- 28 Haziran 2023
- 50
- 38
- 8
- 24
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.121
Merhaba size hidrosefali mi dendi acaba önceki konuşmaları göremiyorum da bende 18.haftadayım 17mm sıvı olduğunu söyledi doktorum yarın perinatolojiye gidicemMerhaba, çok şükür iki hafta sonra gittiğimiz kontrolde normale döndüğünü söyledi doktorumuz, fakat böbrekteki genişleme devam ediyor onu doğumdan sonra kontrol edecekler
Merhaba sizde beyin sıvısı kaç mm denmişti acaba birde fetal mra nerede girdiniz devlette var mı ?Merhaba durumunuz ne oldu ? Bizim de böyle çıkmıştı ben çok korkmuştum. Fetal MR çekilmişti. Hidrosefali olursa diye çok korkuyordum ama elhamdülillah ilerlemedi bebeğim de sağlıkla doğdu. Doğumdan sonra onu bebek beyin doktoruna bile götürdüm bir sorun yok şimdi 5 aylık şükür. Bu bilgiler güncellenmeli bence. Çünkü 12 mm’lere kadar normalmiş
Malesef o minik et benleri kaldı ve daha da büyüyenler oldu ilk gebeliğimden önce hiç benim yoktu şimdi boynumda sanki bişey takılmış gibi nokta nokta benler var.Merhaba kızlar nasılsınız benim de 32.haftam yüzümde ve boynumda küçük benler çıktı bazıları et beni gibi böyle bir şey yaşayıp gebelikten sonra kayboldu kaldı diyenler var mı gebeliğin başında cildim güzeldi şimdi kahve çilimsi lekeler oluşmuş nasıl neden oldu bilmiyorum endişeleniyorum yüzümde kalır diye yardımcı olabilecek var mı daha önceki gebeliklerimde böyle bir şey yaşamadım çünkü
Ah ahhhh Karadeniz kadını damarım tutuyo işte ille herşeye ben elimi atcamKızım sende hiç işi bilmiyosun hdjdj
Bırakıcan tek başına hayatım sen kurarsın ben azıcık yorgunum dicen ne nünakaşa ne bişey jdjdj debelenip duracak ama serde erkeklik var öecbur yapıcak hdjdj bazen yanında biz olunca rahat düşünemiyorlar sanırım hdjdj veya yapamayacağını anlayınca bize sarabiliyorlar jdjd
Ne gerek var sen buzlu ayranını içerken o orda cebelleşsin hdjd
Bende de çıkıyordu hep kopartım buyumeden allaha şükür şimdi yok kalsaydı birde buyume yapardı. Kizimda hamileyken de çıkıyordu hemen kopartıyordum.Malesef o minik et benleri kaldı ve daha da büyüyenler oldu ilk gebeliğimden önce hiç benim yoktu şimdi boynumda sanki bişey takılmış gibi nokta nokta benler var.
İkinci mı ..Bebişleri sıcak hasta eder diyorlar ama bilmiyorum ki. Ben planlamamızdan çok şüpheliyim ya hdjdj ikincilerde akıllıca davranalım hdjd
İkinci mı ..
Yapsın yapsın rahat bırakmamak lazımHaklı mısın haklısın ama haklı olmak bazen mutlu olmayı getiri olarak getirmiyor
burcumsu12 verme gazı burcuyu,
adamı daha dün paraladı ara ara sarsın adama
adam gece yastığa agzını bastırıp ağlayacak bu gidişle
Hamile olmasam tek başıma kurarım o dereceVallahi en kolay gerçekten
Daha montajlanacak birşey almadık bi de onu alsak ne olur hiç bilmiyorum kurarken birbirimize gireriz yine
Update zamanıysa bi üst versiyonuna geçmesi gerekmiyor mu ama yok ilkelleşiyorUpdate zamanına denk gelmişsin, erkeklere o süreçte ulaşılamıyormavi ekran veriyorlar hdjdj
Update zamanıysa bi üst versiyonuna geçmesi gerekmiyor mu ama yok ilkelleşiyor
Günaydın canım sıcaktan tam tersi durumdayım ağzıma bir şey atsam büyüyorGünaydınn kızlarrrrsabahlari deli gibi aç uyaniyoruumm
Boşver kuzum neye girerse girsin umurumda değil bakma çoğu zamanda yokmuş gibi davranıyorum alistimda ama arada bir sinirleniyorum sadece.Hamile depresyonun giriyoruz ya bizler, acaba eşlerimiz de bu evrede birşeye giriyorda biz mi tam bilmiyoruz adını (kadın erkek farklılığı konusunda festii idi sanırım kitap önermişti 2 tane, onların konuşma dili bizimki ile aynı olmuyor bazen, o da kendince sana birşeyler söylemeye çalışıyordur)
Sonuç olarak şuan yaptığını makul gösterecek hiçbir açıklama bulamıyorum
Fazlasıyla kırıldım da festim artık kırılacak yer kalmadığı için duyarsizlastim. Sadece trip atıp, onunla uğraşacak enerjim yok. Ben bebisime odaklandım gerisi boş kuzumFeydayz03 C Cxxxxx
Kızlar allah dağına göre kar veriyor. Şu anlattığınız şekilde ben yalnız kalsam maddi, manevi çok etkilenir ve muhtemelen sert önlemler alırım. Çünkü çok kırılırım. Size yine maşallah hem o kadar işi tek başınıza yürütüyorsunuz, hem hamilelik kadar zorlu bir süreci yalnız götürüyorsunuz. Umarım bunca zaman böyle davramış olsalar bile doğuma yakın ve sonrasında kendilerini toplarlar.
A Acemianne42 canım ben önerdim kitapları ama o kitaplar bu konu için faydalı olmaz. Bu beyefendilerin durum biraz farklı. Mesela beşik yüzünden sinirlenen eşlerde ne bileyim yemek masasında telefonla oynayan eşlerde vs anlamlı doneler sunar ama bu durumlar o kitapların etki alanının dışında.
redappleee ne geliyorsa o damardan gelmiyor mu zaten güzel bir damar o aslında
Bende öglen ve aksam istahsizim ama sabahlari karşı koyamiyorum canimGünaydın canım sıcaktan tam tersi durumdayım ağzıma bir şey atsam büyüyor
Ohhh en güzeliBoşver kuzum neye girerse girsin umurumda değil bakma çoğu zamanda yokmuş gibi davranıyorum alistimda ama arada bir sinirleniyorum sadece.
Fazlasıyla kırıldım da festim artık kırılacak yer kalmadığı için duyarsizlastim. Sadece trip atıp, onunla uğraşacak enerjim yok. Ben bebisime odaklandım gerisi boş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?