- 22 Kasım 2021
- 388
- 859
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.641
Şeker problemin yoksa göm gitsin yarasın canımSon günlerde benimde istah azaldi. Bebegi ac birakiyorum diyee vicdan yapiyorum. Aksam 5 6 dan sonra asla bisi yiyesm yok sadece sivi icmek istiyorum. Ama vicdanim elvermiyor yatmadan 2 3 ceviz bir kasede ev yogurdu yiyorum kizim icin. Saglikli beslenmekten skldm acayipyaz menüsü benim icin karisik kizartma domatesli makarna ve bol icecek karpuz meyvedir kilo alimim durdu bu haftada benim. Normalmis ama
Benim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkYalniz degilsin bende hic yuzunu göremedim minnoş kızın dogunca nasipse
Seker yüklememde sorun cikmadi çok şükür canim bayramda tatli olayini cok abarttim dengeliyorum bu hafta kendimiŞeker problemin yoksa göm gitsin yarasın canımşuan benimde en favori diyet diyeceğim yoğurt her öğüne koymuşlar ama 3 kaşık
MaşallahBenim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkbir masallahinizi alırım artık
Ya bizim bebeler neden bu kadar nazlı jdjdj bizim oğluşta aynı. Kocaman 34 haftada 2 kere gördüm ya hdjdjBizimki o konuda çok nazlı canım gözleri ile hafiften burnu çıktı kapatıyor her seferinde illa yüzünü hiç böyle tam göremedik malesefff
Baharişkoo senin yemeklerle kavuşumun adeta bir vuslat olacak bacımSon günlerde benimde istah azaldi. Bebegi ac birakiyorum diyee vicdan yapiyorum. Aksam 5 6 dan sonra asla bisi yiyesm yok sadece sivi icmek istiyorum. Ama vicdanim elvermiyor yatmadan 2 3 ceviz bir kasede ev yogurdu yiyorum kizim icin. Saglikli beslenmekten skldm acayipyaz menüsü benim icin karisik kizartma domatesli makarna ve bol icecek karpuz meyvedir kilo alimim durdu bu haftada benim. Normalmis ama
Ay 41 kere maşallah kızBenim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkbir masallahinizi alırım artık
Maşallah cnm senin ki asık surat sen bi de bizimkini görcen çatık kaşlı yaaBenim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkbir masallahinizi alırım artık
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum 31+4 haftalık hamileyim ve bir Kızım olacak bir Kızım daha var 7 yaşına girecek inşallahherkesin sağlıkla kucağına almasını temenni ediyorum bebişlerini
Vizeci kızz atta gözümüz gönlümğz açılsın azıcık bebe görelimMaşallah cnm senin ki asık surat sen bi de bizimkini görcen çatık kaşlı yaa
Yok canım bakmıyor bende.Her kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
MaşallahBenim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkbir masallahinizi alırım artık
Merhaba hoş geldinMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum 31+4 haftalık hamileyim ve bir Kızım olacak bir Kızım daha var 7 yaşına girecek inşallahherkesin sağlıkla kucağına almasını temenni ediyorum bebişlerini
Hoşbulduk teşekkürlerMerhaba hoş geldin
Maşallah maşallah dilini ısırAynen o yüzden bu hamileliğimde çok rahatım ilkinde ki gibi telaşlarım yok Buda ilki gibi rahat geçiyor
Evet canım ara öğünlerde meyvenin yanında şekeri dengelesin diye vermiş ama 3 kaşık yazmışlar ben pek uymuyorum ama biraz daha fazla yiyorum hem serinletiyor hem de dediğin gibi çok faydalı zaten.Seker yüklememde sorun cikmadi çok şükür canim bayramda tatli olayini cok abarttim dengeliyorum bu hafta kendimiyogurdu seviyorum ben ya icimi ferahlatiyor bide bebek yaninda bizimde kemik sagligimz icin cok onemli canim. Bebis herseyimizi sömürdugü icin kemik erimesi riski var gebelikte. 3 kasik neden yogurt sekeri dengeleyen bisi degil mi
En az bir ay daha sıkılsın işim gücüm var dahaMaşallahicerde sıkılmıstır annesi
Özelde doktor bir bakıyor canım ama genelde annelere motivasyon olsun diye arada yüzünü gösterince 3 boyutluya çevirip foto veriyor. Resmen elimde albüm yapacak görüntü var zaten en son odedigim muayene ücretinden sonra direk çiçekli böcekli albüm yapıp verseler yeridirHer kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
Benim plesanta bebegin yuzunu kapattigi icin baksakta goremiyoruz dr da acmiyor artk siyah beyaz bakiyoruz hepHer kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?