2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım iyisiniz dimi şimdi görüyorum çok gecmis olsun

Bende de durum aynı özellikle duygusallık aşırı derecede zirve yaptı son haftalar böyle gecicek sanırım

Çok fena mide yanması yasıyorum ya Bu ne zaman geçecekk
Şimdi bende yazıcaktım özellikle yatınca resmen midem agzımda 25-26dan beri yasıyorum ama son 2-3 haftadır sıklastı Bide sağ elim genelde çok uyusuyo mesela makyaj yapıyorum sağ elimle anında uyusuyo çok tuhaf bi şekilde

Enjektörle vermekte mantıklı aslında

Çok teşekkür ederim sanırım yaptım

Bi ara bende cok yasadım gecmıstı ama yınebasladı cok fena bısey artık rennıe falan da bı ıse yaramıyo
Valla beni de en cok zorlayan sey o 4 ayliktan beri her gün yaniyor, En cok da su ictigimde yaniyor, bu sicaklarda su icmekten korkar oldum, bir yudum bile icsem ejderha gibi oluyorum
Doktorum ozellıkle ılac yazmıstı mıdem ıcın o ara iyiydimde tekrar basladı böyle bir yanma olamaz yaNapcas böyle

Sinir zaten vardı şu sıralar hat safada olmadimi dedigim ama önemli konulardan böyle mahalleyi ayaga kaldırıyorum bizimki anca o zaman kaldırıp kafasını bakıyor noldu diye o evdeyken genelde in cik in çık işlerimiz bitmediği için agrilarimda oluyor hareket ettikce yuru diyorum fasulye ayıkla börülce ayıkla ben yemeği yaparken bir yandanda boş durup telefonla ugrascaniza dedim çocuk doğunca mumla ararsınız ilk zamanlar bu yemekleri kahvaltıları dedim benimkide beni gazliyo hakli ananiz yürüyün yardıma diyo.. dogurda kurtulalım hep birlikte diyor

Her hafta başka bir ruh halinde oluyorum. Bazen mantığım devre dışında kalabiliyor benim. Bazen dediğim gibi çok sinirli oluyorum bazen daha melankolik.

Biraz ağrılarım da var. Çatı ağrım coştu yarım saatin üzerinde otururken kalkarken vinç gerekiyor o ilk adım için öylesine bir ağrı. Oda etkiliyor biraz ruh halimi benim. Kısıtlanmışım hissine giriyorum.

Kuzum o hareketlerden korkmuyorum ya millet halter kaldırıyor karnı burnunda veya spor yapıyor. Arada olabilir ondan birşey olmaz bence gönlünü ferah tut ama iyi gelmediyse yapmak kötü hissettirdiyse birdaha yapmazsın. O sertleşme rahatsız olduğu için değil bence. Ben hemen okşuyorum annemm yüzeye mi çıktın diyorum jdjdjd benim çok hoşuma gidiyor o hali jdjd

Valla canım yine iyiymis sizinki bizim zamdan önce 15-16 bindi şimdi 19.500 olmus doktorada ben ayrı muayenesine gidiyorum 625 ti ama zam gelmiş onada bu hafta ögrenicez Allah yardımcımız olsun ya
Yaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artık

Evet evet olmuş
Maşallah siz 36 mışsınız
Günaydın yok sat a göre 34+5 bugün. Sezaryen olucak doğumum. Dr 39 hafta dolmasını bekleriz deyince en geç 8 Ağustos oluyor öylelikle 8 Ağustos yaptım tahmini doğum tarihimi. Cuma kontrolüm var tarih konuşuruz dedi Dr bakalım netleşirse değiştiririm.

Yaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artık
Valla eskiden arkadaşlarımla konuşunca bebek maliyetli birşey değil ki derlerdi şimdi kimle konuşsak kendinizi maddi olarak hazırladınız mı diyor valla dediğin gibi biz son ayımızdayız şükürler olsun. Seneye doğuracaklar var 2024 nisan anneleri geubu bile açılmış allah onların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…