2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım iyisiniz dimi şimdi görüyorum çok gecmis olsun
Teşekkür ederim canım iyiz çok şükür bir sorun yok 35 haftalık olmuşuz zaten ilaçları bıraktık o yüzden artık haftada bir kontrol var doğum bekliycez bakalım normal doğum inşallah ayaklarım çok ağrıyor sadece altları yürürken zorlanıyorum bata ya

Yaa evet gerçekten de öyle önceden masraf o kadar göze batmiyordu ama şimdi hersey çok pahalı küçücük kıyafetler bile büyüklerin kıyafetlerinden pahalı cidden

Yaa evet gerçekten de öyle önceden masraf o kadar göze batmiyordu ama şimdi hersey çok pahalı küçücük kıyafetler bile büyüklerin kıyafetlerinden pahalı cidden

Birde kısa süre giyecek olmasalar gam yemeyeceğim. Kıyafete verilen paraya üzülüyorum ben birazcık

Valla bu dönemde 2. Bebeğini bekleyenler ile çevresinde bebeği olupta eşyasını paylaşanlar çok şanslı bence. Bende güzelce kaldırıcam herşeyi. Hamile haberi duyduğumda verebildiğimi vericem. Çok kıymetli bence

Yataktan sürünerek kalktığım için pek enerji yükleyemedim ben kendime jrkrkd

Ben bir kere duydum ama karnimdan degil sanki çatı. Bolgemden geldi gibi duydum. Alt Pijama giyerken duymustum

Iyi gelcekse doktoruna söyle bi parol al bence canim. Yazin hastalik daha kötü yaz gribi. Gecmis olsun cok zor cidden. ;(

Günaydin kizlarrr....sabahlari msj zor yaziyorum yazmayi gec tlf tutmasi bile iskence. Cunkuuu eller uyuşukbiktim bu uyusukluktan. Insallah gecer dogumdan sonra.
Canım o çok kötüymüş ya sen hep söylüyordun da ben bu kadar etkilediğini düşünmüyordum. Bana da yüklendi o bu aralar. Bükemiyorum ama ilk boğumu sadece çok şükür daha bileklerimde vs birşey yok

Geçecek muhtemelen çünkü bebekten dolayı sıkışan sinir sistemi sebebiyle oluyormuş o. Doğumdan hemen sonra olmasa bile vücut kendini toparlayınca geçecek inşallah

Kuzum ilaç içmek istemezsin biliyorum ama bence ilerlemeden al. Bitkisel doğal şeylerle de destekle bence. Artık hastalıklar uzun sürüyor ve işin kötüsü ağır geçiyor. Şu dönemde göze alma onu.

Bak sarımsaklı yağ var duydun mu hiç bilmiyorum. Bebelere yaparlar yetişkinlerde kullanır. Çok şifalı. Ayak altına sürülüp yatılıyor. Öksürük ateş vs kesiyormuş. Öyle durumların olursa ondan da destek alabilirsin.

Günaydın kızlar
Bugün kontrole gidiyoruz bu sabah tartıldım, ben de kilo vermişim 400 gram kadar gitmiş, sanırım ödemle alakalı çünkü gayet iyi yiyorum

Ooo en sevdiğim günlerden
Güzel haberlerle gel yavrum.

Iyi getirdin aklıma cnm sarımsak bal limon yapaym kahvaltidan sonra

Insallah festim cidden berbat bisey

Günaydın kızlar, bu gece sinekten uyuyamadım, kontrolü olanlar iyi haberler ile gelsin inşallah, ağrıları olanlara da geçmiş olsun
ajanınız iş başında normal doğum süreci bekleyenler için nefes eğzessizleri ile perine masajı sonrası temmuz annelerinde kesisiz normal doğum hikayesi geldi normal doğum süreci için bende online gebelik okuluna gitmiştim karından nefes çok önemli denmişti birde perine masajını uygulayın demişlerdi (32.haftadan sonra) perine masajınıda biraz daha araştırıp uygulayın derim

Eklentiler

• Screenshot_20230705_101900_com.android.chrome.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20230705_102612_com.android.chrome.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar nasılsınız benim de 32.haftam yüzümde ve boynumda küçük benler çıktı bazıları et beni gibi böyle bir şey yaşayıp gebelikten sonra kayboldu kaldı diyenler var mı gebeliğin başında cildim güzeldi şimdi kahve çilimsi lekeler oluşmuş nasıl neden oldu bilmiyorum endişeleniyorum yüzümde kalır diye yardımcı olabilecek var mı daha önceki gebeliklerimde böyle bir şey yaşamadım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…