2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aman Allah'tan bizim Dr demedi böyle ilişki işini iyiydim ben böyle kaca kaça yasak diye diye aman yerin kulağı var duymasın benimki bende normal istiyorum az daha kaçacam sonra bende serbest derim artık

Bu sıcaklarda yuruyemezsen bile merdiven inip çıkman bile faydası olur canım senin için bebegede kocaman maşallah benden

Benim başı vajinamin ustunde. Hickirigindan anliyorum oramda atiyor
Benimki arada bi baskiliyo orayı sanırım bayramda bi indi yokladı orayı yeri değişmediyse. şuan heryeri oynuyor göbeğimin sanırım biraz daha yer var içerde dolanıp duruyor

Buna bende katılıyorum şarjım normalde aksamlari cok az olur yazamazsam bile uykum gelinceye kadar okuduğum yere kadar zamann ayırıp okuyorum ilk zamandan beri yazdığım firsatimin olduğu zamanlar bende burdayım konuscak olsam wpden normal arkadaşlarımla konusurdum ama burda başında beri varım iyisi ile kötüsu ile herseyimizi döktük konuştuk ortak olduk çözüm olduk bende hayatta bırakıp da gidemem. Bende telden giriyorum reklamlar sayfalar hep karısıyor ama mutlaka karistirsam atlasam bile elimden geldikçe okumaya yazmak istediklerime yazıyorum sadece işten güçten aktifligim çok olmuyo benim.

Canım dönünce ayaklar üstte oluyor. Tekmeyi göğsüne doğru atıyor mesela. Eskiden göbek deliğinin oralardaydı
Göğüs kafesimin altında çok hareket vardı ve o gün vajinamda aşırı baskı ve göbek deligimde ellerini hareketleri belliydi ve coook idrara çıkmıştım suan biraz normale döndü sanırım orada hareket yok azaldı

Ayy melisim bende adini Miray koyacagim miroşum diye seviyorumm hepmaşallah güzellige herseyin yolunda olmasina cok sevindiiim

Benimde ablam hemsireydi bi değerin yüksek çıkmış çocukluktan kalma demekki hala koruyor mu seni seklinde birşeyler yazmıştı öyle hatırlıyorum iyi birşey demişti hatta bende çok usteleyip sorunca e nabizdan bakmıştım bende ama tam ney olarak bakmıştım hatırlayamadım hastanenin aldığı kan değerleri arasında vardi

Ayyy cicikle ilgili her kötü anı içimi kötü ediyor ffestinalente ben mochinin manueli aldım, hani ille sağmak gerekirse diye, ama baktm başedemiyom bende elektrikli alirim beybi J josei89

sjdkksd Allahım kız anası derdi versin

Doğumun tedirgin etmediği birisi var mıdır bilmiyorum. Bir ara çok korkmuştum da artık tedirginliğe doğru evriliyor.
ffestinalente kendi alışverişi bıraktı ama bana göğüs kalkanı aldırdı ne olacak böyleee
dkjfshdfkjsdkhkjsdfhj bebeğim bende lanolinli krem alcam aklıma girdiler hjkfhsd iiki aldın kız meme uçların rahat edicek boşver sen ejfkjd
Ben doğum başlaması için meme ucu uyarmanın etkili bir yöntem olduğunu izleidm geçen
Evet ne manaysa kwdfldjs
Meliss severim yaa. Maiallah kız allahım nazarlardan saklasın çok güzel.
Ayy melisim bende adini Miray koyacagim miroşum diye seviyorumm hepmaşallah güzellige herseyin yolunda olmasina cok sevindiiim
Baharrr ilk defa söyledin ismini, çok güzel adıyla yaşasın

Ayyy cicikle ilgili her kötü anı içimi kötü ediyor ffestinalente ben mochinin manueli aldım, hani ille sağmak gerekirse diye, ama baktm başedemiyom bende elektrikli alirim beybi J josei89
hfkdjshfjskdhfk onu almadığımı sanman beni üzer jfkdj
Doğru ya bak oda var. Anam ben neler almışım ya. O mochiden çok umutluum bu arada ben. Ama kafamı karıştırıyor işte onun kullanımı. BAcım çok pahalanıyor ya o beni gerdi aldığım çoğu şeyi ondan aldım çocuğun mama sandalyesi bile hazır ya jdskfk kıtlık pskoloisine mi girdim ayol noldu bana.

Her kelimesin katılıyorum ağzına sağlık arkadaşım

Yaaa melis cok büyümüş dogma kivamina gelmis yanak kiz olmus iyice masallahhh

Kızlarr babynestimiz hazırlanmısss ay sizlede paylaşmak ıstedım böyle adına daır bıseyler gordukce cok duygusallasıyorumm
Eki Görüntüle 3267975

Derin beğendiğim isimler arasında ama eşimin ısınmadı o nedenle rafa kalktı gibi, çok güzel olmuş (hamilelik günlüğümde bile hala isim bulamadınız mı diye soruyor hala bulamadık valla)

Meliss85 senin hamilelik günlüğün bana yakındı diye hatırlıyorum, bir güncelleme mi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…