2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aminnn kuzucummm
Yaaa cok sevindim senin de Mete ismini dusunmene cocugum ileride zorlanmasin kolay bir isim olsun diye diye bütün seçenekleri eledim, isim kalmadi adaş olsunlar Bulut kuşla
Mete çok duru ve naif bir isim gibi hissettiriyor bana. Söylenmesi de çok güzel.
Beynimde meşe ağacıyla özdeşleşmiş durumda ki meşe agacının enerjetik anlamını çok severim :) özdeki gerçek bilgi demektir. İnsanın amacınının da özünü bulmak ve potansiyelini desteklemek olduğunu düşünürsek isimle evlatlarımızı desteklemiş oluruz sanki :)))

Teşekkür ederiz teyzesi cumartesi görüş günümüz zaman gecmiyor
Geçmiyor bacım ya. Daha doktorun yanından çıktığımın 10. dk sında sanki görmemişim gibi bir özlem yükleniyor. bekle dur ondan sonra jfkj artık hafatada 1 çağırsın beni istiyorum. Bu seferki görüşmemizde bu konuyu kendisine açacağım jhfkj

Ayyy tatliskom,ama gercekten uslu bir bebise benziyor,41kere maşallah
Sagol teyzoşuuu sabah ilk randevuyu alinca ayilamiyor benim sipa

Oyy maşallah canim benim ya nasil duruyor masumm masum melek bunlar melek...
Yaaa dimiiii hepsi birer melek vee bizler bu meleklerin anneleri oldugumuz icin cok sansliyiz şükür rabbime

Benimde oğlumun adı Metehan olacak inşallah hemen ısındık 2 yaşında ki kızım mete kardeşim diye seviyor karnımı
Yaa ne güzellll yerim ben o iki yaşındaki fistik ablayı isimleriyle yasasinlar

Yaa ne güzel anlatmissinn festii acikcasi turkce anlam olarak pek anlamli degil gibi, o yuzden emin olamadim. Ama senin yazdigin acidan bakinca da cok hoş

Yaa ne güzel anlatmissinn festii acikcasi turkce anlam olarak pek anlamli degil gibi, o yuzden emin olamadim. Ama senin yazdigin acidan bakinca da cok hoş
Türk-Hun imparatoru kuzum daha güzel anlam mı olur hdjdj imparator ismi birde aslan burcu olucaklar üfff gelinlerimiz çok şanslı djjdj

Canım bilirsin çok imlalı ve güzel konuşurum. Arada atasözleri kullanırım yerinde ve gediğine oturunca ses çıkartır

Lütfen sağla yeni insanlarla tanışmak kaynaşmak çok güzel oluyor

Hoş gelmişsin kuzu, kaçıncı çocuk cinsiyet ne olacak? Benim için en önemli kısım isme karar verebildiniz mi

Ya bende merak ediyorum her hafta ne zaman cagiracaklar

Merhaba:) hosgeldiiin. Ilk bebis mii cinsiyeti ne

Y
Yaa bilmez miyizz kesinlikle gelinlerimiz cok sansliiii ogluslar uslu, anneleri uslu daha ne olsun

Teşekkür ederim ilk çocuğumuz olacak. Adı inşallah Gökçe olacak zor bir isim seçme sürecinden sonra buna karar verdik artık

Gerçekten isim seçme çok zor iş yaa
İlk kızımın adı Aslıhan bu kadar zorlanmamıştım, bunda nedense çok zorlandım
Bu arada magazinden bir haber vereyim Aslı Enver de doğurmuş, Elay ismini vermiş isim arayanlara belki fikir verir

Bence de çok zor arkadaşım bir ömür sıkılmayacağın uyucak bir isim bulmak çok zor. Ama içine doğucak ben inanıyorum. Sen kendini streslendirme en doğru isim içine doğucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…