2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edecekler
Merhaba size hidrosefali mi dendi acaba önceki konuşmaları göremiyorum da bende 18.haftadayım 17mm sıvı olduğunu söyledi doktorum yarın perinatolojiye gidicem

Merhaba sizde beyin sıvısı kaç mm denmişti acaba birde fetal mra nerede girdiniz devlette var mı ?

Malesef o minik et benleri kaldı ve daha da büyüyenler oldu ilk gebeliğimden önce hiç benim yoktu şimdi boynumda sanki bişey takılmış gibi nokta nokta benler var.

Ah ahhhh Karadeniz kadını damarım tutuyo işte ille herşeye ben elimi atcam

Feydayz03 C Cxxxxx

Kızlar allah dağına göre kar veriyor. Şu anlattığınız şekilde ben yalnız kalsam maddi, manevi çok etkilenir ve muhtemelen sert önlemler alırım. Çünkü çok kırılırım. Size yine maşallah hem o kadar işi tek başınıza yürütüyorsunuz, hem hamilelik kadar zorlu bir süreci yalnız götürüyorsunuz. Umarım bunca zaman böyle davramış olsalar bile doğuma yakın ve sonrasında kendilerini toplarlar.

A Acemianne42 canım ben önerdim kitapları ama o kitaplar bu konu için faydalı olmaz. Bu beyefendilerin durum biraz farklı. Mesela beşik yüzünden sinirlenen eşlerde ne bileyim yemek masasında telefonla oynayan eşlerde vs anlamlı doneler sunar ama bu durumlar o kitapların etki alanının dışında.

redappleee ne geliyorsa o damardan gelmiyor mu zaten güzel bir damar o aslında

Kızlar kim sormuştu unuttum ama cevap olsun. Bende belki bir ya da iki tane et beni vardı boynumda. Şimdi rahat 10-15 tane olmuştur, hamilelikten sonra oldu. Birini yanlışlıkla koparttım hatta kolyeme değip yarısı kopmuştu, dayanamadım çat diye çektim kanadı falan.
Genetik diye biliyorum et benini. Annemde de var zaten. Gebelikte artması da normal diye okumuştum. Annem dipten iple bağlayıp çürüyüp kopmasını sağlamıştı boynundakilerin. Ben yapamam herhalde yaa içim kıyıldı yazarken bile. Plasentayı kapsül yaptırıp içebilirim ama bunu yapamam o ayrı konu gebelikten sonra da azalmaz gibi duruyor, belki doktora gider müdahale ettiririm.

Malesef o minik et benleri kaldı ve daha da büyüyenler oldu ilk gebeliğimden önce hiç benim yoktu şimdi boynumda sanki bişey takılmış gibi nokta nokta benler var.
Bende de çıkıyordu hep kopartım buyumeden allaha şükür şimdi yok kalsaydı birde buyume yapardı. Kizimda hamileyken de çıkıyordu hemen kopartıyordum.

Yapsın yapsın rahat bırakmamak lazım

Boşver kuzum neye girerse girsin umurumda değil bakma çoğu zamanda yokmuş gibi davranıyorum alistimda ama arada bir sinirleniyorum sadece.
Fazlasıyla kırıldım da festim artık kırılacak yer kalmadığı için duyarsizlastim. Sadece trip atıp, onunla uğraşacak enerjim yok. Ben bebisime odaklandım gerisi boş kuzum

Ohhh en güzeli
Bebeklerimiz iyi olsun sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım da arkadaşım gerisi elbet su akıyor yolunu buluyor. Bu hayatta en önemli şey sağlık gerçekten. Kocaymış arkadaşmış efendime söyleyeyim işmiş evet bunlarda çol kıymetli ama biryere kadar. Kendin ve bebeğin için çok güzel bir hayat kurduğuna eminim o gücün var çünkü gerisi tamamen zaman içerisinde olması gerektiği gibi olacak şeyler.

Hazırlıklar tamam mı pazartesi geçiyor musun yeni eve? Oda çok iyi gelecek bence miniğin direkt oraya doğucak müthiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…