- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.881
Canım iyisiniz dimi şimdi görüyorum çok gecmis olsunHm canım ben 29 haftalikten belim çok ağrıyordu gitmiştim rahim ağzı kısalığı var dedi doktorum 2.5 mm di tam sınırdasın dedi ve fitil progestan 200 ml günde 2 tane bir de magnezyum vermişti 2 hafta sonra kontrol gittiğim de yani 31+2 günlüktü gittim de ilaç işe yaramış dedi aynı duruyordu kısalığı o yüzden ciğer geliştirici iğne vurmadı aynı olduğu için nst sancı çıkmamıştı 3 hafta sonra gel dedi ilaçları kullanmaya devam et dedi doktorum 34 haftada bırakalım ilaçları dedi yarin kontrole gidicem inşallah bir sıkıntı çıkmazsa ilaçları bıraktırıcak yarin da yazarım yine sonucu sizin ne problem vardı ki hemen çocuğu almak istedi
Bende de durum aynı özellikle duygusallık aşırı derecede zirve yaptı son haftalar böyle gecicek sanırımKızlar ruh haliniz nasıl ya ben cok ama çok sinirliyim küçük birseye bile sinirleniyorum eşime dadaniyorum kiz kardeşime aynı şekilde kendime engelde olamıyorum niye böyle oldum bu hormonlar bana hiç yaramadı
Yerde birsey gördüm bu niye yerde diye hızlı hızlı eğilip kaltım temizledim şimdide pişmanlık yaşıyorum bebek toplanıp duruyor benim bu halim ne olacak ya
Şimdi bende yazıcaktım özellikle yatınca resmen midem agzımda 25-26dan beri yasıyorum ama son 2-3 haftadır sıklastıÇok fena mide yanması yasıyorum yaBu ne zaman geçecekk
Valla beni de en cok zorlayan sey oÇok fena mide yanması yasıyorum yaBu ne zaman geçecekk
Asagida oluyor canim vajendir buyuk ihtimal bizim belirtiler cok ayni ya
Ah kuzum ahh 33. Haftalardasın daha ben biz 36 olduk da yeni yeni geçti bebek az aşağıya indi malummÇok fena mide yanması yasıyorum yaBu ne zaman geçecekk
Enjektörle vermekte mantıklı aslındaAynen arttır canım. Çorapta koy bide ayaklar çok üşüyormus dogum sonrasıYa bana da sağlık ocagındaki ebe aslında emmezse biberona sagma kolay gelir bidaha hep biberon ister kaşıkla verin en kötü dedi ama ben yine boş kalınca koydum ne olur ne olmaz diye
Evet evet onuda söylemişti ebe kaşık ya da enjektör diye kaşık kalmıs aklımdaEnjektörle vermekte mantıklı aslında
Çok teşekkür ederim sanırım yaptımHamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Bi ara bende cok yasadım gecmıstı ama yınebasladı cok fena bısey artık rennıe falan da bı ıse yaramıyoŞimdi bende yazıcaktım özellikle yatınca resmen midem agzımda 25-26dan beri yasıyorum ama son 2-3 haftadır sıklastıBide sağ elim genelde çok uyusuyo mesela makyaj yapıyorum sağ elimle anında uyusuyo çok tuhaf bi şekilde
Doktorum ozellıkle ılac yazmıstı mıdem ıcın o ara iyiydimde tekrar basladı böyle bir yanma olamaz yaValla beni de en cok zorlayan sey o4 ayliktan beri her gün yaniyor, En cok da su ictigimde yaniyor, bu sicaklarda su icmekten korkar oldum, bir yudum bile icsem ejderha gibi oluyorum
Ah kuzum ahh 33. Haftalardasın daha ben biz 36 olduk da yeni yeni geçti bebek az aşağıya indi malumm
Sinir zaten vardı şu sıralar hat safada olmadimi dedigim ama önemli konulardan böyle mahalleyi ayaga kaldırıyorum bizimki anca o zaman kaldırıp kafasını bakıyor noldu diye o evdeyken genelde in cik in çık işlerimiz bitmediği için agrilarimda oluyor hareket ettikce yuru diyorum fasulye ayıkla börülce ayıkla ben yemeği yaparken bir yandanda boş durup telefonla ugrascaniza dedim çocuk doğunca mumla ararsınız ilk zamanlar bu yemekleri kahvaltıları dedim benimkide beni gazliyo hakli ananiz yürüyün yardıma diyo.. dogurda kurtulalım hep birlikte diyorKızlar ruh haliniz nasıl ya ben cok ama çok sinirliyim küçük birseye bile sinirleniyorum eşime dadaniyorum kiz kardeşime aynı şekilde kendime engelde olamıyorum niye böyle oldum bu hormonlar bana hiç yaramadı
Yerde birsey gördüm bu niye yerde diye hızlı hızlı eğilip kaltım temizledim şimdide pişmanlık yaşıyorum bebek toplanıp duruyor benim bu halim ne olacak ya
Evet evet olmuşÇok teşekkür ederim sanırım yaptım
Her hafta başka bir ruh halinde oluyorum. Bazen mantığım devre dışında kalabiliyor benim. Bazen dediğim gibi çok sinirli oluyorum bazen daha melankolik.Kızlar ruh haliniz nasıl ya ben cok ama çok sinirliyim küçük birseye bile sinirleniyorum eşime dadaniyorum kiz kardeşime aynı şekilde kendime engelde olamıyorum niye böyle oldum bu hormonlar bana hiç yaramadı
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Yaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artıkValla canım yine iyiymis sizinki bizim zamdan önce 15-16 bindi şimdi 19.500 olmus doktorada ben ayrı muayenesine gidiyorum 625 ti ama zam gelmiş onada bu hafta ögrenicezAllah yardımcımız olsun ya
GünaydınEvet evet olmuş
Maşallah siz 36 mışsınız
Valla eskiden arkadaşlarımla konuşunca bebek maliyetli birşey değil ki derlerdi şimdi kimle konuşsak kendinizi maddi olarak hazırladınız mı diyorYaa sizin orası da daha pahalıymış canım Allah yardımcınız olsun çok şükür ki şok ayımız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?