- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 23
- 25
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.901
Teşekkür ederim canım iyiz çok şükür bir sorun yok 35 haftalık olmuşuz zaten ilaçları bıraktık o yüzden artık haftada bir kontrol var doğum bekliycez bakalım normal doğum inşallah ayaklarım çok ağrıyor sadece altları yürürken zorlanıyorum bata yaCanım iyisiniz dimi şimdi görüyorum çok gecmis olsun
Yaa evet gerçekten de öyle önceden masraf o kadar göze batmiyordu ama şimdi hersey çok pahalı küçücük kıyafetler bile büyüklerin kıyafetlerinden pahalı ciddenValla eskiden arkadaşlarımla konuşunca bebek maliyetli birşey değil ki derlerdi şimdi kimle konuşsak kendinizi maddi olarak hazırladınız mı diyorvalla dediğin gibi biz son ayımızdayız şükürler olsun. Seneye doğuracaklar var 2024 nisan anneleri geubu bile açılmış allah onların yardımcısı olsun
Yaa evet gerçekten de öyle önceden masraf o kadar göze batmiyordu ama şimdi hersey çok pahalı küçücük kıyafetler bile büyüklerin kıyafetlerinden pahalı cidden
Yataktan sürünerek kalktığım için pek enerji yükleyemedim ben kendime jrkrkdGünaydın güzel anneler.. aynada göbüşümüze ve kendimize bakıp ne kadarda güzeliz deyip kendimizi ve karnımızı sevip enerjimizi yukledik mi?
Benim karnımdan arada " çit " diye ses geliyor.. sizdede var mı öyle bir durum.. ?
Ben bir kere duydum ama karnimdan degil sanki çatı. Bolgemden geldi gibi duydum. Alt Pijama giyerken duymustumGünaydın güzel anneler.. aynada göbüşümüze ve kendimize bakıp ne kadarda güzeliz deyip kendimizi ve karnımızı sevip enerjimizi yukledik mi?
Benim karnımdan arada " çit " diye ses geliyor.. sizdede var mı öyle bir durum.. ?
Bizimki makat gelişten normal doğum pozisyonuna geçince mide yanmaları başlamıştı. Bir hafta kadar sonra tekrar döndü ve şu an geçti.Çok fena mide yanması yasıyorum yaBu ne zaman geçecekk
Iyi gelcekse doktoruna söyle bi parol al bence canim. Yazin hastalik daha kötü yaz gribi. Gecmis olsun cok zor cidden. ;(Günaydın kızlar sesim soluğum gitmiş iyice birde mide mi bulandırıyor anlatamam ay kötü olursam bi parol serum mu taktırsam
Ben dedim adama gitmeyelim hasta oluruz diye yok anlamadi beni kendi at gibi olan çocukla bana oldu ya
Öyle yapaym olmadı ay evet çok zor nefes aldırmıyorIyi gelcekse doktoruna söyle bi parol al bence canim. Yazin hastalik daha kötü yaz gribi. Gecmis olsun cok zor cidden. ;(
Günaydin kizlarrr....sabahlari msj zor yaziyorum yazmayi gec tlf tutmasi bile iskence. Cunkuuu eller uyuşukbiktim bu uyusukluktan. Insallah gecer dogumdan sonra.
Canım o çok kötüymüş ya sen hep söylüyordun da ben bu kadar etkilediğini düşünmüyordum. Bana da yüklendi o bu aralar. Bükemiyorum ama ilk boğumu sadece çok şükür daha bileklerimde vs birşey yokGünaydin kizlarrr....sabahlari msj zor yaziyorum yazmayi gec tlf tutmasi bile iskence. Cunkuuu eller uyuşukbiktim bu uyusukluktan. Insallah gecer dogumdan sonra.
Günaydın kızlar sesim soluğum gitmiş iyice birde mide mi bulandırıyor anlatamam ay kötü olursam bi parol serum mu taktırsam
Ben dedim adama gitmeyelim hasta oluruz diye yok anlamadi beni kendi at gibi olan çocukla bana oldu ya
Günaydın kızlar
Bugün kontrole gidiyoruzbu sabah tartıldım, ben de kilo vermişim 400 gram kadar gitmiş, sanırım ödemle alakalı çünkü gayet iyi yiyorum
Iyi getirdin aklıma cnm sarımsak bal limon yapaym kahvaltidan sonraCanım o çok kötüymüş ya sen hep söylüyordun da ben bu kadar etkilediğini düşünmüyordum. Bana da yüklendi o bu aralar. Bükemiyorum ama ilk boğumu sadece çok şükür daha bileklerimde vs birşey yok
Geçecek muhtemelen çünkü bebekten dolayı sıkışan sinir sistemi sebebiyle oluyormuş o. Doğumdan hemen sonra olmasa bile vücut kendini toparlayınca geçecek inşallah
Kuzum ilaç içmek istemezsin biliyorum ama bence ilerlemeden al. Bitkisel doğal şeylerle de destekle bence. Artık hastalıklar uzun sürüyor ve işin kötüsü ağır geçiyor. Şu dönemde göze alma onu.
Bak sarımsaklı yağ var duydun mu hiç bilmiyorum. Bebelere yaparlar yetişkinlerde kullanır. Çok şifalı. Ayak altına sürülüp yatılıyor. Öksürük ateş vs kesiyormuş. Öyle durumların olursa ondan da destek alabilirsin.
Ooo en sevdiğim günlerden
Güzel haberlerle gel yavrum.
Insallah festim cidden berbat biseyCanım o çok kötüymüş ya sen hep söylüyordun da ben bu kadar etkilediğini düşünmüyordum. Bana da yüklendi o bu aralar. Bükemiyorum ama ilk boğumu sadece çok şükür daha bileklerimde vs birşey yok
Geçecek muhtemelen çünkü bebekten dolayı sıkışan sinir sistemi sebebiyle oluyormuş o. Doğumdan hemen sonra olmasa bile vücut kendini toparlayınca geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?