2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    325

Gebelikte ciltte lekelenmeler olur,(hatta kız çocuğu olacak olanlar da daha çok çıkar, bizde büyükler gebelikte kız bebek annenin güzelliğini alır derler bu lekelerden dolayı)
çil gibi olan lekeler geçiyor onu biliyorum ama et beni dediğin kısmı bilmiyorum
 
Ay maşallah darısı isteyenlerin başına. Dikişsiz doğum harika bir olay

Kızlar bence de perine masajı önemli. İlişkiyle bir değil o. Çünkü yapılışını izlerseniz eğer duvarları baya gevşetiyor ve açılmaya hazırlıyor. Biliyorum biraz garip bir masaj ama faydası olacağına çok inanıyorum.
 
Merhaba, aynı durum bende de oldu ve sadece boynumda var. Bazıları ufak et beni gibi. Doğumdan sonra ilk işim cildiye doktoruna gitmek olacak. Kolye bile takasım gelmiyor şuan.
 
Gecmis olsun. Supradeny vitaminler var ya onlardan önermişti doktorum bana kışın hasta olunca. Aile hekimi de parol vermişti. Kullanmadım gerçi ama. Insallah çabuk atlatırsın.
 
Cilt lekelenmeleri geçiyor diye biliyorum et benlerinide benim bir tanıdığımın boynunda çıkmıştı çocuk büyürken kucağındaylen koparmış kadın fark etmemişti bile sonra anlamıştı çözümü bebekleriniz bulabilir yani tabi aşırı büyük et benlerinden bahsetmiyorum
 
Ben 2.yi bekliyorum ama aradan tam 10 yil gecti. Herseyi sifirdan aldim. 2.yi yapacaklar benim gibi arayi uzatmasin Gerci ben yapmayacaktim da oglus durmadi, kardes de kardes diye cok baski yapti pandemiden bu yana.
 
Biz geldikkk
2100 g olmuşuz, başı tamamen aşağıda 33 +6 çıktık ultrasonda, bugün tam 32 haftayız. Şekerle ilgili yorum yapmadı. Her şey normal görünüyormüş. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum, antibiyotik reçete etti. Bi dahaki randevumuz 3 hafta sonra

Bi de hepatit b sonucumu aldım, anti hbs >1000 yazıyor. Antikor oluşmuş demek değil mi bu, yani enfeksiyon olup olmadığı belli değil aşıdan da olabilir Salı günü hastaneye gideceğim bunun için, orda ne yapılacak bilmiyorum
 
Öyle yapaym olmadı ay evet çok zor nefes aldırmıyor
Ilac almak istemiyoruz dogal olarak ama mecbur kalinca yapacak bisey yok cnm. Ben de antibiyotik, varis ilaci, kortizonlu krem ve fitil, anestezik krem kullaniyorum mecburen. Ki ben gebelikten once parol bile icmeyen insanim. Simdi dunya kadar ilac iciyorum. Allah bebislerimizi korusun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…