- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.781
Mete çok duru ve naif bir isim gibi hissettiriyor bana. Söylenmesi de çok güzel.Aminnn kuzucummm
Yaaa cok sevindim senin de Mete ismini dusunmenecocugum ileride zorlanmasin kolay bir isim olsun diye diye bütün seçenekleri eledim, isim kalmadi adaş olsunlar Bulut kuşla
Geçmiyor bacım ya. Daha doktorun yanından çıktığımın 10. dk sında sanki görmemişim gibi bir özlem yükleniyor. bekle dur ondan sonra jfkj artık hafatada 1 çağırsın beni istiyorum. Bu seferki görüşmemizde bu konuyu kendisine açacağım jhfkjTeşekkür ederiz teyzesi cumartesi görüş günümüz zaman gecmiyor
Sagol teyzoşuuuAyyy tatliskom,ama gercekten uslu bir bebise benziyor,41kere maşallah
Yaaa dimiiii hepsi birer melekOyy maşallah canim benim ya nasil duruyor masumm masummelek bunlar melek...
Yaa ne güzellllBenimde oğlumun adı Metehan olacak inşallah hemen ısındık 2 yaşında ki kızım mete kardeşim diye seviyor karnımı
Yaa ne güzel anlatmissinn festiiMete çok duru ve naif bir isim gibi hissettiriyor bana. Söylenmesi de çok güzel.
Beynimde meşe ağacıyla özdeşleşmiş durumda ki meşe agacının enerjetik anlamını çok severim :) özdeki gerçek bilgi demektir. İnsanın amacınının da özünü bulmak ve potansiyelini desteklemek olduğunu düşünürsek isimle evlatlarımızı desteklemiş oluruz sanki :)))
Benimde oğlumun adı Metehan olacak inşallah hemen ısındık 2 yaşında ki kızım mete kardeşim diye seviyor karnımı
Türk-Hun imparatoru kuzum daha güzel anlam mı olur hdjdj imparator ismiYaa ne güzel anlatmissinn festiiacikcasi turkce anlam olarak pek anlamli degil gibi, o yuzden emin olamadim. Ama senin yazdigin acidan bakinca da cok hoş
Lütfen sağlaKızlar merhabaGrubu 3-4 aydır hergün takip etmeye çalışıyordum. Üyeler arasında belli bir samimiyet olunca ben de yazmaktan ziyade okumayı tercih etmiştim. Bundan sonra yorumlara ben de katkı sağlamak istiyorum.
Ben sizi ne kadar takip edip biraz tanısam da aktif olmak benim için de güzel olacak.Lütfen sağlayeni insanlarla tanışmak kaynaşmak çok güzel oluyor
Kızlar merhabaGrubu 3-4 aydır hergün takip etmeye çalışıyordum. Üyeler arasında belli bir samimiyet olunca ben de yazmaktan ziyade okumayı tercih etmiştim. Bundan sonra yorumlara ben de katkı sağlamak istiyorum.
Ya bende merak ediyorum her hafta ne zaman cagiracaklarGeçmiyor bacım ya. Daha doktorun yanından çıktığımın 10. dk sında sanki görmemişim gibi bir özlem yükleniyor. bekle dur ondan sonra jfkj artık hafatada 1 çağırsın beni istiyorum. Bu seferki görüşmemizde bu konuyu kendisine açacağım jhfkj
Merhaba:) hosgeldiiin. Ilk bebis mii cinsiyeti neKızlar merhabaGrubu 3-4 aydır hergün takip etmeye çalışıyordum. Üyeler arasında belli bir samimiyet olunca ben de yazmaktan ziyade okumayı tercih etmiştim. Bundan sonra yorumlara ben de katkı sağlamak istiyorum.
Beni 32den beri her hafta cagiriyorYa bende merak ediyorum her hafta ne zaman cagiracaklar
Yaa bilmez miyizzTürk-Hun imparatoru kuzum daha güzel anlam mı olur hdjdj imparator ismibirde aslan burcu olucaklar üfff gelinlerimiz çok şanslı djjdj
Canım bilirsin çok imlalı ve güzel konuşurum. Arada atasözleri kullanırım yerinde ve gediğine oturunca ses çıkartır
Teşekkür ederimHoş gelmişsin kuzu, kaçıncı çocuk cinsiyet ne olacak? Benim için en önemli kısım isme karar verebildiniz mi
Teşekkür ederiiizMerhaba:) hosgeldiiin. Ilk bebis mii cinsiyeti ne
Teşekkür ederimilk çocuğumuz olacak. Adı inşallah Gökçe olacak zor bir isim seçme sürecinden sonra buna karar verdik artık
Bence de çok zor arkadaşım bir ömür sıkılmayacağın uyucak bir isim bulmak çok zor. Ama içine doğucak ben inanıyorum. Sen kendini streslendirme en doğru isim içine doğucakGerçekten isim seçme çok zor iş yaa
İlk kızımın adı Aslıhan bu kadar zorlanmamıştım, bunda nedense çok zorlandım
Bu arada magazinden bir haber vereyim Aslı Enver de doğurmuş, Elay ismini vermiş isim arayanlara belki fikir verir
Yaa bayılıyorum böyle kardeşlerin isim koymasına nasıl güzel bir anı nasıl sahiplenmiş maşallahBende de bir adet Masal varabisi koydu ismini Masalımız diyip duruyor evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?