2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Balkon demirleri iyi güzel de az önce tuvalet terliğini yaladı bizim ki ben ne yapayim tamda bunun üstüne yazman

Ben de 2.dusunsem hemen yapardım valla zaten zar zor oldu biri insallah saglikla dogsunlar da 17,18,19 ağustos seç beğen al dedi

Akrabalar yetıyor. En son esım ablasına yatak odamızın hesabını sıze verıcez galıba bugun yaptık sukadar korunduk dıye secelemı tutucaz dedı sustular.

G genc1kadin o agrilar bende de oldu canim. Göbrk deligimden cekilme hissi deligin altinda hafif agri. Dinlen iyice artarsa gecmesse dr a görün tabikide. 33den sonra karnim birden buyudu benimde ve agirlastm cok. Pik haftan olabilir
Benimde karnım ani büyüdü canım belki dediğin gibidir. Çok iydim bi anda ağırlaştım

Oh mis benimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye

Ay bal damlıyor inşallah sağlıkla bir kızım olsun çok isterim ikisi de kabulüm ama favorim kız bebiş hemen yazıcam buraya öğreninceee

Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi hele

Ama gerçekten şu çocuk muhabbetine bana çok ayıp geliyor. Koca koca teyzeler hiç utanmadan sorabiliyor ya ayıp bence.

Hdjd sen yine de çokta şeyyapma kız hdjd

Ay o nasil bir şey ki ben de yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…