- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.041
Ay adam ne guzel ağızınin payını vermiş bizim ki sus pus yükleniyorum sinirlerim akşam gelsin bi hele
Sanirim yaptım tesekkurlerFestii o arkadaş için aşamaları göndermişti, o başardı sende dene bakalım
Yaptım galiba tesekkurlerHamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Merhaba, İmza alanınızda Hamilelik Takvimini aktif etmek için ; Önce sağ üstte yer alan profil resmini tıklayın. Açılan küçük pencerede Hesap Detayları linkini tıklayın. - Hesap detayları sayfasında yer alan Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına doktorunuzun sizinle paylaştığı...www.kadinlarkulubu.com
Benim eşimde trabzonluu o inat ben daha inat kuzu kuzu geciniyoruz bazen fazlaca yükseliyoruz ahh ahKız gece de kocama yükleniyorum yazan sen değil miydinkendini doldurup durma hem üst üste olursa anlamı olmuyor, adam da etki de etmiyor belirli aralıklar yükleneceksin kocana
Tecrübe ile sabit kardeş 8yıl doluyor ( hoş benimki Trabzon lu o inat bende çizgileri olan insanım bir öyle bir böyle seviyorum koca oğlanı)
Tamam ellemicem bugünKız gece de kocama yükleniyorum yazan sen değil miydinkendini doldurup durma hem üst üste olursa anlamı olmuyor, adam da etki de etmiyor belirli aralıklar yükleneceksin kocana
Tecrübe ile sabit kardeş 8yıl doluyor ( hoş benimki Trabzon lu o inat bende çizgileri olan insanım bir öyle bir böyle seviyorum koca oğlanı)
Cnm ne calismasi ben totomun ustune oturamiyorumEvet evet günümüzde aslında 35 yaş çok limit bir yaş. Vücudu da geçtim ama mental sağlık olarakta tolerans biryrden sonra azalıyor. Ben hedefi 37+365 olarak koydum bakalım allahım ne nasip ederse
Valla benimde bu hamilelikte öyle oldu da bizde doğumda ve sonrasında sefa süreriz inşallah
Üstüne basa basa söyleseydin ya kısaca anlatmayla anlamıyorlar benceİyi yapmışsın bize de haber ver mutlaka. Güzel haberlerle gel de seninde artık bir için rahatlasın. Sen işe gidiyor musun?
Kuzum ben de sezaryen olacağım o yüzden direk tarih konuşalım haftaya dedi çatı muayenesi olmayacakBugünde aklıma takılan soru, ben sezeryan olacağım 2. Yinede çatı muanesi yapacak mı ki doktor acaba gidince bir sorayım.
Doktora gidince de mübarek ne soracağımı unutuyorum ultrasonu görünce benim şalterler kapanıyor en iyisi not almak
MaşallahSelam kızlar doktordan geldimbebiskom 3370 Gr olmus 36 haftalıgiz ama 38 çıktık yine klasik 2 hafta öndeyiz. Haftaya kontrole gittiğimde sezaryen tarihini belirleyeceğiz
Oy maşallah sarışın nasıl güzel büyümüş
Kızımda 52 cm geldi dunyaya bence buda 50 gecerYok kız gayet güzel bence. Bence boyu önemli ki boyu da çok iyi bence maşallahbaktın doğumdan sonra zayıf kalıyor annesi besiye çekersin
İnşallah oyle olur extra mama bile almadım sirf kotuyu çağarmayayım diye şimdiden meyve suları çaylar falan aldım süt yapsın diye acaba şimdiden içmeye başlasam etki edermi ?Canım sen pozitif bir insansın öyle kötü düşünme. O dönemde öyle olmuş olabilir ama artık bambaşka bir sayfa açtın. O dönemki tecrübelerin bu dönemi etkilemesin
Doğru biliyorsun ben kendimi ifade edememişimBen tam aksini biliyorum. Yani şeker bebegin fazla kilo almasina sebep oluyor.
Sezaryen olacaksan cati muayenesine hic gerek yok cnm, bakmaz, aman olmasin zaten. Ben de bi cinslik var, herkes icin kolay olan benim icin imkansiz. Bayramda ebeye muayene olmak zorunda kaldim da travma resmen benim icin. Ben de bi anormallik var. Hele konusuyorsunuz ya perine merine, bakmadim nasil bisey olduguna ama kesin benim acimdan imkansiz. Sezaryen secenegi olmasaydi ben cocuk sahibi olamazdimBugünde aklıma takılan soru, ben sezeryan olacağım 2. Yinede çatı muanesi yapacak mı ki doktor acaba gidince bir sorayım.
Doktora gidince de mübarek ne soracağımı unutuyorum ultrasonu görünce benim şalterler kapanıyor en iyisi not almak
Teşekkür ederim canımMaşallahkilosu çok iyi benim şeker olmasına rağmen hala kedi gibi
Ben de senin gibiyim yaa baya da kitap okudum normal doğumu destekleyen kendimi ikna etmek için ama yok yaniSezaryen olacaksan cati muayenesine hic gerek yok cnm, bakmaz, aman olmasin zaten. Ben de bi cinslik var, herkes icin kolay olan benim icin imkansiz. Bayramda ebeye muayene olmak zorunda kaldim da travma resmen benim icin. Ben de bi anormallik var. Hele konusuyorsunuz ya perine merine, bakmadim nasil bisey olduguna ama kesin benim acimdan imkansiz. Sezaryen secenegi olmasaydi ben cocuk sahibi olamazdim
Kuzum ben de sezaryen olacağım o yüzden direk tarih konuşalım haftaya dedi çatı muayenesi olmayacak
Ay çok iyi olmasın bakmasınlar oraya çıkmak bile geriyor benim 20 li haftalarda ağrım vardı bakmıştı aşağıdanSezaryen olacaksan cati muayenesine hic gerek yok cnm, bakmaz, aman olmasin zaten. Ben de bi cinslik var, herkes icin kolay olan benim icin imkansiz. Bayramda ebeye muayene olmak zorunda kaldim da travma resmen benim icin. Ben de bi anormallik var. Hele konusuyorsunuz ya perine merine, bakmadim nasil bisey olduguna ama kesin benim acimdan imkansiz. Sezaryen secenegi olmasaydi ben cocuk sahibi olamazdim
Tamam ellemicem bugün
Ama hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyorSana bu akılı veren ben akşam ben sarar mışım adamaama dün ben sardım benim limit için yeterli şimdi o akşam gelecek telle çok ilgilenmeyecek (tamamen de bırakmaz inadından )
Ama çok da hakederse de elle gitsin
Yaş 36 gebelik muhteşemde 3 çocukEvet evet günümüzde aslında 35 yaş çok limit bir yaş. Vücudu da geçtim ama mental sağlık olarakta tolerans biryrden sonra azalıyor. Ben hedefi 37+365 olarak koydum bakalım allahım ne nasip ederse
Valla benimde bu hamilelikte öyle oldu da bizde doğumda ve sonrasında sefa süreriz inşallah
Üstüne basa basa söyleseydin ya kısaca anlatmayla anlamıyorlar benceİyi yapmışsın bize de haber ver mutlaka. Güzel haberlerle gel de seninde artık bir için rahatlasın. Sen işe gidiyor musun?
Bende sizin günlük hala gözükmüyorKuzum sende hamilelik günlüğünü aktif hale getirmemişsin o nedenle bizimkileri göremiyorsun, sende aktif hale getir hem biz seninkini görelim hem sen bizimkini
Bu adamlar niye böyle yaAma hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?