2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ahahhaaa su merak ettıklerımıız yokmu zaten basımıza ıs açmasındaa

Açıklama gereği duydum aslında _PinaColada_ sanada çok teşekkür ederim canım anlayıp anlaştigimiz için kimseden şikayetim yok benim dediğim gibi hepinizi seviyorum

ekimm24 canımcığım valla ben bebek alışverişini durdurdum uzun zaman önce. Cidden dipsiz kuyu. Artık ihtyaç dahilinde alıcam. Bi şöyle 38-39 gibi yenidoğan için birşeyler alıcam. Bulutun boyu uzunmuş çünkü. Miik gelmesin aldıklarım diye bekliyorum. Geçende işte bir pompa indirimdeyken aldım oda inanılmaz sesli ama alacaklara söyleyeyim şimdiden. Öbürlerini bilmiyorum gerçi normali buda olabilir ama tır tır tır beynimi yer gibi hissediyorum.

Derin Demiroğlu diyeyim sen beni anla :)

Ay şoklardayımmm vallahi billahi helal olsunnn kız sanaaaa bende kıyafey işinii durdurdum kız olunca hele Dahada dipsiz ucsuz bucaksız bır kuyu bıraz kendımle ilgilenmem gerekıyor sanırım goguslere el atmam lazım acilindenn

Kuzu gögsü uyarmakta bu dönemde sıkıntılı dediği için birşey yapılabilir mi çok emin olamadım en güzeli doktor fikri

Değer veriyordum burdakilere diyorum da anlaşılmıyorum neyse.

Gögüsler basit bacım ne istiyorsun, beklentin ne ona karar ver önerilerde bulunuruz. Ben mesela krem istemiyorum ama çok memnun olanda var. Sen ne bekliyorsan ne istiyorsan ona göre buluruz.

İveet canım erkek anaları mağdur 2 raf erkek kıyafeti dükkanın gerisi komple kız kıyafeti jklsj bizi çok dışlıyorlar ekimmm.

Kuzu gögsü uyarmakta bu dönemde sıkıntılı dediği için birşey yapılabilir mi çok emin olamadım en güzeli doktor fikri
Valla çok sinirlerimi bozuyor bide en çok korktuğum şey emzirme dönemi valla doğumdan bile korkmuyorum emzirmedeki sıkıntıları yaşamaktan korktuğum kadar. Şu 37. Haftam bı dolsun iğneyle girişicem en son

Evet. Süt kanalı tıkanıklığı. Sütün yağlı olmasından kaynaklı olabiliyor. Meme ucunu bu haftalarda uyarmak doğru değil sadece nemli ılık bez koyup yumuşatarak açılmasına yardımcı olabilirsin.

Yok yok sen öyle negatif düşünme şimdi.
İğneyle girişirsen emzirme sorun olur bence. Hiç gerek yok :)

Muhtemelen geçicidir, geçici değilse bile tedavisi mutlaka ki vardır :)

Hiç korkma çok acayip kendiliğinden gelişen bir süreç. Kendi dinamiğini buluyorsun. Hatta zamanla terbiye oluyorlar terbiyesiz memişler

Valla o konuların cok dısında oldugum wp olayını falan hıc bılmedıgım ıcın bısey dıyemedım ama ne demek ıstedıgını anladım merak etme sen ama herkes aynı hassasiyette degıl deger kavramı bile herkes ıcın baska manalar barındırıyor .
Oy bebışşş cok tesekkur ederım Ne ıstedıgımı bende bilmiyorum valllahi ne gerekır napmak lazım nası sorunlarla karsılascaz okudukca korkuyorum zaten dogum cok korkutuyor

Bu sefer de bize zor oluyor al al bitmiyor yenı bısey göruyorsun bızdede olmalı dıyor ınsan bu sefer hangı eksıge yetısesin ah canım şu erkek anaları ne capslar yapıyolar bayılıyorum

Bence yaygın olsa çoğumuz cesaret ederdik ama çok mantıklı demişsin, içerisinde zararlı metaller de bar hiç böyle düşünmemiştim. Eminim oma da bir kılıf bulmuşlardır ama işte bu yönden düşününce ben de bir geri durdum sanki.
Ahahhaaa su merak ettıklerımıız yokmu zaten basımıza ıs açmasındaa
Ayyy sorma sormaaaa o an çok zevkli bilmediğin bişeyi keşfetme isteği, sonrasını düşünemiyosun tabii
Açıklama gereği duydum aslında _PinaColada_ sanada çok teşekkür ederim canım anlayıp anlaştigimiz için kimseden şikayetim yok benim dediğim gibi hepinizi seviyorum
Canım ne demek, dediğim gibi bence hiç kimse kötü niyetli değil neden olsun, birbirmizi tanımayız etmeyiz. Grubun huzuru bozulmasın diye, tatlıca konuşabileceğini düşündüğüm kişilere cevap verebiliyorum sadece. Yoksa yanlış anlayan ve üstüne alınan çok oldu ama işin sonu pozitif bir yöne gitmeyeceğini görünce o şekilde kalması daha iyi bence.
Ben doğum başlaması için meme ucu uyarmanın etkili bir yöntem olduğunu izleidm geçen

Teyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür 10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğimdogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi

Bu da bizim tontisimiz

Eklentiler

• IMG-20230704-WA0061.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 76
Baharım Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim iyiki varsiniz

2-3 haftadır göğüs kremi kullanıyorum duş sonrası şu lansinohu canım o etki etmedi hala buna haftaya 37. Haftama giriyorum bı cozucem doğumdan önce ya

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah Allah razı olsun Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hdjdjdj aynısını yaşadım
Sanırım diyet bizi strese sokuyor bebişim koy mu versek hdjdj
Kendini kasıp zorladikca olmayacak şey olur ama akışına bırakınca bir bakmışsın herşey olması gerektiği gibi olur onun icin kendinizi fazla kasmayın az kaldı surda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…