- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #41.961
Kaşar eriyince bir haller oluyor ona bende çözebilmiş değilim.Valla bu şeker olayı insanı çıldırtıyor. Dondurmada çıkmayan şeker avuç içi kadar tostta yükselişe geçiyor.. dikkat etmeye çalışıyorum ama bayramda biraz abarttım bakalım Cuma ya ne diyecek Dr .
Maaşallah36+2 haftalığız. 3 kılo olmusuz ama bende dayancak guc kalmadı. Nefes alamıyorum, sol kalca ve bel arası asırı agrı var. Kaburgada batıyor. Sancı beklıyoruz artık oda 20 sevıyesınde. Bıran once gelse
Durduk yere yoldan cikardi bizi de30 yaşındayım 37 ye kadar 3 çocuk sığdırmayı planlıyorumkocam yatış performansımdan dolayı biraz soğuk bakıyor ama olsun hdjd
İyi yapmış fındıkkuzusu abi olcak. Çok hoşuma gidiyor ya böyle kardeşine isim koyanlar, kardeş isteyenler müthiş bir bağlılıkama anne babanın da bunu dinlemesi çok iyi
Dün buraya benim doktor 3d bakmıyor dedim ya bugün bakacağı tuttu haftalar sonraOh oh maşallah fındığa
Kikom gösteriyorlar mı yüzünü? Görebildin mi?
Kuzum en güzel en net googledan öğrenirsin mutlaka ordan da bak ama özet geçeyim. Kablo var bitane medikallerde satılıyor. bir ucunu biberona koyuyorsun, bir ucunu memeye bantlıyorsun. Biberondan mama veya anne sürü farketmiyor o tercih anneye kalmış. Sonra bebek memeden içiyormuş sanıyor ama aslında memeucundaki kablodan çekiyor. Faydası şu sütü olmayan annenin sütünü getirmesi birde diyelim ki bebek emme kuvveti düşük doyuyor mu doymuyor mu belli değil o durumda da yaparsan doyduğundan emin oluyorsun ve o memeden kopmadan emmiş oluyor. Meme reddi yaşayıp bu eds ile döndürenlerde çok. Kısacası herşeye yönelik kullanılabiliyor. Ben emzirme sorunu yaşarsam mutlaka kullanacağımAy bir sürü sayfa birikmiş maşallah heyecanla okudum hepsiniDoktor kontrolü olan annişlerimizden güzel haberler gelmiş maşallah Vee aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoş gelmişler Eds taktiği dediğin şey nedir baby ? ffestinalente
Bende geçen hafta dondurma çok yemiştim 2 kilo almışım. Bebeği bilmiyorumda. Ama dondurma bencede kilo aldırıyor. Daha önce hiç bi besin aldırmamıştı o kadarHmm tamam canım bende 34+3 de gitmiştim de doktor 35 haftalık dedi 2550 grm dedi kilosuna bilmiyorum dondurma çok yemiştim belki o aldırmıştır çünkü daha önce yediklerim kilo aldırmıyorum o kadar haftasina göre gidiyordu yiyebilirsin dondurma ye ama dikkat et hastalanma fazla yiyip benim gibi doktor normal dediyse sorun yok kilosunda bence
Kikom fındık burunlu olucak ya nasıl güzel maşallahDün buraya benim doktor 3d bakmıyor dedim ya bugün bakacağı tuttu haftalar sonraçok az gösterdi yüzünü inat etti, yandan azıcık gördük burnunu dudaklarını sadece
Ben tam aksini biliyorum. Yani şeker bebegin fazla kilo almasina sebep oluyor.Bende şeker var canım son 1/2 hafta ôncesine kada çok dikat ettim ve insulin kulanıyordum ama 1/2 haftadır hiç ne diyet ne insulin braktım belki o yuzden kilo alimimiz yavaş. Ama bu haftadan sonra şekeri hic takmayacağim ne varsa yyiyecegim
evet ya miniminnacık, hepsinin burnu böyle görünüyo küçücük fındık gibiKikom fındık burunlu olucak ya nasıl güzel maşallah
Yalnız bu yıl erkeklerde fındık burun moda farkında mısınız jkjsk çoğu bebenin burnu minicik :)
Durduk yere yoldan cikardi bizi deValla 35ten once ailenizi tamamlayin. Benim bu gebeligim cok zor gecti. Sezaryen sonrasi da zor gececek orasi kesin. Biraz yasimla ilgili oldugunu dusunuyorum. Bi de kimle konussam kiz bebek oyle olur diyor Ben de zor olmasini bekliyordum ama bu kadarini tahmin etmemistim.
Ya bu 35 esigini kadin dogumcular tup bebekciler filan soyler. 35ten sonra dogurganlik hizli bir sekilde dusuyor diye. Dogurganlik degil de ben vucudun kapasitesi icin soyledim ki o da cok goreceli, kisiden kisiye degisir. Genetik ve yasam tarzi filan etkili. Benim ahim gitmis vahim kalmis, ya da ölmüşüm de arkamdan aglayanim yokmus35 ten öncedeye 3 çocuk sığdırmam demek kariyerimin sonlanması demek, 37+365'e kadar inşallah halledicem ama
Canım bence kızı erkeği yok ya. Erkek bebekte mide bulanmazmış güya premses gibi olurmuşsun. Sana yemin ediyorum külkedisi yanımda kraliçe kaldı. Hala mide bulantılarım ve kusmalarım devam. Fiziksel semptomlar zaten aldı yürüdü.
Seni bide doktorlarda zorladı ya manevi olarak yıprandın. O konuda bir gelişme var mı bu arada?
Ya bu 35 esigini kadin dogumcular tup bebekciler filan soyler. 35ten sonra dogurganlik hizli bir sekilde dusuyor diye. Dogurganlik degil de ben vucudun kapasitesi icin soyledim ki o da cok goreceli, kisiden kisiye degisir. Genetik ve yasam tarzi filan etkili. Benim ahim gitmis vahim kalmis, ya da ölmüşüm de arkamdan aglayanim yokmus
Yarin icin randevu aldim cnm. Randevu almadan once doktorun tatil planini sordum asistaninaYasadigim seyi kisaca anlattim neden sordugumu anlamasi icin. Muayene olup bi de haftaya yokum derse dr. artik dusup bayilirim valla. Bastan isi saglama alayim dedim ama bakalim. Yarin gorusecegim.
Galiba canım bende aldım 1 kilo ama bebeğe de aldırmış bayaBende geçen hafta dondurma çok yemiştim 2 kilo almışım. Bebeği bilmiyorumda. Ama dondurma bencede kilo aldırıyor. Daha önce hiç bi besin aldırmamıştı o kadar
Gaz sancısı olabilir mi? Bazen olabiliyor benim var cunku anlıyorum hemen.Kızlar şuan dinlenme halindeyim uzanıyorum ama göbek deliğimin altından hafif bir ağrı vuruyor. Bayramdan beri bu zaman zaman oldu. Bazen sağ bazen sol tarafta. Randevuya haftaya gidecektik. 33+3 üm bugün. Bu haftalarda böyle ağrılar normal mi sizde de oluyor mu? Yoksa erken doğum haberçisi felan mı acaba, içime bir şüphe düştü
Baya ust sevıyelere cıkması getekıyor bız dıpteyızMaaşallahkocaman olmuş, ben 33+3 reyim perişanım valla 36 bile görmedim daha. Doğum için sancı kaç olması gerekiyormuş ki
İlk kez 23 ünde girdim nat ye 20 lerdeydi benimde sancı yok dedi. Kaç olması lazım dedim. Doğumda 100’e kadae çıkıyormuş hemşirenin yalancısıyımBaya ust sevıyelere cıkması getekıyor bız dıpteyız
Bıran oncr cıksa sancılar cok ıyı olacakİlk kez 23 ünde girdim nat ye 20 lerdeydi benimde sancı yok dedi. Kaç olması lazım dedim. Doğumda 100’e kadae çıkıyormuş hemşirenin yalancısıyım
Yaa öyle deme canım, aslında bebişler anne karnında ne kadar durdu o kadar karmış, dışarı çıkınca sorunlar başlıyorBıran oncr cıksa sancılar cok ıyı olacakbu sıcaklar ve kocaman karınla gecmıyor gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?