2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben instagramdan yaptırdım canım ama fiyatı unuttum 450 civarıydı isimli ayıcıklı falan

Bende bugun nevresimleri reflu yatagini halledecem hava cok sicak cok güzel kurur bakalım eşim sözde akşam beşiği kuracak inşallah zannetmiyorum ama
Allah kolaylık versin canım ben de evde ıvır zıvır işlerle uğraşacağım öğleden sonra üniversite kontrolüm var ona gideceğim. Dün mesaj okurken yemeğin soganini yaktım ben
Benim de bi sürü temizlik işim var yaa ama bırakamıyorum burayı, kayınvalidem perşembe günü yemeğe gelecek her yeri kırklamam lazım
O zaman kolay gelsin sizede kizlar isler cok iyice agirlasmadan hafifletmek lazimmm

Çok şükür vaktinde dogumun olcak bence canim Rabbim hayirlisini nasip etsin dahada iyi ol insallah

Ben nikahımda ahenk çikolata vardı instada oraya yaptırdım güvenilir ve güzeldi daha karar vermedim ama yaptırırsam oraya yaptırıcam tekrardan

Kızlar bide benim bebiş sürekli yer değiştiriyor en son gittiğimde tekrar makat geliş olmuş
Valla benimde öyle fink atıyor içeride dün solda hıçkırıyordu akşam mideme çıktı bugün sağda gün içinde dört dönüyor bide yeri daralıyor diyorlar bu nasıl böyle dönüyor anlamadım umarım doğru yolunu bulur anası normal doğurmak için mücadele veriyor kızım bir kazık atmaz bana

Ajanınız olarak temmuz analarını da takip ediyorum biliyorsunuz
biri normal biri spinal sezeryan 2 tane doğum hikayesi attım size, sonuçta çoğunluk ilk çocuk olacak ne olacağını bilmiyoruz ama ikisinin de artıları eksileri var bu iki hikayede pozitif doğum hikayesi olarak değerlendirebiliriz
Az kaldı bizimde böyle hikayelerimiz olacak

Eklentiler

• Screenshot_20230704_121426_com.android.chrome.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20230704_121327_com.android.chrome.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 95
Günaydin canim son haftada bile dönen bebekler varmiş. Sıkma canini. Bayadir yoktun. Iyi olmana sevindim.
Aynen varmış canım ben de okuyorum umarım döner
Çok şükür iyiyim işte haftaları sayıyorum. Kardeşim geldi türkiyeden 3 aylığına şimdi onunlayız keyfim yerinde

Bende de ayni durum oldu ya hep bas asagiyken son muayenede ters donmus benim sipa insallah dönerler canim. Saglikla gelsinler de her sey kabulumuz artik
Vay sıpalar yaaa niye böyle oldu ki inşallah dönerler vallahi . Bir gün eşim öyle bir dua etti ki, inşallaah sezeryan olur dedi mesajı yolladı, ona kızıyorum şuan o da kendini düşünüyor işte

Vay sıpalar yaaa niye böyle oldu ki inşallah dönerler vallahi . Bir gün eşim öyle bir dua etti ki, inşallaah sezeryan olur dedi mesajı yolladı, ona kızıyorum şuan o da kendini düşünüyor işte
Hamile olan sensin senin duan kabul olur eşine de ne oluyormuş doğum şekline karışıyor birde benimkisi Allah'tan inşallah istediğin gibi olur diyor dönerler ya doğum yapacağı gün dönenler varmış biraz okudum nette

Gün içinde hareketli gece yattığımda uykuya dalmadan önce hareketlerini hissediyorum ama uyurken hissetmiyorum yani uykumdan uyandıracak bir durum yok ama uyandığım an hissediyorum yine ☺ birde her bebek farklı kimisi çok keyfine düşkün olup hareket etmiyor

Canımcığım ben gümüş kapat ve avent kalkan aldım. Doğum öndesi kapak sonrası dönüşümlü kullancam
Tesekkur ederim canım bende bir bakınayım burayı okudukça ben goguslere hıc bısı almadım henuzbebıse calısmaktam eksıklerıyle ugrasmaktan daha dun aksam dolabını kurmayla ugrastık oyuzden kk bu sbaha kaldı sabah dıyorum cunku sabahtan berı okuyorum
Önerdıgın bı marka varmı canım
Benımkinide bı duymak ısterım festii hadi bakaym
Ben almadim hic bisey göğüs içinacaba cok pisman olurmuyumben sadece ayva çekirdeği ayarladim kendime,yara icin falan
Ahahhaha bende almadım canım vallaa herkes neler almışş okuyuncaaa bi strese gırmedım değil
Kuzum sıkmak iyi değil ellemeyin derler diye biliyorum ama ne kadr dogrudur bilmıyorm
Bende öyleyim Sabah hıc ne enerjım oluyor ne halim aksam geliyor temıZlık perileriiii bende cok gec uyuyorum bu sefer yataga gecıncecede zaten uyu uyuyabılırsem
Ohh oh maşallah iliski konusu kocalara yaradi hahdhdhd
herkeste nasıldır merak edıyorumm smdıye kadar cok ısterken sımdı cnsellıkte yanasmıyo sureklı öper sarar koklar ama cınsellık ıcın yanasmıyo bende oralı olmuyorum zaten kendım agırım diye ama merak ettm herkeste nasıl bide normal ısteyen ıcın ılıskı ıyı denıyor napcagmı bılemedım
Yalniz degilsin bende hic yuzunu göremedim minnoş kızın dogunca nasipse
Bizde 33. Haftadayız hala hiç göremedık yüzünü doktorum cok ugrasıyor ılgılenıyorr baya kalıyoruz ıcerde ama yok eli hiç inmiyor hanfendının yuzunden
Her kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
Canım bana cok erken hftalardan beri gösteriyor doktorum sagolsun tabı bızım kız nazlı hıc göstermıyor de suratunı doktorum yınede sag sol bı sekıl göstermeye calısıyor
Ellerıne saglık canım valla şöyle hıkayelere ıhtıyacımız var . Ah şu epiduralli norml dogumu cok merak edıyorummmm
Canım benımkide masallah ıcerde hıc durmuyor su aralar öyle sertleştiki vurmalarrı beni bile sasırtıyorbende aynı seyı dusunuyorum dogduktan sonrada böyle olurmu diye

Bigun cok hareketli bigun cok sessiz degisiyor canim. Mesela kac gundur vajinamin ustunde hickiriyodu dünden beri sol kasigima gecti gene :) ama sevindm gecmesine cunku o bikacgun vajina ustundeyken asagi baskim cok oluyodu yururken batmam oluyodu korkuttu biraz beni ama normale döndu gene şükür. Bazen gece oynak bazen gündüz keyfi nasil isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…