- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.561
Üzme kendini canım değmez hiç birşeye bebeginle kendini düşün gerçekten.ben benim adama bir gün boyunca sinirlendim kendime zehir ettim akşamıda ona zehir ettim ama olanebana oldu Bebek etkilendi ağrım sızım derken yeni yeni topladım kendimi bir günlük kendini yıpratmak bebege ve sana hic iyi gelmiyor boşver önemli olan sizsinizO kadar haklısın ki. Yarın geçer üzüntüm de sinirim de hdjjd bugünlük böyle oldu.
İnşallah canım bakalım randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum bebeklerinizi takip edin büyüdükçe herşeyi ile anlatıyorlar aslında bize Bir dertleri olduklarını önemli olan anlamaya çalışmamızÇok geçmiş olsunaynen hayırlı haberler alırsınız inşallah
Aynen aynen canım bakalım.hayirlsi gidip gorucez burasıda anlamazsa Akdeniz tipa devam devlette sürünmek mantıksız olur çünkü çoğu birşey gerçekten anlamıyorBence de canim geciktirme sakın bu konularda deneyimim yok ama böyle şeyler uzatmaya gelmez.
İyi gecelere bizimki devam durmaZ o alıştım artık ben öylede uyuyorumKız içerde bir yere park etti sanırımuyumaya çalışayım bende hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüş günü olanlara da hayırlı haberler inşallah
Yok cnm zorlamıyor ama siz yazınca aklıma geldı benim mastit olan mememde iyi huylu kist vardı o memem mastit oldu antibiyotik kullandım birda annemle kayinvalidem hep zeytinyag ile ovdular ezdiler resmen icini öyle kurtuldumAaa benim memem de öyle. Ama iyi kistlermiş ultrasonla yılllllaaar önce bakıp biie olmaz demişti doktor. Sadece ağrı var diye gitmiştim. Acaba süt gelmesinde zorlar mı
Aklımda olsun canımYok cnm zorlamıyor ama siz yazınca aklıma geldı benim mastit olan mememde iyi huylu kist vardı o memem mastit oldu antibiyotik kullandım birda annemle kayinvalidem hep zeytinyag ile ovdular ezdiler resmen icini öyle kurtuldum
Ben şuan beyaz renkten devam ediyorum her gün biraz biraz geliyor.Kızlar bende sarı akıntı çoğaldı sizde de var mı cumartesi gidecegim ta doktora gözüme büyüyor günler
Benim yeğenim de öyle cnm hem geniz eti ve hemde alerjik bir çocuk mastositoz var ondan dolayı denize gidiyorsanız eğer deniz suyu geniz etini baya küçültüyor doktorlar geniz eti olan çocuklar için öneriyor geçmiş olsunKızımdan.uyku sırasında rahat nefes alamama ve ağızdan köpük su gelmeye başladı benim bir süredir araya eşimin işleri Bayram girdi cumaya randevu buldum aldım burdaki devlette geniz eti şüphem var istahida azaldı oğlum cok çekti bundan bir ameliyatta uc operasyon geçirdi bakalım kizimda önemli görülmez ilaçla geçer. Burun ucuna vikis sürüyorum başka nasıl rahat nefes aldırabilirimki uyurken oluyor bu hep
Islaklık oluyor baya sanki ay devam ederde giderum erkenden su vs olmasındaAklımda olsun canım
Ben şuan beyaz renkten devam ediyorum her gün biraz biraz geliyor.
İyi bari sevindimYok cnm zorlamıyor ama siz yazınca aklıma geldı benim mastit olan mememde iyi huylu kist vardı o memem mastit oldu antibiyotik kullandım birda annemle kayinvalidem hep zeytinyag ile ovdular ezdiler resmen icini öyle kurtuldum
Mayıs ayı içinde öyleydi benim de sarı değildi ama çok fazla islaniyordu bir keresinde de şu gibi islandigimi hissettim ertesi gün direk kontrole gittim amniyon sıvısı değilmis enfeksiyon demişti fitil falan vermişti sonra geçti suankiler de bana normal akıntı gibi geliyor bence de ihmal etme git canım.Islaklık oluyor baya sanki ay devam ederde giderum erkenden su vs olmasında
En kısa zamanda gideceğim cnm büyük olasılıkla enfeksiyon kaşıntı oluyor sirkeli suyla yıkayıp durdurdum boyle devam ederde gideceğimMayıs ayı içinde öyleydi benim de sarı değildi ama çok fazla islaniyordu bir keresinde de şu gibi islandigimi hissettim ertesi gün direk kontrole gittim amniyon sıvısı değilmis enfeksiyon demişti fitil falan vermişti sonra geçti suankiler de bana normal akıntı gibi geliyor bence de ihmal etme git canım.
2 hafta oldu canım. Erken doğdukları için biraz küvezde kalacaklarNe kadar geçti doğumun üzerinden ve doktorlar ne diyorlar
Rockefeller ailesi miyiz bacım bizAaa bu arada aklıma ne geldiiiiii. Plasentayı kapsül yapıp içiyor benim takip ettiğim influencer/vlogger anneler. Bizde de mümkün mü ki, yapacak olan var mı? Düşünceleriniz neler?Bana hem tuhaf hem mantıklı geliyor bilemedim artı çok pahalı olur tr de gibi sonuçta yaygın değil. Benim gördüklerim yabancı hep
Ya öyle deme on yıl sonra bizimkiler de yapmaya başlayınca mjaka dediydi dersin. Sen unutmazsın dersin zaten kesinRockefeller ailesi miyiz bacım biz
Yediklerini duymuştum ama kapsül yapıp içmek daha mantıklı geldiAaa bu arada aklıma ne geldiiiiii. Plasentayı kapsül yapıp içiyor benim takip ettiğim influencer/vlogger anneler. Bizde de mümkün mü ki, yapacak olan var mı? Düşünceleriniz neler?Bana hem tuhaf hem mantıklı geliyor bilemedim artı çok pahalı olur tr de gibi sonuçta yaygın değil. Benim gördüklerim yabancı hep
Ya öyle deme on yıl sonra bizimkiler de yapmaya başlayınca mjaka dediydi dersin. Sen unutmazsın dersin zaten kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?