- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.401
Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Valla kontrole gittiğimde doktor bu cocuk 3 kilo olmuş derse şaşırmıcam artk öle bi yük taşıyom şukadarcık boyymlaYavrum şu kinezyoloji bandı beni ayağa kaldırdı bak aklına bulunsun çok iyi gelir. Al bacım iyi al kötü oluyorsan gerek yok. Bende bugün zorlandım gerçekten şimdi uzandım sanırsın oralarımda buralarımda 20 kg ağırlık var hdjdj
Keremi severim ben oy maşallahhareket berekettir etsin bol bol
Allah razı olsun canım benim aminAhh canım benim. Allah oğluşuna sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
İnşallah canım inşallah aminnAyyy maşallah yaa, o kadar güzel bir haber ki bu inşallah eve çıktık dediğini de yazarsın
Ay XL var mıydı depend in? Benim koca popoma asla olmaz o zaman çünkü ben L aldımXl aldım dependi 76 kiloyum şu anda
Sütyeni de LCW den aldım
Oyyy maşallah Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallahİyiyim boncuğum ben çok şükür. 34 e geldik hayırlısıyla gün bekliyoruzişe devam ediyorum biraz zorladı bugün ama son 4 haftam sıkıyorum dişimi hdjdj
Amin kuzucuğum hepimizinOyyy maşallah Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insallah
Amin amin birtanem amin inşallahKelebegimx cağnıııııımmmmm beniiiiiimmmmm ayyyy işte günün muhteşem adımı senin gelişin oldu oğluşunu bende öpüyorum inşallah sağlıkla sıhhatle evine,beşiğine gelsin bir an önce
Ondan bende kesin huylanırım yaaBacım memnun olanda var olmayanda yaşayıp görcem hdjdj ama sterilliği sağlaması beni cezbetti. Sonrasında yıkama ihtiyacı yok. Ben krem ne kadar silinmesede olur deselerde silmeden yapamam. Zor olur diye düşündüm.
Hosgeldinnnn Rabbim ikinizide güc kuvvett versın ınsalllahhAmin amin birtanem amin inşallah
Amin canım amin insallahKelebegimx hoşgeldin çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Canımcığım ben gümüş kapat ve avent kalkan aldım. Doğum öndesi kapak sonrası dönüşümlü kullancamOndan bende kesin huylanırım yaaBize gumus kapak yolları görundu yanı
Çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini size bağışlasınCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Sendeki bu isim hafızasına da hayranım festii ya, keremi sen yazınca hatırladım ben hala kimin kızı kimin oğlu olacaktı o evrede kaldımErkek analarının şahı, keremin güzel anası hoşgeldin
Ya belli bir marka var mı? Yoksa hepsi iş görür mü acaba? Bende alsam mı almasam mı diye düşünürken konu açılması iyi olmuşKelebegimx çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah çok daha iyi olacaksınız
Bu arada gümüş kapak mevzuları dönmüş bence kesinlikle almalısınız kim kullandıysa yakın çevremden memnun. Hatta ilkinde kullanmayıp yara olanlar ikincide hiç yara olmamış gümüş kapak sayesinde. Gögüs ler önemli kızlar acıması kanaması istenmez. Krem filan bence boş oranın nemli kalması önemli olan ve gümüş kapaklar bunu sağlıyor
Sendeki bu isim hafızasına da hayranım festii ya, keremi sen yazınca hatırladım ben hala kimin kızı kimin oğlu olacaktı o evrede kaldımonu bile tam tutamıyorum desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?