- 18 Ağustos 2022
- 3.653
- 12.321
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.361
Yaa çok sevindim Kelebek, sen öyle gidince aklımıza en kötüsü gelmişti, çok şükür bebeğin de sen de iyiymişsiniz, bu gece gruptaki en güzel şey senin mesajın olduCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Ahh canim benimmm cok şükür coookkkCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Canım benim ya sen nasılsın diğer kızlar nasıl doğum yapan varmiYaa çok sevindim Kelebek, sen öyle gidince aklımıza en kötüsü gelmişti, çok şükür bebeğin de sen de iyiymişsiniz, bu gece gruptaki en güzel şey senin mesajın oldu
Allahıma bin şükürler olsun. Küçük oğluşu öp benim yerime deCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Kuuzm aslında başka iism vardı aklımda bize umut olsun diye adını umut koydukAhh canim benimmm cok şükür coookkkcok merak etmistik seni biz ya rabbim sana bağışlasın oglunu, ismi ne oldu
Birini kaybettim kuuzmAsıl sen nasılsın? İkizler napıyor
Kuzum öpmek yasak ama eve gelsin opecem Allah razı olsun canımAllahıma bin şükürler olsun. Küçük oğluşu öp benim yerime dekız nasıl sevindim ya iyiki geldin
Adıyla yaşasın. Mutlu huzurlu sağlıklı başarılı su gibi bir ömrü olsun inşallahKuuzm aslında başka iism vardı aklımda bize umut olsun diye adını umut koyduk
Canim yaaa adiyla yasasin hep umut versin sizeKuuzm aslında başka iism vardı aklımda bize umut olsun diye adını umut koyduk
Amin amin amin kuzumAdıyla yaşasın. Mutlu huzurlu sağlıklı başarılı su gibi bir ömrü olsun inşallah
Uzaktan öp kız festi teyzesinin sevgisini hissetsin minik kuzu severim onuKuzum öpmek yasak ama eve gelsin opecem Allah razı olsun canım
Kuzum o kadar kucuko minik korkuyorum nasıl bakacam çok minikCanim yaaa adiyla yasasin hep umut versin sizerabbimm ayni acilari zorluklari bidaha yasatmasin hicbirinize kilosu gelisimi nasil peki, büyüyüp koca adam olmustur minik sıpa
Birtanem tek başına nefes almasını bekliyorlar sonra takip edilecekmisUzaktan öp kız festi teyzesinin sevgisini hissetsin minik kuzu severim onune zaman gelecek eve belli mi canımcığım
Ben de iyiyim canım teşekkür ederimCanım benim ya sen nasılsın diğer kızlar nasıl doğum yapan varmi
merhabaaMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Kuzum neden peki kaç haftalıktı Umay nasıl kaç haftalık yaptıBen de iyiyim canım teşekkür ederimumayumay ve niloya doğum yaptı canım, niloya bebeğini kaybetti maalesef
Ben iyiyim canım benim biraz dahaYaaaa
merhabaaben henüz doğum yapmadmmm sen nasılsınnnn? Merak etmiştim cok seni
Birtanem tek başına nefes almasını bekliyorlar sonra takip edilecekmis
24 haftada yaptı canım neden erken gelmişti hatırlayamadım maalesef, umay da 20 haziranda doğum yapmışKuzum neden peki kaç haftalıktı Umay nasıl kaç haftalık yaptı
İnşallah canım inşallah rabbim bize bağışlasın evlat acısı çok çok Allah'ım kimseye yaşatmasınAllahım güç kuvvet sağlık versin minik kuzuya tez zamanda sağlıkla çıksın annesinin koynuna kavuşsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?