2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maşallah kaç haftalık
Kuzum sende hamilelik günlüğünü aktif hale getirmemişsin o nedenle bizimkileri göremiyorsun, sende aktif hale getir hem biz seninkini görelim hem sen bizimkini

Eklentiler

• Screenshot_20230704_235740_com.android.chrome.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 45
Yaa öyle deme canım, aslında bebişler anne karnında ne kadar durdu o kadar karmış, dışarı çıkınca sorunlar başlıyor
Gece uykusu yok, iştah gıttı, bel agrısı ve şiş bır ayak. Gelmeden bu haldeyız. Gelınce napar bıze bu bılemem

Kızlar şimdi kontrolden çıktık. Bugün 31+5 olduk. Kilosu 1990 gr boyu 46 cm olmuş. Boyu 2 hafta önden gidiyor bizim için sürpriz olmadı ama yine de normalden çok şaşmaz umarım
Maşallah, boyu baya uzun 32+0 da gittik bizde 46 idi. Doktor baya uzun dedi. Yenidoğan kıyafete çok yüklenmeseydin

Yaa onu nereden yapıyoruz canım ben bilmiyordum ki bakayım bakalım

Aynı durumdayım ama beni en çok kötü yapan sıcaklık bir de lohusalık ta böyle sıcak geçiyormuş ilk gebeliğim bu ama bence yaz gebeliği zor
Sıcaklık ayrı bıde buyudukce karın zorluyor. Dogdumu en azından daha rahat hareket ederız boyle de sıkıntı. Ne zaman dogacak stresıde ayrı dert. Sadece sancı bekliyorum artık. Heran hersey olabılır dıye paranoyak olucam

Aşkolsun bu gerçekle hiç bu kadar alenen yüzleşmemiştim ağustosta doğuracaktım nasip şubat olana geldi 2024
Ya inanirmisin. Adini gördum dün acaba bu bizdeki kristialia miydi ya dedim. Ay oymussun. Canim cok mutlu oldum inan. Rabbim saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin gözünaydınn

Ya inanirmisin. Adini gördum dün acaba bu bizdeki kristialia miydi ya dedim. Ay oymussun. Canim cok mutlu oldum inan. Rabbim saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin gözünaydınn
Çok teşekkür ederim bugün kalbini gördüm pıt pıt atıyor şükürler olsun her nasip vaktine esir demişler ne kadar doğru bol bol okuyacağım eski gönderileri de öğrenilecek çok şey var hepinizden

Tamam canım teşekkür ederim yaptım galiba doğru

Canım sen geçmişte konuşuldu mu acaba vs diye düşünmeden sor istediğin zaman istediğini :)
Telaşlar, tedirginlikler dönemi destek almak çok rahatlatıyor insanı.

Yaa kesinlikle öyle canim. Nasip kismet işi bunlar. Neye aklin takilirsa özelden de buradanda seve seve yardimci olurum sor tabikide herseyi. Hamileligi cok iyi analiz ettigimi dusunuyorum kendi adima burdaki arkadaslarla seve seve yardimci oluruz bide nedense kiz hissettim bebisini. Bu lafimi unutma ogrenince de bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…