2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şefikacığım hoşgeldin
Herkes buradakileri zan altında bırakıyor ama wp kurulduğu için banlandıysa pozitif numarası istenenler wp kurulacağını bilmiyordu. O detayı kaçırıyorlar. Şikayet eden dangalak kesinlikle. Vermezsin olur biter.

Kaos istiyorsan oku bacım da bence gerek yok. Kendini bilmez insanlar yüzünden hepimiz negatife bulandık birde sen bulanma bence.

Kelebegimx Allah yavrunu sana bagislamis, cok mutlu oldum. Masallah, birlikte saglikli cok guzel gunleriniz olsun insallah.

Kizlar fikirleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim. Olanlar gercekten kotu bir şaka gibi. Eşimle konusup baska bir doktora gitme karari aldik. Fakat bu defa izne cikip cikmayacagini ozellikle soracagim. Aslinda sormaya gerek yok, zaten acik acik neden dr. degistirdigimizi soyluyorum. 2.doktoruma cok guveniyordum. Bu yaptigi hoş olmadi, elestirdigi seyi kendi de yapti. Basta izin tarihini soyleyebilir ya da hasta olarak kabul etmeyebilirdi. Simdi yeni bir doktorla herseye bastan baslamak cok can sıkıcı gercekten. Devlet hastanesine gitsem bu kadar rezil olamazdim herhalde.

Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Şükürler olsun gerçekten.. rabbim canına Can nefesime nefes olsun o küçük meleğin sağlığına tamamen kavuşup kucağinda uyuttugun gezdirdigin daha nice güzel günlerini göstersin insallah rabbim canim sana

Çok doğru bir karar. Bence direkt iznini yapmış bir doktor bul canım sen. 2-3 ay daha izni olmayan. Hastahane ile de görüş bu srada sadece doktorla değil. Mağdur ediyorlar sizi artık

Yönetim ekibinden ricam şu emojilere alkış ekleyebilir misiniz acaba ?

Ayy baya birşeyler olmuş yine sanırım aynen oku okuda bitmiyor merak edip okusam Yeni konudan geri kalıyorum hep geri kaldım su sira yha girip bir iki sayfa okuyup çıkıyordum suan oku oku bitmiyor. Böyle boş şeylerin konuşulmasıda üzücü gerçekten gurubun adı ney anne adayları kaos adayları değilki herkesin kendi derdi ağrısı sızısı var yani. Bizler niye vermedik bulusmadik watdaptan da burdan konulara yetişmeye çalışıyoruz. boylet işlerle uğraşanlara tek tek isim verip şikayet edenlere akıl diliyorum başkada birşey değil kendimi cevirip rahat olayimt bir dayfa daha okuyayım dedikce yine karma karışık olaylar görüyorum gerçektende üzücü oluyor baştan böyle değildik sonradan herşey değişti gibi giden gidene uzaklaşan uzaklaşana kisa süreli bende dahil pozitifin ban yemesi seninlede uğraşım sanada ban artırmaları falan gerçekten çocukça ben aksama ne pişirsem düşündükçe o kişi kimi şikayet etsem diye düşünüyor sanırım kapanmış konuysa bende açıp uzatmayım can sıkıntısı olmasın kızlar

Silverette marka gümüş kapak var bende canım ablam kullanmıştı çok memnundu şimdi BNa kaldı
Bende şimdi ona bakıyordum. Alıcaz başka çare yok lansinoh süt sağma ve lansinoh sıcak soğuk göğüs terapisi diye birşey aldık. Mastit olaylarına karşı hazırlıklı olalım.

Bende şimdi ona bakıyordum. Alıcaz başka çare yok lansinoh süt sağma ve lansinoh sıcak soğuk göğüs terapisi diye birşey aldık. Mastit olaylarına karşı hazırlıklı olalım.
Lansiloy sıcak sopuk göğüs terapisi bence harika birşey jdjdjjd görseli bile müthiş. Mastit olmasa bile o yaz sıcağında soğutup kullanırız çok iyi gelir diye düşünüyorum

Kim o yha merakta ettim geçmişe gidip baştan okuyasim geldi herşeyi baya olay yaratmış herkesi sinir etmiş belliki de hepinizde gerektiğince yazıp cevabını vermisisniz kızlar helal size

Kim o yha merakta ettim geçmişe gidip baştan okuyasim geldi herşeyi baya olay yaratmış herkesi sinir etmiş belliki de hepinizde gerektiğince yazıp cevabını vermisisniz kızlar helal size
Ben nasıl başladı nasıl devam etti inan hatırlayamıyorum bile Şefika. O kadar ki karıştı ortalık

Bende lansinoh tekli elektrikli süt sağma aldım bide aventin kalkanlardan aldım sıcak soğuk terapisini bilmiyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…