2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen yha ben de hep eşime yakınıyor um burası cok berbat yanıyo sanki içerden yoluyo orayı ağrıyo aciyo diye oda napsin garibim anca dinliyor ama neden devamlı var onu sorucam dra inşallah unutmazsam da gerçi genelide olur o normal diyecektir tabi de bakalım hayırlısı artık az kaldı

Şırımga ya da kaşık biberon denedin mi canım

Şırımga ya da kaşık biberon denedin mi canım
Hayır direk biberon la denemiştim benim görümce bardakla beslemiş ti erken doğum olduğu için zorla verirdi icemezdi garibim şırınga kaşık hepsini denemisti bende olmadı kaşık olanı ile deneyebilirm yada şırınga da kolay gibi geldi ama iste memeyi tuttumu çocukta gerisinden icesi gelmiyorki zorlasan anca

Festii bence kremi al ben gözümle görüp gözlemleyip alıyorum çevremde çok yeni doğum yapan var krem ve avent kalkanı müthiş işe yarıyor.
Doğumdan.sonra mutlaka emzirdikce göğüs yara tahriş oluyor hele emen bebek olursa zaten krem kesin şart oluyor suanlik bende almadım ama emzirmeye bi basliyim Allah'ın izni ile alicam krem bende olmadı doğal çözümlerle devam yine

Ay öğle saatinde ntsden beri ara ara girip okuyorum mesajları az önce bitti resmen pembe dizi gibi ne ararsan var Zaten öyle devamlı yazan biri olmadığım için yorum yapma gereğinde bile bulunmayacagim kendi dertlerim bana yetiyor zaten. Zor ve stresli bir gün geçirdim ama okumadan da duramadim
Kelebegimx en çok senin mesajına sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı öpüp koklamayi nasip etsin

Festii bence kremi al ben gözümle görüp gözlemleyip alıyorum çevremde çok yeni doğum yapan var krem ve avent kalkanı müthiş işe yarıyor.
Lansiloh mu? Kanıma giriyosun şuan alsam mı acaba hdjdj birisi de al deyince ben hemen alsam mı moduna giriyorum ya

Yara olmasa bebek dogru emse bile hassasiyet oluyor en iyi ihtimalle bu kremler çok rahatlatıyor bide aventle hava da alınca çok çabuk atlatiliyor o süreç 20 günde toparladı arkadaşımın memeleri.
ffestinalente evet canım lansinoh. Doğumdan önce sürmeye başlarsanız daha garanti diyolar. Al bence 36-37 gibi başlarsın

Bana da ebe söylemişti. Bebeğe kaşık uçlu biberom en başından beri verilebilir diye. Dene istersen hem memeden de uzaklaşmamış olur

Jdjsjjs biz bu gece memik timi kurarız ben size diyeyim hdjdj herkeste eksik bir parça var jdjd
Ay yıllardır unutmuştum şimdi bukadar meme muhabbeti yapılınca aklıma geldi. Benim memeler kistik yapıda yıllar önce iki kere içindeki kistleri enjektorle bosaltmislardi sonra da düzenli olarak ultrason cektiriyordum. O zaman bana çocuk olursa emzirmede zorlanabilirsin demişti doktor. Neyse bakalım bekleyip görecegim. Resmen aklımdan çıkıp gitmiş.

Aaa benim memem de öyle. Ama iyi kistlermiş ultrasonla yılllllaaar önce bakıp biie olmaz demişti doktor. Sadece ağrı var diye gitmiştim. Acaba süt gelmesinde zorlar mı

Aaa benim memem de öyle. Ama iyi kistlermiş ultrasonla yılllllaaar önce bakıp biie olmaz demişti doktor. Sadece ağrı var diye gitmiştim. Acaba süt gelmesinde zorlar mı
Benimki çok büyüktü o yüzden bosaltmislardi hatta patolojiye falan gitmişti ama sanırım temiz cikmisti ama en son geçen sene Eylül'de ultrason cektirmistim. Sonrada gebelik kayıplar derken unuttum gitti. Umarım zorlamaz canım dertsiz başıma yeni dert ekledim şuan olumlu dusunelim bence

İçinizi ferah tutun. Biraz daha özen gösterirsiniz. Çok dolmamasına, mastit olmamaya, duşta ılık suyla masajlar falan derken Allah’ın izniyle güzel bir süreç olsun inşallah

İyikide çıkıp gitmiş. Hiçte öyle birşey olmayacak düzelmiştir. Bebek mucizevi birşey kistik yapılarını bile düzeltmiş olabilir.

Aslında dediğin gibi emzirmeye başlamadan göğüsu alıştırmak kreme en mantıklısı sonradan sürünce pekte etkisi ona göre oluyor benimki çok kotu olmustu ama yinede birşey surmemistim bu sefer heder etmem kendimi o kadar o haftalara var daha benim yaklaşınca bi bakayim eczaneye aklımda kesinlikle. Acıyorum evde ben emzirme zamanıda diğerine ağız mendili basıyordum süt kaçmasın boşa diye sütyenden hava alamaz diye rahattım evde şimdi birde o yaz sıcakları Allah düşünemiyorum bile

İyikide çıkıp gitmiş. Hiçte öyle birşey olmayacak düzelmiştir. Bebek mucizevi birşey kistik yapılarını bile düzeltmiş olabilir.
İnslalah canım öyledir yeterki gelsin bebeisim acıya acıya emzirirkm ya da sagarim çok bekledim ben onu. Ona kavuşmak için nelere katlandım (çoğu psikolojik)

Bana da ebe söylemişti. Bebeğe kaşık uçlu biberom en başından beri verilebilir diye. Dene istersen hem memeden de uzaklaşmamış olur
Evet denerim canım sutlerimiz bir gelsinde bol bol hepsi hemen alinacak seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…