2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maaşallah kocaman olmuş, ben 33+3 reyim perişanım valla 36 bile görmedim daha. Doğum için sancı kaç olması gerekiyormuş ki

Durduk yere yoldan cikardi bizi de Valla 35ten once ailenizi tamamlayin. Benim bu gebeligim cok zor gecti. Sezaryen sonrasi da zor gececek orasi kesin. Biraz yasimla ilgili oldugunu dusunuyorum. Bi de kimle konussam kiz bebek oyle olur diyor Ben de zor olmasini bekliyordum ama bu kadarini tahmin etmemistim.

Oh oh maşallah fındığa
Kikom gösteriyorlar mı yüzünü? Görebildin mi?
Dün buraya benim doktor 3d bakmıyor dedim ya bugün bakacağı tuttu haftalar sonra çok az gösterdi yüzünü inat etti, yandan azıcık gördük burnunu dudaklarını sadece

Eklentiler

• FCED62A7-E9E2-4366-9531-EDC68F77AB2E.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 71
Kuzum en güzel en net googledan öğrenirsin mutlaka ordan da bak ama özet geçeyim. Kablo var bitane medikallerde satılıyor. bir ucunu biberona koyuyorsun, bir ucunu memeye bantlıyorsun. Biberondan mama veya anne sürü farketmiyor o tercih anneye kalmış. Sonra bebek memeden içiyormuş sanıyor ama aslında memeucundaki kablodan çekiyor. Faydası şu sütü olmayan annenin sütünü getirmesi birde diyelim ki bebek emme kuvveti düşük doyuyor mu doymuyor mu belli değil o durumda da yaparsan doyduğundan emin oluyorsun ve o memeden kopmadan emmiş oluyor. Meme reddi yaşayıp bu eds ile döndürenlerde çok. Kısacası herşeye yönelik kullanılabiliyor. Ben emzirme sorunu yaşarsam mutlaka kullanacağım

Bende geçen hafta dondurma çok yemiştim 2 kilo almışım. Bebeği bilmiyorumda. Ama dondurma bencede kilo aldırıyor. Daha önce hiç bi besin aldırmamıştı o kadar

Dün buraya benim doktor 3d bakmıyor dedim ya bugün bakacağı tuttu haftalar sonra çok az gösterdi yüzünü inat etti, yandan azıcık gördük burnunu dudaklarını sadece
Kikom fındık burunlu olucak ya nasıl güzel maşallah

Yalnız bu yıl erkeklerde fındık burun moda farkında mısınız jkjsk çoğu bebenin burnu minicik :)

Ben tam aksini biliyorum. Yani şeker bebegin fazla kilo almasina sebep oluyor.

35 ten öncedeye 3 çocuk sığdırmam demek kariyerimin sonlanması demek, 37+365'e kadar inşallah halledicem ama

Canım bence kızı erkeği yok ya. Erkek bebekte mide bulanmazmış güya premses gibi olurmuşsun. Sana yemin ediyorum külkedisi yanımda kraliçe kaldı. Hala mide bulantılarım ve kusmalarım devam. Fiziksel semptomlar zaten aldı yürüdü.

Seni bide doktorlarda zorladı ya manevi olarak yıprandın. O konuda bir gelişme var mı bu arada?

Kızlar şuan dinlenme halindeyim uzanıyorum ama göbek deliğimin altından hafif bir ağrı vuruyor. Bayramdan beri bu zaman zaman oldu. Bazen sağ bazen sol tarafta. Randevuya haftaya gidecektik. 33+3 üm bugün. Bu haftalarda böyle ağrılar normal mi sizde de oluyor mu? Yoksa erken doğum haberçisi felan mı acaba, içime bir şüphe düştü

Ya bu 35 esigini kadin dogumcular tup bebekciler filan soyler. 35ten sonra dogurganlik hizli bir sekilde dusuyor diye. Dogurganlik degil de ben vucudun kapasitesi icin soyledim ki o da cok goreceli, kisiden kisiye degisir. Genetik ve yasam tarzi filan etkili. Benim ahim gitmis vahim kalmis, ya da ölmüşüm de arkamdan aglayanim yokmus

Yarin icin randevu aldim cnm. Randevu almadan once doktorun tatil planini sordum asistanina Yasadigim seyi kisaca anlattim neden sordugumu anlamasi icin. Muayene olup bi de haftaya yokum derse dr. artik dusup bayilirim valla. Bastan isi saglama alayim dedim ama bakalim. Yarin gorusecegim.

Evet evet günümüzde aslında 35 yaş çok limit bir yaş. Vücudu da geçtim ama mental sağlık olarakta tolerans biryrden sonra azalıyor. Ben hedefi 37+365 olarak koydum bakalım allahım ne nasip ederse

Valla benimde bu hamilelikte öyle oldu da bizde doğumda ve sonrasında sefa süreriz inşallah

Üstüne basa basa söyleseydin ya kısaca anlatmayla anlamıyorlar bence İyi yapmışsın bize de haber ver mutlaka. Güzel haberlerle gel de seninde artık bir için rahatlasın. Sen işe gidiyor musun?

Gaz sancısı olabilir mi? Bazen olabiliyor benim var cunku anlıyorum hemen.

İlk kez 23 ünde girdim nat ye 20 lerdeydi benimde sancı yok dedi. Kaç olması lazım dedim. Doğumda 100’e kadae çıkıyormuş hemşirenin yalancısıyım
Bıran oncr cıksa sancılar cok ıyı olacak bu sıcaklar ve kocaman karınla gecmıyor gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…