- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.061
Benimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmiştiBu adamlar niye böyle yabizim de kurulacak bir ürün geldi çeşitleri var. Kurulum videosu açtık yapcaz. Marka aynı ama açtığı videoda çeşidi farklı . Bizimki bu değil dedim. Bakıyorum dedi. İzledi. Dayanamadım bizimki böyle değil farklı farklı dedim. Yüzüme baktı ya sabır der gibi. Sustum en sonunda. En son şu hangi parça burdakilerden dedi ay çıldırcam bu bizimki değil diyorum haliyle o parça bizde yok dedim çekti gitti şimdi sinirle erkekler kapatılsın
Bi de en pratik şey park yatakBenimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmiştihepsi mi aynı olur gerçekten
Gelmiş bebeğin eşyası kur işte hevesli hevesli sinirlenmeye ne gerek var
Update zamanına denk gelmişsin, erkeklere o süreçte ulaşılamıyorBu adamlar niye böyle yabizim de kurulacak bir ürün geldi çeşitleri var. Kurulum videosu açtık yapcaz. Marka aynı ama açtığı videoda çeşidi farklı . Bizimki bu değil dedim. Bakıyorum dedi. İzledi. Dayanamadım bizimki böyle değil farklı farklı dedim. Yüzüme baktı ya sabır der gibi. Sustum en sonunda. En son şu hangi parça burdakilerden dedi ay çıldırcam bu bizimki değil diyorum haliyle o parça bizde yok dedim çekti gitti şimdi sinirle erkekler kapatılsın
Ama sen halletmiştinBenimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmiştihepsi mi aynı olur gerçekten
Bende sizin günlük hala gözükmüyor
Zaten ben halletmesem soluğu mahkemede alacaktık beşik yüzündenAma sen halletmiştin
Vallahi en kolay gerçektenBi de en pratik şey park yatakYa gerçekten her ürüne 500 lira verip montaj hizmeti alsaymışım daha az pskolojim bozulurmuş
Vallahi senin planlama on numara olmuşCnm ne calismasi ben totomun ustune oturamiyorumWcye ayagimi suruyerek gidiyorum. Yarim saat yerimden kalkmadiysam kalkabilmem icin vinç gerekli. Şu haftalarda calisan, ev isi yapabilenlerin onunde egiliyorum. Ben ogr.uyesiyim cnm. Butler de bitti, bi ek sinavlar kaldi, online yapiyoruz zaten bu donem hepsini deprem nedeniyle. Yaz okulu filan da acmiyorum ben. Esim de ogretmen, sagolsun cok yardimci oluyor bana. Gecenlerde herkes nasil yanlis yaptik da bu aylara dogumu denk getirdik diyorlardi. Ben ozellikle hesap kitap yapiyorum 6.ayimdan sonra dersim olmasin, bebek dogduktan sonra en az 6 ay gectikten sonra derslerim baslasin filan diye, cunku anca kendimi toparlarim biliyorum. Ama cehennem gibi, simdi klima var da bebekle bakalim napicaz.
Zaten ben halletmesem soluğu mahkemede alacaktık beşik yüzünden
Çok şükür ki ben halletmiştim kurdum ona kalmadan
Evet evet bi ara sahada calisiyorum filan diye yazdigini hatirliyorum, bi de 37.haftaya calisacagini yaziyordun, ben de okudulca masallah cekiyordumVallahi senin planlama on numara olmuş
Ben mühendisim yılın hangi zamanı olduğu işim anlamında etki etmiyor, her türlü sorun şirketim için hjdj sıcaklıkları planlasaydık diye düşündüm ama. Haziran gibi hamile kalıp mart gibi doğurucam ikincide hdjdj
Allah razı olsun, eş bu dünyadaki en en en önemli şeylerden. Anne babanı evladını seçemiyorsun ama onu seçebiliyorsun doğru tercihler yapmakta önemli
Bu yıl ekstra bir sıcak şansımıza da ya napıcaz bilmiyorum. Klimanın çarpmasından da korkuyorum ama yine de korkunun ecele faydası yok, malak gibi yatıyorum önüne jdjdj
Oldu olduSayfanın üstünde kendi fotonuza basın. Orada forum seçenekleri var, tıklayın.
Başkalarının mesajı altındaki imzaları görüntüleyin’e tik koyun. Hallolacaktır diye umut ediyorum
Canım ayakta kalıyorum yeri gelince ama ben fizik gücüyle çalışmıyorum, ne kadınlar var fizik gücüyle çalışıyor bana mısın demiyor. Bende onlara hep maşallah çekiyorumEvet evet bi ara sahada calisiyorum filan diye yazdigini hatirliyorum, bi de 37.haftaya calisacagini yaziyordun, ben de okudulca masallah cekiyordumOzel sektorde ve sahada calisanlar icin anne olmak daha zor ya, bilmiyorum Allah dagina gore kar verir derler, sizin kondisyonunuz daha yuksektir.
Benim Dr da 35. Haftada (cuma günü) çağırdı anestezi ye gidiceksin gün belirleriz sürüntü alıcam dedi .. sürüntü niye alınıyorkiOnu ben de merak ediyorum. Daha erken diye sormadım benim doktor direkt sezeryan deyip tarih verdiği için öyle bir şey yapmaz diye umut ediyorum
Smear mi alıyor acaba aradan çıksın diye?Benim Dr da 35. Haftada (cuma günü) çağırdı anestezi ye gidiceksin gün belirleriz sürüntü alıcam dedi .. sürüntü niye alınıyorki
Bende sizin günlük hala gözükmüyor
Hamilelik öncesinde 1 yıl falan oldu smear yapılmıştı.. cuma öğrenirim artık. Dr odasına girince soracaklarımı unutuyorum ama neyse bakalım.Smear mi alıyor acaba aradan çıksın diye?
Artık görüyorumSizinkini ben görüyorum, sizinde beni görüyor olmanız lazım
Ama hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyor
Benimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmiştihepsi mi aynı olur gerçekten
Benim esimde baba tarafindan trabzonluBenim eşimde trabzonluu o inat ben daha inat kuzu kuzu geciniyoruz bazen fazlaca yükseliyoruz ahh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?