2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Yaa çok sevindim Kelebek, sen öyle gidince aklımıza en kötüsü gelmişti, çok şükür bebeğin de sen de iyiymişsiniz, bu gece gruptaki en güzel şey senin mesajın oldu

Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Ahh canim benimmm cok şükür coookkk cok merak etmistik seni biz ya rabbim sana bağışlasın oglunu, ismi ne oldu

Yaa çok sevindim Kelebek, sen öyle gidince aklımıza en kötüsü gelmişti, çok şükür bebeğin de sen de iyiymişsiniz, bu gece gruptaki en güzel şey senin mesajın oldu
Canım benim ya sen nasılsın diğer kızlar nasıl doğum yapan varmi

Allahıma bin şükürler olsun. Küçük oğluşu öp benim yerime de kız nasıl sevindim ya iyiki geldin

Allahım güç kuvvet sağlık versin minik kuzuya tez zamanda sağlıkla çıksın annesinin koynuna kavuşsun inşallah.
İnşallah canım inşallah rabbim bize bağışlasın evlat acısı çok çok Allah'ım kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…