2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun

Ayyy maşallah yaa, o kadar güzel bir haber ki bu inşallah eve çıktık dediğini de yazarsın

Valla kontrole gittiğimde doktor bu cocuk 3 kilo olmuş derse şaşırmıcam artk öle bi yük taşıyom şukadarcık boyymla ediyor ediyor maşallah bebegm ne ara uyuyor bilmiyorum su uyur kerem uyumaz

Ondan bende kesin huylanırım yaa Bize gumus kapak yolları görundu yanı

Kelebegimx çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah çok daha iyi olacaksınız
Bu arada gümüş kapak mevzuları dönmüş bence kesinlikle almalısınız kim kullandıysa yakın çevremden memnun. Hatta ilkinde kullanmayıp yara olanlar ikincide hiç yara olmamış gümüş kapak sayesinde. Gögüs ler önemli kızlar acıması kanaması istenmez. Krem filan bence boş oranın nemli kalması önemli olan ve gümüş kapaklar bunu sağlıyor

Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Çok sevindim çok geçmiş olsun Rabbim bebeğini size bağışlasın

Erkek analarının şahı, keremin güzel anası hoşgeldin
Sendeki bu isim hafızasına da hayranım festii ya, keremi sen yazınca hatırladım ben hala kimin kızı kimin oğlu olacaktı o evrede kaldım onu bile tam tutamıyorum desem yeridir

Ya belli bir marka var mı? Yoksa hepsi iş görür mü acaba? Bende alsam mı almasam mı diye düşünürken konu açılması iyi olmuş

Sendeki bu isim hafızasına da hayranım festii ya, keremi sen yazınca hatırladım ben hala kimin kızı kimin oğlu olacaktı o evrede kaldım onu bile tam tutamıyorum desem yeridir

Tek tek sayayım sana sor hdjdjjd
Bebeğim ben isimleri çok önemsiyorum nedense aklımda kalıyor özel bir çaba göstermiyorum. Ama acemianne sadece isim hafızam için değilde yazılanlar hafızam içinde tebriğini alırım şaaak diye nasıl buluyorum bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…