- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.921
Merhaba kızlar nasılsınız benim de 32.haftam yüzümde ve boynumda küçük benler çıktı bazıları et beni gibi böyle bir şey yaşayıp gebelikten sonra kayboldu kaldı diyenler var mı gebeliğin başında cildim güzeldi şimdi kahve çilimsi lekeler oluşmuş nasıl neden oldu bilmiyorum endişeleniyorum yüzümde kalır diye yardımcı olabilecek var mı daha önceki gebeliklerimde böyle bir şey yaşamadım çünkü
Ay maşallah darısı isteyenlerin başına. Dikişsiz doğum harika bir olayGünaydın kızlar, bu gece sinekten uyuyamadım, kontrolü olanlar iyi haberler ile gelsin inşallah, ağrıları olanlara da geçmiş olsun
ajanınız iş başındanormal doğum süreci bekleyenler için nefes eğzessizleri ile perine masajı sonrası temmuz annelerinde kesisiz normal doğum hikayesi geldi normal doğum süreci için bende online gebelik okuluna gitmiştim karından nefes çok önemli denmişti birde perine masajını uygulayın demişlerdi (32.haftadan sonra) perine masajınıda biraz daha araştırıp uygulayın derim
Merhaba, aynı durum bende de oldu ve sadece boynumda var. Bazıları ufak et beni gibi. Doğumdan sonra ilk işim cildiye doktoruna gitmek olacak. Kolye bile takasım gelmiyor şuan.Merhaba kızlar nasılsınız benim de 32.haftam yüzümde ve boynumda küçük benler çıktı bazıları et beni gibi böyle bir şey yaşayıp gebelikten sonra kayboldu kaldı diyenler var mı gebeliğin başında cildim güzeldi şimdi kahve çilimsi lekeler oluşmuş nasıl neden oldu bilmiyorum endişeleniyorum yüzümde kalır diye yardımcı olabilecek var mı daha önceki gebeliklerimde böyle bir şey yaşamadım çünkü
Gecmis olsun. Supradeny vitaminler var ya onlardan önermişti doktorum bana kışın hasta olunca. Aile hekimi de parol vermişti. Kullanmadım gerçi ama. Insallah çabuk atlatırsın.Günaydın kızlar sesim soluğum gitmiş iyice birde mide mi bulandırıyor anlatamam ay kötü olursam bi parol serum mu taktırsam
Ben dedim adama gitmeyelim hasta oluruz diye yok anlamadi beni kendi at gibi olan çocukla bana oldu ya
Ben 2.yi bekliyorum ama aradan tam 10 yil gecti. Herseyi sifirdan aldim. 2.yi yapacaklar benim gibi arayi uzatmasinBirde kısa süre giyecek olmasalar gam yemeyeceğim. Kıyafete verilen paraya üzülüyorum ben birazcık
Valla bu dönemde 2. Bebeğini bekleyenler ile çevresinde bebeği olupta eşyasını paylaşanlar çok şanslı bence. Bende güzelce kaldırıcam herşeyi. Hamile haberi duyduğumda verebildiğimi vericem. Çok kıymetli bence
Ilac almak istemiyoruz dogal olarak ama mecbur kalinca yapacak bisey yok cnm. Ben de antibiyotik, varis ilaci, kortizonlu krem ve fitil, anestezik krem kullaniyorum mecburen. Ki ben gebelikten once parol bile icmeyen insanim. Simdi dunya kadar ilac iciyorum. Allah bebislerimizi korusun.Öyle yapaym olmadı ay evet çok zor nefes aldırmıyor
Çok tatlı olmuş bu minikGünaydınbiz doktordan çıktık 2,500gr 45cm olmuşuz şukur herşey yolunda şuraya yakışıklının bir fotosunuda brakayım eşi onde oldugu için çok net değil ama idare eder
Maşallah kaç haftalıkGünaydınbiz doktordan çıktık 2,500gr 45cm olmuşuz şukur herşey yolunda şuraya yakışıklının bir fotosunuda brakayım eşi onde oldugu için çok net değil ama idare eder
Ay umarımmm dedıgın gibi olur cok fenaa bir geceydiBizimki makat gelişten normal doğum pozisyonuna geçince mide yanmaları başlamıştı. Bir hafta kadar sonra tekrar döndü ve şu an geçti.
Yotubeye yaz canım ordan bakabilirisnKızlar bu perina masajındedıgınız nasıl oluyor nerden öğrencez
Bence gayet iyi kilosu iki hafta içinde 3 kiloyu bulacakTam 36haz geldi kilosu bana
Hadi inşallah ya kedi gibi çocuk dogurmak istemiyorum biraz tospik olsunBence gayet iyi kilosu iki hafta içinde 3 kiloyu bulacak
Olsun doğunca kilo alıyorlar zaten anne sütü aldıkça kilo alıyorlar takma kiloyaHadi inşallah ya kedi gibi çocuk dogurmak istemiyorum biraz tospik olsun
Bende bakıyorum ama valla yapamam ben kendime ya çok zor normalde doğurmak istiyorum ama bilemedim neden bu tarz şeyler hep zorKızlar bu perina masajındedıgınız nasıl oluyor nerden öğrencez
Sut olmayacak diye korkuyorum kizimda 1 ay zar zor 60ml geldi ondan sonra kesildi kizim hala zyif 1 yasinda 11 aylik 11 kgOlsun doğunca kilo alıyorlar zaten anne sütü aldıkça kilo alıyorlar takma kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?