- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.841
Bence abartmamak sartiyla herseyi yiyip icebiliriz. Canimizin cok cektigi biseyi yiyememek de strese sokar bizi ve stres herseyden daha zararli. Ben kolayi abartiyorum tabi o asikar ama napalim bi kolam var diyorumBen de siftahı yaptim ya bi kere, kesin devamı gelir bunun
Ayy inşallah naif hoş bir kız olur ☺ ileyi ilk defa duydum bak evet ya insanlar ne yapsın farklı olsun diye türetiyor herhaldeYaa bende uyandirdigi his kibar naif bir karakter olcakmis gibiolsun canim illaki adaşı olur. Benim bi arkadasimin ismide iley mesela ilay iley elay baya türetilen isimler varmis cidden
Bnde özellikle geceleri.
Ayy sormayin ya derin derin nefes aliyorum ama sanki tikanip kalacam.gibi Allah korusunAynen canim valla ben kıştan beri iciyorum abartmamak kaydiyla
Ben yasiyorum.ozellikle telefonda konusurken bile nefes nefese kalabiliyorum
Yaa aslinda ben de asla kisitlamadim kendimi. Sadece kola icmedim galiba hamilelik boyuncaBence abartmamak sartiyla herseyi yiyip icebiliriz. Canimizin cok cektigi biseyi yiyememek de strese sokar bizi ve stres herseyden daha zararli. Ben kolayi abartiyorum tabi o asikar ama napalim bi kolam var diyorum
Ay ben hem sucuk yiyorum hem kola içiyorum hem mayonez yiyorum hem fast food haftada 2 kere en az yiyorum, hem her türlü paketli gıda yiyorum. Daha sayayım mıBen hem sucuk yiyorum hem kola iciyorumkola benim kirmizi cizgim bu hayatta benim kola icmemi engelleyecek herhangi birsey yok. Sigara iciyordum biraktim ama koladan vazgecemiyorum
Yatıyoruz kuzumK Kmsemkimim canim nasil oldun ?
Abartmadigimiz surece hersey mubah. Sonucta hamileyiz hasta degiliz onu yeme bunu icme nereye kadar dozunda hersey yenilir icilirAy ben hem sucuk yiyorum hem kola içiyorum hem mayonez yiyorum hem fast food haftada 2 kere en az yiyorum, hem her türlü paketli gıda yiyorum. Daha sayayım mıilk üç ay kahve bile içmedim o asıl beni yıktı ama onu da içiyorum şu an ya ben canımın çektiğini yemezsem çok stres oluyorum yemin ederim bebeğe geçer. Bir tek sigarayı şıp diye kestim öğrenir öğrenmez ve hiç geri dönmedim. Bence hepimiz iyiyiz ya yapabildiğimiz kadar işte.
Ayy afiyet olsun canım nolcak o kadar vicdan yapmaVe beennn aylardan sonra ilk defa kola ictimmmm dolu dolu bir kutu hem depisman miyimmmm, evet biraz pismanlik, biraz vicdan azabi var keşke icmeseydim diyor muyummm, valla da diyorum ama oldu bi kere
Canım şeker o kadar kötü birşey ki sorun olsaydı anlardın. Bebekte de direkt etkisi görülüyor zaten baştan yakalanıp önlem alınmazsa.Doktorumun bı uyarısı olmadı bende herşey yedim içtim. Sucuk kola çiğ köfte (etsiz) , fast food. Sadece sigarayı gebesin dedi bıraktım.. bu zamana kadar şeker dışında bir problemlede karşılaşmadım. 28. Haftada sekeride bıraktım ama çikolata olmadan yaşamak çok zor. Arada yiyorumİnşallah şekerde sıkıntı olmaz..
Benim kıza sorduklarında kardeşinin adı ne olsun diye bir ara Çilek dedi, bir ara kurabiye, geçen de minnoş
Dinlen canim Allahin izniyle yolunda ilerleyecek sürec. Benimde asagi bastirma var aksamdan beri. Hatta yerimden sicratti bi ara fena batmam oldu gecti şükür. Yaa 2 haftacik daha sıkalim dislerimizi sonrasi rahat insallahYatıyoruz kuzumiyiyz hamd olsun ama ara ara sancı oluyor korkutuyor bu kız beni
Eylül de güzel canım ismiyle yaşasınİsim bulmak gercekten cok zor bir omur tasiyacak. Ben Lidya olsun istiyordum hatta cevrem lidya diye sesleniyordu ama esim istemedi Eylül olacak o yuzden
Merhaba ...Aylardır okuyorum okuyorum bı türlü yazamadım üşengeçlikten mail şifremi bul hesap aktifleştir falan.. kısmet bugüne imiş.. aranıza katılabilir miyim
Al benden de o kadar canım nefes alınmıyor biz ağırlaştık birde hava cok sıcakKızlar nefes darlığı yaşayan varmi ya sicaklarla beraber artti sanki ya
YaaaHoş geldin kuzu, sen alt kısımda yer alan hamilelik günlüğünü aktif hale getirmediğin için kaçıncı haftadasın göremiyoruz (sen de bizimkini göremiyorsun şuan için eğer ki sen aktif hale getirirsen bizimkileri de sen göreceksin)
Kaçıncı gebelik, cinsiyet ve isim belli oldu isim lütfen
Kendisi Çilek çok sever buraya fotosunu atmıştım bir ara Çilek iyiydi yine de Minnoş nedir ya kedi ismi sankiçok tatlı ya yerim maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?