2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O kadar haklısın ki. Yarın geçer üzüntüm de sinirim de hdjjd bugünlük böyle oldu.
Üzme kendini canım değmez hiç birşeye bebeginle kendini düşün gerçekten.ben benim adama bir gün boyunca sinirlendim kendime zehir ettim akşamıda ona zehir ettim ama olanebana oldu Bebek etkilendi ağrım sızım derken yeni yeni topladım kendimi bir günlük kendini yıpratmak bebege ve sana hic iyi gelmiyor boşver önemli olan sizsiniz

Çok geçmiş olsun aynen hayırlı haberler alırsınız inşallah
İnşallah canım bakalım randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum bebeklerinizi takip edin büyüdükçe herşeyi ile anlatıyorlar aslında bize Bir dertleri olduklarını önemli olan anlamaya çalışmamız

Bence de canim geciktirme sakın bu konularda deneyimim yok ama böyle şeyler uzatmaya gelmez.
Aynen aynen canım bakalım.hayirlsi gidip gorucez burasıda anlamazsa Akdeniz tipa devam devlette sürünmek mantıksız olur çünkü çoğu birşey gerçekten anlamıyor

Kız içerde bir yere park etti sanırım uyumaya çalışayım bende hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüş günü olanlara da hayırlı haberler inşallah
İyi gecelere bizimki devam durmaZ o alıştım artık ben öylede uyuyorum

Aaa benim memem de öyle. Ama iyi kistlermiş ultrasonla yılllllaaar önce bakıp biie olmaz demişti doktor. Sadece ağrı var diye gitmiştim. Acaba süt gelmesinde zorlar mı
Yok cnm zorlamıyor ama siz yazınca aklıma geldı benim mastit olan mememde iyi huylu kist vardı o memem mastit oldu antibiyotik kullandım birda annemle kayinvalidem hep zeytinyag ile ovdular ezdiler resmen icini öyle kurtuldum

Yok cnm zorlamıyor ama siz yazınca aklıma geldı benim mastit olan mememde iyi huylu kist vardı o memem mastit oldu antibiyotik kullandım birda annemle kayinvalidem hep zeytinyag ile ovdular ezdiler resmen icini öyle kurtuldum
Aklımda olsun canım
Kızlar bende sarı akıntı çoğaldı sizde de var mı cumartesi gidecegim ta doktora gözüme büyüyor günler
Ben şuan beyaz renkten devam ediyorum her gün biraz biraz geliyor.

Benim yeğenim de öyle cnm hem geniz eti ve hemde alerjik bir çocuk mastositoz var ondan dolayı denize gidiyorsanız eğer deniz suyu geniz etini baya küçültüyor doktorlar geniz eti olan çocuklar için öneriyor geçmiş olsun

İyi bari sevindim bende de küçük küçük var demişti iyi huylu. Ama artık ağrı hissetmediğime göre geçti diye düşünüyorum inşallah. Ayyy düşünemedim ama ezmeyi falan biz kadınlar çok güçlüyüz çoook

Islaklık oluyor baya sanki ay devam ederde giderum erkenden su vs olmasında
Mayıs ayı içinde öyleydi benim de sarı değildi ama çok fazla islaniyordu bir keresinde de şu gibi islandigimi hissettim ertesi gün direk kontrole gittim amniyon sıvısı değilmis enfeksiyon demişti fitil falan vermişti sonra geçti suankiler de bana normal akıntı gibi geliyor bence de ihmal etme git canım.

En kısa zamanda gideceğim cnm büyük olasılıkla enfeksiyon kaşıntı oluyor sirkeli suyla yıkayıp durdurdum boyle devam ederde gideceğim

Aaa bu arada aklıma ne geldiiiiii. Plasentayı kapsül yapıp içiyor benim takip ettiğim influencer/vlogger anneler. Bizde de mümkün mü ki, yapacak olan var mı? Düşünceleriniz neler? Bana hem tuhaf hem mantıklı geliyor bilemedim artı çok pahalı olur tr de gibi sonuçta yaygın değil. Benim gördüklerim yabancı hep

Rockefeller ailesi miyiz bacım biz

Yediklerini duymuştum ama kapsül yapıp içmek daha mantıklı geldi işim olmaz ya o ne öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…