- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.701
Yaa kardesinle kavusmana cok sevindim sanada cok iyi gelmistir eminim canimAynen varmış canım ben de okuyorum umarım döner
Çok şükür iyiyim işte haftaları sayıyorum. Kardeşim geldi türkiyeden 3 aylığına şimdi onunlayız keyfim yerinde
Burasida cok sicak kendimi duşa aticam simdi. Baska türlu rahatlayamiyorumAllahım bu ne sıcak buharlaşıcam az kaldı. Kalkıp gecelik sabahlık yıkamam lazım. Bebem durmuyorsavaş var içerde yine. Başım ağrıdı sıcaktan da. Hamileliğin sonlarının sıcağa gelmesi zormuş.
Aynen afrika sıcağıymış duşa griiyorum ama bir fayda etmiyor gerçektenAllahım bu ne sıcak buharlaşıcam az kaldı. Kalkıp gecelik sabahlık yıkamam lazım. Bebem durmuyorsavaş var içerde yine. Başım ağrıdı sıcaktan da. Hamileliğin sonlarının sıcağa gelmesi zormuş.
Ya maşallah dudaklık, yanaklıkBenim sıpa da her seferinde yüzünü gösteriyor ama hep surat asıkbir masallahinizi alırım artık
Neyse az kaldı diyerek teselli ediyorum bende kendimi. Aynı şeyleri giyiyorum. Zaten tayt falan mümkün değil. Sıcaktan birşey giyilmiyor. Elbise sadece.Toptan bi dolap temizliğine giriştim. Hamileliğin başında olur diye ayırdığım yazlık elbiselerimin sadece 3 ü üzerime oldubelden geniş olan göğüsten geçmedi, göğüsten geçen göbeğe takıldı kaldı
Amin inşallah canımEğer ki 2 hafta oldu ise normal dünyaya adaptasyon açısından bayağı zaman geçmiş maşallah inşallah sıkıntısız yavrularını eve çıkartırsın
Gerçekten ya. Doğru planlayamamışız bence jwflksjdfd bide şansımıza pastırma sıcakları gelecekmiş ağustoststaAllahım bu ne sıcak buharlaşıcam az kaldı. Kalkıp gecelik sabahlık yıkamam lazım. Bebem durmuyorsavaş var içerde yine. Başım ağrıdı sıcaktan da. Hamileliğin sonlarının sıcağa gelmesi zormuş.
Canım mastit yapacağını sanmam ama neden beyaz bir kabarcık var acaba doktora gösterdin mi hiç fikrini aldın mıKizlar ya daha önce de buraya yazdım mi bilmiyorum ama tekrar sorayım. Benim sol göğüs ucumda beyaz bir kabarcik gibi bişey var. 2 aydır da geçmedi. İki gogusumde de vardı birindeki gitti. Emzirirken tikaniklik olacak mastit olucam vs diye çok korkuyorum var mıdır bunun bir çözümü ya
Ay ben her gün yiyorumm. Demek o gaz ondan mı oluyormuşBi kereden bi şeycik olmaz begaz sancısı kötü oluyo ama karpuz için göze alabilirim sanırım
Canım onu söylerken işi yoğun olan, sağlık sorunu olan ya da başka işi olanı tenzih ederim demiştim ben kendi adıma, tabii belki başkasından bahsediyorsunuz ama, lütfen yanlış anlamayın, kimse zaten buranın ağası değil şu gelsin bu gelmesin desin, ama arada sitemler olabiliyor. Herkes kötü niyetli değil, bazen sadece sitem edilmiş oluyorburaya bilgi almak için girip yazmayan kişiler var" falan deyince
Merak ettim nolcak daha da gelecek mi diyeKuzum sıkmak iyi değil ellemeyin derler diye biliyorum ama ne kadr dogrudur bilmıyorm
Aaa bence müthiş haber. Doğumdan sonra hepsi olacak demek ki.Toptan bi dolap temizliğine giriştim. Hamileliğin başında olur diye ayırdığım yazlık elbiselerimin sadece 3 ü üzerime oldubelden geniş olan göğüsten geçmedi, göğüsten geçen göbeğe takıldı kaldı
Canim doktora görün istersen bi. Mastitin olup olmayacagni onceden bilemeyz bence canim. Benimde gebelikte gidigimda yag bezesi cikti cok ufak ama elime takilincada sinirimi bozuyor. Gebelikten olabilir boyle seyler kimisinde de ben artiyomusKizlar ya daha önce de buraya yazdım mi bilmiyorum ama tekrar sorayım. Benim sol göğüs ucumda beyaz bir kabarcik gibi bişey var. 2 aydır da geçmedi. İki gogusumde de vardı birindeki gitti. Emzirirken tikaniklik olacak mastit olucam vs diye çok korkuyorum var mıdır bunun bir çözümü ya
Hepimiz ayni durumdayiz canim. Giydgm tshirt önden gobekten kalkik durunca esim gülüyorToptan bi dolap temizliğine giriştim. Hamileliğin başında olur diye ayırdığım yazlık elbiselerimin sadece 3 ü üzerime oldubelden geniş olan göğüsten geçmedi, göğüsten geçen göbeğe takıldı kaldı
Sanırım süt kanali tıkanıklığı ile ilgili canım ama sormadım, sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da emzirdikce geçebilir dedi ama bakmadı göğsüme. Ben doğum yapmadan geçmesi için neler yapabilirim derdindeyim. Yarın oglen kontrolüm var bir doktoruma da sorayımCanım mastit yapacağını sanmam ama neden beyaz bir kabarcık var acaba doktora gösterdin mi hiç fikrini aldın mı
Yarın soracağım artık canım, internette aratınca süt incisi diye çıkıyor. Hep emzirmeyle ilgili diyor ama benimki hamilelikte olustuCanim doktora görün istersen bi. Mastitin olup olmayacagni onceden bilemeyz bence canim. Benimde gebelikte gidigimda yag bezesi cikti cok ufak ama elime takilincada sinirimi bozuyor. Gebelikten olabilir boyle seyler kimisinde de ben artiyomus
Kızlar kusura bakmayın konu bittikten sonra yazdığım için karşılıklı anlaşıldıktan sonra hiç sorun yok benim için yine de kendimi açıklayıp sessiz kalmak istemedim kötü niyetli olan insanlarla karıştırılmamak için kendimi acAy ben her gün yiyorumm. Demek o gaz ondan mı oluyormuşyok ben devam yemeye gazıyla çekirdeğiyle kabulüm
Canım onu söylerken işi yoğun olan, sağlık sorunu olan ya da başka işi olanı tenzih ederim demiştim ben kendi adıma, tabii belki başkasından bahsediyorsunuz ama, lütfen yanlış anlamayın, kimse zaten buranın ağası değil şu gelsin bu gelmesin desin, ama arada sitemler olabiliyor. Herkes kötü niyetli değil, bazen sadece sitem edilmiş oluyorBir şeyi yanlış anlasak veya üstümüze alınsak bile sizin gibi medenice ve saldırmadan yazsa herkes keşke, o zaman çoğu yanlış iletişim şıp diye çözülürdü
Merak ettim nolcak daha da gelecek mi diyeyok sıkmam artık zaten gelmesin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?