2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de siftahı yaptim ya bi kere, kesin devamı gelir bunun
Bence abartmamak sartiyla herseyi yiyip icebiliriz. Canimizin cok cektigi biseyi yiyememek de strese sokar bizi ve stres herseyden daha zararli. Ben kolayi abartiyorum tabi o asikar ama napalim bi kolam var diyorum

Yaa bende uyandirdigi his kibar naif bir karakter olcakmis gibiolsun canim illaki adaşı olur. Benim bi arkadasimin ismide iley meselailay iley elay baya türetilen isimler varmis cidden
Ayy inşallah naif hoş bir kız olur ☺ ileyi ilk defa duydum bak evet ya insanlar ne yapsın farklı olsun diye türetiyor herhalde

Bence abartmamak sartiyla herseyi yiyip icebiliriz. Canimizin cok cektigi biseyi yiyememek de strese sokar bizi ve stres herseyden daha zararli. Ben kolayi abartiyorum tabi o asikar ama napalim bi kolam var diyorum
Yaa aslinda ben de asla kisitlamadim kendimi. Sadece kola icmedim galiba hamilelik boyunca onun yerine soda ictim ama cok haklisin kisitlamayi ben de hic dogru bulmuyorum

Ben hem sucuk yiyorum hem kola iciyorum kola benim kirmizi cizgim bu hayatta benim kola icmemi engelleyecek herhangi birsey yok. Sigara iciyordum biraktim ama koladan vazgecemiyorum
Ay ben hem sucuk yiyorum hem kola içiyorum hem mayonez yiyorum hem fast food haftada 2 kere en az yiyorum, hem her türlü paketli gıda yiyorum. Daha sayayım mı ilk üç ay kahve bile içmedim o asıl beni yıktı ama onu da içiyorum şu an ya ben canımın çektiğini yemezsem çok stres oluyorum yemin ederim bebeğe geçer. Bir tek sigarayı şıp diye kestim öğrenir öğrenmez ve hiç geri dönmedim. Bence hepimiz iyiyiz ya yapabildiğimiz kadar işte.

Ben şahsen herkesin nasıl mutlu hissediyorsa öyle davranması gerektiğini düşünüyorum bu dikkat konusunda. Asla olmaması gereken yasaklıları hepimiz biliyoruz. (Çiğ et, yumurta, dip balıkları vs)

Onun dışındakilerde dikkat etmekte, salmakta bana normal geliyor. Anne mutluysa bebekte mutlu çünkü

Abartmadigimiz surece hersey mubah. Sonucta hamileyiz hasta degiliz onu yeme bunu icme nereye kadar dozunda hersey yenilir icilir

Doktorumun bı uyarısı olmadı bende herşey yedim içtim. Sucuk kola çiğ köfte (etsiz) , fast food. Sadece sigarayı gebesin dedi bıraktım.. bu zamana kadar şeker dışında bir problemlede karşılaşmadım. 28. Haftada sekeride bıraktım ama çikolata olmadan yaşamak çok zor. Arada yiyorum İnşallah şekerde sıkıntı olmaz..

Canım şeker o kadar kötü birşey ki sorun olsaydı anlardın. Bebekte de direkt etkisi görülüyor zaten baştan yakalanıp önlem alınmazsa.

Yatıyoruz kuzum iyiyz hamd olsun ama ara ara sancı oluyor korkutuyor bu kız beni
Dinlen canim Allahin izniyle yolunda ilerleyecek sürec. Benimde asagi bastirma var aksamdan beri. Hatta yerimden sicratti bi ara fena batmam oldu gecti şükür. Yaa 2 haftacik daha sıkalim dislerimizi sonrasi rahat insallah

Merhaba ... Aylardır okuyorum okuyorum bı türlü yazamadım üşengeçlikten mail şifremi bul hesap aktifleştir falan.. kısmet bugüne imiş.. aranıza katılabilir miyim

Hoş geldin kuzu, sen alt kısımda yer alan hamilelik günlüğünü aktif hale getirmediğin için kaçıncı haftadasın göremiyoruz (sen de bizimkini göremiyorsun şuan için eğer ki sen aktif hale getirirsen bizimkileri de sen göreceksin)
Kaçıncı gebelik, cinsiyet ve isim belli oldu isim lütfen

Yaaa ben acemiyim ya halledicem inşallah. İlk gebeliğim. 34+4 günlüğüz. Erkek Bebeğiz ve adımızda Uzay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…