- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.941
Eşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldiBende bakıyorum ama valla yapamam ben kendime ya çok zor normalde doğurmak istiyorum ama bilemedim neden bu tarz şeyler hep zor
Tesekkürler canımYotubeye yaz canım ordan bakabilirisn
Ay korkuttun benı daha bakmadım ben zor bıseymı yaBende bakıyorum ama valla yapamam ben kendime ya çok zor normalde doğurmak istiyorum ama bilemedim neden bu tarz şeyler hep zor
AşkolsunValla eskiden arkadaşlarımla konuşunca bebek maliyetli birşey değil ki derlerdi şimdi kimle konuşsak kendinizi maddi olarak hazırladınız mı diyorvalla dediğin gibi biz son ayımızdayız şükürler olsun. Seneye doğuracaklar var 2024 nisan anneleri geubu bile açılmış allah onların yardımcısı olsun
Oyy masallah çok sevindim hamile olmanaAşkolsunbu gerçekle hiç bu kadar alenen yüzleşmemiştim ağustosta doğuracaktım nasip şubat olana geldi 2024
Yok yok korkma herkes aynı değil sonuçta ne cesaretli kadınlar var valla beni baz almaTesekkürler canım
Ay korkuttun benı daha bakmadım ben zor bıseymı yaof kadın ıcın. Kolay ne var kiş
Çok teşekkür ederimOyy masallah çok sevindim hamile olmanaseni takip ediyordum inanılmaz mutlu oldum
Hmm tamam canım bende 34+3 de gitmiştim de doktor 35 haftalık dedi 2550 grm dedi kilosuna bilmiyorum dondurma çok yemiştim belki o aldırmıştır çünkü daha önce yediklerim kilo aldırmıyorum o kadar haftasina göre gidiyordu yiyebilirsin dondurma ye ama dikkat et hastalanma fazla yiyip benim gibi doktor normal dediyse sorun yok kilosunda benceTam 36haz geldi kilosu bana
Bende şeker var canım son 1/2 hafta ôncesine kada çok dikat ettim ve insulin kulanıyordum ama 1/2 haftadır hiç ne diyet ne insulin braktım belki o yuzden kilo alimimiz yavaş. Ama bu haftadan sonra şekeri hic takmayacağim ne varsa yyiyecegimHmm tamam canım bende 34+3 de gitmiştim de doktor 35 haftalık dedi 2550 grm dedi kilosuna bilmiyorum dondurma çok yemiştim belki o aldırmıştır çünkü daha önce yediklerim kilo aldırmıyorum o kadar haftasina göre gidiyordu yiyebilirsin dondurma ye ama dikkat et hastalanma fazla yiyip benim gibi doktor normal dediyse sorun yok kilosunda bence
Maaşallah sizeBiz geldikkk
2100 g olmuşuz, başı tamamen aşağıda33 +6 çıktık ultrasonda, bugün tam 32 haftayız. Şekerle ilgili yorum yapmadı. Her şey normal görünüyormüş. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum, antibiyotik reçete etti. Bi dahaki randevumuz 3 hafta sonra
Bi de hepatit b sonucumu aldım, anti hbs >1000 yazıyor. Antikor oluşmuş demek değil mi bu, yani enfeksiyon olup olmadığı belli değil aşıdan da olabilirSalı günü hastaneye gideceğim bunun için, orda ne yapılacak bilmiyorum
Sağol canımMaaşallah size
Şeker Ölçümü yapıyormuydun? Kaç çıkıyordu?
Ne güzel büyümüşBiz geldikkk
2100 g olmuşuz, başı tamamen aşağıda33 +6 çıktık ultrasonda, bugün tam 32 haftayız. Şekerle ilgili yorum yapmadı. Her şey normal görünüyormüş. İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum, antibiyotik reçete etti. Bi dahaki randevumuz 3 hafta sonra
Bi de hepatit b sonucumu aldım, anti hbs >1000 yazıyor. Antikor oluşmuş demek değil mi bu, yani enfeksiyon olup olmadığı belli değil aşıdan da olabilirSalı günü hastaneye gideceğim bunun için, orda ne yapılacak bilmiyorum
Hahah var ya sırf eşimin tepkisini merak ettiğim için sorcam bugun bak bundan yapman gerekşyomuş diyeEşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldiyapmaz yani olmadı ahududu yapragindan cay var ben onu aldım 37 h icmeye baslayacagim
Ne güzel büyümüşbenm de idrar yolları enf çıktı ama bir şey kullandırtmıyor doktorum öylece kaldı
Ben de benimki çok mu rahat acaba diyorum
Benim doktorum her şeyi çok abartıyor ya şeker çıkınca da inanılmaz korkutmuştu, enfeksiyon çıkınca hemen bugün antibiyotiğini al bol bol su iç diye 10 kere söyledi. Hiçbir şikayetim belirtim de yok şaşırdım duyunca
Maaşallah iyisiniz ya önemli olan o.. şeker çok yüksek mi çıkıyordu.. az bişi kaldı dikkat edelim yinede . Bende yiyemiyorum 28 haftadan beri herşey kısıtlı yoksa yukseliveriyor. 32+4 de 2034 Gr dı . Bayramda çikolata vs abarttım ama Cuma kontrolüm var bakalım..Bende şeker var canım son 1/2 hafta ôncesine kada çok dikat ettim ve insulin kulanıyordum ama 1/2 haftadır hiç ne diyet ne insulin braktım belki o yuzden kilo alimimiz yavaş. Ama bu haftadan sonra şekeri hic takmayacağim ne varsa yyiyecegim
Bunların ortası yok gibiBen de benimki çok mu rahat acaba diyorum
Valla bu şeker olayı insanı çıldırtıyor. Dondurmada çıkmayan şeker avuç içi kadar tostta yükselişe geçiyor.. dikkat etmeye çalışıyorum ama bayramda biraz abarttım bakalım Cuma ya ne diyecek Dr .Sağol canımEvet düzenli ölçüm yapıyorum, açlık şekerim yüksek benim 95-110 arası genellikle, insülin kullanıyorum. Tokluklarım dikkat edersem normal, etmezsem 140 ları görüyorum.
Hmm anladım canım kilo yapıcak şeyler araştırıp yee Kaşar peyniri de çok kilo yapıyor bebek de tost felan kahvaltıda yumurta onları yeBende şeker var canım son 1/2 hafta ôncesine kada çok dikat ettim ve insulin kulanıyordum ama 1/2 haftadır hiç ne diyet ne insulin braktım belki o yuzden kilo alimimiz yavaş. Ama bu haftadan sonra şekeri hic takmayacağim ne varsa yyiyecegim
Ben 2.yi bekliyorum ama aradan tam 10 yil gecti. Herseyi sifirdan aldim. 2.yi yapacaklar benim gibi arayi uzatmasinGerci ben yapmayacaktim da oglus durmadi, kardes de kardes diye cok baski yapti pandemiden bu yana.
Biz geldikkk
Günaydınbiz doktordan çıktık 2,500gr 45cm olmuşuz şukur herşey yolunda şuraya yakışıklının bir fotosunuda brakayım eşi onde oldugu için çok net değil ama idare eder
Kızlar bu perina masajındedıgınız nasıl oluyor nerden öğrencez
Tam 36haz geldi kilosu bana
Sut olmayacak diye korkuyorum kizimda 1 ay zar zor 60ml geldi ondan sonra kesildi kizim hala zyif 1 yasinda 11 aylik 11 kg
Aşkolsunbu gerçekle hiç bu kadar alenen yüzleşmemiştim ağustosta doğuracaktım nasip şubat olana geldi 2024
Hahah var ya sırf eşimin tepkisini merak ettiğim için sorcam bugun bak bundan yapman gerekşyomuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?