2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dinlen canim Allahin izniyle yolunda ilerleyecek sürec. Benimde asagi bastirma var aksamdan beri. Hatta yerimden sicratti bi ara fena batmam oldu gecti şükür. Yaa 2 haftacik daha sıkalim dislerimizi sonrasi rahat insallah
Aynn aynn az kaldı canım, sen nasılsın sancın falan yok demi senin

Beta hcg değerinden nerelere geldik Mercimekler büyüdü Viyana kapılarını zorlar oldu
Kalp atışının başladığı günü dün gibi hatırlıyorum benim kanamam olmuştu. Düşüyor sanmıştım. Şimdi tekmelerini hissediyorum bu ara çok duygusalım. Yeni yeni anne olduğumu hissediyorum galiba

Yaaa ben acemiyim ya halledicem inşallah. İlk gebeliğim. 34+4 günlüğüz. Erkek Bebeğiz ve adımızda Uzay

Ooo maşallah Nerdeyse aynı günümüz,

hamilelik günlüğünü aktif hale getirince bizimkileri göreceksin bizde seninkini
(mesela kendi hamilelik günlüğümü sana örnek olsun diye attım herkesin altında böyle yazıyor ordan birbirimizin haftasını biliyoruz)

Eklentiler

• Screenshot_20230704_235740_com.android.chrome.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 60
Ben bunu nasıl yapacağım hala bulamadım

Çok tatlı maaşallah

Aynen arttır canım. Çorapta koy bide ayaklar çok üşüyormus dogum sonrası Ya bana da sağlık ocagındaki ebe aslında emmezse biberona sagma kolay gelir bidaha hep biberon ister kaşıkla verin en kötü dedi ama ben yine boş kalınca koydum ne olur ne olmaz diye

Bende aynı ya. Araba kullanıyodum gecen haftaya kadar ama inan artık o bile zor geliyor ilerleyen haftaları düşünemiyorum

Ben bunu nasıl yapacağım hala bulamadım

Yaa bu doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ki ben 23 haftalıkken özele gelmiştim o zaman 9.000 du ama bugün sordum 13.000 olmuş muayene 500 dü şimdi 650 olmuş Allah yardımcımız olsun cidden
Valla canım yine iyiymis sizinki bizim zamdan önce 15-16 bindi şimdi 19.500 olmus doktorada ben ayrı muayenesine gidiyorum 625 ti ama zam gelmiş onada bu hafta ögrenicez Allah yardımcımız olsun ya

Kızlar ruh haliniz nasıl ya ben cok ama çok sinirliyim küçük birseye bile sinirleniyorum eşime dadaniyorum kiz kardeşime aynı şekilde kendime engelde olamıyorum niye böyle oldum bu hormonlar bana hiç yaramadı
Yerde birsey gördüm bu niye yerde diye hızlı hızlı eğilip kaltım temizledim şimdide pişmanlık yaşıyorum bebek toplanıp duruyor benim bu halim ne olacak ya

Ben normalde de eşimin telle oynamasına gıcığımdır, bugün bende ona sardım eşim dinlenmeyi eline tel alıp saçma komik videolar izlemek olarak algılıyor bu durum beni deli ediyor, ayda birkaç defa bu konuda ona sarsrım birkaç gün dikkat eder sonrası yine aynı oluyor (şimdi bu günden sayıyoruz en az 1 hafta 10 gün dikkat edecek )

Yine 1 hafta 10 gun dinliyormus seninki bizim ki telefonla dogmuş sanki o konu da sinir ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…