- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.021
Balkon demirleri iyi güzel de az önce tuvalet terliğini yaladı bizim ki ben ne yapayimSen tek çocuksun ve 4 çocuğa mı cesaret ettin sana helal olsun
Valla birşey diyeyim mi? Hormon mormon yüklenmez ise beynim devreden çıkmaz ise hiçte pimpirik, saçını süpürge eden, anayım ben ana modunda bir kadın olmayı düşünmüyorum. Yemedi mi abi? Yemesin elbet yicek. Çamurda mı oynamak istiyor oynasın abi makine var yıkar. Balkon demirini mı yalamak istiyor buyursun yalasın demek ki ona da ihtiyacı var hdjdj evmiş mutfakmış. Evladımla geçireceğim kısıtlı bir zamanım var benim onuda böyle birşeyleri abartıp büyüterek geçirmek hem ondan hem kendimden çalmak gibi geliyor.
O yüzden rahat olurum gibi geliyor. İşin özü o çocuğu desteklemekte, bütünlenmesini sağlamakta bence. Böyle diyorum diye saldım çayıra mevlan kayıra yapıcam sanılmasın ama çokta sıkmadan hayato öğretmeye çalışcam jdjd. Hamilelik burnumdan geldi birde doğum sonrası öyle olmasın diye emek vereceğim.
Doğumdan sonra görüşücez imrenilecek bir haldemiyim değilmiyimikinci analara çok imreniyorum hejd
Ben de 2.dusunsem hemen yapardım valla zaten zar zor oldu biriIlk gebelikte bende not alırdım şimdi 2. Ya saldim sanırım kendimi
Ne zaman sezeryan tarihin cnm zaman gecmiyor bende gözüme büyüyor her gecen gün ruh halim değişiyortepetaklak oldum bir de bunun lohusalıği var 2 bebekler delireceğim sanırım
Bi de kurban bayramında çok bilmiş akrep dilli akrabalar geldi aklıma "ay çok çabuk yapmamışmısınız" sana mı soracağım aile planlamasını yılannn
Bu son ay bana yaramadı
Akrabalar yetıyor. En son esım ablasına yatak odamızın hesabını sıze verıcez galıba bugun yaptık sukadar korunduk dıye secelemı tutucaz dedı sustular.Ilk gebelikte bende not alırdım şimdi 2. Ya saldim sanırım kendimi
Ne zaman sezeryan tarihin cnm zaman gecmiyor bende gözüme büyüyor her gecen gün ruh halim değişiyortepetaklak oldum bir de bunun lohusalıği var 2 bebekler delireceğim sanırım
Bi de kurban bayramında çok bilmiş akrep dilli akrabalar geldi aklıma "ay çok çabuk yapmamışmısınız" sana mı soracağım aile planlamasını yılannn
Bu son ay bana yaramadı
Yenidoğan allahtan çok almamıştım 3-6 ay civarı çoğu. Tahmin ediyordum ama bu kadar değilMaşallah, boyu baya uzun32+0 da gittik bizde 46 idi. Doktor baya uzun dedi. Yenidoğan kıyafete çok yüklenmeseydin
Helal olsun abiyeAkrabalar yetıyor. En son esım ablasına yatak odamızın hesabını sıze verıcez galıba bugun yaptık sukadar korunduk dıye secelemı tutucaz dedı sustular.
Benimde karnım ani büyüdü canım belki dediğin gibidir. Çok iydim bi anda ağırlaştımG genc1kadin o agrilar bende de oldu canim. Göbrk deligimden cekilme hissi deligin altinda hafif agri. Dinlen iyice artarsa gecmesse dr a görün tabikide. 33den sonra karnim birden buyudu benimde ve agirlastm cok. Pik haftan olabilir
Yenidoğan allahtan çok almamıştım 3-6 ay civarı çoğu. Tahmin ediyordum ama bu kadar değil
Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi helejksdfhksjdh ay kahkaha attım kız jkldj
Oh misKizlar acayip halsizim. Dayak yemis gibiyim. Ama genede hastane cantasini hazirladim bugun. Kizima kabin boy valiz hazirladm. Bir kalin bir nohut birde penye battaniyr koydum yeter herhalde. 4 tanede takim koydum kiyafet. Agiz mendili bez corap islak mendil vs. Kendi esyalarimi spor cantasina koyacagim onu henuz hazirlamadim. Ama kizin ki hazir ya kafam rahatladi.
Ay bal damlıyor inşallah sağlıkla bir kızım olsun çok isterim ikisi de kabulüm ama favorim kız bebişYaa kesinlikle öyle canim. Nasip kismet işi bunlar. Neye aklin takilirsa özelden de buradanda seve seve yardimci olurum sor tabikide herseyi. Hamileligi cok iyi analiz ettigimi dusunuyorum kendi adimaburdaki arkadaslarla seve seve yardimci oluruz bide nedense kiz hissettim bebisini. Bu lafimi unutma ogrenince de bana:)
Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi hele
Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi hele
Hakkında herşey çok güzel olsun gönlüne göre olsun canımGüzel anneler, kişisel sebebler nedeniyle hesabımı kapatıyorum. İnşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz. Allah'a emanet olun..
Canim üzüldüm..Rabbim bebisini saglikla almayi nasip etsin kucagina. HoscakalGüzel anneler, kişisel sebebler nedeniyle hesabımı kapatıyorum. İnşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz. Allah'a emanet olun..
Ay o nasil bir şey ki ben de yapmadım
Ben onlari nisanda halletmistm canim. Ama bi an once al cunku yarin 36 oluyorum. İnan enerjim yerle bir 0 yani...zorla kendini daha agirlasmadanOh misbenimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye
Ay o nasil bir şey ki ben de yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?