2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi hele

Kız gece de kocama yükleniyorum yazan sen değil miydin kendini doldurup durma hem üst üste olursa anlamı olmuyor, adam da etki de etmiyor belirli aralıklar yükleneceksin kocana
Tecrübe ile sabit kardeş 8yıl doluyor ( hoş benimki Trabzon lu o inat bende çizgileri olan insanım bir öyle bir böyle seviyorum koca oğlanı )

Benim eşimde trabzonluu o inat ben daha inat kuzu kuzu geciniyoruz bazen fazlaca yükseliyoruz ahh ah

Tamam ellemicem bugün

Cnm ne calismasi ben totomun ustune oturamiyorum Wcye ayagimi suruyerek gidiyorum. Yarim saat yerimden kalkmadiysam kalkabilmem icin vinç gerekli. Şu haftalarda calisan, ev isi yapabilenlerin onunde egiliyorum. Ben ogr.uyesiyim cnm. Butler de bitti, bi ek sinavlar kaldi, online yapiyoruz zaten bu donem hepsini deprem nedeniyle. Yaz okulu filan da acmiyorum ben. Esim de ogretmen, sagolsun cok yardimci oluyor bana. Gecenlerde herkes nasil yanlis yaptik da bu aylara dogumu denk getirdik diyorlardi. Ben ozellikle hesap kitap yapiyorum 6.ayimdan sonra dersim olmasin, bebek dogduktan sonra en az 6 ay gectikten sonra derslerim baslasin filan diye, cunku anca kendimi toparlarim biliyorum. Ama cehennem gibi, simdi klima var da bebekle bakalim napicaz.

Kuzum ben de sezaryen olacağım o yüzden direk tarih konuşalım haftaya dedi çatı muayenesi olmayacak

Selam kızlar doktordan geldim bebiskom 3370 Gr olmus 36 haftalıgiz ama 38 çıktık yine klasik 2 hafta öndeyiz. Haftaya kontrole gittiğimde sezaryen tarihini belirleyeceğiz
Maşallah kilosu çok iyi benim şeker olmasına rağmen hala kedi gibi
Oy maşallah sarışın nasıl güzel büyümüş

Yok kız gayet güzel bence. Bence boyu önemli ki boyu da çok iyi bence maşallah baktın doğumdan sonra zayıf kalıyor annesi besiye çekersin
Kızımda 52 cm geldi dunyaya bence buda 50 gecer
Canım sen pozitif bir insansın öyle kötü düşünme. O dönemde öyle olmuş olabilir ama artık bambaşka bir sayfa açtın. O dönemki tecrübelerin bu dönemi etkilemesin
İnşallah oyle olur extra mama bile almadım sirf kotuyu çağarmayayım diye şimdiden meyve suları çaylar falan aldım süt yapsın diye acaba şimdiden içmeye başlasam etki edermi ?
Ben tam aksini biliyorum. Yani şeker bebegin fazla kilo almasina sebep oluyor.
Doğru biliyorsun ben kendimi ifade edememişim kilo alımımız yavaştı çok dikat ettiğim için herhalde ama bundan sonra dikat etmeyeceğim kilo alsın diye bende anlamadım benim şeker ters tepiyo herhalde

Sezaryen olacaksan cati muayenesine hic gerek yok cnm, bakmaz, aman olmasin zaten. Ben de bi cinslik var, herkes icin kolay olan benim icin imkansiz. Bayramda ebeye muayene olmak zorunda kaldim da travma resmen benim icin. Ben de bi anormallik var. Hele konusuyorsunuz ya perine merine, bakmadim nasil bisey olduguna ama kesin benim acimdan imkansiz. Sezaryen secenegi olmasaydi ben cocuk sahibi olamazdim

Maşallah kilosu çok iyi benim şeker olmasına rağmen hala kedi gibi

Teşekkür ederim canım geçen hafta kafa ölçüsü nerdeyse 4 hafta önde çıkmıştı, festinalante söylemişti sanırım şekerle ilgili olabilir diye, şekere de baktırdım açlık şekerim normal çıktı. Bebik 11. Haftadan beri hep 2 hafta önde böyle gitti

Canım geçende burda paylaşıldı. Antep yöresinde lohusaya kuymak yapılırmış ama tatlı kuymak. Baya süt yaptığından bahsediyorlardı onun. Memnunmuş içenler.

İyi yapmışsın ihtiyacın olmayacak allahın izniyle ama olursa da ulaşmak kolay. Hemen alır gelirler. Bende almadım almayıda düşünmüyorum. Biberon da almadım. Baktım lazım oluyor alırlar. Biz memelere ve bebişlere güvenelim gerisi allahtan gerçekten.

Maşallah annesi boylu poslu olacaklar desene S Sarisinmelekk

Ben de senin gibiyim yaa baya da kitap okudum normal doğumu destekleyen kendimi ikna etmek için ama yok yani

Kuzum ben de sezaryen olacağım o yüzden direk tarih konuşalım haftaya dedi çatı muayenesi olmayacak

Ay çok iyi olmasın bakmasınlar oraya çıkmak bile geriyor benim 20 li haftalarda ağrım vardı bakmıştı aşağıdan

Tamam ellemicem bugün

Sana bu akılı veren ben akşam ben sarar mışım adama ama dün ben sardım benim limit için yeterli şimdi o akşam gelecek telle çok ilgilenmeyecek (tamamen de bırakmaz inadından )

Ama çok da hakederse de elle gitsin

Ama hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyor

Kizlar ben ilk dogumda biberon goturmustum ama mama goturmemistim. Bebegim bi gun boyunca agladi, hic susmadi acliktan. Tabi ben aurekli emziriyordum ama sezaryen olunca sut yoktu. Hemsireler dayanamayip ertesi gun mama yaptilar. Oglum ac kaldigi icin sarilik oldu. Hergun sezaryen dikisleriyle mecburen hastaneye gidip kan veriyorduk. Tam artik hastaneye yatacak duzeye bir tik kalmisti ki, o gun verdigimiz kanda dusmeye basladi ve jastaneye yatmak zorunda kalmadi. Bunda yanimda hem biberon hem mama goturecegim. Sarilik olmasini istemiyorum, cocugu bosuna aglatmayacagim. Ilkinde sansim oglum hem meme aldi hem biberon. Insallah yine ayni olur. Sutum az oldugu icin sut+mama birlikte gittik. Bugun de esimi alisverise gonderdim still tee, rezene, lohusa serbeti filan alsin diye. Gorsel ekledim, ne bulduysa toplamis gelmis.

Eklentiler

• 20230705_173324.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 85
Yaş 36 gebelik muhteşemde 3 çocuk çok zor yaa ben ilkine zor ikna oldum...

Ama hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyor
Bu adamlar niye böyle ya bizim de kurulacak bir ürün geldi çeşitleri var. Kurulum videosu açtık yapcaz. Marka aynı ama açtığı videoda çeşidi farklı . Bizimki bu değil dedim. Bakıyorum dedi. İzledi. Dayanamadım bizimki böyle değil farklı farklı dedim. Yüzüme baktı ya sabır der gibi. Sustum en sonunda. En son şu hangi parça burdakilerden dedi ay çıldırcam bu bizimki değil diyorum haliyle o parça bizde yok dedim çekti gitti şimdi sinirle erkekler kapatılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…