2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuşum ben bu cümleleri haketmedim yazmışın ama ben sadece kırıldığımı ifade ettim sana karşı yada burada hiçbir kimseye karşı hakedilmeyecek sözler etmem,haddime değil asla ki senin yerin bende her zaman ayrı hemşehrim olarak bunu söylememe bile gerek yok diye düşünüyorum.Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm wp olayı eğer gerçekse..İlk başta inanmadım ben yoktur öyle bir şey dedim ama bazı arkadaşlara wp da aktif olunduğu söylenilince ben de dahil buradaki arkadaşlar kendimizi kötü hissettik grup çok sessizleşti ki hepimizinde en duygusal olduğu zamanlar..Yoksa sen deprem zamanında bile gelip burda bize yazdın ulaştın biz sana ve diğer arkadaşlara destek olmaya çalıştık yani en kötü günlerde bile biz hep haberdar idik birbirimizden.Sonra bazı arkadaşlar olmayınca bi telaş sardı neredeler ne oldu gibisinden.Şimdi böyle bir sessizlik bu gruba yakışmadı ve bak herkes ne kadar mutlu bazı arkadaşlar geri döndü diye.Bunların hepsi çok sevgiden ne olur ne sen bizi yanlış anla ne de biz seni.Gebeyiz hakkımız birbirimize geçmesin ama ortada açıklama yapılmadan gerçekleşen bazı olaylar varken bizim kırılmamız da normal değil mi gadasını aldığım?

Evet yaa siz nasılsınız nasıl gidiyor bebişle benim kız basen aşırı hareketli bazen sakın nst gelince sakin genelde
Ya zaten bir babaları çağırınca bir de nsy ye girince bu yavrulara bir sakinlik geliyor bende anlamadım o kısmı hdjdj iyiyiz çok şükür. Son gittiğimde oğluşun yüzünü gördüm onun keyifi ve hevesiyle çok iyiyim hdjdj

Aynen canım yaa iyi maşallah iyi olmanıza sevindim

Ben de öncelikle Güneş’e bir masallah diyorum ikinizin de iyi olmasina sevindim. Ama tam olarak neye kirildigini anlayamadim aciklarsan sevinirim. Grubun dagilmasini baslatacak fitili sen ateslemissin önceki yorumundan anladigim kadariyla. Ki asla konduramadim bunca zamandir, herkes yogun heralde diye düşündüm. Düne kadar vallahi haberim yoktu numara alinma olaylarindan. Tabi ki diger kisiler de baska yere gitme durumuna onay vermis ve seninle gelmisler. Kimseyi de burda zorla tutamayiz. Herkes istedigi yerden yazissin.

Ama tum bunlara sebep olurken, iyi niyetliydim, kirildim denmesini benim aklim dimagim almiyor malesef. Dedigim gibi herkes istedigi yerde mutlu olsun ama yeter ki baskalarini enayi yerine koymasin. Neymiş efendim bayram yogun gecmis, neymis efendim yarin eve doneceklermis, sonra bol bol aktif olacaklarmis. Bazi yorumlar gercekten cok sığ oldu dünden beri.

Grubun bölünmesine isteyerek ya da istemeyerek sebep olan insanlarin buradaki yorumlara kirilmaya gücenmeye hakki oldugunu düşünmüyorum. Kii dünden beri harfi harfine okudum her yorumu, herkes o kadar tatli, o kadar naif ki. Burayi boslamayin, birlikte olalim yazmis herkes. Baska da bir sey yazmamis. Neyse bunlar benim düşüncelerim. İnsallah herkes karnindaki evladiyla mutlu olsun, saglikli olsun yeter, gerisi boş.

Bilmiyorsunuz... Bilseydiniz bana bunları ima dahi etmezdiniz arkadaşlar. Ben herkes bana banlandıktan sonra ardarda hayırdır ne oldu diye yazmaya başlayınca yazılanlara dönmekle başedemedim. Grubu aktifleştirdim. Arkadaşlara açıklamayı yaptıktan sonra kapatılmasını istemediler, ben de sizleri merak ettim siteye dahi giremedim pc den banladıkları için. Haberlerinizi onlardan aldım. Yazmayanların kendi tercihidir. Ben özellikle kaç kez kendilerine yazın orda arkadaşlarımız var diye söyledim kaç kez... Ama zorla da girip yazdıramam ya insanlara. Demek ki bir şeylerden huylandılar sogudular girmek istemediler. Ben yine de girdim yazdım size. Ben zaten numara vermek istemeyen kimseye ısrarda bulunmadım terslemedim. Anlayışla karşıladım. Tercih meselesidir dedim. Bu yazımdan sonra beni yine banlayabilirler. Tek üzüntüm size yazamamak olur. Ama işleri bu noktaya ben getirmedim bunu bilin... Ben daha önce ne yazdığımı da çok iyi biliyorum bana hatırlatmanıza gerek yok arkadaşlar. Bu konuları burda bu şekilde konuşmak istemezdim ama oldu napalım...

Ben açıkçası pozitifbiri sana kızgın, burayı bırakan ve giden whatsappa geçen burayı sormayan arkadaşlarıma çok kırgınım. Yalnız bırakıldık. WP olmasaydı gelecek herkes geçerli sebepleri olsa bile tavır aldı geçti gitti. Hele dünden beri yazdıkların beni daha da çok şok ediyor. Ben senin tatilde olduğun için sessizleştiğine inanmıyorum. Sen ki çadırda kaldığın o zor günlerde bile elini eteğini çekmedin burdan. Zaten bizlerin seni sevmemizin ana sebeplerinden birisi de bu grubu bir arada tutmaya çalışmandı koşullar ne olursa olsun. Şimdi böyle diyorum diye yanlış anlaşılmasın. Numarayı aldığın için şikayet eden dangalaktır çok net. Çünkü senin niyetin belliydi ancak sen giidp wp kurup ve cezan erken kalmasına rağmen buraya gelmeyince o kişileri haklı çıkarttın benim gözümde. Çünkü daha önce konuştuğumuzda burayı seviyoruz burası zarar görmesin dedin. Banlanınca ne değişti? Açarken grubu sormadığın için kapatırken de sormayabilirdin. Veya kendin gelebilirdin. WP de hiç yazmadın mı gerçekten buraya girmediğin süre boyunca? Ya burda aylardır birarada olduğumuz insanlar var, şekeri çıkan suyu eksilen bunlara sordun mu mesela özelden de olsa nasılsınız diye? Bilmiyorum belki ben çok fazla anlam yüklemişimdir o yüzden de kırgınlığım yüksektir.

Sadece kırgınlığını yazmışsın farkında mısın? Ben kırgınım ama veya ben bunları haketmedim vs. Eee biz hakettik mi?
Sen ister kabul et ister etme wp kurman hadi kurdun diyelim banın bitince orayı kapatmaman yanlıştı. Bunu söyleyince insanlara kırılmana gerek yok. Cümlelerinde şunu göremiyorum, evetbir hata oldu ama düşünemedim. Şunu bile desen benim için çok okey ama hala kendinin haklı olduğunu savunuyorsun :) ne diyelim sağlık olsun.

Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Yaa benim gittigim hastanede de 24 bin demislerdi en son. Fiyat sabitleme de yoktu fiyat sabitleniyor mu seninkinde canim sordun mu hic

Amin, hepimiz için öncelik evlatlarımız ve bizlerin sağlığı.Öyle tabii... Ben herkese tek tek kendimi anlatmaya çalışamam hoş çalışsam da biliyorum anlaşılamam. Sorun değil arkadaşım. Nasıl istersen öyle düşünebilirsin. Ben durumu anlattım. Gerisi anlaşıldığı kadardır. Başka sözüm yok malesef.

Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Hep aynı cümleyi söylüyorum ama ucuz ne kaldı ki? Bende nereye gittiğimizi merak ediyorum cidden. Bebek masrafsız derlerdi bide nerde masrafsız hani?

Allah yardımcımız olsun. Benim hastahanemde de yok ama bazı yerlerde varmış. Bir soruştur canım istersen.

Bir arkadas bulmak görmek ıyı oldu rahatlıkta değil bu hıc rahat ınsan drgılımdır aksine hersey hallolmalı hemen dıye duusnurumde dogum korku falan beynımı fazla mesgul edıyor ha bide cevremdekılerın daha erken erken demesınden. Gogus ucu ıcın se ne bileyim bacım herkes gumus kalkan falan almış hala onda ikilemdeyım almam gerekıyormu acaba diye napmak lazım diye tecrübesiz olunca burda okduuklarımı onemsıyorum tabiiki. Buraya girme konusu ıcınde bısıyler söylemek ıstıyorum yani ben girmeye yazmaya calısıyorum cokta samımı buluyorum helekı en bastakı heyecanlarımjzı paylasmalarımızı unutmuyorum şimdi ara ara gırıyorum herkes ıyı mı ne durumdalar merak edıyorum kendı durumumdan bahsedıyorum ama sohbet ancak nası devam eder cevablar alırsan öyle değil mi e bakıyosun kısıtlı cevab yada hiç verilmeyen cevaplar bende sadcee okuyup herkes ıyıymış diyip gecıyorum yani acıkcasıı önceden sürekliliği olan sohbetler vardı ıster ısteme unutamıyoduk ve girip ne demıstir diye heyecanlanıyordm acıkcqsı

Canım bende öyle oldum ya. Birde sanki erken hazırlarsam erken gelecek gibi hissediyorum. Allahım korusunda 37 den önce gelirse zaten o çantanın hiçbir anlamı yok. HAzırlasam ne hazırlamasam ne? Ee bu durumda 37+1 de hazırlarsam keyifle hazırlarım diye düşünüyorum. Arkadaşlarda haklı ağırlaşıyoruz diyip erken bitirdiler ama dediğim gibi ben evrene böyle bir enerji vermeyi uygun buldum.

Bende tecrübesizim canım. Araştırıyorum, soruşturuyorum burdan sağolsun terülerini paylaşıyor deneyimli anneler. Bu doğrultuda deneye yanıla bulcaz doğruları. Krem her an alınabilir baktım gümüş kapak ve kalkan iş görmüyor alırız diye düşündüm. Rahatlığım ordan benim dıfjdkjf

Ben sordum önce canım da burası daha uygun orta ve doktorum iyi o yüzden değiştirmek istemiyorum 10.000 gözden çıkmıştık zaten 3.000 veririz artık yapıcak birşey yok

Ben bugun yine sordum(Adana'da hastanem), su an 12 bin ama zam gelecek 15 bin olacak dedi. Bir dolu da eleman çıkarmışlar asgari ücret arttı diye...

Ama zorla da girip yazdıramam ya insanlara. Demek ki bir şeylerden huylandılar sogudular girmek istemediler.
Bu cümlen cok yanlis. Bende cok seyden huylandim o sikayet eden arkadasin aramizda oldugunu bilmek belkide onunla sohbet ediyor oldugumu bilmek huylandirmaya yetiyordu ama genede burayi birakmadim. Aciklama yaptkdan sonra arkadaslar sana israr etse dahi bu dogru olmaz benide o sitede savunan ve burda olmayan kizlara haksizlik olur deyip grubu sohbete kapayabilirdin ve o arkadaslarda bizi burda yanliz birakmamis olurdu. Sen banin kalkinca oyle sevindimki gene burda olcan diye ama yok gene yok. Cunku ikinci alternatif olunca burayi sallayan kalmadi ne yazikki. Hala oranin acik olmasini ben yanlış buluyorum ve bununda arkasindayim. Senin banin kalkinca orayi kapatman en dogrusu olabilirdi en azindan.

Bunuda ortaya söylüyorum üzerine alinan alinabilir. Wpden buraya sitemlerimiz icin gelip iki cumle yazip ya dur gönulleri olsun diyerek sanki keyif bagislayan o niyetle olan arkadaslar varsa cidden kendilerini zahmete sokmasinlar. Samimi gelmiyor ne yazik ki. Ve cidden cok garip egrelti duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…