2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmişti hepsi mi aynı olur gerçekten
Gelmiş bebeğin eşyası kur işte hevesli hevesli sinirlenmeye ne gerek var

Benimki de park beşiği kurarken sinir krizi geçirmişti hepsi mi aynı olur gerçekten
Bi de en pratik şey park yatak Ya gerçekten her ürüne 500 lira verip montaj hizmeti alsaymışım daha az pskolojim bozulurmuş

Update zamanına denk gelmişsin, erkeklere o süreçte ulaşılamıyor mavi ekran veriyorlar hdjdj

Bende sizin günlük hala gözükmüyor

Sayfanın üstünde kendi fotonuza basın. Orada forum seçenekleri var, tıklayın.

Başkalarının mesajı altındaki imzaları görüntüleyin’e tik koyun. Hallolacaktır diye umut ediyorum

Eklentiler

• IMG_0451.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 43
Bi de en pratik şey park yatak Ya gerçekten her ürüne 500 lira verip montaj hizmeti alsaymışım daha az pskolojim bozulurmuş
Vallahi en kolay gerçekten
Daha montajlanacak birşey almadık bi de onu alsak ne olur hiç bilmiyorum kurarken birbirimize gireriz yine

Vallahi senin planlama on numara olmuş
Ben mühendisim yılın hangi zamanı olduğu işim anlamında etki etmiyor, her türlü sorun şirketim için hjdj sıcaklıkları planlasaydık diye düşündüm ama. Haziran gibi hamile kalıp mart gibi doğurucam ikincide hdjdj

Allah razı olsun, eş bu dünyadaki en en en önemli şeylerden. Anne babanı evladını seçemiyorsun ama onu seçebiliyorsun doğru tercihler yapmakta önemli

Bu yıl ekstra bir sıcak şansımıza da ya napıcaz bilmiyorum. Klimanın çarpmasından da korkuyorum ama yine de korkunun ecele faydası yok, malak gibi yatıyorum önüne jdjdj

Zaten ben halletmesem soluğu mahkemede alacaktık beşik yüzünden
Çok şükür ki ben halletmiştim kurdum ona kalmadan

Kızım sende hiç işi bilmiyosun hdjdj
Bırakıcan tek başına hayatım sen kurarsın ben azıcık yorgunum dicen ne nünakaşa ne bişey jdjdj debelenip duracak ama serde erkeklik var öecbur yapıcak hdjdj bazen yanında biz olunca rahat düşünemiyorlar sanırım hdjdj veya yapamayacağını anlayınca bize sarabiliyorlar jdjd

Ne gerek var sen buzlu ayranını içerken o orda cebelleşsin hdjd

Evet evet bi ara sahada calisiyorum filan diye yazdigini hatirliyorum, bi de 37.haftaya calisacagini yaziyordun, ben de okudulca masallah cekiyordum Ozel sektorde ve sahada calisanlar icin anne olmak daha zor ya, bilmiyorum Allah dagina gore kar verir derler, sizin kondisyonunuz daha yuksektir.

Canım ayakta kalıyorum yeri gelince ama ben fizik gücüyle çalışmıyorum, ne kadınlar var fizik gücüyle çalışıyor bana mısın demiyor. Bende onlara hep maşallah çekiyorum

Özel sektörde anne olmanın sıkıntısı kariyerinin sekteye uğrama ihtimali ve maalesef izin durumları.

37 ye kadar çalışma niyetim hala var 28 temmuza kadar ama özellikle bu hafta inanılmaz zorlanıyorum. Çatı ağrısı mıdır nedir anlamlandıramadığım bir ağrı var. Uzun süre oturunca ki bu yarım saat civarı sanki 6373 kg bağlamışlar alt kısma gibi oluyorum. Biraz yürüyünce açılıyor ama zorluyor. İnşallah dayanabilirim çünkü erken dönmek istemiyorum zaten kuş kadar ücretli izin hakkım var. Birde dayanamaz erken çıkarsam çok üzülürüm. Tabii sağlık versim Allahım o önemli.

Ama hak ediyor ya gercekten ankastrenin dolabı geldi ne zaman kuracan diyorum 10 15 güne diyor adam kendi kaşınıyor

Haklı mısın haklısın ama haklı olmak bazen mutlu olmayı getiri olarak getirmiyor

burcumsu12 verme gazı burcuyu,
adamı daha dün paraladı ara ara sarsın adama
adam gece yastığa agzını bastırıp ağlayacak bu gidişle

Benimki de şimdi park yatağı kurayım mı erken mi dedi, üzerine senin mesajı okudum eşimin cevabı eşin için BECERİKSİZ oldu senin hallettiğini duyunca da bana birşey demedi ama çok şey dedi ben anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…