- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.121
Tabi arkadaşım doktor önemli ya. Keşke zamlanmasaymış ama şimdi doktordan memnun olduğun için değiştir et değmez o fiyataBen sordum önce canım da burası daha uygun orta ve doktorum iyi o yüzden değiştirmek istemiyorum 10.000 gözden çıkmıştık zaten 3.000 veririz artık yapıcak birşey yok
Benimde arada kasık ve vajinama yakın kemiklerde ağrı oluyor sanki, ama düzenli değil daha önce oluyor muydu sende öyleRegli gibi ara ara batmalar oluyor kasıkta böyle kemiklerimde ağrıyor belden ve leğen kemiklerimden bir huzursuzluk hissi canım göbekten aşağısında belli oluyır bir sorun olduğu acısındam
Yazabilecekken yazmadığın için bu cümle bir anlam ifade etmiyor Pozitif.Bu yazımdan sonra beni yine banlayabilirler. Tek üzüntüm size yazamamak olur.
Bazi hastanelerde oluyor benimkinde olmasa da. Netlesen arkadaslarin gittigi hastanelere sormasinda fayda varFiyat sabitleme diye birşey varmıymış cnm ilk defa duydum varsa çok iyi birşey
Evet son bir haftadır hele daha cok oldu ondan önce de oluyordu zaten deBenimde arada kasık ve vajinama yakın kemiklerde ağrı oluyor sanki, ama düzenli değil daha önce oluyor muydu sende öyle
Yaa o kadar icimden geceni yazmissin kiii anlatamammmBunuda ortaya söylüyorum üzerine alinan alinabilir. Wpden buraya sitemlerimiz icin gelip iki cumle yazip ya dur gönulleri olsun diyerek sanki keyif bagislayan o niyetle olan arkadaslar varsa cidden kendilerini zahmete sokmasinlar. Samimi gelmiyor ne yazik ki. Ve cidden cok garip egrelti duruyor.
Bahar kimse yanlış anlamasın da en çok seni merak ediyordum girmediğimde biliyor musun elimden geldiğince de sana yazmaya destek olmaya çalıştım.ama şu yazdıkların da senin üzerinde bence çok eğrelti durmuş arkadaşım.Benim kimseye keyif bağışlamak gibi bir derdim yoktu mesela girip yazdığımda.ben de kendi fikrimi söyleyeyim çok üzüldük deyip sonra gruba dönenlere isteyen dönsün ,napalım yalvaralım mı , kendilerini zahmete sokmasınlar falan yazılması da bana çok garip geliyor.Grup boşaldı diye üzülen insan dönüldüğünde böyle insanın üstüne saldırmaz konuşmalarla.üzüldük ama iyi ki geldiniz der konuyu kapatır.bu kadar saldırmaya gerek yok.ve kimsenin ne yaşadığını bilmeden bu şekilde suçlayıcı konuşulmasını da hiç doğru bulmuyorum.Bence gayet mutluymuş grupta kalanlar çünkü baya rahatsız oldun sanırım döndüğümüz ya da yazdığımız içinBunuda ortaya söylüyorum üzerine alinan alinabilir. Wpden buraya sitemlerimiz icin gelip iki cumle yazip ya dur gönulleri olsun diyerek sanki keyif bagislayan o niyetle olan arkadaslar varsa cidden kendilerini zahmete sokmasinlar. Samimi gelmiyor ne yazik ki. Ve cidden cok garip egrelti duruyor.
Aynen canım zaten 35 haftalık olmuşuz az kaldı çok şükür devam ederim zaten sanki böyle 2 haftadan felan doğacak gibi hissediyorum nedenseTabi arkadaşım doktor önemli ya. Keşke zamlanmasaymış ama şimdi doktordan memnun olduğun için değiştir et değmez o fiyata
Bebeğiiiim bebeğiiiiiim lütfen cerito beni şu an o kadar şaşırttın kiiii..... Şahsen ben ve diğer arkadaşlar sürekli seni etiketleemedik mi nerdesin nasılsın ne yapıyorsun iyi misin diye? Hepsinde de daha çok aktif olacağım söz dedin,boşladım burayı dedin kendin söyledin yani ama yine yok oldun.Bunların hepsinin sebebi gerçekten wp ise eğer bütün bu sistemlerin üzerine dün yine gelip yine yok oldun..Sonrada bazı arkadaşlar haklı olarak e O zaman sırf gönül almak için gelecekseniz gerek yok sağolun yazdılar ama sen şu an konuyu o kadar farklı yerlere götürdün ki.Ben çok üzülüyorum şu an bu duruma gelinmesine.Neden rahatsız olunsun geldiğiniz için her seferinde çağıran bizdik zaten ama yine yok oldunuz.Bak ne olur anlayışla karşılayın evet bir hata yaptık sizi burada bıraktık diyin ve konu kapansın neden savunma moduna geçiliyor anlamıyorum.Kimse kimseyi daha fazla kırmadan kapansın bu konu ben çok aşırı üzülüyorum ve asla yakıştıramıyorum bu gruba çünkü.Ya hu destek olmadık mı en zor günlerde birbirimize o günlerin bile hatrı yok mu? Seni ne kadar merak ettik biz...Bu duyguların hepsi gerçek cerito hepsi ama sen olayı çok yanlış yere götürdün..Bahar kimse yanlış anlamasın da en çok seni merak ediyordum girmediğimde biliyor musun elimden geldiğince de sana yazmaya destek olmaya çalıştım.ama şu yazdıkların da senin üzerinde bence çok eğrelti durmuş arkadaşım.Benim kimseye keyif bağışlamak gibi bir derdim yoktu mesela girip yazdığımda.ben de kendi fikrimi söyleyeyim çok üzüldük deyip sonra gruba dönenlere isteyen dönsün ,napalım yalvaralım mı , kendilerini zahmete sokmasınlar falan yazılması da bana çok garip geliyor.Grup boşaldı diye üzülen insan dönüldüğünde böyle insanın üstüne saldırmaz konuşmalarla.üzüldük ama iyi ki geldiniz der konuyu kapatır.bu kadar saldırmaya gerek yok.ve kimsenin ne yaşadığını bilmeden bu şekilde suçlayıcı konuşulmasını da hiç doğru bulmuyorum.Bence gayet mutluymuş grupta kalanlar çünkü baya rahatsız oldun sanırım döndüğümüz ya da yazdığımız içinHerkesin sürecinin en güzel şekilde sonlanmasını diliyorum herkes adına.herkes yavrusuyla mutlu bi hayat kursun umarım sağlıkla huzurla sevgiler herkese
Peki arkadaşım bu cümlenden sonra sana verilen değeri anlatan o uzuuuuun yazdığım yazıya bile bi anlamı yokmuş demekki dedim.İlkokul 3 ha.Canın sağolsun.Şaşıracak bişey yok arkadaşlar .ilkokul 3de değiliz. Fikrimi söyledim bu kadar şok olmaya gerek yok .herkes çatır çatır yazarken kimse şaşırmıyor ben fikrimi söyleyince mi şok oldunuz
Canım ben konuyu inan hiç bi yere götürmüyorum.suçlu olduğumu ve bunu siz istediniz diye kabul etmem gerektiğini de düşünmüyorum.şahsen kimsenin içini rahatlatmak gibi bi görev ve sorumluluğum yok.Tam aksine tavrınızın çok yanlış ve çocukça olduğunu düşünüyorum.Kk ya girmek istemedim ve girmedim.bu kadar basit.ben numarasını vermeyenlere neden vermediniz bizi orda yalnız bıraktınız demiyorsam kimse de bana burda vay keyif bağışlama vay ister yaz ister yazma diyemez.Ha hepsini geçtim dün gruba geldim süreçlerin başından birlikteyiz ,sonunda da elimden geldiğince destek olmak isterim yazdım ki gayet de samimiydim.ama bunu bile sahte olarak algılayan zihniyetlerle artık bişey paylaşabileceğimi düşünmüyorum .Herkes kendi tarafından olay bakmaya devam etsin.Ben kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim.herkes için güzellik ve mutluluk diliyorum .Bebeğiiiim bebeğiiiiiim lütfen cerito beni şu an o kadar şaşırttın kiiii..... Şahsen ben ve diğer arkadaşlar sürekli seni etiketleemedik mi nerdesin nasılsın ne yapıyorsun iyi misin diye? Hepsinde de daha çok aktif olacağım söz dedin,boşladım burayı dedin kendin söyledin yani ama yine yok oldun.Bunların hepsinin sebebi gerçekten wp ise eğer bütün bu sistemlerin üzerine dün yine gelip yine yok oldun..Sonrada bazı arkadaşlar haklı olarak e O zaman sırf gönül almak için gelecekseniz gerek yok sağolun yazdılar ama sen şu an konuyu o kadar farklı yerlere götürdün ki.Ben çok üzülüyorum şu an bu duruma gelinmesine.Neden rahatsız olunsun geldiğiniz için her seferinde çağıran bizdik zaten ama yine yok oldunuz.Bak ne olur anlayışla karşılayın evet bir hata yaptık sizi burada bıraktık diyin ve konu kapansın neden savunma moduna geçiliyor anlamıyorum.Kimse kimseyi daha fazla kırmadan kapansın bu konu ben çok aşırı üzülüyorum ve asla yakıştıramıyorum bu gruba çünkü.Ya hu destek olmadık mı en zor günlerde birbirimize o günlerin bile hatrı yok mu? Seni ne kadar merak ettik biz...Bu duyguların hepsi gerçek cerito hepsi ama sen olayı çok yanlış yere götürdün..
Bence teşekküre şükür namazına gerek yoktu.bu kadar saldırmaya gerek olmadığı gibiCeren hakli kizlarr teşekkür edip şükür namazi falan kilacagimiza neden hala yakiniyoruz ki
Ben gerginlikten hoşlanan bir insan değilim Festim hiçbir zaman da manipülatif davranmak tarzım olmadı. Sadece konu, ben kendimi anlatmaya çalıştıkça daha da farklı yerlere gidiyor diye uzatmak istemedim. Asla da yaptıklarımı insanların gözüne sokmayı sevmem, yalnız hani diyorsunya çadırda bile yazdın bize... Evet madem yazdım , onların hatrına daha yumuşak yaklaşabilirdin anlamında söyledim. Saçımı süpürge ettim diye değil. Ben karşılık beklemedim bişeyleri yaparken, yazarken. Ama demek ki benim de yazabildiğim zaman var yazamadığım zaman var... Wp grubunu kurduk evet, arkadaşlar kapatmamı istemediler, orda daha rahat yazabildiklerini daha rahat takip edebildiklerini söylediler. Israr ettiler ben de kapatmadım. Duymak istediğiniz bu idiyse eğer. Ama hep dedim ben giremiyorum siz girin siz yazın orda arkadaşlarımız var diye. Sadece bunları bilmiyorsun diyorum... Ben yokken beni savundunuz eyvallah hakkıınızı da yemedim zaten ben de. Ben sadece 3 veya 4 gün yazmadım ya size... Siz neden bir msj atmadınız iyi misin diye madem... Neden beni kimse merak etmedi, Ben de bunu mu sorayım şimdi?? Bu kdr abartmayın kırgınlıklarınızı kendinize gelince...Yazabilecekken yazmadığın için bu cümle bir anlam ifade etmiyor Pozitif.
Cümlelerin çok manipülasyon içeriyor. Korkuyorum ki saçımı süpürge ettim sizlere nankörler moduna gireceksin diye. Cümlelerinin farkında mısın bilmiyorum ama hisssettirdiği bu.
Keşke böyle yapmasaydın aklımda ve kalbimde hep aynı pozitif olarak kalsaydın. Geçip gidebilecek bir kırgınlık/kızgınlığı bile cümlelerinle daha da derinlere indirdin. Umrunda bile değil. Şaşkınlıkla izliyorum.
Canım ben konuyu inan hiç bi yere götürmüyorum.suçlu olduğumu ve bunu siz istediniz diye kabul etmem gerektiğini de düşünmüyorum.şahsen kimsenin içini rahatlatmak gibi bi görev ve sorumluluğum yok.Tam aksine tavrınızın çok yanlış ve çocukça olduğunu düşünüyorum.Kk ya girmek istemedim ve girmedim.bu kadar basit.ben numarasını vermeyenlere neden vermediniz bizi orda yalnız bıraktınız demiyorsam kimse de bana burda vay keyif bağışlama vay ister yaz ister yazma diyemez.Ha hepsini geçtim dün gruba geldim süreçlerin başından birlikteyiz ,sonunda da elimden geldiğince destek olmak isterim yazdım ki gayet de samimiydim.ama bunu bile sahte olarak algılayan zihniyetlerle artık bişey paylaşabileceğimi düşünmüyorum .Herkes kendi tarafından olay bakmaya devam etsin.Ben kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim.herkes için güzellik ve mutluluk diliyorum .
Gerçekten beni 25haftalıkken çocuğumu kaybetmek üzereyken ettiğin duayla mı vuruyorsun şu anda ?gruba girmediğim için kullandığın silah bu mu ? Samimiyetinin bittiği noktadasın bence.pozitifbiri demek istediğim bu benim canım pozitifim.Neden numarasını vermeyenlere bizi orda yalnız bıraktınız derken haberimiz var mıydı ki verelim ? Cerene söyleyecek başka hiçbir sözüm ya savunma mekanizması çok sağlam çalışıyor maşallah.Tavrımızın çocukça görülmesi kısmı özellikle ekstra bir yıkım oldu demekki şimdiye kadar ceren hastane de yattığı günler ettiğimiz dualar vs onlarında bir önemi yok muydu yani? O zaman destek olurken Her şey iyiydi de şimdi mi çocukça oldu.Bu benim gözümde değer vermektir,sevgidir.Demekki merak etmemiz gerekiyormuş..İyi niyetlerinizi kabul ettim efenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?