2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen varmış canım ben de okuyorum umarım döner
Çok şükür iyiyim işte haftaları sayıyorum. Kardeşim geldi türkiyeden 3 aylığına şimdi onunlayız keyfim yerinde
Yaa kardesinle kavusmana cok sevindim sanada cok iyi gelmistir eminim canim

Burasida cok sicak kendimi duşa aticam simdi. Baska türlu rahatlayamiyorum

Aynen afrika sıcağıymış duşa griiyorum ama bir fayda etmiyor gerçekten

Neyse az kaldı diyerek teselli ediyorum bende kendimi. Aynı şeyleri giyiyorum. Zaten tayt falan mümkün değil. Sıcaktan birşey giyilmiyor. Elbise sadece.

Kizlar ya daha önce de buraya yazdım mi bilmiyorum ama tekrar sorayım. Benim sol göğüs ucumda beyaz bir kabarcik gibi bişey var. 2 aydır da geçmedi. İki gogusumde de vardı birindeki gitti. Emzirirken tikaniklik olacak mastit olucam vs diye çok korkuyorum var mıdır bunun bir çözümü ya

Gerçekten ya. Doğru planlayamamışız bence jwflksjdfd bide şansımıza pastırma sıcakları gelecekmiş ağustoststa

Canım mastit yapacağını sanmam ama neden beyaz bir kabarcık var acaba doktora gösterdin mi hiç fikrini aldın mı

Bi kereden bi şeycik olmaz be gaz sancısı kötü oluyo ama karpuz için göze alabilirim sanırım
Ay ben her gün yiyorumm. Demek o gaz ondan mı oluyormuş yok ben devam yemeye gazıyla çekirdeğiyle kabulüm
buraya bilgi almak için girip yazmayan kişiler var" falan deyince
Canım onu söylerken işi yoğun olan, sağlık sorunu olan ya da başka işi olanı tenzih ederim demiştim ben kendi adıma, tabii belki başkasından bahsediyorsunuz ama, lütfen yanlış anlamayın, kimse zaten buranın ağası değil şu gelsin bu gelmesin desin, ama arada sitemler olabiliyor. Herkes kötü niyetli değil, bazen sadece sitem edilmiş oluyor Bir şeyi yanlış anlasak veya üstümüze alınsak bile sizin gibi medenice ve saldırmadan yazsa herkes keşke, o zaman çoğu yanlış iletişim şıp diye çözülürdü
Kuzum sıkmak iyi değil ellemeyin derler diye biliyorum ama ne kadr dogrudur bilmıyorm
Merak ettim nolcak daha da gelecek mi diye yok sıkmam artık zaten gelmesin şimdiden

Canim doktora görün istersen bi. Mastitin olup olmayacagni onceden bilemeyz bence canim. Benimde gebelikte gidigimda yag bezesi cikti cok ufak ama elime takilincada sinirimi bozuyor. Gebelikten olabilir boyle seyler kimisinde de ben artiyomus

Hepimiz ayni durumdayiz canim. Giydgm tshirt önden gobekten kalkik durunca esim gülüyor komik duruyor yaa ama az kaldi bu sicaklarda emzirmekten eririz biz diyim ben sana

Canım mastit yapacağını sanmam ama neden beyaz bir kabarcık var acaba doktora gösterdin mi hiç fikrini aldın mı
Sanırım süt kanali tıkanıklığı ile ilgili canım ama sormadım, sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da emzirdikce geçebilir dedi ama bakmadı göğsüme. Ben doğum yapmadan geçmesi için neler yapabilirim derdindeyim. Yarın oglen kontrolüm var bir doktoruma da sorayım

Canim doktora görün istersen bi. Mastitin olup olmayacagni onceden bilemeyz bence canim. Benimde gebelikte gidigimda yag bezesi cikti cok ufak ama elime takilincada sinirimi bozuyor. Gebelikten olabilir boyle seyler kimisinde de ben artiyomus
Yarın soracağım artık canım, internette aratınca süt incisi diye çıkıyor. Hep emzirmeyle ilgili diyor ama benimki hamilelikte olustu

Kızlar kusura bakmayın konu bittikten sonra yazdığım için karşılıklı anlaşıldıktan sonra hiç sorun yok benim için yine de kendimi açıklayıp sessiz kalmak istemedim kötü niyetli olan insanlarla karıştırılmamak için kendimi ac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…