2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Beni 32den beri her hafta cagiriyor
Suyundan dolayı değil mi cnm ama düzeldi diyordun değil mi
36 da hem nst hem her hafta çağırma başladı bizde ama doktordan doktora bebeğin durumuna göre değişebilir sanıyorum.
Sanırsam bu hafta nts ye gireceğim 34+3 iken gidiyorum her hafta da 36 dan sonra çağırır Sanırsam

Sanırsam bu hafta nts ye gireceğim 34+3 iken gidiyorum her hafta da 36 dan sonra çağırır Sanırsam
Beta hcg değerinden nerelere geldik Mercimekler büyüdü Viyana kapılarını zorlar oldu

Kuzum kaya tuzlu suyla burnunu temizle nefesini aç iyice tıkanmadan geniz akıntın olmadan. O çok iyi gelir. Birkaç gün düzenli yap ama. Geçmiş olsun çok. İnşallah çok ilerlemez

Geçmiş olsun. Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın. Bol su iç boğazın kurumasın.

Evet canim düzelsede cagiriyor artik su miktari cok degisken biseymis. Bi anda arttigi gibi azalabilirmiste. O yuzden. Bakalim ne dicek bu hafta

Çok geçmiş olsun canım ya, benim de en büyük korkularımdan bu evrede hasta olmak (normal de hasta olurduk geçerdi ama bu yeni nesil mikroplar kolay kolay da geçmiyor inşallah hızlı toparlarsınız)

bende bu ara sıcaktan dolayı su, dondurma, karpuz, soda ne bulursam dolaptan takılıyorum korkuyorum hasta olacağım diye ama diğer türlü de kesmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…