- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.741
Aman Allah'tan bizim Dr demedi böyle ilişki işini iyiydim ben böyle kaca kaça yasak diye diye aman yerin kulağı var duymasın benimkiCanlar çıktımmmmcoraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür
Bu sıcaklarda yuruyemezsen bile merdiven inip çıkman bile faydası olur canım senin için bebegede kocaman maşallah bendenCanlar çıktımmmmcoraspirini bıraktık artık çok şükür tansiyon sorunu yoksa bırakabilirsin artık dedi inşallah bundan sonra da sorun yaşamayız 42 cm ve 2500 kilomuz Artık bol bol yürüyüş dedi ve ilişkiyi yine vurguladı normal doğum istiyorsak haftada en az 2 gün ilişki istiyorum dedi ama korunma konusunu sormayı unutmuşum heyecandan İşte böyle canlar bi maşallahınızı alırız çok şükür
Benimki arada bi baskiliyo orayı sanırım bayramda bi indi yokladı orayı yeri değişmediyse. şuan heryeri oynuyor göbeğimin sanırım biraz daha yer var içerde dolanıp duruyorBenim başı vajinamin ustunde. Hickirigindan anliyorum oramda atiyor
Buna bende katılıyorum şarjım normalde aksamlari cok az olur yazamazsam bile uykum gelinceye kadar okuduğum yere kadar zamann ayırıp okuyorum ilk zamandan beri yazdığım firsatimin olduğu zamanlar bende burdayım konuscak olsam wpden normal arkadaşlarımla konusurdum ama burda başında beri varım iyisi ile kötüsu ile herseyimizi döktük konuştuk ortak olduk çözüm olduk bende hayatta bırakıp da gidemem. Bende telden giriyorum reklamlar sayfalar hep karısıyor ama mutlaka karistirsam atlasam bile elimden geldikçe okumaya yazmak istediklerime yazıyorum sadece işten güçten aktifligim çok olmuyo benim.Wp kurulması birini davet edip birini davet etmemek (sırayla soruyorduk vs muhabbeti) bu grupta olup insanların bu gruptan haberinin bile olmamasının normal karşılanması, size de söyleyecektik modunda konuşmalar ( Doğumdan sonra sıra gelecekti sanırım bize) tamamen yanlış. Wp doğru bulan herkeste yanlış ve hatalı. En azından bunun yanlış olduğunu grup bütünlüğünü bozduğunu kabul etmeliler. Ama dediğim gibi kimseyi yargılayamam. Laf söyleyemem. Burası zormuş reklam varmış vs. İsteyen wp grubuna geri dönsün. Herkesin kendi tercihi. Ben yola çıktıklarımı yarı yolda bırakmak istemem. Reklam izlerim daha iyi. Ben Kalanlarla devam edeceğim. Baktım kimse yok üyeliğimi kapatır çıkarım. Bu konuda son yorumumdu. Uzaması hoş olmuyor. Oradaki arkadaşlarımızı artık pek göremiyecek gibiyiz. Hepsine hayırlı doğumlar diliyorum
Yaaa yerimmmm nasil bi minik burun bu bebis böyle
Göğüs kafesimin altında çok hareket vardı ve o gün vajinamda aşırı baskı ve göbek deligimde ellerini hareketleri belliydi ve coook idrara çıkmıştımCanım dönünce ayaklar üstte oluyor. Tekmeyi göğsüne doğru atıyor mesela. Eskiden göbek deliğinin oralardaydı
Ayy cok guzell. Saglikli güzel gunlerde kullanin insallahKızlarr babynestimiz hazırlanmısss ay sizlede paylaşmak ıstedım böyle adına daır bıseyler gordukce cok duygusallasıyorumm
Eki Görüntüle 3267975
Ayy melisim bende adini Miray koyacagim miroşum diye seviyorumm hepTeyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Benimde ablam hemsireydi bi değerin yüksek çıkmış çocukluktan kalma demekki hala koruyor mu seni seklinde birşeyler yazmıştı öyle hatırlıyorum iyi birşey demişti hatta bende çok usteleyip sorunca e nabizdan bakmıştım bende ama tam ney olarak bakmıştım hatırlayamadım hastanenin aldığı kan değerleri arasında vardiCanisi benim gebeligin ilk haftasında test yapılmıştı kızamık işte Torch testi falan orada Hepatit B de bakıldı Benim de antikorum yüksek çıktı Hatta bayağı yüksek çıktı kendi kadın doğum doktoru kuzenim ve kendi doktorum Demek ki bağışıklığım var ya da aşım var dediler Ee nabızdan baktım Hepatit B aşım yapılmış gözüküyor Demek ki bebeklikten gelen bir bağışıklık Aslında Seninkini de gözükmesi lazım iyi baktın mı e nabiza
Ayyy cicikle ilgili her kötü anı içimi kötü ediyorCanim pompanin ne zaman lazim olacagi inan ki belli olmaz, iyi yapmissin. Görümcem gogsundeki fazla sütü sagmadigi icin mastit olmus ilk bebeginde. Neredeyse gogsune kesi atip bosaltacaklarmis. O yüzden bence ne olur ne olmaz diye bulunmasi gereken bir sey
sjdkksd Allahım kız anası derdi versinValla o konuların cok dısında oldugum wp olayını falan hıc bılmedıgım ıcın bısey dıyemedım ama ne demek ıstedıgını anladım merak etme senama herkes aynı hassasiyette degıl deger kavramı bile herkes ıcın baska manalar barındırıyor .
Oy bebışşş cok tesekkur ederım Ne ıstedıgımı bende bilmiyorum valllahi ne gerekır napmak lazım nası sorunlarla karsılascazokudukca korkuyorum zaten dogum cok korkutuyor
Bu sefer de bize zor oluyor al al bitmiyor yenı bısey göruyorsun bızdede olmalı dıyor ınsan bu sefer hangı eksıge yetısesinah canım şu erkek anaları ne capslar yapıyolar bayılıyorum
dkjfshdfkjsdkhkjsdfhj bebeğim bende lanolinli krem alcam aklıma girdiler hjkfhsd iiki aldın kız meme uçların rahat edicek boşver sen ejfkjd
Evet ne manaysa kwdfldjsBen doğum başlaması için meme ucu uyarmanın etkili bir yöntem olduğunu izleidm geçen
Meliss severim yaa. Maiallah kız allahım nazarlardan saklasın çok güzel.Teyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Baharrr ilk defa söyledin ismini, çok güzel adıyla yaşasınAyy melisim bende adini Miray koyacagim miroşum diye seviyorumm hepmaşallah güzellige herseyin yolunda olmasina cok sevindiiim
Âmiin festiiim sağolasin evet netlestirdik bizdeBaharrr ilk defa söyledin ismini, çok güzel adıyla yaşasın
hfkdjshfjskdhfk onu almadığımı sanman beni üzer jfkdjAyyy cicikle ilgili her kötü anı içimi kötü ediyorffestinalente ben mochinin manueli aldım, hani ille sağmak gerekirse diye, ama baktm başedemiyom bende elektrikli alirim beybi J josei89
Çok güzel tam senin enerjine uygun bir isim maşallahÂmiin festiiim sağolasin evet netlestirdik bizde
Canimsin begenmene sevindimÇok güzel tam senin enerjine uygun bir isim maşallah
Her kelimesin katılıyorum ağzına sağlık arkadaşımValla yazmim yazmim diyorum valla hep idareli konuştum grupta hiç aşırı aktif olmadım ama çok iyi bir gözlemciyimdir gereksiz samimiyetide sevmem burayı hep bir bilgi platformu olarak gördüm ona göre hareket ettim. Bir numara istemek ne demek bence çok saçma
İki içimizde hain var deniyor burada binlerce üye var biz içimizde erkek var mı yok mu bile bilemeyiz ona rağmen kimin şikayet ettiğini bilmeden herkesi zan altında bırakmak nedir? Valla gelen giden laf söylüyorda bakın sitem eden arkadaşlar sizinle bağ kurduğu için etmiş olabilir ama ben mantık çevresinden yazıyorum yapılan yanlış. Yok wp rahat bilmem ne tabiki rahat bizde biliyoruz ama burada herkes birbirine güvenipte numarasını niye versin bir. iki bu platformda tanıştık ve kuralı var ki sizde bu sitenin sahibi olsanız aynı kuralları koyarsınız. Yok reklam denmiş ee adam site kurmuş birşey kazanacak değil mi? Ve katılıyorum yani gidecek yeriniz olduğu için rahatlıkla gidiyorsunuz yoksa şu son ayınızda gitmeye cesaret edemezsiniz. Çıkıp şunu deseniz biz wp konuşuyoruz daha rahat girmeyeceğiz okey ama biri sitem ediyor peş peşe gelip yok bayramdı yok eşim geldi yok işim vardı der gibi bahane diyorsunuz sonra biri sizi ifşalıyor wp diye sonra evet diyip kabul ediyorsunuz karşınızda çocuk yok yani inanın bir çoğumuz çok iyi meslek grubuna sahip belirli yaşta akıllı insanlarız valla dayanamadım artık inanın kimseyle de özel bir bağım yok ama gelip çocuk gibi milleti azarlamanıza dayanamadım eminim üyelik iptal edildiyse de birileri okuyordur. İstediğiniz yerde konuşabilirsiniz ama bunu yüreklilikle söylersin ve inanın benim numaramım istenmemesi zerre umrumda değil istenseydi de vermezdim ben karşıyım sanal alemde tanışıp özel numara verilmesine dünyanın bin türlü halinin olduğunu bilecek kadarda olgunum.
Birde burada silinmiyor mesajlar evet iyi li silinmiyor herkes ona göre seviyeli konuşur wp birbirinize atabilirsiniz istediğinizi güvenip ama dünya çok güvenilir bir yer değil bana göre burayada resim atmamalı kimse gerek yok ama rahatsız olmayanda istediği yerde istediğini paylaşssın.
Yaaa melis cok büyümüş dogma kivamina gelmisTeyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Kızlarr babynestimiz hazırlanmısss ay sizlede paylaşmak ıstedım böyle adına daır bıseyler gordukce cok duygusallasıyorumm
Eki Görüntüle 3267975
Teşekkür ederiz teyzesi cumartesi görüş günümüz zaman gecmiyorYaaa yerimmmm nasil bi minik burun bu bebis böylemasallahh ahh o elcagizlari kollari hep önlerinde yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?