- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.821
Ya o değilde bu gebeligimde hic beta hcg e bakılmadı qdetim 10 gün geçmişti evde yaptım test sonra hastahaneye gittim direk ultrasonda kese görüldü bu gebelikte tadamadım beta hcg iBeta hcg değerinden nerelere geldikMercimekler büyüdü Viyana kapılarını zorlar oldu
Şırınga ile değil mi cnm bende fizyolojik serum var kızıma kullanıyorum onu kullanayım sağol xnmKuzum kaya tuzlu suyla burnunu temizle nefesini aç iyice tıkanmadan geniz akıntın olmadan. O çok iyi gelir. Birkaç gün düzenli yap ama. Geçmiş olsun çok. İnşallah çok ilerlemez
Nane limoj yapaym diyorum insallah fayda eder suya devamGeçmiş olsun. Doğal yöntemlerle geçirmeye çalışacaksın. Bol su iç boğazın kurumasın.
Guzel haber alacaksin cnm insallah normaldir merak etmeEvet canim düzelsede cagiriyor artik su miktari cok degisken biseymis. Bi anda arttigi gibi azalabilirmiste. O yuzden. Bakalim ne dicek bu hafta
Hızlı iyileşecegim diye kodluyorum beynimeÇok geçmiş olsun canım ya, benim de en büyük korkularımdan bu evrede hasta olmak (normal de hasta olurduk geçerdi ama bu yeni nesil mikroplar kolay kolay da geçmiyor inşallah hızlı toparlarsınız)
bende bu ara sıcaktan dolayı su, dondurma, karpuz, soda ne bulursam dolaptan takılıyorum korkuyorum hasta olacağım diye ama diğer türlü de kesmiyor
Gebeligin ilk ayindan beri ara ara kola icen ben bunu saskinlikla karsiladiVe beennn aylardan sonra ilk defa kola ictimmmm dolu dolu bir kutu hem depisman miyimmmm, evet biraz pismanlik, biraz vicdan azabi var keşke icmeseydim diyor muyummm, valla da diyorum ama oldu bi kere
Yaa güzel isim bence cnmBizde ismine karar verdik çok zor bir süreç gerçekten en son bu olsun mu olsun dedik ve el sıkıştık değiştirmek yok diyesanki danaya giriyoruz ama yoksa kesin değiştirirdik hele ben yani acaba başka güzel isim var mı diye araştırırdım söz verdim diye değiştirmiyorum ama alıştım isme ilk duyduğumda da hoşuma gitti ☺ İlay olacak nasipse ☺
Nedenki canmSiz ne güzel haftada bir çağırılmak istiyorsunuz kızlar, ben de inşallah 37ye kadar her hafta çağırılmam diyorum, doktora giderken ayaklarım geri geri gidiyor, ne kadar az görürsem kâr
Doktorum da hemşirelerim de çok lanetler gerçekten o yüzden gitmek bile istemiyorumNedenki canm
Ahahah sen kola iciyorsun ben sucuk yiyorummmGebeligin ilk ayindan beri ara ara kola icen ben bunu saskinlikla karsiladidoktorum haftada 2 3 kere kucuk kutu icebilirsin demisti
Teşekkürler canım bencede güzel tek korkum çok fazla olmaz inşallahYaa güzel isim bence cnm
Cok kibar bir isim canim yaaa ben cok begendimBizde ismine karar verdik çok zor bir süreç gerçekten en son bu olsun mu olsun dedik ve el sıkıştık değiştirmek yok diyesanki danaya giriyoruz ama yoksa kesin değiştirirdik hele ben yani acaba başka güzel isim var mı diye araştırırdım söz verdim diye değiştirmiyorum ama alıştım isme ilk duyduğumda da hoşuma gitti ☺ İlay olacak nasipse ☺
BenKızlar nefes darlığı yaşayan varmi ya sicaklarla beraber artti sanki ya
Ben hem sucuk yiyorum hem kola iciyorumAhahah sen kola iciyorsun ben sucuk yiyorummmherkesin var bi zatif yanı ama sucukta bu azabı hic cekmemistim ben hala icim aciyor ama kola mükooo bir seymis yaaa
Teşekkürler canım ☺Cok kibar bir isim canim yaaa ben cok begendim
Bnde özellikle geceleri.Kızlar nefes darlığı yaşayan varmi ya sicaklarla beraber artti sanki ya
Az kaldi canm şu sureci tamamlada hayirlisiyla bisi kalmadiDoktorum da hemşirelerim de çok lanetler gerçekten o yüzden gitmek bile istemiyorum
Aynen canim valla ben kıştan beri iciyorum abartmamak kaydiylaAhahah sen kola iciyorsun ben sucuk yiyorummmherkesin var bi zatif yanı ama sucukta bu azabı hic cekmemistim ben hala icim aciyor ama kola mükooo bir seymis yaaa
Ben yasiyorum.ozellikle telefonda konusurken bile nefes nefese kalabiliyorumKızlar nefes darlığı yaşayan varmi ya sicaklarla beraber artti sanki ya
Yaa bende uyandirdigi his kibar naif bir karakter olcakmis gibiTeşekkürler canım bencede güzel tek korkum çok fazla olmaz inşallahokula başladığında sınıfında filan bir kaç kişide olmasında yoksa her isimden herkeste var ama biranda popüler oluyor bazı isimler o yüzden Aslı Enver de Elay koymuş anaaamm dedim bizimkine benziyor
Ben de siftahı yaptim ya bi kere, kesin devamı gelir bununBen hem sucuk yiyorum hem kola iciyorumkola benim kirmizi cizgim bu hayatta benim kola icmemi engelleyecek herhangi birsey yok. Sigara iciyordum biraktim ama koladan vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?