- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.441
Şefikacığım hoşgeldinŞikayet işi bu yaşta gerçekten coookkkk çocukça geliyor bana. Boş bos vakitleri var demekki uğraşıyor insanlarla. Bende okuyordum 2040lardaydim sayfa yeni gelen mesajdan kelebeğimin geldiğini görünce hemen hemen atladım ne kaçırmışım diye tekrardan anlamaya çalışıyorum okudukça. Da bayramdı arifeydi ev isi derken coookkkk geri kalmışım yha. Okulda tatil olunca çocuklari güduyorum evin icinde birine süreleri ezberletmeye başladım kızında kendince sağlık sorunu var onuda goturcem dra cuma günü hem benim hem ona aldım randevu. Zorlu günlerim oluyor su aralar
Şükürler olsun gerçekten.. rabbim canına Can nefesime nefes olsun o küçük meleğin sağlığına tamamen kavuşup kucağinda uyuttugun gezdirdigin daha nice güzel günlerini göstersin insallah rabbim canim sanaCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Çok doğru bir karar. Bence direkt iznini yapmış bir doktor bul canım sen. 2-3 ay daha izni olmayan. Hastahane ile de görüş bu srada sadece doktorla değil. Mağdur ediyorlar sizi artıkKelebegimx Allah yavrunu sana bagislamis, cok mutlu oldum. Masallah, birlikte saglikli cok guzel gunleriniz olsun insallah.
Kizlar fikirleriniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim. Olanlar gercekten kotu bir şaka gibi. Eşimle konusup baska bir doktora gitme karari aldik. Fakat bu defa izne cikip cikmayacagini ozellikle soracagim. Aslinda sormaya gerek yok, zaten acik acik neden dr. degistirdigimizi soyluyorum. 2.doktoruma cok guveniyordum. Bu yaptigi hoş olmadi, elestirdigi seyi kendi de yapti. Basta izin tarihini soyleyebilir ya da hasta olarak kabul etmeyebilirdi. Simdi yeni bir doktorla herseye bastan baslamak cok can sıkıcı gercekten. Devlet hastanesine gitsem bu kadar rezil olamazdim herhalde.
Yönetim ekibinden ricam şu emojilere alkış ekleyebilir misiniz acaba ?Valla yazmim yazmim diyorum valla hep idareli konuştum grupta hiç aşırı aktif olmadım ama çok iyi bir gözlemciyimdir gereksiz samimiyetide sevmem burayı hep bir bilgi platformu olarak gördüm ona göre hareket ettim. Bir numara istemek ne demek bence çok saçma
İki içimizde hain var deniyor burada binlerce üye var biz içimizde erkek var mı yok mu bile bilemeyiz ona rağmen kimin şikayet ettiğini bilmeden herkesi zan altında bırakmak nedir? Valla gelen giden laf söylüyorda bakın sitem eden arkadaşlar sizinle bağ kurduğu için etmiş olabilir ama ben mantık çevresinden yazıyorum yapılan yanlış. Yok wp rahat bilmem ne tabiki rahat bizde biliyoruz ama burada herkes birbirine güvenipte numarasını niye versin bir. iki bu platformda tanıştık ve kuralı var ki sizde bu sitenin sahibi olsanız aynı kuralları koyarsınız. Yok reklam denmiş ee adam site kurmuş birşey kazanacak değil mi? Ve katılıyorum yani gidecek yeriniz olduğu için rahatlıkla gidiyorsunuz yoksa şu son ayınızda gitmeye cesaret edemezsiniz. Çıkıp şunu deseniz biz wp konuşuyoruz daha rahat girmeyeceğiz okey ama biri sitem ediyor peş peşe gelip yok bayramdı yok eşim geldi yok işim vardı der gibi bahane diyorsunuz sonra biri sizi ifşalıyor wp diye sonra evet diyip kabul ediyorsunuz karşınızda çocuk yok yani inanın bir çoğumuz çok iyi meslek grubuna sahip belirli yaşta akıllı insanlarız valla dayanamadım artık inanın kimseyle de özel bir bağım yok ama gelip çocuk gibi milleti azarlamanıza dayanamadım eminim üyelik iptal edildiyse de birileri okuyordur. İstediğiniz yerde konuşabilirsiniz ama bunu yüreklilikle söylersin ve inanın benim numaramım istenmemesi zerre umrumda değil istenseydi de vermezdim ben karşıyım sanal alemde tanışıp özel numara verilmesine dünyanın bin türlü halinin olduğunu bilecek kadarda olgunum.
Birde burada silinmiyor mesajlar evet iyi li silinmiyor herkes ona göre seviyeli konuşur wp birbirinize atabilirsiniz istediğinizi güvenip ama dünya çok güvenilir bir yer değil bana göre burayada resim atmamalı kimse gerek yok ama rahatsız olmayanda istediği yerde istediğini paylaşssın.
Silverette marka gümüş kapak var bende canım ablam kullanmıştı çok memnundu şimdi BNa kaldıYa belli bir marka var mı? Yoksa hepsi iş görür mü acaba? Bende alsam mı almasam mı diye düşünürken konu açılması iyi olmuş
Ayy baya birşeyler olmuş yine sanırım aynen oku okuda bitmiyor merak edip okusam Yeni konudan geri kalıyorum hep geri kaldım su sira yha girip bir iki sayfa okuyup çıkıyordum suan oku oku bitmiyor. Böyle boş şeylerin konuşulmasıda üzücü gerçekten gurubun adı ney anne adayları kaos adayları değilki herkesin kendi derdi ağrısı sızısı var yani. Bizler niye vermedik bulusmadik watdaptan da burdan konulara yetişmeye çalışıyoruz. boylet işlerle uğraşanlara tek tek isim verip şikayet edenlere akıl diliyorum başkada birşey değil kendimi cevirip rahat olayimt bir dayfa daha okuyayım dedikce yine karma karışık olaylar görüyorum gerçektende üzücü oluyor baştan böyle değildik sonradan herşey değişti gibi giden gidene uzaklaşan uzaklaşana kisa süreli bende dahil pozitifin ban yemesi seninlede uğraşım sanada ban artırmaları falan gerçekten çocukça ben aksama ne pişirsem düşündükçe o kişi kimi şikayet etsem diye düşünüyor sanırım kapanmış konuysa bende açıp uzatmayım can sıkıntısı olmasın kızlarŞefikacığım hoşgeldin
Herkes buradakileri zan altında bırakıyor ama wp kurulduğu için banlandıysa pozitif numarası istenenler wp kurulacağını bilmiyordu. O detayı kaçırıyorlar. Şikayet eden dangalak kesinlikle. Vermezsin olur biter.
Kaos istiyorsan oku bacım da bence gerek yok. Kendini bilmez insanlar yüzünden hepimiz negatife bulandık birde sen bulanma bence.
Bende şimdi ona bakıyordum. Alıcaz başka çare yokSilverette marka gümüş kapak var bende canım ablam kullanmıştı çok memnundu şimdi BNa kaldı
Lansiloy sıcak sopuk göğüs terapisi bence harika birşey jdjdjjd görseli bile müthiş. Mastit olmasa bile o yaz sıcağında soğutup kullanırız çok iyi gelir diye düşünüyorumBende şimdi ona bakıyordum. Alıcaz başka çare yoklansinoh süt sağma ve lansinoh sıcak soğuk göğüs terapisi diye birşey aldık. Mastit olaylarına karşı hazırlıklı olalım.
Kim o yha merakta ettim geçmişe gidip baştan okuyasim geldi herşeyiBiri başlattı ya burda saydırıp saydırıp hemen hesabı kapatıp gitmeyi, boncuk gibi dizildiler sırayabari hepiniz bu gece gelin de şu korkakça saydırmalarınızı her gün her gün görmek zorunda kalmayalım
Ben nasıl başladı nasıl devam etti inan hatırlayamıyorum bile Şefika. O kadar ki karıştı ortalıkKim o yha merakta ettim geçmişe gidip baştan okuyasim geldi herşeyibaya olay yaratmış herkesi sinir etmiş belliki de hepinizde gerektiğince yazıp cevabını vermisisniz kızlar helal size
Bende lansinoh tekli elektrikli süt sağma aldım bide aventin kalkanlardan aldım sıcak soğuk terapisini bilmiyorum bakBende şimdi ona bakıyordum. Alıcaz başka çare yoklansinoh süt sağma ve lansinoh sıcak soğuk göğüs terapisi diye birşey aldık. Mastit olaylarına karşı hazırlıklı olalım.
Oda böyle birşey duckBende lansinoh tekli elektrikli süt sağma aldım bide aventin kalkanlardan aldım sıcak soğuk terapisini bilmiyorum bak
Ay bu neee çok tatlı bir şeye benziyor hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu hsjsjs ama böyle ele alıp oynamalık çok hoş ahahaaOda böyle birşey duck
Şeker gibi insanın yiyesi geliyoe hdjdjdjAy bu neee çok tatlı bir şeye benziyor hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu hsjsjs ama böyle ele alıp oynamalık çok hoş ahahaa
Memelere baya bi yatırım yapmissin festi yaOda böyle birşey duck
Bende kalkan almadım alayım mı yaaBende lansinoh tekli elektrikli süt sağma aldım bide aventin kalkanlardan aldım sıcak soğuk terapisini bilmiyorum bak
Hahahahahahha bu ben hahshshshaMemelere baya bi yatırım yapmissin festi yaben bi tek lansinoh krem aldim senin almadigin tek seyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?