- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.761
Evet yaaa nerden nereyeYaaa melis cok büyümüş dogma kivamina gelmisyanak kiz olmus iyice masallahhh
Allahım dudaklara bak köfte gibiTeyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Önce 7agustos diye hesapladim,hatta pozitif ile mydreams ayni gundeydik,sonra hep 4gun onden gidiyor diye 3ağustosa güncelledim,ama bugun doktorum diyor ki 10 ağustosa kadar olabilir dogumDerin beğendiğim isimler arasında ama eşimin ısınmadı o nedenle rafa kalktı gibi, çok güzel olmuş(hamilelik günlüğümde bile hala isim bulamadınız mı diye soruyor hala bulamadık valla)
Meliss85 senin hamilelik günlüğün bana yakındı diye hatırlıyorum, bir güncelleme mi oldu acaba?
Maşallah miroşa çok tatlı olmuşTeyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Önce 7agustos diye hesapladim,hatta pozitif ile mydreams ayni gundeydik,sonra hep 4gun onden gidiyor diye 3ağustosa güncelledim,ama bugun doktorum diyor ki 10 ağustosa kadar olabilir dogumbilemedim...hayirlisi sağlıklı gelsinde onemli değil esime kalsa bir an once beni dogurtuyor,kizina kavuşmasına sabırsızlanıyor
Nsmddklf iyi yapmıssın beybm, herşey zamlamıyor aldıgımız herşey kâr. Ben bebişin cogu şeyini şubatta aldım kızdılar hatta bu kadar erkem alınmaz diye ama iyikide öyle uapmısımmhfkdjshfjskdhfk onu almadığımı sanman beni üzer jfkdj
Doğru ya bak oda var. Anam ben neler almışım ya. O mochiden çok umutluum bu arada ben. Ama kafamı karıştırıyor işte onun kullanımı. BAcım çok pahalanıyor ya o beni gerdi aldığım çoğu şeyi ondan aldım çocuğun mama sandalyesi bile hazır ya jdskfk kıtlık pskoloisine mi girdim ayol noldu bana.
Oy maşallah kuşumaaa yanaklarını ısırırım onun o gıdııı neeeyyTeyzoslar biz hastaneden geldik Miroşum 35+3cikti 2600gr olmus 45cm,herseyimiz cok güzel cok şükür10gun sonra çağırdı ilk defa nstye gireceğim dogumu sordu nasil istiyorsun diye,normal dedim,nezaman olur dedim, 10 ağustosa kadar yollun var dedi
Bu da bizim tontisimiz
Nsmddklf iyi yapmıssın beybm, herşey zamlamıyor aldıgımız herşey kâr. Ben bebişin cogu şeyini şubatta aldım kızdılar hatta bu kadar erkem alınmaz diye ama iyikide öyle uapmısımmhepsinden kârdayım mochidem bende ümitliyimm ama emzirmek ve süt sağmak benmde tuhafıma gidiyor, cicikleriö acırsa die çekiniyorum ama yavrime değer napam
Cokkk tesekkğr ederiz teyzesiMuhteşem bi şey olmuş yaaa, güle güle yatsın içinde kuzucukkk
Çok tesekkür ederiz teyzesıııı sabırsızlıkla beklıyoruzAyy cok guzell. Saglikli güzel gunlerde kullanin insallah
Canım cok tesekkur ederım Biz eşimle sevgılılık donemımızden berı hep bu ısmı ısterdik cok sukur Allahıma ilki kız olduDerin beğendiğim isimler arasında ama eşimin ısınmadı o nedenle rafa kalktı gibi, çok güzel olmuş(hamilelik günlüğümde bile hala isim bulamadınız mı diye soruyor hala bulamadık valla)
Meliss85 senin hamilelik günlüğün bana yakındı diye hatırlıyorum, bir güncelleme mi oldu acaba?
Biz Mira koymayı düşündük,daha doğrusu ben düşündüm ve koydumHayırlısı ile zamanlıca gelsin inşallah
Miray ismi de beğendiklerim arasında ama hala haaa işte bu diyemedik eşim ile bu gidişle Ayşe Fatma Hayriye falan olacak yada o gün doğum doktorum bayan olursa onun adını veririm
Ayyy tatliskomBebis fotolari eklenmisss bugün, bu da benim oglumun gecen haftaki pozucok şükür her kontrolde birkac poz alabiliyoruz biz yaa minigim uslu galiba biz de hala isim bulamadik ama Mete ismine yakınız gibi. Ama hicbir isme yüzde yüz isinamadik
Eki Görüntüle 3268085
Ayyy nasıl kalbim eridi arkadaşım.Bebis fotolari eklenmisss bugün, bu da benim oglumun gecen haftaki pozucok şükür her kontrolde birkac poz alabiliyoruz biz yaa minigim uslu galiba biz de hala isim bulamadik ama Mete ismine yakınız gibi. Ama hicbir isme yüzde yüz isinamadik
Eki Görüntüle 3268085
Melis bacımsu dsfksjdhkfBiz Mira koymayı düşündük,daha doğrusu ben düşündüm ve koydumikinci bir isim daha takacaktim esime sordum o da annesini isimi dedi Alime,yok dedim tek isimli olacak
Teşekkürler teyzesiMaşallah miroşa çok tatlı olmuş
Yaa zor yakaladı pozu,durmuyor ki yuzunu gosteriyor ama hep bir hareket halinde,agzini acip kapatiyor,kafasini oynatiyor,kıçını ziplatiyor...sanki lambada oynuyorOy maşallah kuşumaaa yanaklarını ısırırım onun o gıdııı neeeyyinsan böyle görünce canlı görmeye dahada sabırsızlanıyooorr
Aminnn kuzucummmAyyy nasıl kalbim eridi arkadaşım.
Hiiiihhhh allahım nazarlardan saklasın, ama huzuru yüzüne yansımış ya bal böreği. Uyyşşşş.
Mete bence güzel bir isim bu arada biz iki isim koyacağız. Meteye sıcağız 2. isim için. Belki adaş olurlar minikkuşlar yaa
Oyy maşallah canim benim ya nasil duruyor masumm masumBebis fotolari eklenmisss bugün, bu da benim oglumun gecen haftaki pozucok şükür her kontrolde birkac poz alabiliyoruz biz yaa minigim uslu galiba biz de hala isim bulamadik ama Mete ismine yakınız gibi. Ama hicbir isme yüzde yüz isinamadik
Eki Görüntüle 3268085
Benimde oğlumun adı Metehan olacak inşallah hemen ısındık 2 yaşında ki kızım mete kardeşim diye seviyor karnımıBebis fotolari eklenmisss bugün, bu da benim oglumun gecen haftaki pozucok şükür her kontrolde birkac poz alabiliyoruz biz yaa minigim uslu galiba biz de hala isim bulamadik ama Mete ismine yakınız gibi. Ama hicbir isme yüzde yüz isinamadik
Eki Görüntüle 3268085
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?