- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.461
İlk cocuk ikinci cocuk da diyebilirizSenin bu görselin üzerine hayaller hayatlar diye benim el çantamı atmak isterdim ama ona bile mecalim yok
Ya sancılar hafiften yoklamaya başlayınca kalk hazırla kızım dedim.Senin bu görselin üzerine hayaller hayatlar diye benim el çantamı atmak isterdim ama ona bile mecalim yok
Gerçektende karışık mis yha okdukca temmli bulandı beynim bir önceki okuduğumu unutup geri döndüklerim bile oldu Allah'ım o anki yazanları düşünüyorumda iyi cevap yazabilmissiniz bari. Beyin kalmadı bende son günlerde bulanık geziyorum kendimde değilim parmağımı kestim kurbanda şuan o kısım morarmis bugun yada dun hiç farkında değilim eşim bi patlat orayı dedide artik sabaha kaldı gündüz gözü. Beynim sersemlesti yha yordu gebelik artık beniBen nasıl başladı nasıl devam etti inan hatırlayamıyorum bile Şefika. O kadar ki karıştı ortalık
Soğutup göğsemi koyuyoruz bunuOda böyle birşey duck
Isıtadabilirsin soğutadanilirsin ihtşyaca ve isteğe göreSoğutup göğsemi koyuyoruz bunu
İnşallah hastanede yana yakıla krem aramam hdjdj inatla almak istemiyorum ama allah aratmasın hdjdMemelere baya bi yatırım yapmissin festi yaben bi tek lansinoh krem aldim senin almadigin tek seyi yani
Bana gerek yok dediler ama kalkanda bi açık uç bi kapalı uç var krem sürüp açık uçlu olanı koyarsak hava alırmış falan filan valla ilk çocuk acemiliği ne duysam alıyorumBende kalkan almadım alayım mı yaa
Kuzum benim de 2. Çocuk. İlk çocuktaki hataları yapmamaya çalışıyorum. Kayınvalide&anne savaşları olmasınİlk cocuk ikinci cocuk da diyebiliriz
Krem dahil her haltı aldım bide bunu alırsamIsıtadabilirsin soğutadanilirsin ihtşyaca ve isteğe göre
Memeler önemliMemelere baya bi yatırım yapmissin festi yaben bi tek lansinoh krem aldim senin almadigin tek seyi yani
Ama bak şimdi hdjdjdKrem dahil her haltı aldım bide bunu alırsam
O zaman performansina hayran kaldim canim yaKuzum benim de 2. Çocuk. İlk çocuktaki hataları yapmamaya çalışıyorum. Kayınvalide&anne savaşları olmasınherkes görevini bilsin (inşallah )
2057. sayfaya bak canımKim o yha merakta ettim geçmişe gidip baştan okuyasim geldi herşeyibaya olay yaratmış herkesi sinir etmiş belliki de hepinizde gerektiğince yazıp cevabını vermisisniz kızlar helal size
Aa benim dolapta haşlanmış lahana var o da yarar mı ki bende sarayim diyordum ellemeyim en iyisiAma bak şimdi hdjdjd
Allahım korusun olmaz ama mastite dpnmuş lahana yaprağı iyi geliyormuş hdjdj buda aynı öantık buz gibi koyuvercem hdjdjdj
Bir suru sey almissin bence ihtiyacin olmaz. Ama olsa bile alirsin bir yerden sürersin. Ama bu aldiklarin öncesinde yikanacak dezenfekte edilecek seyler. Aslindadogru yapmissin kuzuİnşallah hastanede yana yakıla krem aramam hdjdj inatla almak istemiyorum ama allah aratmasın hdjd
Benim dolapta sarilmis pisirilmisi var, bugun evde yemek yoktu yesek mi deyip durdum. Ne olur ne olmaz ona muhtac bile kalabilirimAa benim dolapta haşlanmış lahana var o da yarar mı ki bende sarayim diyordum ellemeyim en iyisi
İyiii be festimm anladk seviyon cicikleriniBenim meme kitim bunlar arkadaşlarım
Ye kuzum ye emzirirken gaz yapıyorBenim dolapta sarilmis pisirilmisi var, bugun evde yemek yoktu yesek mi deyip durdum. Ne olur ne olmaz ona muhtac bile kalabilirimyemiyim en iyisi
Aaa ciddi misinnnYe kuzum ye emzirirken gaz yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?