- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.501
Sağolasın canım, evet İkizdi 32+1 deHayırlı olsun canım, ikiz miydi? Kaçıncı haftada geldi bebişler
Canim pompanin ne zaman lazim olacagi inan ki belli olmaz, iyi yapmissin. Görümcem gogsundeki fazla sütü sagmadigi icin mastit olmus ilk bebeginde. Neredeyse gogsune kesi atip bosaltacaklarmis. O yüzden bence ne olur ne olmaz diye bulunmasi gereken bir sey@eceeaap seviyorum sevmem mi hdjd
Pompa biraz şey oldu ya çok indiirmdeydi bir daha bu fiyata düşmez diye aldım hdjdj bşrde zaten işe döneceğim nasip olursa o kadar emzirmek işe yarar diye düşündüm
Evet evet bebek ememezse ilk günler işe yaracakmış. Yine inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun ama aldım kenara koydum. Zaten biliyorsun 3 bebek yapacağız biz jdjjsjs lazım olur elbet hdjjdCanim pompanin ne zaman lazim olacagi inan ki belli olmaz, iyi yapmissin. Görümcem gogsundeki fazla sütü sagmadigi icin mastit olmus ilk bebeginde. Neredeyse gogsune kesi atip bosaltacaklarmis. O yüzden bence ne olur ne olmaz diye bulunmasi gereken bir sey
Ahahahh daha ilkini yapamadik ama ben de bi ikinciyi istiyorum galibaEvet evet bebek ememezse ilk günler işe yaracakmış. Yine inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun ama aldım kenara koydum. Zaten biliyorsun 3 bebek yapacağız biz jdjjsjs lazım olur elbet hdjjd
Yaptık sayılır kızım %90 ı oldu işte hdjjdAhahahh daha ilkini yapamadik ama ben de bi ikinciyi istiyorum galiba
Kendimizi zorlamamız gerek. Ben de bıraksan patates çuvalı gibiyim ama bugün doktor yürüyüş vs yapmam gerektiğini söyledi. Önümüzdeki iki hafta zorlamak zorundayım yoksa vücudumu bir dinleseö ohoo hepimiz aynı bacım cidden en zoru bence üçüncü trimester mış.Bende aynı durumdayım ağrılarım baskılarım artıyor artık aşağıya indikçe bayramda indiğini fark ettim artık çiş tutamama ve çok sık gitmeye başladım uyku sardı beni bayramı atlattım kesiklerle cok bi tuaf oldum bayramın gündüzleri ii aksamlari gezmenin verdiği ağrıları çektim esim evdeyken Bizim işler hiç bitmez yemek bazen yatsı ezaninda yeniliyor o derece sonra küt yat. Girip okumaya çalışıyorum ama ona bile yetişemiyorum dogsunda bitaint modundayim yine doğunca hareketim kisitlanmaz o uyurken herşey biter otururum modundayim suan ağrıdan acidan tırnak bile kesemiyorum
Allahım şunu görünce içim gitti maşallah tabii ama benim yapacağım valiz asla yanına yaklaşamayacak
Al benden de o kadar. Bu hafta sonuna kadar hedef koydum ama eminim gene ertelenecek hiç elim gitmiyor yaBende küçük hurçlara koydum seyahat için olanlara aslında valizin içindeydi ama köye gidince valizi aldım yeniden valizi temizleyip koymam gerek ama o kadar yapasım yok ki anlatamam neden böyle oldum anlamıyorum
Sağolasın canım, evet İkizdi 32+1 de
Özellikle ilk günler gelen sütlerden sağıp sakla. Aşı günlerinde o sütlerden verdim ateş çıkmamıştı hiç oğlumda çok rahat geçirdik. Makine olması iyi birşey bence.Evet evet bebek ememezse ilk günler işe yaracakmış. Yine inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun ama aldım kenara koydum. Zaten biliyorsun 3 bebek yapacağız biz jdjjsjs lazım olur elbet hdjjd
Ya sadece ikea poşetlerine koydum üstüne etiket yazdımKendimizi zorlamamız gerek. Ben de bıraksan patates çuvalı gibiyim ama bugün doktor yürüyüş vs yapmam gerektiğini söyledi. Önümüzdeki iki hafta zorlamak zorundayım yoksa vücudumu bir dinleseö ohoo hepimiz aynı bacım cidden en zoru bence üçüncü trimester mış.
Allahım şunu görünce içim gitti maşallah tabii ama benim yapacağım valiz asla yanına yaklaşamayacak
Al benden de o kadar. Bu hafta sonuna kadar hedef koydum ama eminim gene ertelenecek hiç elim gitmiyor ya
Ay müthiş bunu söylemişlerdi benimde aklımdaydıÖzellikle ilk günler gelen sütlerden sağıp sakla. Aşı günlerinde o sütlerden verdim ateş çıkmamıştı hiç oğlumda çok rahat geçirdik. Makine olması iyi birşey bence.
Ya hepsi zamanla oturuyor. Her bebeğin dinamiği farklı. Hepimiz bir yol çizeceğizAy müthiş bunu söylemişlerdi benimde aklımdaydıchloece ben sağma ve emzirme mantığını bir türlü anlamıyorum ya. Çok kişi anlattı ama yok videolarda izliyorum yine yok. Beynim benim onu almıyor hdjd
Ya hepsi zamanla oturuyor. Her bebeğin dinamiği farklı. Hepimiz bir yol çizeceğiz
Ben hep yürüyorum yha yinede banamisin değil rahatlamiyor vücudum yatsam kemiklerim ağrıyor eğilip kalktikca totom bacaklarım belim göbek heryerim ayrı bi ağrıyor bende anlamadım yha iki gebelik geçirdim ama böyle acılı rabbim daha beterinden korusun hepimizi tabide yinede en zoru sey yha göğüs kafesimin altı ile göbeğimin bittiği üst boş bölge çok acıyor böyle sanki yırtıyor bebek içeriyi devamlı var o acıma hissi o zaten başlı başına bi acı en beteri bana göre. En başından diyoruz sonu balayı gibi başı zor ama en gerçeği baştan sona kadar Zor gebelik canin da can taşıyorsun Zor olmalı zaten de ne bileyim rahat geçene ayakta alkisla saygı duyarımKendimizi zorlamamız gerek. Ben de bıraksan patates çuvalı gibiyim ama bugün doktor yürüyüş vs yapmam gerektiğini söyledi. Önümüzdeki iki hafta zorlamak zorundayım yoksa vücudumu bir dinleseö ohoo hepimiz aynı bacım cidden en zoru bence üçüncü trimester mış.
Al benden de o kadar. Bu hafta sonuna kadar hedef koydum ama eminim gene ertelenecek hiç elim gitmiyor ya
Benim tek sağma sebebim ben uyurken babası versin diye sütünü. Pompayı da sırf o yüzden aldım. Başka bilgim bile yok. Ama ilk sütü saklamak mantıklıymış. O kadar gelir mi ki onu bilememAy müthiş bunu söylemişlerdi benimde aklımdaydıchloece ben sağma ve emzirme mantığını bir türlü anlamıyorum ya. Çok kişi anlattı ama yok videolarda izliyorum yine yok. Beynim benim onu almıyor hdjd
İlk günün sütü bulunmaZ bir veli nimet çocuk için cok cok önemli ve çok değerli ilk zamanlar telef etmemek lazım gerçekten o sütü bol emzirme yada saklama sonrası içinÖzellikle ilk günler gelen sütlerden sağıp sakla. Aşı günlerinde o sütlerden verdim ateş çıkmamıştı hiç oğlumda çok rahat geçirdik. Makine olması iyi birşey bence.
Zaten bir çay kaşığı midesi. Gelen az olsa bile fazla fazla yeter. Evet evet bak oda mantıklı biberon tutarsa bende düşünüyorum dinlenmem lazım bu sütlerde uykuyla oluşcak sonuçta hdjdjBenim tek sağma sebebim ben uyurken babası versin diye sütünü. Pompayı da sırf o yüzden aldım. Başka bilgim bile yok. Ama ilk sütü saklamak mantıklıymış. O kadar gelir mi ki onu bilemem
Öyle çok gelmiyor ama en değerli sütler olduğu için ne kadar gelse kıymetli. Çay kaşığıyla bile versen ilk gelen sarı sütlerin gücü bambaşka.Benim tek sağma sebebim ben uyurken babası versin diye sütünü. Pompayı da sırf o yüzden aldım. Başka bilgim bile yok. Ama ilk sütü saklamak mantıklıymış. O kadar gelir mi ki onu bilemem
Ben tam şu an o göğüs baskısını yaşıyorumBen hep yürüyorum yha yinede banamisin değil rahatlamiyor vücudum yatsam kemiklerim ağrıyor eğilip kalktikca totom bacaklarım belim göbek heryerim ayrı bi ağrıyor bende anlamadım yha iki gebelik geçirdim ama böyle acılı rabbim daha beterinden korusun hepimizi tabide yinede en zoru sey yha göğüs kafesimin altı ile göbeğimin bittiği üst boş bölge çok acıyor böyle sanki yırtıyor bebek içeriyi devamlı var o acıma hissi o zaten başlı başına bi acı en beteri bana göre. En başından diyoruz sonu balayı gibi başı zor ama en gerçeği baştan sona kadar Zor gebelik canin da can taşıyorsun Zor olmalı zaten de ne bileyim rahat geçene ayakta alkisla saygı duyarım
İlkbir kaç gün az gelse bile bebeğin migdesi minnacık olacağı icin ona fazla gelicektir tek göğüsle bile doyucak bitmeden birirni emzirirken öteki devreye girip şarıl şarıl akmaya basliycaktir ben bastırırdim öteki akmasın da biriksin ötekini emzirirken bolca süt olsun diye o emdikten sonra kalanı sağardim ama benimki biberon tutmadığı icin sütler boşa gitti tabi. Evimden baska yerde emziresim gelmezdi sırf süt akmasın sutyene bulaşmasın diye ağrırdi saati geldimi vücut bilirdi bebeğin emcegi zamani akmaya bile başlardı ben is yaparken zorla verirdim uykusunda biebron tutsa keşke benimkiler inşallah niyet bunda da sütler bosa gitmezBenim tek sağma sebebim ben uyurken babası versin diye sütünü. Pompayı da sırf o yüzden aldım. Başka bilgim bile yok. Ama ilk sütü saklamak mantıklıymış. O kadar gelir mi ki onu bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?