- 10 Aralık 2022
- 606
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.721
Ahahhaaa su merak ettıklerımıız yokmu zaten basımıza ıs açmasındaaAy ben her gün yiyorumm. Demek o gaz ondan mı oluyormuşyok ben devam yemeye gazıyla çekirdeğiyle kabulüm
Canım onu söylerken işi yoğun olan, sağlık sorunu olan ya da başka işi olanı tenzih ederim demiştim ben kendi adıma, tabii belki başkasından bahsediyorsunuz ama, lütfen yanlış anlamayın, kimse zaten buranın ağası değil şu gelsin bu gelmesin desin, ama arada sitemler olabiliyor. Herkes kötü niyetli değil, bazen sadece sitem edilmiş oluyorBir şeyi yanlış anlasak veya üstümüze alınsak bile sizin gibi medenice ve saldırmadan yazsa herkes keşke, o zaman çoğu yanlış iletişim şıp diye çözülürdü
Merak ettim nolcak daha da gelecek mi diyeyok sıkmam artık zaten gelmesin şimdiden
Açıklama gereği duydum aslındaKızlar kusura bakmayın konu bittikten sonra yazdığım için karşılıklı anlaşıldıktan sonra hiç sorun yok benim için yine de kendimi açıklayıp sessiz kalmak istemedim kötü niyetli olan insanlarla karıştırılmamak için kendimi ac
Ay şoklardayımmm vallahi billahiekimm24 canımcığım valla ben bebek alışverişini durdurdum uzun zaman önce. Cidden dipsiz kuyu. Artık ihtyaç dahilinde alıcam. Bi şöyle 38-39 gibi yenidoğan için birşeyler alıcam. Bulutun boyu uzunmuş çünkü. Miik gelmesin aldıklarım diye bekliyorum. Geçende işte bir pompa indirimdeyken aldım oda inanılmaz sesli ama alacaklara söyleyeyim şimdiden. Öbürlerini bilmiyorum gerçi normali buda olabilir ama tır tır tır beynimi yer gibi hissediyorum.
Derin Demiroğlu diyeyim sen beni anla :)
Kuzu gögsü uyarmakta bu dönemde sıkıntılı dediği için birşey yapılabilir mi çok emin olamadım en güzeli doktor fikriSanırım süt kanali tıkanıklığı ile ilgili canım ama sormadım, sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da emzirdikce geçebilir dedi ama bakmadı göğsüme. Ben doğum yapmadan geçmesi için neler yapabilirim derdindeyim. Yarın oglen kontrolüm var bir doktoruma da sorayım
Değer veriyordum burdakilere diyorum da anlaşılmıyorum neyse.Ay şoklardayımmm vallahi billahihelal olsunnn kız sanaaaa bende kıyafey işinii durdurdum kız olunca hele Dahada dipsiz ucsuz bucaksız bır kuyu bıraz kendımle ilgilenmem gerekıyor sanırım goguslere el atmam lazım acilindenn
Valla çok sinirlerimi bozuyor bide en çok korktuğum şey emzirme dönemi valla doğumdan bile korkmuyorum emzirmedeki sıkıntıları yaşamaktan korktuğum kadar. Şu 37. Haftam bı dolsun iğneyle girişicem en sonKuzu gögsü uyarmakta bu dönemde sıkıntılı dediği için birşey yapılabilir mi çok emin olamadım en güzeli doktor fikri
Evet. Süt kanalı tıkanıklığı. Sütün yağlı olmasından kaynaklı olabiliyor. Meme ucunu bu haftalarda uyarmak doğru değil sadece nemli ılık bez koyup yumuşatarak açılmasına yardımcı olabilirsin.Sanırım süt kanali tıkanıklığı ile ilgili canım ama sormadım, sağlık ocağındaki hemşireye sordum o da emzirdikce geçebilir dedi ama bakmadı göğsüme. Ben doğum yapmadan geçmesi için neler yapabilirim derdindeyim. Yarın oglen kontrolüm var bir doktoruma da sorayım
Valla çok sinirlerimi bozuyor bide en çok korktuğum şey emzirme dönemi valla doğumdan bile korkmuyorum emzirmedeki sıkıntıları yaşamaktan korktuğum kadar. Şu 37. Haftam bı dolsun iğneyle girişicem en son
Hiç korkma çok acayip kendiliğinden gelişen bir süreç. Kendi dinamiğini buluyorsun. Hatta zamanla terbiye oluyorlar terbiyesiz memişlerValla çok sinirlerimi bozuyor bide en çok korktuğum şey emzirme dönemi valla doğumdan bile korkmuyorum emzirmedeki sıkıntıları yaşamaktan korktuğum kadar. Şu 37. Haftam bı dolsun iğneyle girişicem en son
Valla o konuların cok dısında oldugum wp olayını falan hıc bılmedıgım ıcın bısey dıyemedım ama ne demek ıstedıgını anladım merak etme senDeğer veriyordum burdakilere diyorum da anlaşılmıyorum neyse.
Gögüsler basit bacım ne istiyorsun, beklentin ne ona karar ver önerilerde bulunuruz. Ben mesela krem istemiyorum ama çok memnun olanda var. Sen ne bekliyorsan ne istiyorsan ona göre buluruz.
İveet canım erkek anaları mağdur2 raf erkek kıyafeti dükkanın gerisi komple kız kıyafeti jklsj bizi çok dışlıyorlar ekimmm.
Bence yaygın olsa çoğumuz cesaret ederdik ama çok mantıklı demişsin, içerisinde zararlı metaller de bar hiç böyle düşünmemiştim. Eminim oma da bir kılıf bulmuşlardırGeçenlerde ben soracaktım bunu ama dedim ki ağustos buna hazır değilbana doğum koçu tavsiye etti, burada yapılıyormuş kapsülleme işi. Sadece sen değil eşin ve bebeğin de içebilirmiş kapsül içindekini. Doğum sonrası depresyonuna, bağ kurmaya, süt üretimine vs bi çok şeye iyi geldiğini söyledi. Ha ben pek inanmadım açıkçası, olsa olsa placebo etkisidir diye düşünüyorum Biraz araştırınca hijyenik de bulmadım. Bi kere kapsülleme yapan yerler öyle laboratuvar ortamında falan değil, bildiğin evde yapıyorlar bu işi, çok da yaygın değil burada yani. Sonuçta bu bir organ her şey üreyebilir içinde. Bir de vücuda giren zararlı yararlı her şey plasenta dokusunda birikiyor, ağır metal de birikiyor toksinler de birikiyor, bir şey olsa senden bebeğe de geçebilir emzirmeyle. Son olarak da aşırı mide bulandırıcı bulduğum için o kapsülleri alırken kusabilirim boşa gider Yani ben yapmayacağım canım, zaten CDC bilem önermiyor neme lazım
Ayyy sorma sormaaaa o an çok zevkli bilmediğin bişeyi keşfetme isteği, sonrasını düşünemiyosun tabiiAhahhaaa su merak ettıklerımıız yokmu zaten basımıza ıs açmasındaa
Canım ne demek, dediğim gibi bence hiç kimse kötü niyetli değil neden olsun, birbirmizi tanımayız etmeyiz. Grubun huzuru bozulmasın diye, tatlıca konuşabileceğini düşündüğüm kişilere cevap verebiliyorum sadece. Yoksa yanlış anlayan ve üstüne alınan çok oldu ama işin sonu pozitif bir yöne gitmeyeceğini görünce o şekilde kalması daha iyi bence.Açıklama gereği duydum aslında_PinaColada_ sanada çok teşekkür ederim canım anlayıp anlaştigimiz için kimseden şikayetim yok benim dediğim gibi hepinizi seviyorum
Ben doğum başlaması için meme ucu uyarmanın etkili bir yöntem olduğunu izleidm geçenKuzu gögsü uyarmakta bu dönemde sıkıntılı dediği için birşey yapılabilir mi çok emin olamadım en güzeli doktor fikri
Baharım Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim iyiki varsinizKelebegimx canısı özelden konustuk ama buradanda yazayim. Gelmene geri dönmene çooook sevindim. Senin gelişin dünün en güzel olayiydi bence. Bebisinle sana Rabbim sağlıklı hayirli ömürler nasip etsin
Muhteşem bi şey olmuş yaaa, güle güle yatsın içinde kuzucukkkKızlarr babynestimiz hazırlanmısss ay sizlede paylaşmak ıstedım böyle adına daır bıseyler gordukce cok duygusallasıyorumm
Eki Görüntüle 3267975
2-3 haftadır göğüs kremi kullanıyorum duş sonrası şu lansinohu canım o etki etmedi hala bunaEvet. Süt kanalı tıkanıklığı. Sütün yağlı olmasından kaynaklı olabiliyor. Meme ucunu bu haftalarda uyarmak doğru değil sadece nemli ılık bez koyup yumuşatarak açılmasına yardımcı olabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah razı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Hepimizin artık az kaldı doğumlara, ne durumdasınızKelebegimx canım kaybın için başın sağ olsun ama rabbim diğer evladını bağışlamış şükürler olsun, sağlıkla büyüt inşallah
Biz de bugün 33+5 olduk, dün soktor kontrolü vardı. 23. Haftalardan beri baş aşağı duran cimcimemin dün başının yukarda olduğunu öğrendim. Doktor endişelenme daha vakit var tekrar dönmesi için dedi.. çok hareketli bir bebek dönme şansı ben de daha veriyorum ama dönmezse de sezeryan dedi.. hiç istemediğim birşeydi çok korkuyorum tabi ki sağloğımızıherşeyden önemli öyle olursa da yapcak bişey yok ama umarım olmaz
Sizlerde durumlar nasıl?
Kendini kasıp zorladikca olmayacak şey olur ama akışına bırakınca bir bakmışsın herşey olması gerektiği gibi olur onun icin kendinizi fazla kasmayın az kaldı surdaHdjdjdj aynısını yaşadım
Sanırım diyet bizi strese sokuyor bebişim koy mu versek hdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?