- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.661
hic sorma insallah cok abartmam kavuşumu canimBaharişkoo senin yemeklerle kavuşumun adeta bir vuslat olacak bacım
Yok canım bakmıyor bende.
Özelde doktor bir bakıyor canım ama genelde annelere motivasyon olsun diye arada yüzünü gösterince 3 boyutluya çevirip foto veriyor. Resmen elimde albüm yapacak görüntü var zaten en son odedigim muayene ücretinden sonra direk çiçekli böcekli albüm yapıp verseler yeridirüniversite hastanesine de gidiyorum 1 kere bile acmadilar hatta iyi birine denk gelirsen ekranı sana cevirdiyse şanslısın
Bakıyorum her kontrolden sonra herkes 3d foto atıyor üzüldümBenim plesanta bebegin yuzunu kapattigi icin baksakta goremiyoruz dr da acmiyor artk siyah beyaz bakiyoruz hep
Ay 41 kere maşallah kız
Keyfi yerinde ama canım benim
Bu fotoda biraz daha iyi oncekilerde tam çatık kaşMaşallah cnm senin ki asık surat sen bi de bizimkini görcen çatık kaşlı yaa
Olsun kuzum doğunca sürpriz olur onun da keyfi başka sağlıklı olsun yeterkiBenim plesanta bebegin yuzunu kapattigi icin baksakta goremiyoruz dr da acmiyor artk siyah beyaz bakiyoruz hep
Minik kuzu dünyaya gelince göstericek annesine yüzünüBenim plesanta bebegin yuzunu kapattigi icin baksakta goremiyoruz dr da acmiyor artk siyah beyaz bakiyoruz hep
O değil benim kızımda çatık kaşlı ya eşime çekmiş hic degilse sarışınlığı gözleri vs de cekseydi ay barbie gibi olurduBu fotoda biraz daha iyi oncekilerde tam çatık kaşbizim ailede de çatık kaş meşhurdur zaten gören bize çekmiş diyordu
Maşallah Allah saglikla kavusmanizi nasip etsin
Öyle tabii canım, ama yüzünü de doğmadan biraz biliyo olmak çok güzel, burnu kime benziyo diye konuşuyoruz mesela sürekli. Elleri yumuk yumuk yüzünü kapatmış böyleYaa ben artik oralari gectimkikelomo canim. Hamilelik çok şükür sorunum az oldu ama stresi cok baskaymis. Saglikla kucagima alayimda diyorum yüzünü dogunca görurum yeterki saglikli dogsun yavrucaklarimiz
Bende bugun nevresimleri reflu yatagini halledecem hava cok sicak cok güzel kurur bakalım eşim sözde akşam beşiği kuracak inşallah zannetmiyorum amaBugün işim cok kizlar bebisin yorganini yastigini nevresimini yikayacagim yarinda ütülerim onlari nasipse. Bide sütüm gelcek birazdan yogurt isim var yemek yok ben hala burda cene caliyom
Benim de bi sürü temizlik işim var yaa ama bırakamıyorum burayı, kayınvalidem perşembe günü yemeğe gelecek her yeri kırklamam lazımBugün işim cok kizlar bebisin yorganini yastigini nevresimini yikayacagim yarinda ütülerim onlari nasipse. Bide sütüm gelcek birazdan yogurt isim var yemek yok ben hala burda cene caliyom
Allah kolaylık versin canım ben de evde ıvır zıvır işlerle uğraşacağım öğleden sonra üniversite kontrolüm var ona gideceğim. Dün mesaj okurken yemeğin soganini yaktım benBugün işim cok kizlar bebisin yorganini yastigini nevresimini yikayacagim yarinda ütülerim onlari nasipse. Bide sütüm gelcek birazdan yogurt isim var yemek yok ben hala burda cene caliyom
Öyle tabii canım, ama yüzünü de doğmadan biraz biliyo olmak çok güzel, burnu kime benziyo diye konuşuyoruz mesela sürekli. Elleri yumuk yumuk yüzünü kapatmış böylegerçeğini de sağ salim görmek nasip olur hepimize umarım
İlk ultrasonlarda ekrana sığıyorlardı ya kocaman kese içinde, şimdi parça parça görebiliyoruz ekrana sığmıyorlar, harika bi şey ya nereden nereye, minicikken 50 cmlere ulaşacaklarBen ilk başta hiç anlamıyordum. Bulut zaten göstermedi de burdakilerde de bi kafası bi bacağı ancak anlıyordum jdjd şimdi direkt nasıl doğacak görüyoruz ya kalbim eriyor yabu kadar büyümeleri hala çok mucizevi geliyor
Kuzum bayram öncesi Kendi imzamla eve çıktım çünkü yapılacak bişey kalmadı hastane de acil bişey olursa acile gel dediler hafta da bir kontrol e gidiyorum çok şükür herşey yolunda rahim ağzı kısalığı 4 mm e düşmüş pesser takili bekliyorum bakalımHayat su takip edemedim son durumunu kusura bakma nasilsin son durumun nedir bebisle canim? Evde misin hastanede mi
Ben de bu konu da ilk ve son kez yorumumu yapmak istiyorum. Evet bunun bu kadar tartışma konusu olması beni rahatsız etti. İnsanlar kendi isteğiyle gitti diye sen şöylesin böylesin demek çok yanlış. Ama bu wp olanların çok doğru bir şey yaptığı anlamına gelmiyor kusura bakmayın. Hata kabul etmekte erdemliktir. Ben mesela öyle bir grup olduğunu bile bilmiyordum. Kaçırmışım. İlk defa duydum bugün. En azından biz artık orada takılacağız isteyeni alabiliriz demeliydiniz. Sessizce yok olmak garip. 8 aydır bu grupta olanlara haksızlık gibi geldi bana. Ya herkesi davet etmeli yada böyle bir grup olmamalıydı. Ama dediğim gibi kimsenin şahsına konuşamayız. Herkesin kendi tercihi gitmek isteyene grup ordaymışben 8 aydır burada her derdimi paylaştım. Arkadaşlarım için burada kalmaya devam edeceğim
Canimm mesajlarindan zaten bellii seni suclamiyorum, aslinda hic kimseyi de suclamiyorum. Sadece burdaki herkes gibi anlasilmak istiyorum. Kirildim iste yahubenim yerimde kim olsa kirilir gucenirdi. Pozitif alamadan banlandi sira gelmedi deniyor. Aslinda kalabalik bir grupsunuz, bir sekilde yine baskasi tarafindan alinabilirdik de oraya. Yeni uyelik acilarak da alinabilirdik. Ay ne bileyim, böyle tercih etmek istemissiniz demek. Yapacak bir sey yok. Ama kirilmamiza sasirmayin, sitemlerimizi fazla gormeyin bu yeterli bizim icin. Kirilma da, sitem de sevgiye dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?