2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hdjdjdj aynısını yaşadım
Sanırım diyet bizi strese sokuyor bebişim koy mu versek hdjdj

Hdjdjdj aynısını yaşadım
Sanırım diyet bizi strese sokuyor bebişim koy mu versek hdjdj
Bence de ya, yediğim şeyden suçluluk duyunca ve ölçüm saatini beklerken şekerim fırlıyo stresten. Artık salmak istiyorum. Ya bi de karpuz gaz yapar doğumdan sonra yemeyin denmişti eee şimdi de yiyemiyoz karpuzsuz mu bitireceğiz bu yazı, yicem valla

Yavrum ben birkaç kez yedim de yoookk. Eğer gaz yaparsa zaten yemek istemezsin. Şekeri geçtim hamileyken gaz sancısı aaa doğuruyorum moduna sokuyor insanı.

Bende de ayni durum oldu ya hep bas asagiyken son muayenede ters donmus benim sipa insallah dönerler canim. Saglikla gelsinler de her sey kabulumuz artik

Yavrum ben birkaç kez yedim de yoookk. Eğer gaz yaparsa zaten yemek istemezsin. Şekeri geçtim hamileyken gaz sancısı aaa doğuruyorum moduna sokuyor insanı.
Bi kereden bi şeycik olmaz be gaz sancısı kötü oluyo ama karpuz için göze alabilirim sanırım

Ya buna sonuna kadar katılıyorum karpuz benim kırmızı cizgim kahvaltı öğle akşam yiyebilirim ama yok bir iki dilimden fazla yiyince şeker fırlıyor hemen sonrasında da yiyememek zor olacak. Bir de ben 1 aydır kilo almadım resmen hatta veriyorum gibi gebeliğin başından beri 9 kilo aldım ama almış halim 60 kilo her seferinde bebek kilo alıyor mu stresi yaşıyorum en azından dün kontrolde iki haftada 400 Gr almış çıktı bu demek ki ben bu sürede kilo vermişim

Çok mu az yiyorsun canım, benim de kilo alımım durdu neredeyse gram gram alıyorum ama hiç vermedim, diyet yapıyorum ama doyuyorum 6 öğün yemeye çalışıyorum her gün. Bebişin sen versen de kilo alıyordur onu kafana takma karpuzu hiç yemedim daha şekerimi nasıl etkiler bilmiyorum ama yiyeceğim bi kere bile olsa

Canim randevun kactaydii? Guzel haberlerle gel inşallah
Canlar çıktımmmm coraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür

maşallah

Pozisyonu nasılmış canım söyledi mi doktorun

Diyete uymaya çalışıyorum ama mesela bayramda biraz kaçırıp fazla bile yedim ona rağmen kaldı. Asıl kötü olan o kadar sıcak ki diyette var olanı bile yemekte zorlanıyorum devamlı su içmek istiyorum. Ben de zaten yazları sıcaktan iştahsızlık olurdu yine aynı olacak gibi

Maşallahh

Yüzünü gösterdi mi

Sıcaklar bi benim iştahımı kesmiyo yaa biraz da bünyenden kaynaklı olabilir zaten zayıfmışsın canım. Doktor bi şey demiyorsa sorun yoktur. En önemlisi su onu da içiyormuşsun zaten

Ohh oh maşallah iliski konusu kocalara yaradi hahdhdhd

Son günlerde benimde istah azaldi. Bebegi ac birakiyorum diyee vicdan yapiyorum. Aksam 5 6 dan sonra asla bisi yiyesm yok sadece sivi icmek istiyorum. Ama vicdanim elvermiyor yatmadan 2 3 ceviz bir kasede ev yogurdu yiyorum kizim icin. Saglikli beslenmekten skldm acayip yaz menüsü benim icin karisik kizartma domatesli makarna ve bol icecek karpuz meyvedir kilo alimim durdu bu haftada benim. Normalmis ama

Sıcaklar bi benim iştahımı kesmiyo yaa biraz da bünyenden kaynaklı olabilir zaten zayıfmışsın canım. Doktor bi şey demiyorsa sorun yoktur. En önemlisi su onu da içiyormuşsun zaten
İçiyorum canım zaten su olmazsa yaşayamam yaşadığım yer cehennem sıcağı gibi maslalah kavuruyor suan için iyi gidiyor bebişin gelisimi o yüzden sorun yok amniyon su fazlalığı var ben de diyeti de o yüzden yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…