- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 33
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.421
Ayyyy sen geldin hoşgeldin canım dün aklıma geldin dedim bu kız ne yaptın nasıl oldu diye düşünürken dedim içimden Rabbim yardımcısı olsun inşallahMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Avent benimkisi en iyiside o diye biliyorum ama başka bilen varsa yazabilirYa belli bir marka var mı? Yoksa hepsi iş görür mü acaba? Bende alsam mı almasam mı diye düşünürken konu açılması iyi olmuş
Tek tek sayayım sana sor hdjdjjd
Bebeğim ben isimleri çok önemsiyorum nedense aklımda kalıyor özel bir çaba göstermiyorum. Ama acemianne sadece isim hafızam için değilde yazılanlar hafızam içinde tebriğini alırımşaaak diye nasıl buluyorum bacım
Avent gümüş kapak mı canımAvent benimkisi en iyiside o diye biliyorum ama başka bilen varsa yazabilir
Tüüütüüü maşallahbugün zaten malum konularda tarih ile kim ne demiş zamanında belgelerle konuşunca bu kız fena feci zehir dedim
Ayy yok şimdi baktımda yanlış hatırlamışım bende yakın tanıdığımın tavsiyesiyle aldım ant kozmetik diye gümüş kapakAvent gümüş kapak mı canım
Bende aynı durumdayım ağrılarım baskılarım artıyor artık aşağıya indikçe bayramda indiğini fark ettim artık çiş tutamama ve çok sık gitmeye başladım uyku sardı beni bayramı atlattım kesiklerle cok bi tuaf oldum bayramın gündüzleri ii aksamlari gezmenin verdiği ağrıları çektim esim evdeyken Bizim işler hiç bitmez yemek bazen yatsı ezaninda yeniliyor o derece sonra küt yat. Girip okumaya çalışıyorum ama ona bile yetişemiyorum dogsunda bitaint modundayim yine doğunca hareketim kisitlanmaz o uyurken herşey biter otururum modundayim suan ağrıdan acidan tırnak bile kesemiyorumAyy ben de girmedim kaç gündür. Daha doğrusu girip de yazmadım çünkü artık böyle bir doğursam perileri geldi. Bi de gelip yakınmak istemiyorum sürekli ya ne bileyim şu an daha çok rahatsızlık uykusuzluk vs olduğu için bişe konuşasım gelmedibir de ilk başlarda herkes daha meraklıydı nolacak ne nasıl yapılır diye bilgi almak için etkileşim oluyordu ama şu an artık doğum çantası dahil hazır, bir tek doğurması kaldı.
Ya linç yemem umarım ama cidden bir de benim şahsi fikrim burası dışında başka yerde toplanılınca demek ki buraya girilmiyor o kadar, çünkü o olaydan sonra bir anda şıp diye kesildi gibime geldi buradaki etkileşim. Çok iyi niyetli birşey ama işte burayı etkiledi ister istemez. Yani daha kolay iletişim kurulacak bir platformu kim istemez ki zaten anında bildirim gelsin, okumadığın mesajlardan okumaya başlanılsın ve arayüzü kolay olsun.
Onun dışında şikayet edenler vs tadı kaçtı bence, insanlar ilk baştaki samimiyeti görmüyor olabilir artık. Daha birçok sebebi olabilir canım aklıma gelenler bunlar. Ben de düşünüyodum çünkü bir anda neden böyle oldu diye
Ben sağlıkla doğsun kucağıma alıyım gerisini alırız modundayiz esimle doğsun öyle portatif ufak belli yasa kadar olan hatta ay sineklik li birşey alır geçerim tipindeyiz daha isim bile net değil bizdeBenim ki de daha kurmadı beşiği öyle gıcığıma gidiyor ki bu aralar kavga çıkmasın diye zor tutuyorum kendimi
Ben göğüs kalkanı almadım yaa lazım olur mu kiBenim meme kitim bunlar arkadaşlarım
Kuzum araştırmalarıma göre söyle diyorlarBen göğüs kalkanı almadım yaa lazım olur mu ki
HoşgeldinizMerhaba kızlar uzun zamandır yoktum nasılsınız kimler doğum yaptı
Ben bazı doktorlarda bunu çok duyuyorum tatile çıkıyorum şöyle olmuş böyle olmuş hele bayram öncesi kaç tane kişiyi yönlendirmişlerO zaman yok direkt doktor değişimi sanki. Ya ben anlamıyorum oda insan tamam tatile çıkacak tabii ki ama erken almak istemesi garip değil mi ya? Yönlendirsin bir doktora. Biz mi çok hassasız acaba.
Göğüsler fora gezerim diyordum ben canım hava alsın diye ama şimdi kafam karıştı, bi bakayım kalkanlara. Bu sütü de topluyo demiKuzum araştırmalarıma göre söyle diyorlar
Uçların hava almaya ihtiyacı oluyormuş. Hep kapak olmaz çünkü nemli ortam hava alması içinde önerilen kapak. Birde allah korusun yara olursa asıl bu iyileştiriyormuş
Canım çok sevindim sen hesabı kapatınca diğer bebeğin için korkmuştumCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Evet canım öyle bir artısıda var. Bazıları orda birikeni de içiriyormuş onu yapar mıyım bilmiyorum ama o imkanıda varGöğüsler fora gezerim diyordum ben canım hava alsın diye ama şimdi kafam karıştı, bi bakayım kalkanlara. Bu sütü de topluyo demi
Şikayet işi bu yaşta gerçekten coookkkk çocukça geliyor bana. Boş bos vakitleri var demekki uğraşıyor insanlarla. Bende okuyordum 2040lardaydim sayfa yeni gelen mesajdan kelebeğimin geldiğini görünce hemen hemen atladım ne kaçırmışım diye tekrardan anlamaya çalışıyorum okudukça. Da bayramdı arifeydi ev isi derken coookkkk geri kalmışım yha. Okulda tatil olunca çocuklari güduyorum evin icinde birine süreleri ezberletmeye başladım kızında kendince sağlık sorunu var onuda goturcem dra cuma günü hem benim hem ona aldım randevu. Zorlu günlerim oluyor su aralarSabahtan beri az çok okumaya yetişmeye çalışıyorum ancak yazmak için ancak vakit bulabildim. Kızlar pardon ama içimizde biri var ve içimizden birini şikayet ediyor. Kim olduğunu az çok belli ediyor bence. Bu samimiyetsiz tutumdan sonra zaten şahsım adına bu siteye girmek içimden gelmedi. Yalnız bırakılma konusuna gelince çocuk değiliz Gidip tuvalet kapılarına yazıcak halimiz yok numaraları. Evet burda çok şey paylaştık en basından beri üzüntümüzü sıkıntımızı sorunlarımızı ama sonuçta herkesin kendi tercihi. Birkaç kişiden habersiz böyle bir durum olsa okey ama herkes neyin ne olduğunu biliyor. Ve biz pozitif banlandığında bile böyle böyle bir durum var diyerek bir çoğunuza ulaşmaya çalıştık. Belki de biz orda yalnız bırakıldık bu açıdan neden bakmıyorsunuz? Belki de bazı arkadaşların işine gelmiştir bu durum istediği yere çeker durur grubu iştegerçekten çocukça polemikler bana saçma geliyor. Yalnız bırakılmak ne demek onu hiç anlamadım madem bu kadar yalnız hissediyorsunuz gelseydiniz siz de kırmızı kurdeleli davetiye mi bekliyorsunuz anlamadım. En basından beri içimizde bir şeytan varmış onu zaten biz 1 ay önce kadar anladık ama şimdi birbirine gaz veren, ettiği duayı haram eden, çektiğimiz ağrıları sızıları ajitasyon sanacak kadar samimiyetsiz olmuşsunuz kusura bakmayın. Son olarak arkadaşlar siz birbirinizi hangi whatsapp grubundan gazlıyorsunuz yoksa sizde bizden gizli iş mi çevirdiniz aşk olsun hiç yakışmadı böyle dürüst insanlara.. ben üyeliğimi siliyorum. Gerek yönetim gerek gruptaki arkadaşlar bence bir çoğumuzu haketmiyor hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?