- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.081
Benim hep 9/6 9/5 cikar gecen gun 10/8 cikti aa tansiyonum yuksek dedimKızlar 9/6 tansiyon nasıl tum gun boyle seyirlerdeydi gitmeyen baş ağrısı gripten büyük olasılıkla
Hep 11 olurdu vense bugun şaşırdımBenim hep 9/6 9/5 cikar gecen gun 10/8 cikti aa tansiyonum yuksek dedim
Küçüğün 6 dan düşük 8 den büyük olmamasını istiyorlar canım. Büyükte 12 nin üzerine çıkamayacak. Ben tansiyon ilacı kullanıyorum o yüzden benim için 9/6 düşük ama ilaç kullandığım için. Sende bu durum olmadığından ve söylenen değerler arasında olduğundan normaldir diye düşünüyorumKızlar 9/6 tansiyon nasıl tum gun boyle seyirlerdeydi gitmeyen baş ağrısı gripten büyük olasılıkla
Ben de öyle hep eşim hatırlatıyorHamilelik öncesinde 1 yıl falan oldu smear yapılmıştı.. cuma öğrenirim artık. Dr odasına girince soracaklarımı unutuyorum ama neyse bakalım.
Nasilsiniz kizlar :)
MaşallahKızlar bütün gün yazamadım çok yoğundum
Bugün görüş günümüzdü kızım baş aşağı dönmüş kilosu da 2600 çıktı haftasıyla uyumlu çok şükür nst girdim sıfır sancıbir 10 20 çıksa bari bildiğin sıfır yani neyse şuanlık iyi ama acaip sıcak ve bu ay nasıl gelecek bilmiyorum bir yandan da çocuğun olduğu odada pencere açılır mı diye düşünüyorum valla doğunca daha mı zor olacak sanki o sıcakları nasıl atlatıcaz yaz çocuğu çok doğru bir zamanlama değil ya
Valla ayy çok zor ya almazsak valla kurdeşen dökeriz zaten mecbur açıcazMaşallah
Daha 35 tesin sancı çıkmasın
Kışında doğsa üşütürmüydük derdimiz olurdu analar her türlü bir dert bulur hdjdj şaka maka bende düşünüyorum inşallah sıcaktan hasta olmaz yavrularımız. Pencere açmazsan asıl hasta olur o sıcakta ve odanın havalandırılması elzem. Ayol napcaz bilmiyorum. Temmuz şimdiden kastı kavurdu ağustos daha fena olcak.
Bebişleri sıcak hasta eder diyorlar ama bilmiyorum ki. Ben planlamamızdan çok şüpheliyim ya hdjdj ikincilerde akıllıca davranalım hdjdValla ayy çok zor ya almazsak valla kurdeşen dökeriz zaten mecbur açıcaz
Valla tabi ne sıcak ne soğuk ama cerayan diye birşey var biz püfür püfür essin isteriz bu sıcakta bebek onuda kaldıramazBebişleri sıcak hasta eder diyorlar ama bilmiyorum ki. Ben planlamamızdan çok şüpheliyim ya hdjdj ikincilerde akıllıca davranalım hdjd
Ya çok basit birşey vardı kenarında ki demiri düzelmiyordu beşiğinBenimki de şimdi park yatağı kurayım mı erken mi dedi, üzerine senin mesajı okudum eşimin cevabı eşin için BECERİKSİZ oldusenin hallettiğini duyunca da bana birşey demedi ama çok şey dedi ben anladım
Ayy aynısını bizde yaşadık ilk geldiğinde bir kuralım sağlam mı diye yaşadığını yaşadık hatta eşim bozuk mal satmışlar sana dedi ofladıda pufladıdaYa çok basit birşey vardı kenarında ki demiri düzelmiyordu beşiğin
Meğerse ortayı tutup çekmek gerekiyormuş demiri düzeltmek için
Orayı anlamayamdığımız için yapamadı
Klavuzdada yazmıyodu
Yani ilk bakışta yapılacak bişey değil çoğu da yapamamış burda bir kaç arkadaş daha olmuştu kuramayan
Eşim çok beceriklidir normalde ama olmadı aceleye getirdi
Demi ne kadar iyi olunursa çok şükür halimizeBu fotodaki ile aynı durumdayım
Yemekten sonra özellikle nefes darlığı hala var
Kızımdan dolayı hergün 1 saat park açık alan olsun dışarı çıkıyorum ama havalar çok yoruyor
Gece de sağa sola dönme sıkıntı ekstra sinekler başladı
Şişlik pek yok bende ama sanki bugün akıntım biraz çoğaldı, su kaçağı mı başladı dşye düşünüp suyu attırdım artırınca wc sayım attı
Yani özetle iyiyiz
O muayene benıde cok ürkütüyorBence gerek yok sezaryen ise ne gerek var ki zaten rahatsız edici bir muayene diyorlar. Hdjdjjd Vizeci bunca zaman not almamış olman beni şaşırttıben ilk günden beri telefona kaydediyoruz kocamla. Gidene kadar soruları biriktiriyoruz sonra açıp soruyoruz hdjdj oğlanı görünce aklımız yerimizde çıktığı için çözümü bunda bulduk biz
Oh misbenimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye
Okadar haklısın kiSezaryen olacaksan cati muayenesine hic gerek yok cnm, bakmaz, aman olmasin zaten. Ben de bi cinslik var, herkes icin kolay olan benim icin imkansiz. Bayramda ebeye muayene olmak zorunda kaldim da travma resmen benim icin. Ben de bi anormallik var. Hele konusuyorsunuz ya perine merine, bakmadim nasil bisey olduguna ama kesin benim acimdan imkansiz. Sezaryen secenegi olmasaydi ben cocuk sahibi olamazdim
Benim klima kapanmıyor valla duramıyoruz durulmuyor dısarı fırın kapağı açılmış hissii bebişşte gelince oda alıssın dıyoruz mecburVallahi senin planlama on numara olmuş
Ben mühendisim yılın hangi zamanı olduğu işim anlamında etki etmiyor, her türlü sorun şirketim için hjdj sıcaklıkları planlasaydık diye düşündüm ama. Haziran gibi hamile kalıp mart gibi doğurucam ikincide hdjdj
Allah razı olsun, eş bu dünyadaki en en en önemli şeylerden. Anne babanı evladını seçemiyorsun ama onu seçebiliyorsun doğru tercihler yapmakta önemli
Bu yıl ekstra bir sıcak şansımıza da ya napıcaz bilmiyorum. Klimanın çarpmasından da korkuyorum ama yine de korkunun ecele faydası yok, malak gibi yatıyorum önüne jdjdj
Valla ne cok konu olmus bu park yatak benımkide aldıgım gibi duruyorBenim eşte park yatak kurulumunda sinirlenip yarida birakip sonra bidaha kurmustu. Bu erkekler niye hep ayni yaa
Maaşallah canımKızlar bütün gün yazamadım çok yoğundum
Bugün görüş günümüzdü kızım baş aşağı dönmüş kilosu da 2600 çıktı haftasıyla uyumlu çok şükür nst girdim sıfır sancıbir 10 20 çıksa bari bildiğin sıfır yani neyse şuanlık iyi ama acaip sıcak ve bu ay nasıl gelecek bilmiyorum bir yandan da çocuğun olduğu odada pencere açılır mı diye düşünüyorum valla doğunca daha mı zor olacak sanki o sıcakları nasıl atlatıcaz yaz çocuğu çok doğru bir zamanlama değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?