip gecıyorum yani acıkcasıı önceden sürekliliği olan sohbetler vardı ıster ısteme unutamıyoduk ve girip ne demıstir diye heyecanlanıyordm acıkcqsı
Ben sordum önce canım da burası daha uygun orta ve doktorum iyi o yüzden değiştirmek istemiyorum 10.000 gözden çıkmıştık zaten 3.000 veririz artık yapıcak birşey yokHep aynı cümleyi söylüyorum ama ucuz ne kaldı ki? Bende nereye gittiğimizi merak ediyorum cidden. Bebek masrafsız derlerdi bide nerde masrafsız hani?
Allah yardımcımız olsun. Benim hastahanemde de yok ama bazı yerlerde varmış. Bir soruştur canım istersen.
Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Az kaldı şuan birçok kişi böyle sanırımBende gece wc icin kalkiyorum ya sanki hic uyumamis gibiyim beynim arka planda hep bebek dogum ilgili seyler dönüyor kafada. Acayip bisey
Bu cümlen cok yanlis. Bende cok seyden huylandim o sikayet eden arkadasin aramizda oldugunu bilmek belkide onunla sohbet ediyor oldugumu bilmek huylandirmaya yetiyordu ama genede burayi birakmadim. Aciklama yaptkdan sonra arkadaslar sana israr etse dahi bu dogru olmaz benide o sitede savunan ve burda olmayan kizlara haksizlik olur deyip grubu sohbete kapayabilirdin ve o arkadaslarda bizi burda yanliz birakmamis olurdu. Sen banin kalkinca oyle sevindimki gene burda olcan diye ama yok gene yok. Cunku ikinci alternatif olunca burayi sallayan kalmadi ne yazikki. Hala oranin acik olmasini ben yanlış buluyorum ve bununda arkasindayim. Senin banin kalkinca orayi kapatman en dogrusu olabilirdi en azindan.Ama zorla da girip yazdıramam ya insanlara. Demek ki bir şeylerden huylandılar sogudular girmek istemediler.
Fiyat sabitleme diye birşey varmıymış cnm ilk defa duydum varsa çok iyi birşeyYaa benim gittigim hastanede de 24 bin demislerdi en son. Fiyat sabitleme de yoktufiyat sabitleniyor mu seninkinde canim sordun mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?