2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı aksamlar güzel anneler vallahi 1 saattir mesajları okuyorumHerkesin kendınce dogrusu var işte dısarı hayatlarımız bazrn yeterınce zor yorucu olabılıyor burda nefes alıyoruzz.durumlarımızdan dolayı bırbırımızı en cok anlayaan bızlerız burayıda bu hale getirip dahada zorlastırmayalım zaten en hassas sürece girdik suan hepımızın tek ıhtıyacı olan bence dua güzel temenniler güzel tecrübelerle bırbirimizi bilgilendirmek Allahım hepımızın dogumunu kolaylastırsın

Kız tatilden geldim bi gireyim bizim babygirller napıyor dedim anaaam neler göreyim olaylarrr olaylarrr
Kim nere gidiyorsa gitsin lakin kaç aydır burda derdimizi herşeyimizi paylaşıyoruz, açıkcası bi tık üzüldüm. Yani mesela o arkadaslar doğurdumu nasıllar diye bi düşünürüm ama gidem gitmiştir gittiği gün bitmiştir napalm

Yaaa aynı durum bendede bazen hıcbısey kalmadı ya erken gelırse dıyorım evrene o mesajı yollamak ıstemoyorum Allahım ınsallah zamanında sag salim kucaklarımıza alıırızz . Sen gumus kapak aldın mı bu arada alınması gerektıgını dusunuyormusunalsammı of

Ben e bebekten aldım canım emzırme sutyenını sımdılık guzel duruyor kullanınca görecegım

Erkek analarının şahı, keremin güzel anası hoşgeldin

Bacım memnun olanda var olmayanda yaşayıp görcem hdjdj ama sterilliği sağlaması beni cezbetti. Sonrasında yıkama ihtiyacı yok. Ben krem ne kadar silinmesede olur deselerde silmeden yapamam. Zor olur diye düşündüm.

Bu saatten sonra ben düşünmem açıkçası kuzum

Valla yazmim yazmim diyorum valla hep idareli konuştum grupta hiç aşırı aktif olmadım ama çok iyi bir gözlemciyimdir gereksiz samimiyetide sevmem burayı hep bir bilgi platformu olarak gördüm ona göre hareket ettim. Bir numara istemek ne demek bence çok saçma
İki içimizde hain var deniyor burada binlerce üye var biz içimizde erkek var mı yok mu bile bilemeyiz ona rağmen kimin şikayet ettiğini bilmeden herkesi zan altında bırakmak nedir? Valla gelen giden laf söylüyorda bakın sitem eden arkadaşlar sizinle bağ kurduğu için etmiş olabilir ama ben mantık çevresinden yazıyorum yapılan yanlış. Yok wp rahat bilmem ne tabiki rahat bizde biliyoruz ama burada herkes birbirine güvenipte numarasını niye versin bir. iki bu platformda tanıştık ve kuralı var ki sizde bu sitenin sahibi olsanız aynı kuralları koyarsınız. Yok reklam denmiş ee adam site kurmuş birşey kazanacak değil mi? Ve katılıyorum yani gidecek yeriniz olduğu için rahatlıkla gidiyorsunuz yoksa şu son ayınızda gitmeye cesaret edemezsiniz. Çıkıp şunu deseniz biz wp konuşuyoruz daha rahat girmeyeceğiz okey ama biri sitem ediyor peş peşe gelip yok bayramdı yok eşim geldi yok işim vardı der gibi bahane diyorsunuz sonra biri sizi ifşalıyor wp diye sonra evet diyip kabul ediyorsunuz karşınızda çocuk yok yani inanın bir çoğumuz çok iyi meslek grubuna sahip belirli yaşta akıllı insanlarız valla dayanamadım artık inanın kimseyle de özel bir bağım yok ama gelip çocuk gibi milleti azarlamanıza dayanamadım eminim üyelik iptal edildiyse de birileri okuyordur. İstediğiniz yerde konuşabilirsiniz ama bunu yüreklilikle söylersin ve inanın benim numaramım istenmemesi zerre umrumda değil istenseydi de vermezdim ben karşıyım sanal alemde tanışıp özel numara verilmesine dünyanın bin türlü halinin olduğunu bilecek kadarda olgunum.
Birde burada silinmiyor mesajlar evet iyi li silinmiyor herkes ona göre seviyeli konuşur wp birbirinize atabilirsiniz istediğinizi güvenip ama dünya çok güvenilir bir yer değil bana göre burayada resim atmamalı kimse gerek yok ama rahatsız olmayanda istediği yerde istediğini paylaşssın.

Keyfim kaçıktı da çok şükür kelebeğim geldi şuan kimse umrumda değil hdjdjhd sende ne var ne yok
Evetttt banadaaa iyi geldii onu görmekkk iyiym kuşum bende şükürr, kerem bey baya aktif artk hareketleri beni cok yoruyor, bel ağrım müthiş devam ediyor, son haftam işimde. Cts kontrolüm var çalışamaz alcam beybim artk yetti gayri evimde oturcamm

Yavrum şu kinezyoloji bandı beni ayağa kaldırdı bak aklına bulunsun çok iyi gelir. Al bacım iyi al kötü oluyorsan gerek yok. Bende bugün zorlandım gerçekten şimdi uzandım sanırsın oralarımda buralarımda 20 kg ağırlık var hdjdj

Keremi severim ben oy maşallah hareket berekettir etsin bol bol

Ağzına sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…