2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vallahi uzerine alinan derken seni kastetmemistim ama sen alindin. O cümlelerini hakketigimi asla düşünmüyorum helede sana karşi nasil oldugumu bildigin halde. Saldirmak kelimesi felan cok üzücü...canin sagolsun bisi diyemiyorum.

Canim sorun ne biliyor musun, kendi penceremden anlatayim. Bir kisi bile evet hata yaptik keske gitmeseydik demedi dünden beri. Dogrusunu bildigin bir durum var, ama gelen giden yogundum bayramdi gibi yorumlar yapiyor. Sanki cocuk yerine konmus gibi hissediyoruz. Böyle olunca insanın gücüne gidiyor. Biraz empati kursaniz eminim anlayacaksiniz. Bi de üzerine, siz yakindiniz sitem ettiniz de geldik gibi cümleler kurulunca daha da kirici oldugunu düşünüyorum. Öyle demek yerine, ‘aylardir birlikteydik, buradaki arkadaslarimiza da deger veriyoruz o sebeple geldik’ gibi bir cümle kurulsa iki taraf da kendini degerli hissederdi. Ama böyle yaptiginizda burdaki herkes kendini degersiz hissediyor ve bu sekilde bir iletisim kimsenin icine sinmiyor.

Gerçekten beni 25haftalıkken çocuğumu kaybetmek üzereyken ettiğin duayla mı vuruyorsun şu anda ?gruba girmediğim için kullandığın silah bu mu ? Samimiyetinin bittiği noktadasın bence.

Silah mı..Aklımdan asla geçmeyen bir şey bu benim sadece duygularımı sana belli etmeye çalıştım ama cidden kim kime saldırıyor cerito bi bak istersen.Diyorum ki o günlerin kıymetine birbirimize sahip çıkalım ama sen zaten çoktan vazgeçmişin ki böyle algılıyorsun.Savunma mekanizman gerçekten aşırı iyi ama bu sana hayatında zarar verir benden söylemesi.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.Sen öyle algılamak istedin bende saygı duyuyorum çünkü şu an öyle bir savunma içine girdin ki burada kim ne derse desin aslan misali karşılık vereceksin.

Kızlar ne olur bu tartışmaya bir son verelim ya gerçekten nazar değdi grubumuza
Şu an hepimiz hassas dönemlerdeyiz birbirimizi anlayışla karşılayalım laf dalaşına girmeyelim
Olan olmuş uzatmayalım arkadaşlar
Herkesin kendine göre haklı sebepleri var. Ben kızmıyorum neden vatsap kuruldu yok o neden yazmadı bu neden yazmadı
Herkesin özgür iradesi

Kızlar hormonların etkisi ile olayları her iki tarafta başka tarafa çekmeye başladı, dünde yazdım şimdi de yazıyorum öyle yada böyle son aya gelmişiz, hepinizin pozitif doğum hikayelerini duymak isterim
Olayları başka yerlere daha fazla çekmeyelim bence herkes içini niyetini biliyor

ben ne zaman aslan ne zaman kuzu olmam gerektiğini çok iyi biliyorum ve ayarlayabiliyorum.tavsiyen için teşekkür ederim. Sen benim kaybetme korkusuyla yaşadığım iki ayda bana ettiğin duayla beni vurmaya çalışırsan bende aslan kesilirim.bence kim kime saldırıyor siz de bi gözden geçirin çünkü başlatan ben değilim.sende keşke iyi niyetlerini anlatmaya çalışırken bebeğimi kullanmasaydın.bende sana böyle bi tavsiye vereyim, insanların hassas oldukları konuları kullanmak senin de hayatını zorlaştırabilir arkadaşım.Ki ben bu grupta o dönemde bana destek olduğunuzu asla inkar etmedim .onlarca mesajım vardır hepinize teşekkür ettiğim ,hakkınızı ödeyemeyeceğimi söylediğim.ben farkındaydım zaten ,gözüme sokmana gerek yoktu ettiğin duayı.yine de teşekkür ederim tekrardan.

Ben kendi adıma konuşuyorum.Buradaki herkesi kardeşim gibi gördüm.Yeri geldi konuşmaları bitirmeden uyumamak için direndim.Ettiğim duaları ifade etmem bile silah olarak algılandı bunu bu şekilde başka algılayan varsa cidden derim ki ben kendimi burada ifade edememişim insanlar beni anlayamamış.Kimseyi kırmak,incitmek, hakkına girmek hem gerçek hayatta hem de burda en büyük korkularımdan birisidir.Benim gönlüm rahat sevgimi,merakımı her daim belli ettim burda hep kucaklayıcı olmak istedim.Yazmadığım günler bile hep girip okudum.Demekki bazıları için zamanında bundan sonra gireceğim söz derken şimdi girmek istemedim ve girmedim diyecek kadar basitmiş her şey.Neyse kalmak isteyenler ile birbirimize destek olmaya devam canlar.Şurda hepimizin sayılı zamanı kaldı ben herkes için dua etmeye devam edeceğim ki büyükler derler ya yeri göğü tutan duadır diye.Ha benim duamı küçümseyen kardeşler kimin duası tutar bunu Allah'tan başka kimse bilmez o yüzden ben de şimdiye kadar yazdığınız msjların sonuna eklediğiniz iyi niyetli her cümleye amin demeye herkesten dua beklemeye devam edeceğim.Gerçekten bu gruba kıymet veren ve vermeye devam edenler ile yola devam. Bu arada pozitifbiri sen bence beni anlıyorsun ben buna hala inanmak istiyorum.

Ayy valla komple grup banlanacak bu gidişle ve artık lütfen konu kapansın ya son ay haber alacağımız bir grubumuz olmayacak diye korkuyorum lütfen kalmak isteyen kalsın istemeyende zaten istemediği için yazmasın ve tartışılmasın sadece kendinizi değil bu grupta bir çok konuda bilgi alan diğer insanlarıda düşünelim

Anlıyorum ne demek istediğini ama kendi yorumumda özellikle yazım zaten; Ben de merak ediyorum diye döndüm ama bunun samimiyetinin sorgulanması hiç hoş değil çünkü söylediğim gibi bir mecburiyetim ya da sorumluluğum yok, tamamen kendim iletişimde kalmak istediğim için döndüm. Bundan önce de ikiz bebeklerini erken dünyaya getiren bir arkadaşımız vardı bilerek kullanıcı adını yazmıyorum eğer dönerse okuyup üzülmesin diye, o arkadaşımızın haberini de daha geç aldım ve çok geç yazabildim kendisin, çünkü çalışıyorum hala, her zaman giremiyorum ya da o enerjide olmuyorum.
Bence tüm olanları çok daha yakışır bir dilde ifade edebilirdik arkadaşlar, bu kadar kırıcı bu kadar yakar bir dil kullanmaya gerek yoktu. Ben şahsım adına kırıldım diyemeyeceğim ben daha çok garipsedim. Bu konuyu bu gruba yakışır şekilde kapatabilirdik, bakın arada hala uzatmayalım diyen arkadaşlar var çok haklı buluyorum, yazmadan geçemedim kusura bakmasınlar.

Koca koca insanlarız 'hi ho diyip geleceklerse gelmesinler', 'aman samimi değiller', 'biz bize yeteriz' ben bu cümleleri çok ama çok yanlış buluyorum kimseye de yakıştıramıyorum. Burası sanal bir platform olabilir şu anda bir derdim var'da falan konuşuyor olsaydık dönüp cevap dahi vermezdim, ama bu platformda birbirimizi hiç tanımadan kayıplara birlikte ağladık, ben hastaneye yattığım dönemde sizlerden dua istedim. Hastanede yatan arkadaşlarımıza birlikte dua ettik, enerjiler yolladık. Bunların anlamı sanal platform olmasını arka plana atıyor diye düşünüyorum. Bu sebeple de kırgınlıklarımızı ifade ederken daha başka bir dil kullansak daha şık olurdu.

Diğer forum kullanıcıları da lütfen kusura bakmasınlar bir kaç sayfa amacından sapan konuşmalar oldu.

Her birimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah.

Kesinlikle katılıyorum, herkesin kendi tercihi kimse sonsuza kadar burada durmak zorunda değil, kırılmak gibi bir lüksümüz de yok:) ama bende artık grubun daha aktif olacağına inanıyorum, şuna 10 gün yoğun bir dönemdi

Cerito ben seni bu şekilde vurmaya çalışmadım niye böyle yapıyorsun bi sakin ol ya aklımdan dahi geçmedi Ben bebeğini neden kullanmak isteyim kardeşim Rabbimin mucizeleri melekleri ki ben daha önce bebeğini kaybetmiş birisiyim asla ama asla kimseyi bu konu ile vurmaya çalışamam.Sadece seni o kadar sevdim demek istedim ben.. Bilmiyorum gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ben ya..

Kızlar benim dış hemoroid at kestanesi kremi sayesinde tamamen geçti tekrarlamadi yine kabızlık sorunum oluyor sürüyorum iyi geliyor ama tekrar dış hemoroid olmadım mutlaka denemenizi tavsiye ederim
Okudumdan beri bende deniyorum,ama hala bir değişiklik göremedim inşallah benimki de tamamen geçer

Bende normal doğum istiyorum,nekadar korksam da onceden iki sezariyan ameliyatim var cok ağrılı bir süreç ve hala yıllar gecmesine ragmen arasıra agrilarim var insallah bu sezariyan olmaz

Bende deniyorum,inşallah hepimize şifa olur

Kuzum burda bir tane annemiz asansör fotosu atmıştı 5.aylarda gibiydi, kot tulumu ile çok tatlı idi o sen misin yoksa bak aklımda kalmış çok şekeri
O M mydreams degilmiydi ben sanki onu hatırlıyorum

Takim güzel canim ama fiyatı biraz yüksek geldi bana,baska sitede aynısından daha uygunu görmüştüm

Kız bende yiyom @mydreams93 yasak mıydı hajdkf
Bende sucuk yiyorum en bastan beri,abartmadan haftada 1-2 kahvaltıda,bişey olmadı cok şükür

Bende pazartesi cok kalabalik olur diye salıya aldım

İlk baslarda ki kadar aktif olamasam da hep girip okudum pozitife yapilan banlanma olayini cok yanlis bulmustum sikayet edene kizmistim ama goruyorum ki bu banlanma olayi wp grubu icin bahane olmus gibi burda aktif olan heranini paylasan herkese destek olan arkadaslara buyuk ayip olmus ve ilk o sikayet edeni de maalesef hakli cikarmis oldunuz yaptiginizla

Bende normal doğum istiyorum,nekadar korksam da onceden iki sezariyan ameliyatim var cok ağrılı bir süreç ve hala yıllar gecmesine ragmen arasıra agrilarim var insallah bu sezariyan olmaz
Ben işte bu yüzden normal istiyorum annem yengem fln sezaryan oldu mesela annemin alelyat izi bile belli değil ağrisi falan da olmuyor ama yengem hem amelyat izi belli hem havalar sogumca falan hala agrisi oluyor o yuzden herkezin farkli oldugu icin pek sezaryanci degilim yoksa mecburiyette birsey diyemem

O kişi de haklı bulundu ya ben artık ne diyeyim...

Biraz zamana ihtiyaç var kızlar buraya kıymet veren zaten devam edecektir kimse boşa mecbur değilim şeklinde cümle kurmasın evet kimse mecbur değil zaten biz kimseyi bunun için yargılamadık. Levrekkk canım seninde gerçekten zamanın yoktur yazmamışındır wp grubunda değilsen bu kadar üzerine alınma yazılanları

Hastane kontrolleri olan canlar güzel haberlerinizi bekliyoruz maşallah şimdiye kadar aldığımız haberler güzel geldi

Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Ben geçen aylarda sorduğumda 15 16 civarında dogum ücreti. Muayene 600 liraydı. Zam gelecek demislerdi temmuzda bakalim ne oldu.

Arkadaşlar, müsadenizle ben ayrılıyorum. Sağlığım da buna şu an çok elvermiyor zaten. Gerçekten karnım kasılıyor.
İnsanları da böyle cümlelere maruz bırakmaya gerek yok. Ben de olsam bu şekilde cümleleri bu grupta okumak istemezdim!
Ben nerde olduğumu çok net gördüm. Hakkımı görenlerden Allah razı olsun. Görmeyenlere diyecek bişeyim yok.
Yukarda Allah var. Benim içim çok rahat.
Üyeliğimi iptal etmeyeceğim. Takip ettiğim gruplar ve yazıştığım arkadaşlarım var , siteyle tüm alakam bu grup değil...
Ama bir daha yazmayacağım buraya çoook elzem bir durum olmadıkça. Grup yöneticileri isteyen bir arkadaşı yönetici yapacaktır.
Lütfen bu durum, grubu daha da kötüleştirmesin sizden ricam... Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…