- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.621
Hdjdjdj aynısını yaşadımBahar kahvaltı diyince aklıma geldiDün hiç şeker ölçümü yapmadım ve diyete uymadan yedim, bu sabah açlık şekerim düşük çıktı. Diyete uygun yesem sabah insüline rağmen yüksek çıkıyo, şaka mı bu ya
Bence de ya, yediğim şeyden suçluluk duyunca ve ölçüm saatini beklerken şekerim fırlıyo stresten. Artık salmak istiyorum. Ya bi de karpuz gaz yapar doğumdan sonra yemeyin denmişti eee şimdi de yiyemiyoz karpuzsuz mu bitireceğiz bu yazı, yicem vallaHdjdjdj aynısını yaşadım
Sanırım diyet bizi strese sokuyor bebişim koy mu versek hdjdj
Yavrum ben birkaç kez yedim de yoookk. Eğer gaz yaparsa zaten yemek istemezsin. Şekeri geçtim hamileyken gaz sancısı aaa doğuruyorum moduna sokuyor insanı.Bence de ya, yediğim şeyden suçluluk duyunca ve ölçüm saatini beklerken şekerim fırlıyo stresten. Artık salmak istiyorum. Ya bi de karpuz gaz yapar doğumdan sonra yemeyin denmişti eee şimdi de yiyemiyoz karpuzsuz mu bitireceğiz bu yazı, yicem valla
Bende de ayni durum oldu yaGünaydın kızlar nasılsınız?
Hepimizin artık az kaldı doğumlara, ne durumdasınız@Kelebegimx canım kaybın için başın sağ olsun ama rabbim diğer evladını bağışlamış şükürler olsun, sağlıkla büyüt inşallah
Biz de bugün 33+5 olduk, dün soktor kontrolü vardı. 23. Haftalardan beri baş aşağı duran cimcimemin dün başının yukarda olduğunu öğrendim. Doktor endişelenme daha vakit var tekrar dönmesi için dedi.. çok hareketli bir bebek dönme şansı ben de daha veriyorum ama dönmezse de sezeryan dedi.. hiç istemediğim birşeydi çok korkuyorum tabi ki sağloğımızıherşeyden önemli öyle olursa da yapcak bişey yok ama umarım olmaz
Sizlerde durumlar nasıl?
Bi kereden bi şeycik olmaz beYavrum ben birkaç kez yedim de yoookk. Eğer gaz yaparsa zaten yemek istemezsin. Şekeri geçtim hamileyken gaz sancısı aaa doğuruyorum moduna sokuyor insanı.
Ya buna sonuna kadar katılıyorum karpuz benim kırmızı cizgim kahvaltı öğle akşam yiyebilirim ama yok bir iki dilimden fazla yiyince şeker fırlıyor hemenBence de ya, yediğim şeyden suçluluk duyunca ve ölçüm saatini beklerken şekerim fırlıyo stresten. Artık salmak istiyorum. Ya bi de karpuz gaz yapar doğumdan sonra yemeyin denmişti eee şimdi de yiyemiyoz karpuzsuz mu bitireceğiz bu yazı, yicem valla
Çok mu az yiyorsun canım, benim de kilo alımım durdu neredeyse gram gram alıyorum ama hiç vermedim, diyet yapıyorum ama doyuyorum 6 öğün yemeye çalışıyorum her gün. Bebişin sen versen de kilo alıyordur onu kafana takmaYa buna sonuna kadar katılıyorum karpuz benim kırmızı cizgim kahvaltı öğle akşam yiyebilirim ama yok bir iki dilimden fazla yiyince şeker fırlıyor hemensonrasında da yiyememek zor olacak. Bir de ben 1 aydır kilo almadım resmen hatta veriyorum gibi gebeliğin başından beri 9 kilo aldım ama almış halim 60 kilo her seferinde bebek kilo alıyor mu stresi yaşıyorum en azından dün kontrolde iki haftada 400 Gr almış çıktı bu demek ki ben bu sürede kilo vermişim
Canlar çıktımmmmCanim randevun kactaydii? Guzel haberlerle gel inşallah
Canlar çıktımmmmcoraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür
Diyete uymaya çalışıyorum ama mesela bayramda biraz kaçırıp fazla bile yedim ona rağmen kaldı. Asıl kötü olan o kadar sıcak ki diyette var olanı bile yemekte zorlanıyorum devamlı su içmek istiyorum. Ben de zaten yazları sıcaktan iştahsızlık olurdu yine aynı olacak gibiÇok mu az yiyorsun canım, benim de kilo alımım durdu neredeyse gram gram alıyorum ama hiç vermedim, diyet yapıyorum ama doyuyorum 6 öğün yemeye çalışıyorum her gün. Bebişin sen versen de kilo alıyordur onu kafana takmakarpuzu hiç yemedim daha şekerimi nasıl etkiler bilmiyorum ama yiyeceğim bi kere bile olsa
MaşallahhCanlar çıktımmmmcoraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür
Sıcaklar bi benim iştahımı kesmiyo yaaDiyete uymaya çalışıyorum ama mesela bayramda biraz kaçırıp fazla bile yedim ona rağmen kaldı. Asıl kötü olan o kadar sıcak ki diyette var olanı bile yemekte zorlanıyorum devamlı su içmek istiyorum. Ben de zaten yazları sıcaktan iştahsızlık olurdu yine aynı olacak gibi
Ohh oh maşallahCanlar çıktımmmmcoraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür
Sağol canım benim Allah razı olsunMaşallah canım, doğsa bile iki kiloyu geçtiği için risk çok azaldı, inşallah biraz daha durur minik, bugün aklıma geldin, gerginlikten dolayı bir şey yazmak gelmedi içimden, ama iyi olmanıza sevindim
İçiyorum canım zaten su olmazsa yaşayamam yaşadığım yer cehennem sıcağı gibi maslalah kavuruyorSıcaklar bi benim iştahımı kesmiyo yaabiraz da bünyenden kaynaklı olabilir zaten zayıfmışsın canım. Doktor bi şey demiyorsa sorun yoktur. En önemlisi su onu da içiyormuşsun zaten
Bizimki o konuda çok nazlı canım gözleri ile hafiften burnu çıktı kapatıyor her seferinde illa yüzünü hiç böyle tam göremedik malesefffMaşallahh
Yüzünü gösterdi mi
Evet canım normal doğum pozisyonunda tam hıçkırıkları hissettiğim gibi baş aşağı vajina üzerinde duruyormaşallah
Pozisyonu nasılmış canım söyledi mi doktorun
Hayat su takip edemedim son durumunu kusura bakma nasilsin son durumun nedir bebisle canim? Evde misin hastanede miSağol canım benim Allah razı olsun
Yalniz degilsin bende hic yuzunu göremedim minnoş kızın dogunca nasipseBizimki o konuda çok nazlı canım gözleri ile hafiften burnu çıktı kapatıyor her seferinde illa yüzünü hiç böyle tam göremedik malesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?