- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.601
Geçenlerde ben soracaktım bunu ama dedim ki ağustos buna hazır değilAaa bu arada aklıma ne geldiiiiii. Plasentayı kapsül yapıp içiyor benim takip ettiğim influencer/vlogger anneler. Bizde de mümkün mü ki, yapacak olan var mı? Düşünceleriniz neler?Bana hem tuhaf hem mantıklı geliyor bilemedim artı çok pahalı olur tr de gibi sonuçta yaygın değil. Benim gördüklerim yabancı hep
Bu grupta hepimiz 8 aydır varız kimse ne bir gün zorla dahil oldu ne zorla çıktı hep sevgi Saygı içinde anlaştık diye kaç kere mesaj yazıldı ama resmen bu güne kadarmış. Mesajları şimdi okumayı bitirdim öncelikle söyleyeceğim şey pozitif kendi numarasını verdi isteyen yazar isteyen yazmazdı hep anonim kalınabilecek bir platform anonim kalmak isteyenlere de saygım sonsuz fakat numarasını rahatlıkla veren bizlere de dünyanın en atıp şeyini yapmışız gibi davranamazsınız. wp grubu durduk yere aktif olmadı artık şikayet eden her kimse sağ olsun bugünden sonra teşekkür ediyorum o kişiye iyi ki kapalı grubu aktifleştirmiş. Bir gün önce arkadaşlarımız kırıldı yalnız bıraktık denildi üzüldük kırdıysak özür diledik fakat siz grupta sohbet bile başlamadan bir gün sonrada yok liderlerinin arkasından gidiyorlar yok hi ho diyip gazımızı alıp gidiyorlar cümlelerini duyunca ben pişmanım açıkçası. Burada herkes yetişkin bir birey herkesin beyni var fikri var kimse kimseye şöyle de diyince gelip buraya yazmaz arkadaşlar ki öyle cümle geçiren yok hep yapıcı konuşuldu ama siz neden kin doldunuz anlamıyorum. Tabi ki pozitifin banı kalkınca grup kapansaydı burada daha çok aktiflik olurdu ona hak veriyorum fakat burada da biz gruptakiler giriyoruz araya kk yönetimide sağ olsunlar Ali kıran baş kesen gibi tepemizde. kk arayüzü çok kötü ve bu yüzden bende dahil burada aktif olmadığım kadar wp grubunda aktifim. Demem o ki kimse kimsenin aklıyla hareket edecek yaşta değil bu dediğiniz çok ayıp. Burada üyeliğimiz aktif olduğu sürece istediğimiz gibi girip çıkmak bize kalmış durumda yani ister paşalar gibi yazarız sizin tabirinizle it gibi döneriz. Şimdi disklike atabilir ya da komik emojisi koyabilirsiniz. Hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.
Wp grubuna bir şekilde dahil olmayan arkadaşların ki çoğunun kendi tercihi öfkelerini anlayamadım. Tercihini yaptın bitti. Gerisini sorgulayamaz hata diyemez at izi it izi vs diyemezsin. Haberi olmayanlara sözüm yok . Ben oraya da buraya da çok sık giremiyorum ama şuan firsatim olmaidig için. Olsa sürekli yazanlardan im burda da orda da. Yani kimsenin gazını almaya gerek görmüyorum kimseyi de buna ikna etmem gerektiğini düşünmüyorum olsa da tercihim bu yönde olur.. olayı devlet meselesi kadar büyütmeküzgünüm ama çocukça geliyor. Kk ya Ağustos anaları için dahil olmadığımdan pek sıkıntı yok. O kadar icsellestirmedim meseleyi. Bunun için hamileliğimin son aylarını zehir edemem size de aynı şeyi tavsiye ediyorum. Gruba dahil edilmeseydim de fikrim bu yönde olurdu
Üstüme alınmadım. Zerre umrumda değil üzüldüğüm nokta gebe insnalariz bu gerginligi yaşatmaya gerek yoktu kim olursa olsun .gaz almaya biz gelmişiz ama arkadaşlar baya gaza gelmiş festicimİkinizde sevdiğim saydığım insanlardansınız. Mesajlarınızın bir kısmı bana ait normalde cevap vermeyecektim ama şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum.
At gibi giden it gibi döner cümlesi bana ait. İkinizi de bu rahatsız etmiş belli ki. Ben bu cümleyi wp giden arkadaşlarım için kullanmadım. Ne haddime ya! Siz neden her yazılanı üzerinize alınıyorsunuz? Ben bunu gelip burda döşeyip döşeyip hesabını kapatıp gidenler için kullandım. İster dönsün ister dönmesin hiç umrumda değil bunu yapan kişiler.
Benim bireysel olarak kendi adıma wp geçilmesi işte numaraların alınması değil konum. Anlatmak istediğim şey o değil. Ben 37. Haftamı bekliyordum girmek için. Aklımda vardı. Soru işaretlerimde vardı ama muhtemelen gelecektim. Wp ye girenler ayıp etti demiyorum ben buranın bu kadar boşlanması beni üzdü diyorum. İster anlarsınız ister anlamazsınız. Vallahi yoruldum.
Burda herkes serzenişinde bulunuyordu değer verdiği için. Pozitif geldi kırgınım ama diye bir cümleyle söze başladı insanlarda sordu. Sonra baharın yazdıklarının üzerine cerito ne kadar ağır ithamlarda bulunarak mesajlar attı. Olayın boyutu değişti. Bir kez daha okudum inanım biryeri mi kaçırıyorum haksızlık mı ediyorum insanlara ben mi başlattım tartışmayı diye.
Wp ye gidene laf edilmezken (kendi adıma konuşuyorum) birden olay sanki hepimiz buna laf ediyormuşuz gibi cevaplara döndü.
Ha bide liderlerin arkasından gidiyor mevzusuda şu. Yine aynı gelip buraya saydıran kesim içindi. Pozitif yöneticiliği bıraktı. Bu arkadaşlarımızda hesap kapatıp gitti ben yine onları kasteddim. Dediğim gibi yağmur ve elizabeth ben ne sizi ne de orda olan sevdiğim arkadaşlarımı kastedmedim. Haa illa yok sen beni kasteddin demek isterseniz onuda düşünebilirsiniz.
Belki benimki daha hafifti seninki daha ileriydi canım gün içinde sıklıkla sür kuru kalmasin o bölge iyilesir bence hemen ilk başta geçmeyecek gibi hissediyorsun ama sonra kaybolmuş oluyor hangi markayı aldın senOkudumdan beri bende deniyorum,ama hala bir değişiklik göremediminşallah benimki de tamamen geçer
Bende normal doğum istiyorum,nekadar korksam daonceden iki sezariyan ameliyatim var cok ağrılı bir süreç ve hala yıllar gecmesine ragmen arasıra agrilarim var insallah bu sezariyan olmaz
Bende deniyorum,inşallah hepimize şifa olur
O @mydreams degilmiydiben sanki onu hatırlıyorum
Takim güzel canim ama fiyatı biraz yüksek geldi bana,baska sitede aynısından daha uygunu görmüştüm
Bende sucuk yiyorum en bastan beri,abartmadan haftada 1-2 kahvaltıda,bişey olmadı cok şükür
Bende pazartesi cok kalabalik olur diye salıya aldım
Aslında normal zaten 37 hafta içine giriyorsun doktor 42haftaya kadar mı içerde tutmak istiyor bebişi
Bende de var dün akşamda yazmıştım sumuksu sarimsi bazende krem gibi karışık bir akıntı oluyor o da çok normal bu haftalardan sonra artış yapması.
Teşekkür ederim kızlarVizeci06 sari akinti olayi bende de mevcut canim. Enfeksiyon cikmadi bende gebeligin normal akintisi dedi jinekolog. Ama tabi sari renk olunca enfeksiyon ooma ihtimalide yuksekmis. Bi tahlil vermen iyi olur
Günaydin canim son haftada bile dönen bebekler varmiş. Sıkma canini. Bayadir yoktun. Iyi olmana sevindim.Günaydın kızlar nasılsınız?
Hepimizin artık az kaldı doğumlara, ne durumdasınızKelebegimx canım kaybın için başın sağ olsun ama rabbim diğer evladını bağışlamış şükürler olsun, sağlıkla büyüt inşallah
Biz de bugün 33+5 olduk, dün soktor kontrolü vardı. 23. Haftalardan beri baş aşağı duran cimcimemin dün başının yukarda olduğunu öğrendim. Doktor endişelenme daha vakit var tekrar dönmesi için dedi.. çok hareketli bir bebek dönme şansı ben de daha veriyorum ama dönmezse de sezeryan dedi.. hiç istemediğim birşeydi çok korkuyorum tabi ki sağloğımızıherşeyden önemli öyle olursa da yapcak bişey yok ama umarım olmaz
Sizlerde durumlar nasıl?
Meliscim ben gögüs ucu icin lansinoh krem aldim surmeyede basladim. Ve yumusacik oldu. Bikac haftadir uclari catlak gibiydi doguma yakin basla dediler duzeldi cidden iyi geldi. Bide avent koruyucu kalkan aldim. Kötüyü cagirmayayim dedm ama indirimlere denk gelince aldim insallah kullanmama gerek kalmazBen almadim hic bisey göğüs içinacaba cok pisman olurmuyum ben sadece ayva çekirdeği ayarladim kendime,yara icin falan
Günaydın canım. Aynen öyle, dün ne güzel muhabbet ediyorduk sabah yine mesajlar döşenmiş. Kim nereye gidiyorsa gitsin, her gün bunları mı okuyacağız. Gerçekten sıktı.Günaydın kizlarr güzel bir gün olsun temennisiyle geldim gene son sayfada hala ayni konu olunca off Allahim yeter diyorum...
Arkadasim giden gitsin hala neyin derdi bitmedide buraya sirayla yazmaya geliyorsunuz tam normale dönüyor sohbetler kinini kusmaya biri geliyor. Hop başa. E yeter da. Yok kk arayüzü boyle yok söyle e o zaman niye giriyosun girme. Valla sıktı bu durum.
Ya bosverr kalk kendine güzel bir kahvalti hazirla oh missGünaydın canım. Aynen öyle, dün ne güzel muhabbet ediyorduk sabah yine mesajlar döşenmiş. Kim nereye gidiyorsa gitsin, her gün bunları mı okuyacağız. Gerçekten sıktı.
Canim randevun kactaydii? Guzel haberlerle gel inşallahTüm gün burayı takip etmekten ev temizliği geceye kaldı shdjjs Daha yeni yatıyorum bende canlar bu arada isim tablosunun silinmesi üzdü ya huNeyse yarın bebişimi göreceğim onun motivasyonu ile uyumaya çalışayım bari bugün yeteri kadar yoğun bir gündü
Yarın görüş günü olan herkes bugün çoğu annemiz gibi mutlu dönsün inşallahiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?