- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.702
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.681
Ben instagramdan yaptırdım canım ama fiyatı unuttum 450 civarıydı isimli ayıcıklı falanKizlar cikolata yaptiran var mi ya nerden yaptircaz instagramdakilere guvenemiyorum. Bulundugum sehirde gecen kaliteli bi yere baktim kg 800 diyordu bi baska cikolata kg 450 diyordu isimlilerin fiyatini ogrenemedim cunku cok kalabalikti ve kiz yeni baslamis fiyat soyleyemedi
Bende bugun nevresimleri reflu yatagini halledecem hava cok sicak cok güzel kurur bakalım eşim sözde akşam beşiği kuracak inşallah zannetmiyorum ama
Allah kolaylık versin canım ben de evde ıvır zıvır işlerle uğraşacağım öğleden sonra üniversite kontrolüm var ona gideceğim. Dün mesaj okurken yemeğin soganini yaktım ben
O zaman kolay gelsin sizede kizlar isler cok iyice agirlasmadan hafifletmek lazimmmBenim de bi sürü temizlik işim var yaa ama bırakamıyorum burayı, kayınvalidem perşembe günü yemeğe gelecek her yeri kırklamam lazım
Çok şükür vaktinde dogumun olcak bence canim Rabbim hayirlisini nasip etsin dahada iyi ol insallahKuzum bayram öncesi Kendi imzamla eve çıktım çünkü yapılacak bişey kalmadı hastane de acil bişey olursa acile gel dediler hafta da bir kontrol e gidiyorum çok şükür herşey yolunda rahim ağzı kısalığı 4 mm e düşmüş pesser takili bekliyorum bakalımbebiş çok şükür 2100 gr oldu biraz içim rahatladı
Sağol canım benim Allah razı olsunÇok şükür vaktinde dogumun olcak bence canim Rabbim hayirlisini nasip etsin dahada iyi ol insallah
Ay benim bu rahatlığım ne olacakO zaman kolay gelsin sizede kizlar isler cok iyice agirlasmadan hafifletmek lazimmm
2 hafta oldu canım. Erken doğdukları için biraz küvezde kalacaklar
Çok sevindim canım inşallah zamanında kucağına alırsın bebeğiniSağol canım benim Allah razı olsunhepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım minnoslarimizi
Ben nikahımda ahenk çikolata vardı instada oraya yaptırdım güvenilir ve güzeldi daha karar vermedim ama yaptırırsam oraya yaptırıcam tekrardanKizlar cikolata yaptiran var mi ya nerden yaptircaz instagramdakilere guvenemiyorum. Bulundugum sehirde gecen kaliteli bi yere baktim kg 800 diyordu bi baska cikolata kg 450 diyordu isimlilerin fiyatini ogrenemedim cunku cok kalabalikti ve kiz yeni baslamis fiyat soyleyemedi
Valla benimde öyle fink atıyor içeride dün solda hıçkırıyordu akşam mideme çıktı bugün sağda gün içinde dört dönüyor bide yeri daralıyor diyorlar bu nasıl böyle dönüyor anlamadımKızlar bide benim bebiş sürekli yer değiştiriyor en son gittiğimde tekrar makat geliş olmuş
Aynen varmış canım ben de okuyorum umarım dönerGünaydin canim son haftada bile dönen bebekler varmiş. Sıkma canini. Bayadir yoktun. Iyi olmana sevindim.
Vay sıpalar yaaa niye böyle oldu kiBende de ayni durum oldu yahep bas asagiyken son muayenede ters donmus benim sipa insallah dönerler canim. Saglikla gelsinler de her sey kabulumuz artik
Hamile olan sensin senin duan kabul olurVay sıpalar yaaa niye böyle oldu kiinşallah dönerler vallahi . Bir gün eşim öyle bir dua etti ki, inşallaah sezeryan olur dedi mesajı yolladı, ona kızıyorum şuan o da kendini düşünüyor işte
Sezaryen ona da zorluk değil miVay sıpalar yaaa niye böyle oldu kiinşallah dönerler vallahi . Bir gün eşim öyle bir dua etti ki, inşallaah sezeryan olur dedi mesajı yolladı, ona kızıyorum şuan o da kendini düşünüyor işte
Gün içinde hareketli gece yattığımda uykuya dalmadan önce hareketlerini hissediyorum ama uyurken hissetmiyorum yani uykumdan uyandıracak bir durum yok ama uyandığım an hissediyorum yine ☺ birde her bebek farklı kimisi çok keyfine düşkün olup hareket etmiyorKızlar bişey sorcam bebek hareketleriniz nasıl benim ilk kızımda yok denecek kadar azdı bu tam tersi gece gündüz hiç durmuyor hep hareket halinde bazen yoruyor inanın sizlerin nasıl merak ettim birde doğunca şuan ki gibi hareketli mi olur acaba
Tesekkur ederim canım bende bir bakınayım burayı okudukça ben goguslere hıc bısı almadım henuzCanımcığım ben gümüş kapat ve avent kalkan aldım. Doğum öndesi kapak sonrası dönüşümlü kullancam
Önerdıgın bı marka varmı canım@Kelebegimx çok sevindim bebeğinin iyi olmasına inşallah çok daha iyi olacaksınız
Bu arada gümüş kapak mevzuları dönmüş bence kesinlikle almalısınız kim kullandıysa yakın çevremden memnun. Hatta ilkinde kullanmayıp yara olanlar ikincide hiç yara olmamış gümüş kapak sayesinde. Gögüs ler önemli kızlar acıması kanaması istenmez. Krem filan bence boş oranın nemli kalması önemli olan ve gümüş kapaklar bunu sağlıyor
Benımkinide bı duymak ısterım festii hadi bakaymTek tek sayayım sana sor hdjdjjd
Bebeğim ben isimleri çok önemsiyorum nedense aklımda kalıyor özel bir çaba göstermiyorum. Ama acemianne sadece isim hafızam için değilde yazılanlar hafızam içinde tebriğini alırımşaaak diye nasıl buluyorum bacım
AhahhahaBen almadim hic bisey göğüs içinacaba cok pisman olurmuyum ben sadece ayva çekirdeği ayarladim kendime,yara icin falan
Kuzum sıkmak iyi değil ellemeyin derler diye biliyorum ama ne kadr dogrudur bilmıyormBen sürekli sağım yaparım artık bunları duydum yaneyse süt olsun da hallederiz geçen gün benden çok çok az geldi gibi, sıktım daha ama gerisi gelmedi. Toplu iğne başı kadardı tabii emin olamadım. İyiye işaret gibi o yüzden olumlu bakıcam
Bende öyleyimTüm gün burayı takip etmekten ev temizliği geceye kaldı shdjjs Daha yeni yatıyorum bende canlar bu arada isim tablosunun silinmesi üzdü ya huNeyse yarın bebişimi göreceğim onun motivasyonu ile uyumaya çalışayım bari bugün yeteri kadar yoğun bir gündü
Yarın görüş günü olan herkes bugün çoğu annemiz gibi mutlu dönsün inşallahiyi geceler
Ohh oh maşallahiliski konusu kocalara yaradi hahdhdhd
Bizde 33. Haftadayız hala hiç göremedık yüzünü doktorum cok ugrasıyor ılgılenıyorr baya kalıyoruz ıcerde ama yok eli hiç inmiyor hanfendının yuzundenYalniz degilsin bende hic yuzunu göremedim minnoş kızın dogunca nasipse
Canım bana cok erken hftalardan beri gösteriyor doktorum sagolsun tabı bızım kız nazlı hıc göstermıyor de suratunı doktorum yınede sag sol bı sekıl göstermeye calısıyorHer kontrolde 3 boyutlu bakıyorlar mı sizde, ben sadece detaylıda görebildim bi daha 3 boyutlu göstermedi doktor
Ellerıne saglık canımAjanınız olarak temmuz analarını da takip ediyorum biliyorsunuz
biri normal biri spinal sezeryan 2 tane doğum hikayesi attım size, sonuçta çoğunluk ilk çocuk olacak ne olacağını bilmiyoruz ama ikisinin de artıları eksileri var bu iki hikayede pozitif doğum hikayesi olarak değerlendirebiliriz
Az kaldı bizimde böyle hikayelerimiz olacak
Canım benımkide masallah ıcerde hıc durmuyor su aralar öyle sertleştiki vurmalarrı beni bile sasırtıyorKızlar bişey sorcam bebek hareketleriniz nasıl benim ilk kızımda yok denecek kadar azdı bu tam tersi gece gündüz hiç durmuyor hep hareket halinde bazen yoruyor inanın sizlerin nasıl merak ettim birde doğunca şuan ki gibi hareketli mi olur acaba
İşte kafası o kadar çalışıyoSezaryen ona da zorluk değil mi
Bigun cok hareketli bigun cok sessiz degisiyor canim. Mesela kac gundur vajinamin ustunde hickiriyodu dünden beri sol kasigima gecti gene :) ama sevindm gecmesine cunku o bikacgun vajina ustundeyken asagi baskim cok oluyodu yururken batmam oluyodu korkuttu biraz beni ama normale döndu gene şükür. Bazen gece oynak bazen gündüz keyfi nasil isterseKızlar bişey sorcam bebek hareketleriniz nasıl benim ilk kızımda yok denecek kadar azdı bu tam tersi gece gündüz hiç durmuyor hep hareket halinde bazen yoruyor inanın sizlerin nasıl merak ettim birde doğunca şuan ki gibi hareketli mi olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?