- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.481
Asma yaprakları varsa dursun ondan birşey olmuyor ama lahana baya baya gaz yapıyorAaa ciddi misinnnbi ara gaz yapan yiyeceklerin ustunden de gecmemiz gerekiyor galiba birlikte o zaman ben yiyim, dogumdan sonra sarmalarin hepsi kocama yar olmasın
Çok sevindim bendeCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Aaa dogumdan sonra karpuz da mi yokAsma yaprakları varsa dursun ondan birşey olmuyor ama lahana baya baya gaz yapıyor
Kızımdan hatırlıyorum haziranda dogurdum karpuz kavun yiyememiştim ay içime oturduydu çok gaz yapmıştı.
Doğum sonrası daha zor gerçekten gazıdır masajı kakası oyyş
İyiyim canım, sen nasılsın
İnşallah doğrudur jdjdjBir suru sey almissin bence ihtiyacin olmaz. Ama olsa bile alirsin bir yerden sürersin. Ama bu aldiklarin öncesinde yikanacak dezenfekte edilecek seyler. Aslindadogru yapmissin kuzu
Teşekkür ederimHayırlı olsun. Nasıl her şey yolunda mı?
Aaa anladım. İşte en önemlisi huzurlu ve sağlıklı doğum olması. Gerisi teferruat gerçekten.
Dün izlediğim bir videoda doğumu başlatmak için meme ucu uyarmak da vardı. O da iyi geliyormuş, sanırım oksitosin hormonunu tetikleyip beyne sinyal gönderiyo vs vs Mesela ben de uyarmamak gerek diye biliyodum ama şimdi tam tersi yapıcam valla
Kapı olayını anlamadım canım nasıl yapıcaz onu
Ben almadim hic bisey göğüs içinKuzum araştırmalarıma göre söyle diyorlar
Uçların hava almaya ihtiyacı oluyormuş. Hep kapak olmaz çünkü nemli ortam hava alması içinde önerilen kapak. Birde allah korusun yara olursa asıl bu iyileştiriyormuş
Teşekkür ederim, çok şükür iyiyiz kızlar küvezdeHayirli olsun, gecmis olsun durumlariniz nasil
Amin inşallahHayirli olsun, durumunuz nasil? Insallah bebek de sen de hizlica toparlarsiniz
Kuzu olsa bile siparişi verirsin ertesi gün gelir hiç dert etme. Ayva çekirdeği çok iyiymiş iyi yapmışsın onu.Ben almadim hic bisey göğüs içinacaba cok pisman olurmuyum ben sadece ayva çekirdeği ayarladim kendime,yara icin falan
Çok sevindimIyiyim iyiyim atlattim cok sukur
Teşekkür ederim canım, çok şükür iyiyizCanım hayırlı olsun nasılsınız
Küvezdeler şu anİyi haberler ver inşallah canım ya, nasılsınız
Evet ikizler canım, erken doğdukları için şu an küvezdelerNasılsın cnm bebeklerın nasıllar ikiz diye hatırlıyorum
Çok şükür iyiyim canımNasılsın şimdi canım
Hayırlı olsun canım, ikiz miydi? Kaçıncı haftada geldi bebişler20 haziranda doğum yaptım
Iyiyim cok sukur dikkat edin sizler deBugün benimde aklimdan geçti ama adını hatırlayamadım tam üstüne yazdın iyidir umarım öksürsem aklıma geliyor direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?