2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında normal zaten 37 hafta içine giriyorsun doktor 42haftaya kadar mı içerde tutmak istiyor bebişi

Kızlar bende sarı akıntı çoğaldı sizde de var mı cumartesi gidecegim ta doktora gözüme büyüyor günler
Bende de var dün akşamda yazmıştım sumuksu sarimsi bazende krem gibi karışık bir akıntı oluyor o da çok normal bu haftalardan sonra artış yapması.

Canimmm benim Allah razı olsun senden amin amin amin

Canım.bneim güzel dualrin için Allah razı olsun senden

Allah razi.olsun kuuzm senden çok teşekkür ederim

Canimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Ahhhh canımmm, seni burada tekrar görmek bana o kadar iyi geldi ve mutlu oldum ki, hep aklımızdaydın bebeğin için çoookk çokkkk sevindim çok daha iyi olcakkkk rabbim size bağışlasın

Tüm gün burayı takip etmekten ev temizliği geceye kaldı shdjjs Daha yeni yatıyorum bende canlar bu arada isim tablosunun silinmesi üzdü ya hu Neyse yarın bebişimi göreceğim onun motivasyonu ile uyumaya çalışayım bari bugün yeteri kadar yoğun bir gündü

Yarın görüş günü olan herkes bugün çoğu annemiz gibi mutlu dönsün inşallah iyi geceler

Daha sezonu açamadık yakınız ama gidemeyenlerdeniz yha iş güç derken geçmiş Olsun canım yeğenine alerji zor is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…