2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yok canım bakmıyor bende.

Benim plesanta bebegin yuzunu kapattigi icin baksakta goremiyoruz dr da acmiyor artk siyah beyaz bakiyoruz hep
Bakıyorum her kontrolden sonra herkes 3d foto atıyor üzüldüm ben de devlete gittiğim için ondan vermiyor herhalde, siyah beyaz yan profilden bi foto basıyor hep ama. Ama en azından bi kerecik gördük yüzünü

Bu fotoda biraz daha iyi oncekilerde tam çatık kaş bizim ailede de çatık kaş meşhurdur zaten gören bize çekmiş diyordu
O değil benim kızımda çatık kaşlı ya eşime çekmiş hic degilse sarışınlığı gözleri vs de cekseydi ay barbie gibi olurdu

Yaa ben artik oralari gectim kikelomo canim. Hamilelik çok şükür sorunum az oldu ama stresi cok baskaymis. Saglikla kucagima alayimda diyorum yüzünü dogunca görurum yeterki saglikli dogsun yavrucaklarimiz
Öyle tabii canım, ama yüzünü de doğmadan biraz biliyo olmak çok güzel, burnu kime benziyo diye konuşuyoruz mesela sürekli. Elleri yumuk yumuk yüzünü kapatmış böyle gerçeğini de sağ salim görmek nasip olur hepimize umarım

Bugün işim cok kizlar bebisin yorganini yastigini nevresimini yikayacagim yarinda ütülerim onlari nasipse. Bide sütüm gelcek birazdan yogurt isim var yemek yok ben hala burda cene caliyom
Bende bugun nevresimleri reflu yatagini halledecem hava cok sicak cok güzel kurur bakalım eşim sözde akşam beşiği kuracak inşallah zannetmiyorum ama

Bugün işim cok kizlar bebisin yorganini yastigini nevresimini yikayacagim yarinda ütülerim onlari nasipse. Bide sütüm gelcek birazdan yogurt isim var yemek yok ben hala burda cene caliyom
Benim de bi sürü temizlik işim var yaa ama bırakamıyorum burayı, kayınvalidem perşembe günü yemeğe gelecek her yeri kırklamam lazım

Allah kolaylık versin canım ben de evde ıvır zıvır işlerle uğraşacağım öğleden sonra üniversite kontrolüm var ona gideceğim. Dün mesaj okurken yemeğin soganini yaktım ben

Ben ilk başta hiç anlamıyordum. Bulut zaten göstermedi de burdakilerde de bi kafası bi bacağı ancak anlıyordum jdjd şimdi direkt nasıl doğacak görüyoruz ya kalbim eriyor ya bu kadar büyümeleri hala çok mucizevi geliyor

İlk ultrasonlarda ekrana sığıyorlardı ya kocaman kese içinde, şimdi parça parça görebiliyoruz ekrana sığmıyorlar, harika bi şey ya nereden nereye, minicikken 50 cmlere ulaşacaklar

Hayat su takip edemedim son durumunu kusura bakma nasilsin son durumun nedir bebisle canim? Evde misin hastanede mi
Kuzum bayram öncesi Kendi imzamla eve çıktım çünkü yapılacak bişey kalmadı hastane de acil bişey olursa acile gel dediler hafta da bir kontrol e gidiyorum çok şükür herşey yolunda rahim ağzı kısalığı 4 mm e düşmüş pesser takili bekliyorum bakalım bebiş çok şükür 2100 gr oldu biraz içim rahatladı

Kizlar cikolata yaptiran var mi ya nerden yaptircaz instagramdakilere guvenemiyorum. Bulundugum sehirde gecen kaliteli bi yere baktim kg 800 diyordu bi baska cikolata kg 450 diyordu isimlilerin fiyatini ogrenemedim cunku cok kalabalikti ve kiz yeni baslamis fiyat soyleyemedi

Kızlar öncelikle günaydın sabah 9 dan beri sayfaları okuyorum ancak 2067. Sayfaya geldim bir kaç gündür giremedim dün bebeğin kıyafetlerini yıkadım heyecanla yazmak fotoğraf atmak için girmiştim ama baktım ki bir takim olaylar olmuş üstte eklediğim mesajlara katılıyorum bende en başından beri çok aktif değildim ama yine de girip okuyor bildigim bir şey ise yaziyordum aklımda hep burada kalıyordu fakat gerçekten hamileliğimin 20.haftasindan beri çok zor bir hamilelik geçiriyorum hâlâ da aynı sürekli öksürük kusma buraya da yazmıştım telefonu elime alamadığım zamanlar oluyor üstelik çalışıyordum bayramdan bir kaç gün önce doğum iznine ayrıldım bu sebeplerden dolayı da bu grupta kendimi biraz dıştaymışım gibi hissediyordum tabi ki sizinle alakalı değil kendim sürekli aktif olamadığım için hatta bazı arkadaşlar "buraya bilgi almak için girip yazmayan kişiler var" falan deyince kendimi açıklama fırsatı buluyordum neyse asıl olay bu wp grubu hiçbir şekilde haberim yoktu ve açıkçası bende alındım çünkü böyle bir şey varsa herkese sorulmalı gelmek isteyen gelmeli istemeyen gelmemeliydi ben wp grubuna sıcak bakıyordum çünkü gerçekten bu platform zor fakat ortada bir wp grubu var çoğu kişinin haberi yok arkadaşlar etiketleniyor neredesiniz nasılsınız falan diye onlarda gelip işte şu sebepten yazmak istemedim falan diyorlardı en azından deselerdi işte biz kk ya tepkiliyiz buraya geçtik gelmek isteyen varsa gelebilir diye hiç fena olmazdı pozitif ban yemiş olabilir onun adına başka biri de isteyebilirdi numaraları neyse olan oldu diyelim bu saatten sonra wp grubu tat vermez en başından beri buradaydim burada da devam edeceğim hepinizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…