2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende bakıyorum ama valla yapamam ben kendime ya çok zor normalde doğurmak istiyorum ama bilemedim neden bu tarz şeyler hep zor
Eşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldi yapmaz yani olmadı ahududu yapragindan cay var ben onu aldım 37 h icmeye baslayacagim

Aşkolsun bu gerçekle hiç bu kadar alenen yüzleşmemiştim ağustosta doğuracaktım nasip şubat olana geldi 2024

Oyy masallah çok sevindim hamile olmana seni takip ediyordum inanılmaz mutlu oldum
Çok teşekkür ederim aslında doktorum hemen yapabilirsin demişti ama 5-6 ay ara verdik iyice toparlandım şimdi kalp atışı için sıra bekliyorum doktorda

Tam 36h az geldi kilosu bana
Hmm tamam canım bende 34+3 de gitmiştim de doktor 35 haftalık dedi 2550 grm dedi kilosuna bilmiyorum dondurma çok yemiştim belki o aldırmıştır çünkü daha önce yediklerim kilo aldırmıyorum o kadar haftasina göre gidiyordu yiyebilirsin dondurma ye ama dikkat et hastalanma fazla yiyip benim gibi doktor normal dediyse sorun yok kilosunda bence

Bende şeker var canım son 1/2 hafta ôncesine kada çok dikat ettim ve insulin kulanıyordum ama 1/2 haftadır hiç ne diyet ne insulin braktım belki o yuzden kilo alimimiz yavaş. Ama bu haftadan sonra şekeri hic takmayacağim ne varsa yyiyecegim

Maaşallah size
Şeker Ölçümü yapıyormuydun? Kaç çıkıyordu?

Ne güzel büyümüş benm de idrar yolları enf çıktı ama bir şey kullandırtmıyor doktorum öylece kaldı

Eşin yapsın yalnız yapilacak birşey değil bence ama ben eşime söyleyince tovbeden geldi yapmaz yani olmadı ahududu yapragindan cay var ben onu aldım 37 h icmeye baslayacagim
Hahah var ya sırf eşimin tepkisini merak ettiğim için sorcam bugun bak bundan yapman gerekşyomuş diye

Ne güzel büyümüş benm de idrar yolları enf çıktı ama bir şey kullandırtmıyor doktorum öylece kaldı

Benim doktorum her şeyi çok abartıyor ya şeker çıkınca da inanılmaz korkutmuştu, enfeksiyon çıkınca hemen bugün antibiyotiğini al bol bol su iç diye 10 kere söyledi. Hiçbir şikayetim belirtim de yok şaşırdım duyunca

Ben de benimki çok mu rahat acaba diyorum

Maaşallah iyisiniz ya önemli olan o.. şeker çok yüksek mi çıkıyordu.. az bişi kaldı dikkat edelim yinede . Bende yiyemiyorum 28 haftadan beri herşey kısıtlı yoksa yukseliveriyor. 32+4 de 2034 Gr dı . Bayramda çikolata vs abarttım ama Cuma kontrolüm var bakalım..

Sağol canım Evet düzenli ölçüm yapıyorum, açlık şekerim yüksek benim 95-110 arası genellikle, insülin kullanıyorum. Tokluklarım dikkat edersem normal, etmezsem 140 ları görüyorum.
Valla bu şeker olayı insanı çıldırtıyor. Dondurmada çıkmayan şeker avuç içi kadar tostta yükselişe geçiyor.. dikkat etmeye çalışıyorum ama bayramda biraz abarttım bakalım Cuma ya ne diyecek Dr .

Hmm anladım canım kilo yapıcak şeyler araştırıp yee Kaşar peyniri de çok kilo yapıyor bebek de tost felan kahvaltıda yumurta onları ye

Ben 2.yi bekliyorum ama aradan tam 10 yil gecti. Herseyi sifirdan aldim. 2.yi yapacaklar benim gibi arayi uzatmasin Gerci ben yapmayacaktim da oglus durmadi, kardes de kardes diye cok baski yapti pandemiden bu yana.

30 yaşındayım 37 ye kadar 3 çocuk sığdırmayı planlıyorum kocam yatış performansımdan dolayı biraz soğuk bakıyor ama olsun hdjd

İyi yapmış fındıkkuzusu abi olcak. Çok hoşuma gidiyor ya böyle kardeşine isim koyanlar, kardeş isteyenler müthiş bir bağlılık ama anne babanın da bunu dinlemesi çok iyi

Oh oh maşallah fındığa
Kikom gösteriyorlar mı yüzünü? Görebildin mi?

Günaydın biz doktordan çıktık 2,500gr 45cm olmuşuz şukur herşey yolunda şuraya yakışıklının bir fotosunuda brakayım eşi onde oldugu için çok net değil ama idare eder

Oy maşallah sarışın nasıl güzel büyümüş
Kızlar bu perina masajındedıgınız nasıl oluyor nerden öğrencez

Youtube bence güzel bir kaynak
Tam 36h az geldi kilosu bana

Yok kız gayet güzel bence. Bence boyu önemli ki boyu da çok iyi bence maşallah baktın doğumdan sonra zayıf kalıyor annesi besiye çekersin

Sut olmayacak diye korkuyorum kizimda 1 ay zar zor 60ml geldi ondan sonra kesildi kizim hala zyif 1 yasinda 11 aylik 11 kg

Canım sen pozitif bir insansın öyle kötü düşünme. O dönemde öyle olmuş olabilir ama artık bambaşka bir sayfa açtın. O dönemki tecrübelerin bu dönemi etkilemesin

Eds metodu var süt olmayınca veya bebek ememeyince kullanılıyor istersen bir bak. Ben şahsen düşünüyorum.

Aşkolsun bu gerçekle hiç bu kadar alenen yüzleşmemiştim ağustosta doğuracaktım nasip şubat olana geldi 2024

Sana kıyamam al kız şimdiden kenara koy
Kıyafet dışı şeyleri bence önden almak lazım.

Hahah var ya sırf eşimin tepkisini merak ettiğim için sorcam bugun bak bundan yapman gerekşyomuş diye

Bize de anlat bende çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…