- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.541
Çok şükür bin şükür.İnslalah canım öyledir yeterki gelsin bebeisim acıya acıya emzirirkm ya da sagarim çok bekledim ben onu. Ona kavuşmak için nelere katlandım (çoğu psikolojik)
Ben sürekli sağım yaparım artık bunları duydum yaİçinizi ferah tutun. Biraz daha özen gösterirsiniz. Çok dolmamasına, mastit olmamaya, duşta ılık suyla masajlar falan derken Allah’ın izniyle güzel bir süreç olsun inşallah
Ayy ne güzel memişler bebişe hazırlığa başlamış bileBen sürekli sağım yaparım artık bunları duydum yaneyse süt olsun da hallederiz geçen gün benden çok çok az geldi gibi, sıktım daha ama gerisi gelmedi. Toplu iğne başı kadardı tabii emin olamadım. İyiye işaret gibi o yüzden olumlu bakıcam
Yeminle şuan o durumdayım yha nereye yatsam hareket var ama sanki elleriyle tutmuş bacaklarıyla gerdiriyor içeriyi değişik bir hareketleri ve acıma var şuan içerde sanırım savaş veriyor organlarla orasi benim bu yer benim diyeŞu an kızım içerde biryerleri oyuyor resmen ya. Sağa yatsam sağı tekmeliyor sola yatsam solu. Sırt üstü zaten yatamıyorum. Memnun edemedik bu akşam bu kızı.iç organlarım yetteeer diye bağırıyordur eminim
Bizim de gece 4-5 gibi aynı böyle. Tam isyan edecek oluyorum, hissetmediğim günlerde girdiğim panik geliyor aklıma, duruyorumŞu an kızım içerde biryerleri oyuyor resmen ya. Sağa yatsam sağı tekmeliyor sola yatsam solu. Sırt üstü zaten yatamıyorum. Memnun edemedik bu akşam bu kızı.iç organlarım yetteeer diye bağırıyordur eminim
Aynen öyle canım vallahi bu bebiş beni çok sakin pozitif biri yaptı resmen hamilelik hormonlarından mıdır nedir bir böyle rahatlık akışına bırakma var üzerimdeÇok şükür bin şükür.
Evrene olumlu mesaj yolla arkadaşım kolaylıkla bol bol emzircem de hdjdj
Oyy minnolar iyi olsunlar da biz herşeye katlanırızBizim de gece 4-5 gibi aynı böyle. Tam isyan edecek oluyorum, hissetmediğim günlerde girdiğim panik geliyor aklıma, duruyorum
Ya sizin haftalar biraz ileride ama benimki de hep geceleri sakın gunduzleri akşamları kuduruk modda takılıyorYeminle şuan o durumdayım yha nereye yatsam hareket var ama sanki elleriyle tutmuş bacaklarıyla gerdiriyor içeriyi değişik bir hareketleri ve acıma var şuan içerde sanırım savaş veriyor organlarla orasi benim bu yer benim diye
MuhteşemAynen öyle canım vallahi bu bebiş beni çok sakin pozitif biri yaptı resmen hamilelik hormonlarından mıdır nedir bir böyle rahatlık akışına bırakma var üzerimdeinşallah doğumdan sonra da böyle olur
Geniz eti olması yüksek ihtimal. Kıyamam. Başka birşey benim de aklıma gelmiyor. Bazen alerji için şurup verip bir süre takip ediyorlar. Hemen ameliyat demez sanırım. Geçmiş olsun kuzuyaKızımdan.uyku sırasında rahat nefes alamama ve ağızdan köpük su gelmeye başladı benim bir süredir araya eşimin işleri Bayram girdi cumaya randevu buldum aldım burdaki devlette geniz eti şüphem var istahida azaldı oğlum cok çekti bundan bir ameliyatta uc operasyon geçirdi bakalım kizimda önemli görülmez ilaçla geçer. Burun ucuna vikis sürüyorum başka nasıl rahat nefes aldırabilirimki uyurken oluyor bu hep
Ya boşver herşey zamanla değişiyor. Yeni yollar, yeni insanlar çıkıveriyor. Ömrünün zor ama en güzel, unutulmaz dönemleri. Keyfini çıkar ve kimsenin bozmasına da izin verme.Muhteşemnazarlardan korusun allahım
Bende çok iyiydim ya bugün şirazem kaydı inşallah toparlarım.
Toplarlarsin canım merak etme o ışık var sendeMuhteşemnazarlardan korusun allahım
Bende çok iyiydim ya bugün şirazem kaydı inşallah toparlarım.
Oğlumda ilerlemiş ve bademcikleri küçük.dilini kapatmıştı bilye gibiydi burdaki drlar hep ilac.ilac ilac verdi durdu üşütme dedi tipa gittik gece onda ameliyat belirlediler bizde eve geldimizden gitmedik sabaha hemen çağırdılar teşhis de neden sistigini birturlu bilmediler en sonunda bademcik taşı dendi en fazla iki hf.icinde kontro takip derken amileyt bademcikleri alindi geniz eti kapatmış komple onlarda alındı kulak zarına da çizik atıldı baya korkmuştuk küçük.oluncada şimdi kızda böyle olunca.ihmal etmek olmaz bayram girmese araya çoktan.gitmistimGeniz eti olması yüksek ihtimal. Kıyamam. Başka birşey benim de aklıma gelmiyor. Bazen alerji için şurup verip bir süre takip ediyorlar. Hemen ameliyat demez sanırım. Geçmiş olsun kuzuya
O kadar haklısın ki. Yarın geçer üzüntüm de sinirim de hdjjd bugünlük böyle oldu.Ya boşver herşey zamanla değişiyor. Yeni yollar, yeni insanlar çıkıveriyor. Ömrünün zor ama en güzel, unutulmaz dönemleri. Keyfini çıkar ve kimsenin bozmasına da izin verme.
İnşallah bebişim.Toplarlarsin canım merak etme o ışık var sendebakma ben de neler nelerle uğraştım bugün ama şuan sinirden kudurmam lazım gerçi akşam üstü biraz arkadaşların yanında küfür ettim sinirlendim falan ama işte kısa sürdü şimdi pamuk gibiyim normal ben olsam o taş üstünde taş kalmazdi.
Çok geçmiş olsunOğlumda ilerlemiş ve bademcikleri küçük.dilini kapatmıştı bilye gibiydi burdaki drlar hep ilac.ilac ilac verdi durdu üşütme dedi tipa gittik gece onda ameliyat belirlediler bizde eve geldimizden gitmedik sabaha hemen çağırdılar teşhis de neden sistigini birturlu bilmediler en sonunda bademcik taşı dendi en fazla iki hf.icinde kontro takip derken amileyt bademcikleri alindi geniz eti kapatmış komple onlarda alındı kulak zarına da çizik atıldı baya korkmuştuk küçük.oluncada şimdi kızda böyle olunca.ihmal etmek olmaz bayram girmese araya çoktan.gitmistim
Bence de canim geciktirme sakın bu konularda deneyimim yok ama böyle şeyler uzatmaya gelmez.Oğlumda ilerlemiş ve bademcikleri küçük.dilini kapatmıştı bilye gibiydi burdaki drlar hep ilac.ilac ilac verdi durdu üşütme dedi tipa gittik gece onda ameliyat belirlediler bizde eve geldimizden gitmedik sabaha hemen çağırdılar teşhis de neden sistigini birturlu bilmediler en sonunda bademcik taşı dendi en fazla iki hf.icinde kontro takip derken amileyt bademcikleri alindi geniz eti kapatmış komple onlarda alındı kulak zarına da çizik atıldı baya korkmuştuk küçük.oluncada şimdi kızda böyle olunca.ihmal etmek olmaz bayram girmese araya çoktan.gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?