- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.581
Gece gece ne izledim ben şuanUYARI-Plasenta içerir-
İşte böyle yapılıyormuş. Valla kolay ve yaygın olsa yapardım ben
Aslında normal zaten 37 hafta içine giriyorsun doktor 42haftaya kadar mı içerde tutmak istiyor bebişiSelamlar uzun zamandır buraya bakamadım. 35+6 bugün nst de kasılmaların başlamış olduğu görüldü. Bu haftada beklemeyiz dedi doktor ve progestan fitil verdi. Başına gelen oldu mu? Buralardan uzaklaşma dedi. 20 Temmuz’u zor görürüz dedi. Ben panik.
Bende de var dün akşamda yazmıştım sumuksu sarimsi bazende krem gibi karışık bir akıntı oluyor o da çok normal bu haftalardan sonra artış yapması.Kızlar bende sarı akıntı çoğaldı sizde de var mı cumartesi gidecegim ta doktora gözüme büyüyor günler
Hayatta izleyemem jdjjd zaten midem bulanıp bulanıp duruyor birde terikletemem kendimi jdjdjUYARI-Plasenta içerir-
İşte böyle yapılıyormuş. Valla kolay ve yaygın olsa yapardım ben
Zorlama yok, biri gaz verse ben denek olabilirim. Ama sonra ben aşırı gençleşip cildim de kusursuzlaşınca ve vücudum sağlık bombası olunca pişman olmak, sızlanmak yokHdjdjd öncüleri mi olalım bu işin diyosun
Pişman olmak ne kelime kızım hasetimden çatırt diye çatlarım hdjdjdZorlama yok, biri gaz verse ben denek olabilirim. Ama sonra ben aşırı gençleşip cildim de kusursuzlaşınca ve vücudum sağlık bombası olunca pişman olmak, sızlanmak yok
Midesi kaldirmayacak olan izlemesin bence deHayatta izleyemem jdjjd zaten midem bulanıp bulanıp duruyor birde terikletemem kendimi jdjdj
Aaaa nedem gitmiş ki ordaydı amaMidesi kaldirmayacak olan izlemesin bence de
bu arada ilk sayfaya gittim bakmak için bizim isim tablosu gitmiş
Bilemedim ki ihtiyaç listesi olan bir mesaj duruyor oda 44 dk önce güncellenmiş moderatör tarafındanAaaa nedem gitmiş ki ordaydı ama
Canimmm benim Allah razı olsun senden amin amin aminAy öğle saatinde ntsden beri ara ara girip okuyorum mesajları az önce bitti resmen pembe dizi gibi ne ararsan varZaten öyle devamlı yazan biri olmadığım için yorum yapma gereğinde bile bulunmayacagim kendi dertlerim bana yetiyor zaten. Zor ve stresli bir gün geçirdim ama okumadan da duramadim
Kelebegimx en çok senin mesajına sevindim Allah kucağına sağlıkla almayı öpüp koklamayi nasip etsin
Amin kuzum amin inşallah rabbim razı olsunKelebegimx Canım öncelikle tekrardan allah sabır versin. Haber verdiğin için çok sevindim. Çok şükür. İnşallah daha da iyi olacak küçük bey. Adı ile yaşasın.
İnşallah birtanem inşallah aminKelebegimx hos geldin canım güzel haberlerine cok sevindim Allah size güç küvet versin,bebişin çabucak toparlansin Adi ile büyüsün sizede Umut olsun
Canım.bneim güzel dualrin için Allah razı olsun sendenŞükürler olsun gerçekten.. rabbim canına Can nefesime nefes olsun o küçük meleğin sağlığına tamamen kavuşup kucağinda uyuttugun gezdirdigin daha nice güzel günlerini göstersin insallah rabbim canim sana
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimAyyyy sen geldin hoşgeldin canım dün aklıma geldin dedim bu kız ne yaptın nasıl oldu diye düşünürken dedim içimden Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Allah razi.olsun kuuzm senden çok teşekkür ederimKelebegimx yaa seni gördüğüme çok sevindim. Aklım hep sendeydi. Evladın daha iyiye gidecek inşallah sen hesabını kapatınca çok korkmuştuk inşallah bebeğine birşey olmamıştır diye. Çok şükür iyisiniz.
Ahhhh canımmm, seni burada tekrar görmek bana o kadar iyi geldi ve mutlu oldum ki, hep aklımızdaydın bebeğin için çoookk çokkkk sevindim çok daha iyi olcakkkk rabbim size bağışlasınCanimsınız kızlar biraz daha iyiyim toparlandım diğer bebeğim 1 ay boyunca entubedeydi entubeden çıktı burundan alıyor şuan iyi Rabbime şükürler olsun
Canım benim Allah razı olsun hepinizden iyiki varsınızAhhhh canımmm, seni burada tekrar görmek bana o kadar iyi geldi ve mutlu oldum ki, hep aklımızdaydın bebeğin için çoookk çokkkk sevindim çok daha iyi olcakkkk rabbim size bağışlasın
Senden De Allah razı Olsun canım ne demekCanım.bneim güzel dualrin için Allah razı olsun senden
Daha sezonu açamadık yakınız ama gidemeyenlerdeniz yha iş güç derken geçmiş Olsun canım yeğenine alerji zor isBenim yeğenim de öyle cnm hem geniz eti ve hemde alerjik bir çocuk mastositoz var ondan dolayı denize gidiyorsanız eğer deniz suyu geniz etini baya küçültüyor doktorlar geniz eti olan çocuklar için öneriyor geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?