2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynı gündeyiz sanırım bende 37+0 a kadar çalışacağım. Ağustosta bırakıyorum. Özel sektör olunca mecbur kaldım. Ama zorlanıyorum 1 haftadır. Zorlukları görünce kpss çalışmaya başladım bir de karnım burnumda harika zamanlama

Geçen haftaya kadar taş gibiydim 3 günde pertim çıktı kizlar. Bu nasıl bir sıcaktır 3 gündür hastaneye gidiyorum yarin yine gideceğim karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmış ozeldeki doktor onemsemedi ama üniversite gastroentolojiye sevk etti. Umarım önemli birşey çıkmaz benzer durum yaşayan var mı acaba ??
Pazartesiye kısmetse taşınıyorum ama eş kişisi hala ortalarda yok cildirmamak için zor tutuyorum kendimi yok boyacı ayarla, yok temizlikçi, yok doğalgaz, yok nakliye derken kafam yandı resmen. Daha evde toplanacak şeylere tam girmedim bile off. Neyse bunları yazmayacaktim ama o kadar eş muhabbeti okuyunca azıcık kocalarinizin kıymetini bilin diye yazdım

Canım ben konuşulanları unutmam ama isim hafızam yok sen değilsen bu sorunun muhattabı kusura bakma şimdiden

Eşi başka yerde olup taşınacak olan aylarca gelmeyen seninki miydi?

Canım ben konuşulanları unutmam ama isim hafızam yok sen değilsen bu sorunun muhattabı kusura bakma şimdiden

Ta kendisi bayramda önce ailesinin yanına gitti ki baya uzaktalar ve geçen seneden beri gitmemisti yok hastayım yok şu bu derken dönüş işini uzattı dönerken de araba bozulmuş çekiciyle İstanbul'a dönmüş oradan da artık ne zaman çıkar gelir Allah bilir artık.

Ta kendisi bayramda önce ailesinin yanına gitti ki baya uzaktalar ve geçen seneden beri gitmemisti yok hastayım yok şu bu derken dönüş işini uzattı dönerken de araba bozulmuş çekiciyle İstanbul'a dönmüş oradan da artık ne zaman çıkar gelir Allah bilir artık.

O
Canım çok geçmiş olsun ben de iki hafta kötü olmuştum kozalak pekmezi iyi gelmişti bir tek doktoruna bir sor istersen kullan sen de doğal bir şey sonuçta

Ay bide ben varım böyle

Kız yalnız değilsin baksana 1 kişi daha var böyle

Ay bide ben varım böyle

Ne diyim kızlar, harbi sizinkiler de bu konuda imtihanmış (ben eş konularında hep iyi bir yerden Yakalama taraftayım ama size birşey diyemedim valla )

Okuduysanız yazmıştım dün benimkine sardım diye bugün eline teli az alır falan fistan anlatmıştım, bugün teli yemek masasında kalmış o kadar eline almadı düşünün ama bu sefer de koltuk da uyuyakaldı adam sıcaktan gelince, yeme içme sonrası birde tele az bakınca dayanamadı bu sefer de uyudu kaldı

Ay bide ben varım böyle
Yalnız degilmisim ne güzel ama en son yüzünü ramazan bayraminda gördüm ben
İmtihanın dik alası resmen bosansam bu kadar gam yemem neyse bir dogurayim zaten bu gidişle ona da gelmez sonrasina bakacağız ama sinirlerimle çok fena oynuyor patlayacagim da tutuyorum kendimi.

Hamile depresyonun giriyoruz ya bizler, acaba eşlerimiz de bu evrede birşeye giriyorda biz mi tam bilmiyoruz adını (kadın erkek farklılığı konusunda festii idi sanırım kitap önermişti 2 tane, onların konuşma dili bizimki ile aynı olmuyor bazen, o da kendince sana birşeyler söylemeye çalışıyordur)
Sonuç olarak şuan yaptığını makul gösterecek hiçbir açıklama bulamıyorum

Festim ben 37 de ilk bebeğime hamileyim daha genç olsam nasıl olurdum bilmiyorum ama 32 ye kadar gayet normal çalışma hayatına devam ettim okul kapanmasa Jan için çalışırdım daha bu arada hamileliğim süresince eşim çoğu zaman yoktu iş,alışveriş,yemek vs hep kendim hallettim kendime nazar etmeyim ama oluyor bir şekilde

Kafa yapısına göre cinsiyetten anlayan var mı

Canım ben öyle şeylerden hiç anlamam, merakını da anlıyorum ama bizim grupta ne Çin takvimi, ne sallıyorum kese sağa yakınsa erkek sola yakınsa kız, ne kemikleri ince ise kız, ne tam döngümüzün ortasında tek ilişki olursa erkek, ne gögüs ucu normalden daha karalaşmaya başlıyorsa erkek.....gibi teorilerin hiçbiri tutmadı valla rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkınızda, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Saol Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…