2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaaa melis cok büyümüş dogma kivamina gelmis yanak kiz olmus iyice masallahhh
Evet yaaa nerden nereyeEeee son aydayiz artik her an hersey olabilir,benimki zaten kapıları acilsin diye bekliyor iki aydir başı aşağıda

Allahım dudaklara bak köfte gibi

Önce 7agustos diye hesapladim,hatta pozitif ile mydreams ayni gundeydik,sonra hep 4gun onden gidiyor diye 3ağustosa güncelledim,ama bugun doktorum diyor ki 10 ağustosa kadar olabilir dogumbilemedim...hayirlisi sağlıklı gelsinde onemli değil esime kalsa bir an once beni dogurtuyor,kizina kavuşmasına sabırsızlanıyor

Maşallah miroşa çok tatlı olmuş

Hayırlısı ile zamanlıca gelsin inşallah
Miray ismi de beğendiklerim arasında ama hala haaa işte bu diyemedik eşim ile bu gidişle Ayşe Fatma Hayriye falan olacak yada o gün doğum doktorum bayan olursa onun adını veririm

Nsmddklf iyi yapmıssın beybm, herşey zamlamıyor aldıgımız herşey kâr. Ben bebişin cogu şeyini şubatta aldım kızdılar hatta bu kadar erkem alınmaz diye ama iyikide öyle uapmısımm hepsinden kârdayım mochidem bende ümitliyimm ama emzirmek ve süt sağmak benmde tuhafıma gidiyor, cicikleriö acırsa die çekiniyorum ama yavrime değer napam

Oy maşallah kuşumaaa yanaklarını ısırırım onun o gıdııı neeeyy insan böyle görünce canlı görmeye dahada sabırsızlanıyooorr

Valla benimde aklım almadıklarımda dfjksd iyiki aldım

Acır mı bilmiyorum arkadaşım ama garip geleceği kesin bence başta. Hiç alışık olunmayan birşey.
Ben meme muayenesi yaparken bile bir değişk hissediyorum kdjfkdjf

Doğru emzirmeyi sağlarsak gerisinde sorun olmaz diye düşünüyorum ben.

Muhteşem bi şey olmuş yaaa, güle güle yatsın içinde kuzucukkk
Cokkk tesekkğr ederiz teyzesi
Ayy cok guzell. Saglikli güzel gunlerde kullanin insallah
Çok tesekkür ederiz teyzesıııı sabırsızlıkla beklıyoruz
Canım cok tesekkur ederım Biz eşimle sevgılılık donemımızden berı hep bu ısmı ısterdik cok sukur Allahıma ilki kız oldu dogum yapınca artık karar verırsınız kız acele etmeyinn

Biz Mira koymayı düşündük,daha doğrusu ben düşündüm ve koydumikinci bir isim daha takacaktim esime sordum o da annesini isimi dedi Alime,yok dedim tek isimli olacak

Ayyy tatliskom,ama gercekten uslu bir bebise benziyor,41kere maşallah

Ayyy nasıl kalbim eridi arkadaşım.
Hiiiihhhh allahım nazarlardan saklasın, ama huzuru yüzüne yansımış ya bal böreği. Uyyşşşş.

Mete bence güzel bir isim bu arada biz iki isim koyacağız. Meteye sıcağız 2. isim için. Belki adaş olurlar minikkuşlar yaa

Biz Mira koymayı düşündük,daha doğrusu ben düşündüm ve koydumikinci bir isim daha takacaktim esime sordum o da annesini isimi dedi Alime,yok dedim tek isimli olacak
Melis bacımsu dsfksjdhkf
Yaptım oldu demişsin resmen helal.

Mira da çok asil bir isim bu arada. Dişli olur tuttuğunu kopartır birde aslan burcu etkisiylee uuu harika.
Alime koyup şimdi yumşatmaya gerek yok hfjh geleceğin cumhurbaşkanı adayını kfjdkj

Maşallah miroşa çok tatlı olmuş
Teşekkürler teyzesi
Oy maşallah kuşumaaa yanaklarını ısırırım onun o gıdııı neeeyy insan böyle görünce canlı görmeye dahada sabırsızlanıyooorr
Yaa zor yakaladı pozu,durmuyor ki yuzunu gosteriyor ama hep bir hareket halinde,agzini acip kapatiyor,kafasini oynatiyor,kıçını ziplatiyor...sanki lambada oynuyor
Dr da güldü diyor ki çenesi düşük olacak simdiden konusmaya calisiyor

Aminnn kuzucummm
Yaaa cok sevindim senin de Mete ismini dusunmene cocugum ileride zorlanmasin kolay bir isim olsun diye diye bütün seçenekleri eledim, isim kalmadi adaş olsunlar Bulut kuşla

Oyy maşallah canim benim ya nasil duruyor masumm masum melek bunlar melek...

Benimde oğlumun adı Metehan olacak inşallah hemen ısındık 2 yaşında ki kızım mete kardeşim diye seviyor karnımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…