- 30 Haziran 2022
- 1.872
- 3.786
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.101
Aynı gündeyiz sanırım bende 37+0 a kadar çalışacağım. Ağustosta bırakıyorum. Özel sektör olunca mecbur kaldım. Ama zorlanıyorum 1 haftadır. Zorlukları görünce kpss çalışmaya başladım bir deCanım ayakta kalıyorum yeri gelince ama ben fizik gücüyle çalışmıyorum, ne kadınlar var fizik gücüyle çalışıyor bana mısın demiyor. Bende onlara hep maşallah çekiyorum
Özel sektörde anne olmanın sıkıntısı kariyerinin sekteye uğrama ihtimali ve maalesef izin durumları.
37 ye kadar çalışma niyetim hala var 28 temmuza kadar ama özellikle bu hafta inanılmaz zorlanıyorum. Çatı ağrısı mıdır nedir anlamlandıramadığım bir ağrı var. Uzun süre oturunca ki bu yarım saat civarı sanki 6373 kg bağlamışlar alt kısma gibi oluyorum. Biraz yürüyünce açılıyor ama zorluyor. İnşallah dayanabilirim çünkü erken dönmek istemiyorum zaten kuş kadar ücretli izin hakkım var. Birde dayanamaz erken çıkarsam çok üzülürüm. Tabii sağlık versim Allahım o önemli.
Geçen haftaya kadar taş gibiydim 3 günde pertim çıktı kizlar. Bu nasıl bir sıcaktır3 gündür hastaneye gidiyorum yarin yine gideceğim karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmış ozeldeki doktor onemsemedi ama üniversite gastroentolojiye sevk etti. Umarım önemli birşey çıkmaz benzer durum yaşayan var mı acaba ??
Pazartesiye kısmetse taşınıyorum ama eş kişisi hala ortalarda yokcildirmamak için zor tutuyorum kendimi yok boyacı ayarla, yok temizlikçi, yok doğalgaz, yok nakliye derken kafam yandı resmen. Daha evde toplanacak şeylere tam girmedim bile off. Neyse bunları yazmayacaktim ama o kadar eş muhabbeti okuyunca azıcık kocalarinizin kıymetini bilin diye yazdım
Maşallah. Hangi doktora gittiniz?Kızlar şimdi kontrolden çıktık. Bugün 31+5 olduk. Kilosu 1990 gr boyu 46 cm olmuş. Boyu 2 hafta önden gidiyorbizim için sürpriz olmadı ama yine de normalden çok şaşmaz umarım
Ta kendisiCanım ben konuşulanları unutmam ama isim hafızam yok sen değilsen bu sorunun muhattabı kusura bakma şimdiden
Eşi başka yerde olup taşınacak olan aylarca gelmeyen seninki miydi?
Ta kendisiCanım ben konuşulanları unutmam ama isim hafızam yok sen değilsen bu sorunun muhattabı kusura bakma şimdiden
Eşi başka yerde olup taşınacak olan aylarca gelmeyen seninki miydi?
Canım çok geçmiş olsun ben de iki hafta kötü olmuştum kozalak pekmezi iyi gelmişti bir tek doktoruna bir sor istersen kullan sen de doğal bir şey sonuçtaEvet kızlar korktuğum başıma geldi kızımdan bana geçti grip yanıyor genzim sağlık ocağına götürdüm kızımı kendimi de dedim ama ne fayda sana hiç birşey vermem dedi parol zorlanırsanumarım tez vakitte gider
Ay bide ben varım böyleTa kendisibayramda önce ailesinin yanına gitti ki baya uzaktalar ve geçen seneden beri gitmemisti yok hastayım yok şu bu derken dönüş işini uzattı dönerken de araba bozulmuş çekiciyle İstanbul'a dönmüş oradan da artık ne zaman çıkar gelir Allah bilir artık.
Ta kendisibayramda önce ailesinin yanına gitti ki baya uzaktalar ve geçen seneden beri gitmemisti yok hastayım yok şu bu derken dönüş işini uzattı dönerken de araba bozulmuş çekiciyle İstanbul'a dönmüş oradan da artık ne zaman çıkar gelir Allah bilir artık.
Ay bide ben varım böyle
Yalnız degilmisim ne güzel ama en son yüzünü ramazan bayraminda gördüm benAy bide ben varım böyle
İmtihanın dik alası resmen bosansam bu kadar gam yememKız yalnız değilsin baksana 1 kişi daha var böyle
Ne diyim kızlar, harbi sizinkiler de bu konuda imtihanmış (ben eş konularında hep iyi bir yerden Yakalama taraftayım ama size birşey diyemedim valla)
Okuduysanız yazmıştım dün benimkine sardım diye bugün eline teli az alır falan fistan anlatmıştım, bugün teli yemek masasında kalmış o kadar eline almadı düşünün ama bu sefer de koltuk da uyuyakaldıadam sıcaktan gelince, yeme içme sonrası birde tele az bakınca dayanamadı bu sefer de uyudu kaldı
Bizimde ankastre yarım kaldı aha şu saat oldu yeni bıraktıBenim eşte park yatak kurulumunda sinirlenip yarida birakip sonra bidaha kurmustu. Bu erkekler niye hep ayni yaa
galibaHavaya mı bakıyor
Yalnız degilmisim ne güzel ama en son yüzünü ramazan bayraminda gördüm ben
İmtihanın dik alası resmen bosansam bu kadar gam yememneyse bir dogurayim zaten bu gidişle ona da gelmez sonrasina bakacağız ama sinirlerimle çok fena oynuyor patlayacagim da tutuyorum kendimi.
Festim ben 37 de ilk bebeğime hamileyim daha genç olsam nasıl olurdum bilmiyorum ama 32 ye kadar gayet normal çalışma hayatına devam ettim okul kapanmasa Jan için çalışırdım daha bu arada hamileliğim süresince eşim çoğu zaman yoktu iş,alışveriş,yemek vs hep kendim hallettim kendime nazar etmeyim ama oluyor bir şekildeEvet evet günümüzde aslında 35 yaş çok limit bir yaş. Vücudu da geçtim ama mental sağlık olarakta tolerans biryrden sonra azalıyor. Ben hedefi 37+365 olarak koydum bakalım allahım ne nasip ederse
Valla benimde bu hamilelikte öyle oldu da bizde doğumda ve sonrasında sefa süreriz inşallah
Üstüne basa basa söyleseydin ya kısaca anlatmayla anlamıyorlar benceİyi yapmışsın bize de haber ver mutlaka. Güzel haberlerle gel de seninde artık bir için rahatlasın. Sen işe gidiyor musun?
Kafa yapısına göre cinsiyetten anlayan var mı
Saol Allah razı olsunCanım ben öyle şeylerden hiç anlamam, merakını da anlıyorum ama bizim grupta ne Çin takvimi, ne sallıyorum kese sağa yakınsa erkek sola yakınsa kız, ne kemikleri ince ise kız, ne tam döngümüzün ortasında tek ilişki olursa erkek, ne gögüs ucu normalden daha karalaşmaya başlıyorsa erkek.....gibi teorilerin hiçbiri tutmadı vallarabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun hakkınızda, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?