- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.141
Vallahi uzerine alinan derken seni kastetmemistim ama sen alindin. O cümlelerini hakketigimi asla düşünmüyorum helede sana karşi nasil oldugumu bildigin halde. Saldirmak kelimesi felan cok üzücü...canin sagolsun bisi diyemiyorum.Bahar kimse yanlış anlamasın da en çok seni merak ediyordum girmediğimde biliyor musun elimden geldiğince de sana yazmaya destek olmaya çalıştım.ama şu yazdıkların da senin üzerinde bence çok eğrelti durmuş arkadaşım.Benim kimseye keyif bağışlamak gibi bir derdim yoktu mesela girip yazdığımda.ben de kendi fikrimi söyleyeyim çok üzüldük deyip sonra gruba dönenlere isteyen dönsün ,napalım yalvaralım mı , kendilerini zahmete sokmasınlar falan yazılması da bana çok garip geliyor.Grup boşaldı diye üzülen insan dönüldüğünde böyle insanın üstüne saldırmaz konuşmalarla.üzüldük ama iyi ki geldiniz der konuyu kapatır.bu kadar saldırmaya gerek yok.ve kimsenin ne yaşadığını bilmeden bu şekilde suçlayıcı konuşulmasını da hiç doğru bulmuyorum.Bence gayet mutluymuş grupta kalanlar çünkü baya rahatsız oldun sanırım döndüğümüz ya da yazdığımız içinHerkesin sürecinin en güzel şekilde sonlanmasını diliyorum herkes adına.herkes yavrusuyla mutlu bi hayat kursun umarım sağlıkla huzurla sevgiler herkese
Canim sorun ne biliyor musun, kendi penceremden anlatayim. Bir kisi bile evet hata yaptik keske gitmeseydik demedi dünden beri. Dogrusunu bildigin bir durum var, ama gelen giden yogundum bayramdi gibi yorumlar yapiyor. Sanki cocuk yerine konmus gibi hissediyoruz. Böyle olunca insanın gücüne gidiyor. Biraz empati kursaniz eminim anlayacaksiniz. Bi de üzerine, siz yakindiniz sitem ettiniz de geldik gibi cümleler kurulunca daha da kirici oldugunu düşünüyorum. Öyle demek yerine, ‘aylardir birlikteydik, buradaki arkadaslarimiza da deger veriyoruz o sebeple geldik’ gibi bir cümle kurulsa iki taraf da kendini degerli hissederdi. Ama böyle yaptiginizda burdaki herkes kendini degersiz hissediyor ve bu sekilde bir iletisim kimsenin icine sinmiyor.Arkadaşlar şahsım adına iki cümle etmek istiyorum; Sizi eylemek, gönlünüzü yapmak gibi bir derdim yok açıkcası ben girdiğimde siteminizi gördüm aa kızlar beklemiş, üzülmüş ben de onları merak ediyorum diyip burayı tekrar daha yakından takip etmeye başladım ama şu son sayfaları okurken hem şaşırdım hem de anlam veremedim. Çok sevdiğiniz, çok merak ettiğiniz arkadaşlarınız geri gelmişse siteminizi ettiniz, siteminize karşı güler yüz gördünüz adımlar atıldı, hala SAMİMİ DEĞİL, KALAN SAĞLAR BİZİMDİR diye beylik cümleler kurmanın ne alemi vardı? Ben şahsen sadece kırıldığınızı belirttiğiniz için niye daha aktif olamadığımı belirttim ve devam ettim bunun samimiyetinin sorgulanması benim için çok garip. Neden samimi olmasın ne gibi bir zorunluluğum var? Hiç bir zorunluluğum yok, tamamen istediğim için sitemlerinize karşı adım atmıştım.
Ortamı bu kadar germeye, bu kadar keskin bir dil kullanmaya hiç gerek yoktu.
Gerçekten beni 25haftalıkken çocuğumu kaybetmek üzereyken ettiğin duayla mı vuruyorsun şu anda ?gruba girmediğim için kullandığın silah bu mu ? Samimiyetinin bittiği noktadasın bence.
ben ne zaman aslan ne zaman kuzu olmam gerektiğini çok iyi biliyorum ve ayarlayabiliyorum.tavsiyen için teşekkür ederim. Sen benim kaybetme korkusuyla yaşadığım iki ayda bana ettiğin duayla beni vurmaya çalışırsan bende aslan kesilirim.bence kim kime saldırıyor siz de bi gözden geçirin çünkü başlatan ben değilim.sende keşke iyi niyetlerini anlatmaya çalışırken bebeğimi kullanmasaydın.bende sana böyle bi tavsiye vereyim, insanların hassas oldukları konuları kullanmak senin de hayatını zorlaştırabilir arkadaşım.Ki ben bu grupta o dönemde bana destek olduğunuzu asla inkar etmedim .onlarca mesajım vardır hepinize teşekkür ettiğim ,hakkınızı ödeyemeyeceğimi söylediğim.ben farkındaydım zaten ,gözüme sokmana gerek yoktu ettiğin duayı.yine de teşekkür ederim tekrardan.Silah mı..Aklımdan asla geçmeyen bir şey bu benim sadece duygularımı sana belli etmeye çalıştım ama cidden kim kime saldırıyor cerito bi bak istersen.Diyorum ki o günlerin kıymetine birbirimize sahip çıkalım ama sen zaten çoktan vazgeçmişin ki böyle algılıyorsun.Savunma mekanizman gerçekten aşırı iyi ama bu sana hayatında zarar verir benden söylemesi.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Sen öyle algılamak istedin bende saygı duyuyorum çünkü şu an öyle bir savunma içine girdin ki burada kim ne derse desin aslan misali karşılık vereceksin.
Anlıyorum ne demek istediğini ama kendi yorumumda özellikle yazım zaten; Ben de merak ediyorum diye döndüm ama bunun samimiyetinin sorgulanması hiç hoş değil çünkü söylediğim gibi bir mecburiyetim ya da sorumluluğum yok, tamamen kendim iletişimde kalmak istediğim için döndüm. Bundan önce de ikiz bebeklerini erken dünyaya getiren bir arkadaşımız vardı bilerek kullanıcı adını yazmıyorum eğer dönerse okuyup üzülmesin diye, o arkadaşımızın haberini de daha geç aldım ve çok geç yazabildim kendisin, çünkü çalışıyorum hala, her zaman giremiyorum ya da o enerjide olmuyorum.Canim sorun ne biliyor musun, kendi penceremden anlatayim. Bir kisi bile evet hata yaptik keske gitmeseydik demedi dünden beri. Dogrusunu bildigin bir durum var, ama gelen giden yogundum bayramdi gibi yorumlar yapiyor. Sanki cocuk yerine konmus gibi hissediyoruz. Böyle olunca insanın gücüne gidiyor. Biraz empati kursaniz eminim anlayacaksiniz. Bi de üzerine, siz yakindiniz sitem ettiniz de geldik gibi cümleler kurulunca daha da kirici oldugunu düşünüyorum. Öyle demek yerine, ‘aylardir birlikteydik, buradaki arkadaslarimiza da deger veriyoruz o sebeple geldik’ gibi bir cümle kurulsa iki taraf da kendini degerli hissederdi. Ama böyle yaptiginizda burdaki herkes kendini degersiz hissediyor ve bu sekilde bir iletisim kimsenin icine sinmiyor.
Kesinlikle katılıyorum, herkesin kendi tercihi kimse sonsuza kadar burada durmak zorunda değil, kırılmak gibi bir lüksümüz de yok:) ama bende artık grubun daha aktif olacağına inanıyorum, şuna 10 gün yoğun bir dönemdiBence hiç tartışmaya gerek yok kızlar
Bu grupta kalmak isteyen kalır okur ve yazar istemeyende kendi istediği yolda ilerler. Hayat bu kimse sonuna kadar herşeyi beraber götüremez hepimizin hayat tecrübeleri var illaki bazı şeyler bir yerde bozuluyor. Hepimiz son zamanlarımızdayız birbirimizi germeye gerek yok evet baştaki hali değil grubun ama kalanlarla da son zamanları iyi geçireceğimize inanıyorum ☺
Cerito ben seni bu şekilde vurmaya çalışmadım niye böyle yapıyorsun bi sakin ol ya aklımdan dahi geçmediben ne zaman aslan ne zaman kuzu olmam gerektiğini çok iyi biliyorum ve ayarlayabiliyorum.tavsiyen için teşekkür ederim. Sen benim kaybetme korkusuyla yaşadığım iki ayda bana ettiğin duayla beni vurmaya çalışırsan bende aslan kesilirim.bence kim kime saldırıyor siz de bi gözden geçirin çünkü başlatan ben değilim.sende keşke iyi niyetlerini anlatmaya çalışırken bebeğimi kullanmasaydın.bende sana böyle bi tavsiye vereyim, insanların hassas oldukları konuları kullanmak senin de hayatını zorlaştırabilir arkadaşım.Ki ben bu grupta o dönemde bana destek olduğunuzu asla inkar etmedim .onlarca mesajım vardır hepinize teşekkür ettiğim ,hakkınızı ödeyemeyeceğimi söylediğim.ben farkındaydım zaten ,gözüme sokmana gerek yoktu ettiğin duayı.yine de teşekkür ederim tekrardan.
Ben hepinizi anlayabiliyorum ama grubun geldiği hale gerçekten şaşkın ve üzgünüm... Hiç olmasaydı keşke bunların hiçbiri.
Okudumdan beri bende deniyorum,ama hala bir değişiklik göremedimKızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Bende normal doğum istiyorum,nekadar korksam daKorkma yaparsın bana göre normal doğum çook çook daha iyi en azından kimseye ihtiyaç duymadan doğumdan hemen sonra çocuguna bakabiliyorsun. Yırtılma olursa tabi biraz ağrı olabiliyor ama çekilmeyecek bir ağrı değil.
Bende deniyorum,inşallah hepimize şifa olurSana kıyamam arkadaşım ya. Allahım güç kuvvet versin sana. Hem fiziksel olarak hem de manevi olarak çok yoruldun sen. Geçende grupta birisi at kestanesi kremiyle hemoroide müdahale ettiğini yazmıştı ve işe yaramış. Aklında bulunsun araştırıp içine sinerse yapabilrisin. Belki sana da şifa olur.
O M mydreams degilmiydiKuzum burda bir tane annemiz asansör fotosu atmıştı 5.aylarda gibiydi, kot tulumu ile çok tatlı idi o sen misin yoksabak aklımda kalmış çok şekeri
Takim güzel canim ama fiyatı biraz yüksek geldi bana,baska sitede aynısından daha uygunu görmüştümMagic Form 30108 Ekru Sabahlıklı Hamile Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol kızlar nasıl sizce alayım mı
Bende sucuk yiyorum en bastan beri,abartmadan haftada 1-2 kahvaltıda,bişey olmadı cok şükürKız bende yiyom @mydreams93 yasak mıydı hajdkf
Bende pazartesi cok kalabalik olur diye salıya aldımBirkaç saatte biriken sayfalara bak gözlerime inanamadımZaten hormonlardan kaynaklı hassas bir döneme girdik lütfen bize kendimizi dışlanmış gibi hissettirmeyin arkadaşlar Ya hep ya hiç biz bu yola beraber baş koyduk Taaaaa Kasım ayı gebelik planlama grubunda ovulasyon dönemini takip ettiğimiz günlerden bugünlere geldik birbirimize ve bu gruba sahip çıkalım Şahsen ben doğum sonrası da gaz,süt,uyku,emekleme,yürüme zamanlarında da fikir alışverişinde bulunuruz hayalini taşıyarak girdim hep sayfaya çok mu masumca hshdhdj ?
Ay yarın toplu görüş günüymüş bende yarın alacaktım ama bayram dönüşü pazartesi kalabalık olursa diye salıya aldım yarın herkesten güzel haberler bekliyorum salı da ben veririm inşallah güzel haberler
Ben işte bu yüzden normal istiyorum annem yengem fln sezaryan oldu mesela annemin alelyat izi bile belli değil ağrisi falan da olmuyor ama yengem hem amelyat izi belli hem havalar sogumca falan hala agrisi oluyor o yuzden herkezin farkli oldugu icin pek sezaryanci degilim yoksa mecburiyette birsey diyememBende normal doğum istiyorum,nekadar korksam daonceden iki sezariyan ameliyatim var cok ağrılı bir süreç ve hala yıllar gecmesine ragmen arasıra agrilarim var insallah bu sezariyan olmaz
O kişi de haklı bulundu ya ben artık ne diyeyim...İlk baslarda ki kadar aktif olamasam da hep girip okudum pozitife yapilan banlanma olayini cok yanlis bulmustum sikayet edene kizmistim ama goruyorum ki bu banlanma olayi wp grubu icin bahane olmus gibi burda aktif olan heranini paylasan herkese destek olan arkadaslara buyuk ayip olmus ve ilk o sikayet edeni de maalesef hakli cikarmis oldunuz yaptiginizla
Ben geçen aylarda sorduğumda 15 16 civarında dogum ücreti. Muayene 600 liraydı. Zam gelecek demislerdi temmuzda bakalim ne oldu.Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?