2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar 9/6 tansiyon nasıl tum gun boyle seyirlerdeydi gitmeyen baş ağrısı gripten büyük olasılıkla
Küçüğün 6 dan düşük 8 den büyük olmamasını istiyorlar canım. Büyükte 12 nin üzerine çıkamayacak. Ben tansiyon ilacı kullanıyorum o yüzden benim için 9/6 düşük ama ilaç kullandığım için. Sende bu durum olmadığından ve söylenen değerler arasında olduğundan normaldir diye düşünüyorum

Kızlar bütün gün yazamadım çok yoğundum
Bugün görüş günümüzdü kızım baş aşağı dönmüş kilosu da 2600 çıktı haftasıyla uyumlu çok şükür nst girdim sıfır sancı bir 10 20 çıksa bari bildiğin sıfır yani neyse şuanlık iyi ama acaip sıcak ve bu ay nasıl gelecek bilmiyorum bir yandan da çocuğun olduğu odada pencere açılır mı diye düşünüyorum valla doğunca daha mı zor olacak sanki o sıcakları nasıl atlatıcaz yaz çocuğu çok doğru bir zamanlama değil ya

Nasilsiniz kizlar :)

Bu fotodaki ile aynı durumdayım
Yemekten sonra özellikle nefes darlığı hala var
Kızımdan dolayı hergün 1 saat park açık alan olsun dışarı çıkıyorum ama havalar çok yoruyor
Gece de sağa sola dönme sıkıntı ekstra sinekler başladı

Şişlik pek yok bende ama sanki bugün akıntım biraz çoğaldı, su kaçağı mı başladı dşye düşünüp suyu attırdım artırınca wc sayım attı

Yani özetle iyiyiz

Eklentiler

• Screenshot_20230705_103915_com.instagram.android.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
Maşallah
Daha 35 tesin sancı çıkmasın
Kışında doğsa üşütürmüydük derdimiz olurdu analar her türlü bir dert bulur hdjdj şaka maka bende düşünüyorum inşallah sıcaktan hasta olmaz yavrularımız. Pencere açmazsan asıl hasta olur o sıcakta ve odanın havalandırılması elzem. Ayol napcaz bilmiyorum. Temmuz şimdiden kastı kavurdu ağustos daha fena olcak.

Valla ayy çok zor ya almazsak valla kurdeşen dökeriz zaten mecbur açıcaz

Ya çok basit birşey vardı kenarında ki demiri düzelmiyordu beşiğin
Meğerse ortayı tutup çekmek gerekiyormuş demiri düzeltmek için
Orayı anlamayamdığımız için yapamadı
Klavuzdada yazmıyodu
Yani ilk bakışta yapılacak bişey değil çoğu da yapamamış burda bir kaç arkadaş daha olmuştu kuramayan
Eşim çok beceriklidir normalde ama olmadı aceleye getirdi

Ayy aynısını bizde yaşadık ilk geldiğinde bir kuralım sağlam mı diye yaşadığını yaşadık hatta eşim bozuk mal satmışlar sana dedi ofladıda pufladıda hatta tam kurmadan kaldırdık o derece

Demi ne kadar iyi olunursa çok şükür halimize
Yani bende artik kendimden supheliyim gobegim cok büyüdu biraz hareket etsem ter basıyor bayilacak gibi oluyorum arti kasiklarim ağrıyor yaslanmışiz biz

O muayene benıde cok ürkütüyor Ben ki lazere bile ikna olana kadarrr ne cektim şimdi nasıl olucak hıc bilmiyorm
Oh mis benimde çantam yok daha pijamalarımı bile almadım çok üşeniyorum herşeye
yalnız değilsinnnnn bizde sadece dolabı kurduk anneanneyi bekliyoruz aldıklarımızı bi indirip bakcaz ne var ne yok valla ben öyle şohusa takımına falan girmedim bana cok gereksiz geliyor kısa kol pıjama takımı vardı pentiden almıstım birtanede trendyoldan uzun kollu penye verdim hastanede daha rahat olur diye oldu bitti
Okadar haklısın ki Beynımın ıcınde ıkı kısı konusuyor resmen biri normalin faydalarından bahsedıyor bu kadar ınsan yapıyor diyor bı tarafıı ol sezeryan olsun bitsin diyor Heleki şuu acılma içinn gelip gidip acıklık ıcın bakıyolarmış ya
Benim klima kapanmıyor valla duramıyoruz durulmuyor dısarı fırın kapağı açılmış hissii bebişşte gelince oda alıssın dıyoruz mecbur
Benim eşte park yatak kurulumunda sinirlenip yarida birakip sonra bidaha kurmustu. Bu erkekler niye hep ayni yaa
Valla ne cok konu olmus bu park yatak benımkide aldıgım gibi duruyor bi ürkmedim değill hahahahaha

Maaşallah canım Geçer geçer nolcak ama yaza denk gelmese iydi tabi, en azından küçükken hasta olmazlar öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…