2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Şeker problemin yoksa göm gitsin yarasın canım şuan benimde en favori diyet diyeceğim yoğurt her öğüne koymuşlar ama 3 kaşık

Şeker problemin yoksa göm gitsin yarasın canım şuan benimde en favori diyet diyeceğim yoğurt her öğüne koymuşlar ama 3 kaşık
Seker yüklememde sorun cikmadi çok şükür canim bayramda tatli olayini cok abarttim dengeliyorum bu hafta kendimi yogurdu seviyorum ben ya icimi ferahlatiyor bide bebek yaninda bizimde kemik sagligimz icin cok onemli canim. Bebis herseyimizi sömürdugü icin kemik erimesi riski var gebelikte. 3 kasik neden yogurt sekeri dengeleyen bisi degil mi

Baharişkoo senin yemeklerle kavuşumun adeta bir vuslat olacak bacım

Evet canım ara öğünlerde meyvenin yanında şekeri dengelesin diye vermiş ama 3 kaşık yazmışlar ben pek uymuyorum ama biraz daha fazla yiyorum hem serinletiyor hem de dediğin gibi çok faydalı zaten.
Maşallah icerde sıkılmıstır annesi
En az bir ay daha sıkılsın işim gücüm var daha
Her kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
Özelde doktor bir bakıyor canım ama genelde annelere motivasyon olsun diye arada yüzünü gösterince 3 boyutluya çevirip foto veriyor. Resmen elimde albüm yapacak görüntü var zaten en son odedigim muayene ücretinden sonra direk çiçekli böcekli albüm yapıp verseler yeridir üniversite hastanesine de gidiyorum 1 kere bile acmadilar hatta iyi birine denk gelirsen ekranı sana cevirdiyse şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…