- 11 Nisan 2013
- 331
- 1.263
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.801
36 da hem nst hem her hafta çağırma başladı bizde ama doktordan doktora bebeğin durumuna göre değişebilir sanıyorum.Ya bende merak ediyorum her hafta ne zaman cagiracaklar
BEnimde ilk ve kiź hayirli olsunTeşekkür ederiiizEveet ilk kız olacak
Oyy amin inşallahYaa bayılıyorum böyle kardeşlerin isim koymasına nasıl güzel bir anı nasıl sahiplenmiş maşallahhep bir ömür ismini ben koydum diye sevinecek. Dirlikleri daim olsun
Suyundan dolayı değil mi cnm ama düzeldi diyordun değil miBeni 32den beri her hafta cagiriyor
Sanırsam bu hafta nts ye gireceğim 34+3 iken gidiyorum her hafta da 36 dan sonra çağırır Sanırsam36 da hem nst hem her hafta çağırma başladı bizde ama doktordan doktora bebeğin durumuna göre değişebilir sanıyorum.
Beta hcg değerinden nerelere geldikSuyundan dolayı değil mi cnm ama düzeldi diyordun değil mi
Sanırsam bu hafta nts ye gireceğim 34+3 iken gidiyorum her hafta da 36 dan sonra çağırır Sanırsam
Kuzum kaya tuzlu suyla burnunu temizle nefesini aç iyice tıkanmadan geniz akıntın olmadan. O çok iyi gelir. Birkaç gün düzenli yap ama. Geçmiş olsun çok. İnşallah çok ilerlemezEvet kızlar korktuğum başıma geldi kızımdan bana geçti grip yanıyor genzim sağlık ocağına götürdüm kızımı kendimi de dedim ama ne fayda sana hiç birşey vermem dedi parol zorlanırsanumarım tez vakitte gider
yemin ediyorum duyduğum en doğru tabir jdjdjViyana kapılarını zorlar oldu
Yaa cok güzel bir isimTeşekkür ederimilk çocuğumuz olacak. Adı inşallah Gökçe olacak zor bir isim seçme sürecinden sonra buna karar verdik artık
Geçmiş olsun. Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın. Bol su iç boğazın kurumasın.Evet kızlar korktuğum başıma geldi kızımdan bana geçti grip yanıyor genzim sağlık ocağına götürdüm kızımı kendimi de dedim ama ne fayda sana hiç birşey vermem dedi parol zorlanırsanumarım tez vakitte gider
Evet canim düzelsede cagiriyor artik su miktari cok degisken biseymis. Bi anda arttigi gibi azalabilirmiste. O yuzden. Bakalim ne dicek bu haftaSuyundan dolayı değil mi cnm ama düzeldi diyordun değil mi
Sanırsam bu hafta nts ye gireceğim 34+3 iken gidiyorum her hafta da 36 dan sonra çağırır Sanırsam
Teşekkür ederizBEnimde ilk ve kiź hayirli olsun
Klasiklerden yanayız biz birazYaa cok güzel bir isimcok guzel secmissin annesi
Bende de bir adet Masal varabisi koydu ismini Masalımız diyip duruyor evde.
Ne kadar masumlar yaaBenim kıza sorduklarında kardeşinin adı ne olsun diye bir ara Çilek dedi, bir ara kurabiye, geçen de minnoş
Evet kızlar korktuğum başıma geldi kızımdan bana geçti grip yanıyor genzim sağlık ocağına götürdüm kızımı kendimi de dedim ama ne fayda sana hiç birşey vermem dedi parol zorlanırsanumarım tez vakitte gider
Ahahahh yerim onu yaBenim kıza sorduklarında kardeşinin adı ne olsun diye bir ara Çilek dedi, bir ara kurabiye, geçen de minnoş
Evet ben şuan 2 haftada 1 çağırdı 33’deyiz. 36’da her hafta olacakmış36 da hem nst hem her hafta çağırma başladı bizde ama doktordan doktora bebeğin durumuna göre değişebilir sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?