2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben nasıl başladı nasıl devam etti inan hatırlayamıyorum bile Şefika. O kadar ki karıştı ortalık
Gerçektende karışık mis yha okdukca temmli bulandı beynim bir önceki okuduğumu unutup geri döndüklerim bile oldu Allah'ım o anki yazanları düşünüyorumda iyi cevap yazabilmissiniz bari. Beyin kalmadı bende son günlerde bulanık geziyorum kendimde değilim parmağımı kestim kurbanda şuan o kısım morarmis bugun yada dun hiç farkında değilim eşim bi patlat orayı dedide artik sabaha kaldı gündüz gözü. Beynim sersemlesti yha yordu gebelik artık beni kesmem derken derken heryerimi kestim perde asicam aman düşme dedi ablam yok yok alışkınım dedim ayağım kaydi koltuğa düştüm bayramı biraz kör Topal atlattım umarım sağlıkla birde dogursam varya baska birşey istemiyorum üç dört gündür hissettim aşağıya indi bebek sanırım cuma günü belli olur benimki bakalım bi gideyim baya oldu görüşmeyeli bebisle.

Kuzum benim de 2. Çocuk. İlk çocuktaki hataları yapmamaya çalışıyorum. Kayınvalide&anne savaşları olmasın herkes görevini bilsin (inşallah )
O zaman performansina hayran kaldim canim ya helal olsunn ama haklisin tecrube edince zorluklari neye ihtiyacin oldugunun da farkindasin. Mesela ilk dogumda düzene ihtiyac duymussun

İnşallah hastanede yana yakıla krem aramam hdjdj inatla almak istemiyorum ama allah aratmasın hdjd
Bir suru sey almissin bence ihtiyacin olmaz. Ama olsa bile alirsin bir yerden sürersin. Ama bu aldiklarin öncesinde yikanacak dezenfekte edilecek seyler. Aslindadogru yapmissin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…