- 22 Mayıs 2012
- 11.018
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.001
Sağlıkla gelsin inşallah.Gelse vala yıcem dötünü basını cok yordu
Evet buyuk bır cılgınlıkmıs suan onu anladımSağlıkla gelsin inşallah.
4. bebek miydi senin?
Sen benim idolümsün bacım yaş kaç hdjdjEvet buyuk bır cılgınlıkmıs suan onu anladım
32Sen benim idolümsün bacım yaş kaç hdjdj
Taktik ver bana birazkalabalık aile güzel olur biraz seni yoruyordur ama olsun
Vala tıtızlıgı kenara atıcan bıraz dıktator olucan. Kısaca gorme duymaSen benim idolümsün bacım yaş kaç hdjdj
Taktik ver bana birazkalabalık aile güzel olur biraz seni yoruyordur ama olsun
Bence gerek yok sezaryen ise ne gerek var ki zaten rahatsız edici bir muayene diyorlar. Hdjdjjd Vizeci bunca zaman not almamış olman beni şaşırttıBugünde aklıma takılan soru, ben sezeryan olacağım 2. Yinede çatı muanesi yapacak mı ki doktor acaba gidince bir sorayım.
Doktora gidince de mübarek ne soracağımı unutuyorum ultrasonu görünce benim şalterler kapanıyor en iyisi not almak
Onu ben de merak ediyorum. Daha erken diye sormadım benim doktor direkt sezeryan deyip tarih verdiği için öyle bir şey yapmaz diye umut ediyorumBugünde aklıma takılan soru, ben sezeryan olacağım 2. Yinede çatı muanesi yapacak mı ki doktor acaba gidince bir sorayım.
Doktora gidince de mübarek ne soracağımı unutuyorum ultrasonu görünce benim şalterler kapanıyor en iyisi not almak
Bence kalın battanıyeye hıc gerek yok 1 pebye ve 1 muslın yetıyor. Hatta hastanede tek muslıne sarıyorlar bebekler cok usumez bızden 1 tık daha gıyınık olsa yetıyorKizlar acayip halsizim. Dayak yemis gibiyim. Ama genede hastane cantasini hazirladim bugun. Kizima kabin boy valiz hazirladm. Bir kalin bir nohut birde penye battaniyr koydum yeter herhalde. 4 tanede takim koydum kiyafet. Agiz mendili bez corap islak mendil vs. Kendi esyalarimi spor cantasina koyacagim onu henuz hazirlamadim. Ama kizin ki hazir ya kafam rahatladi.
Tecrubeli olan sizsiniz ben ilk oldugu icin anlamiyorum cok:) bitliste yasiyorum karasal iklim. Havasi cok sicak olan biyerde degilim biraz ondan tereddut ettim de koydum. Asiri kalin degil orta kalin lcwden almistim. Gene de cikarayim mi dersinizBence kalın battanıyeye hıc gerek yok 1 pebye ve 1 muslın yetıyor. Hatta hastanede tek muslıne sarıyorlar bebekler cok usumez bızden 1 tık daha gıyınık olsa yetıyor
Ay o nasil bir şey ki ben de yapmadımKuzum sende hamilelik günlüğünü aktif hale getirmemişsin o nedenle bizimkileri göremiyorsun, sende aktif hale getir hem biz seninkini görelim hem sen bizimkini
Ilk gebelikte bende not alırdım şimdi 2. Ya saldim sanırım kendimiBence gerek yok sezaryen ise ne gerek var ki zaten rahatsız edici bir muayene diyorlar. Hdjdjjd Vizeci bunca zaman not almamış olman beni şaşırttıben ilk günden beri telefona kaydediyoruz kocamla. Gidene kadar soruları biriktiriyoruz sonra açıp soruyoruz hdjdj oğlanı görünce aklımız yerimizde çıktığı için çözümü bunda bulduk biz
Ne zaman sezeryan tarihin cnm zaman gecmiyor bende gözüme büyüyor her gecen gün ruh halim değişiyorOnu ben de merak ediyorum. Daha erken diye sormadım benim doktor direkt sezeryan deyip tarih verdiği için öyle bir şey yapmaz diye umut ediyorum
32kalabalık aıle guzel ya. Sessız sakın aıle sevemıyom. Ben tek cocuktum ondan galıba
Vala tıtızlıgı kenara atıcan bıraz dıktator olucan. Kısaca gorme duymaarada
Bıtlıste suan sıcaklık nasıl bılemem tam. Kullanmasanızda dursun zararı olmaz. Bızım buralar cehennem gıbı olunca bılemedımTecrubeli olan sizsiniz ben ilk oldugu icin anlamiyorum cok:) bitliste yasiyorum karasal iklim. Havasi cok sicak olan biyerde degilim biraz ondan tereddut ettim de koydum. Asiri kalin degil orta kalin lcwden almistim. Gene de cikarayim mi dersiniz
Çıkarma cnm yaz da olsa hastahaneler bir kalın Battaniyeli istiyor nohut battaniyeler gibiTecrubeli olan sizsiniz ben ilk oldugu icin anlamiyorum cok:) bitliste yasiyorum karasal iklim. Havasi cok sicak olan biyerde degilim biraz ondan tereddut ettim de koydum. Asiri kalin degil orta kalin lcwden almistim. Gene de cikarayim mi dersiniz
Ilk gebelikte bende not alırdım şimdi 2. Ya saldim sanırım kendimi
Ne zaman sezeryan tarihin cnm zaman gecmiyor bende gözüme büyüyor her gecen gün ruh halim değişiyortepetaklak oldum bir de bunun lohusalıği var 2 bebekler delireceğim sanırım
Bi de kurban bayramında çok bilmiş akrep dilli akrabalar geldi aklıma "ay çok çabuk yapmamışmısınız" sana mı soracağım aile planlamasını yılannn
Bu son ay bana yaramadı
En guzeli zaten. Yoksa kendı ruh saglıgına da zarar sureklı elde bez supurge yemek tepsıısı gezılmezSen tek çocuksun ve 4 çocuğa mı cesaret ettin sana helal olsun
Valla birşey diyeyim mi? Hormon mormon yüklenmez ise beynim devreden çıkmaz ise hiçte pimpirik, saçını süpürge eden, anayım ben ana modunda bir kadın olmayı düşünmüyorum. Yemedi mi abi? Yemesin elbet yicek. Çamurda mı oynamak istiyor oynasın abi makine var yıkar. Balkon demirini mı yalamak istiyor buyursun yalasın demek ki ona da ihtiyacı var hdjdj evmiş mutfakmış. Evladımla geçireceğim kısıtlı bir zamanım var benim onuda böyle birşeyleri abartıp büyüterek geçirmek hem ondan hem kendimden çalmak gibi geliyor.
O yüzden rahat olurum gibi geliyor. İşin özü o çocuğu desteklemekte, bütünlenmesini sağlamakta bence. Böyle diyorum diye saldım çayıra mevlan kayıra yapıcam sanılmasın ama çokta sıkmadan hayato öğretmeye çalışcam jdjd. Hamilelik burnumdan geldi birde doğum sonrası öyle olmasın diye emek vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?