2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar acayip halsizim. Dayak yemis gibiyim. Ama genede hastane cantasini hazirladim bugun. Kizima kabin boy valiz hazirladm. Bir kalin bir nohut birde penye battaniyr koydum yeter herhalde. 4 tanede takim koydum kiyafet. Agiz mendili bez corap islak mendil vs. Kendi esyalarimi spor cantasina koyacagim onu henuz hazirlamadim. Ama kizin ki hazir ya kafam rahatladi.

Bence gerek yok sezaryen ise ne gerek var ki zaten rahatsız edici bir muayene diyorlar. Hdjdjjd Vizeci bunca zaman not almamış olman beni şaşırttı ben ilk günden beri telefona kaydediyoruz kocamla. Gidene kadar soruları biriktiriyoruz sonra açıp soruyoruz hdjdj oğlanı görünce aklımız yerimizde çıktığı için çözümü bunda bulduk biz

Onu ben de merak ediyorum. Daha erken diye sormadım benim doktor direkt sezeryan deyip tarih verdiği için öyle bir şey yapmaz diye umut ediyorum

Ağrılar çoğaldı iyice yatmak bir dert oturmak desen öyle , yüz üstü yatmayı özledim sağdan sola soldan sağa dönmek bir zulüm bağıra bağıra çürüdü resmen kalca kemiklerim hissediyorum zaman uzadı sanki geçmiyor 8 agustosa kadar Allahim güç kuvvet ver cümlemize

Bence kalın battanıyeye hıc gerek yok 1 pebye ve 1 muslın yetıyor. Hatta hastanede tek muslıne sarıyorlar bebekler cok usumez bızden 1 tık daha gıyınık olsa yetıyor

Bence kalın battanıyeye hıc gerek yok 1 pebye ve 1 muslın yetıyor. Hatta hastanede tek muslıne sarıyorlar bebekler cok usumez bızden 1 tık daha gıyınık olsa yetıyor
Tecrubeli olan sizsiniz ben ilk oldugu icin anlamiyorum cok:) bitliste yasiyorum karasal iklim. Havasi cok sicak olan biyerde degilim biraz ondan tereddut ettim de koydum. Asiri kalin degil orta kalin lcwden almistim. Gene de cikarayim mi dersiniz

Ilk gebelikte bende not alırdım şimdi 2. Ya saldim sanırım kendimi
Onu ben de merak ediyorum. Daha erken diye sormadım benim doktor direkt sezeryan deyip tarih verdiği için öyle bir şey yapmaz diye umut ediyorum
Ne zaman sezeryan tarihin cnm zaman gecmiyor bende gözüme büyüyor her gecen gün ruh halim değişiyor tepetaklak oldum bir de bunun lohusalıği var 2 bebekler delireceğim sanırım
Bi de kurban bayramında çok bilmiş akrep dilli akrabalar geldi aklıma "ay çok çabuk yapmamışmısınız" sana mı soracağım aile planlamasını yılannn
Bu son ay bana yaramadı

32 kalabalık aıle guzel ya. Sessız sakın aıle sevemıyom. Ben tek cocuktum ondan galıba

Vala tıtızlıgı kenara atıcan bıraz dıktator olucan. Kısaca gorme duyma arada

Sen tek çocuksun ve 4 çocuğa mı cesaret ettin sana helal olsun

Valla birşey diyeyim mi? Hormon mormon yüklenmez ise beynim devreden çıkmaz ise hiçte pimpirik, saçını süpürge eden, anayım ben ana modunda bir kadın olmayı düşünmüyorum. Yemedi mi abi? Yemesin elbet yicek. Çamurda mı oynamak istiyor oynasın abi makine var yıkar. Balkon demirini mı yalamak istiyor buyursun yalasın demek ki ona da ihtiyacı var hdjdj evmiş mutfakmış. Evladımla geçireceğim kısıtlı bir zamanım var benim onuda böyle birşeyleri abartıp büyüterek geçirmek hem ondan hem kendimden çalmak gibi geliyor.

O yüzden rahat olurum gibi geliyor. İşin özü o çocuğu desteklemekte, bütünlenmesini sağlamakta bence. Böyle diyorum diye saldım çayıra mevlan kayıra yapıcam sanılmasın ama çokta sıkmadan hayato öğretmeye çalışcam jdjd. Hamilelik burnumdan geldi birde doğum sonrası öyle olmasın diye emek vereceğim.

Tecrubeli olan sizsiniz ben ilk oldugu icin anlamiyorum cok:) bitliste yasiyorum karasal iklim. Havasi cok sicak olan biyerde degilim biraz ondan tereddut ettim de koydum. Asiri kalin degil orta kalin lcwden almistim. Gene de cikarayim mi dersiniz
Bıtlıste suan sıcaklık nasıl bılemem tam. Kullanmasanızda dursun zararı olmaz. Bızım buralar cehennem gıbı olunca bılemedım

Çıkarma cnm yaz da olsa hastahaneler bir kalın Battaniyeli istiyor nohut battaniyeler gibi

ikinci analara çok imreniyorum hejd

En guzeli zaten. Yoksa kendı ruh saglıgına da zarar sureklı elde bez supurge yemek tepsıısı gezılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…