- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.141
Kanama miktarı kişiden kişiye değişiyormuş canım ama sezaryende daha çok kanama oluyo diye yazmıştı birileri daha önceKizlar canped hasta bezi mi almaliyim yoksa depend mi? Ikisinide hic bilmiyorum. Sezaryen olacagim nasipse. Genede cok kanama oluyor mu?
İnslalh canım bir an önce taşınsam diye bekliyorum dört gözle. Yarın temizlikçi girecek eve pazartesi de nakliye var. Biraz kişisel eşyaların tplanmasi gerekiyor onu da bir kaç güne hallederim. Asıl iş ondan sonra yerleşme faslıOhhh en güzeli
Bebeklerimiz iyi olsun sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım da arkadaşım gerisi elbet su akıyor yolunu buluyor. Bu hayatta en önemli şey sağlık gerçekten. Kocaymış arkadaşmış efendime söyleyeyim işmiş evet bunlarda çol kıymetli ama biryere kadar. Kendin ve bebeğin için çok güzel bir hayat kurduğuna eminim o gücün var çünkü gerisi tamamen zaman içerisinde olması gerektiği gibi olacak şeyler.
Hazırlıklar tamam mı pazartesi geçiyor musun yeni eve? Oda çok iyi gelecek bence miniğin direkt oraya doğucak müthiş
Sorma ter icindeyim sürekli yapış yapış hissiyatı nefes almak zor oluyor dün dışarı çıkmak gibi gündüz bir hata yaptım çok kötüydü hiç bu kadar bursayi sıcak hatırlamıyorumKızım bu bursaya noldu ya şimdiden kavruluyor ya
Akşamları erken yediğim için ben de aç uyaniyorum ama genelde hemen kahvaltımı yapıyorum. Bugün hastanede aç karina sira bekliyorum bulantı gibi birşeyler bende de var canimGünaydın kızlar
Ben de hem aç hem bulantıyla uyanıyorum bu aralar
Ya ne güzel 20 li rakamlardasın artıkAy biz kavun olmusuz teyzeleri
Bunu duyduğuma çok üzüldüm geçicidir diye düşünmüştüm Cildiye ye gitmeyi düşünüyordum yine de giderim belkiKızlar kim sormuştu unuttum ama cevap olsun. Bende belki bir ya da iki tane et beni vardı boynumda. Şimdi rahat 10-15 tane olmuştur, hamilelikten sonra oldu. Birini yanlışlıkla koparttım hattakolyeme değip yarısı kopmuştu, dayanamadım çat diye çektim kanadı falan.
Genetik diye biliyorum et benini. Annemde de var zaten. Gebelikte artması da normal diye okumuştum. Annem dipten iple bağlayıp çürüyüp kopmasını sağlamıştı boynundakilerin. Ben yapamam herhalde yaa içim kıyıldı yazarken bile. Plasentayı kapsül yaptırıp içebilirim ama bunu yapamam o ayrı konugebelikten sonra da azalmaz gibi duruyor, belki doktora gider müdahale ettiririm.
Sağol canım benimÇok sevindim canım inşallah zamanında kucağına alırsın bebeğiniKardeşin nasıl ? Aklıma geliyor bakıyorum bazen inşallah düzelme vardır
Sağol canım benimÇok sevindim canım inşallah zamanında kucağına alırsın bebeğiniKardeşin nasıl ? Aklıma geliyor bakıyorum bazen inşallah düzelme vardır
Başınız sağolsun canım mekanı Cennet olsun inşallah.Rabbim sabır versin Cennette en güzel köşede daha huzurludur inşallahSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Ankarada aynı şekilde kaynıyor üstümü bile örtemiyorum geceGünaydın canım annişlerKayseri de yanıyor arkadaşlar sıcak olurdu ama şu an sanki Ağustos ortası gibi bir sıcak var Ağustos nasıl geçecek şimdiden böyleyse..Allah yardımcımız olsun
Sizin msjlardan sonra gaza geldim eşimi de gazladım beşiği kurduk bizde çok şükür sonunda yani oda sizinkiler gibi baya söylene söylene ter döke döke kurdu ama kurdu sonundaBende örtülerini falan serdim beşiğin derken bir hedefe daha atıldı Geriye kaldı hastane çantası eksiklerden de bebek bezi,ıslak mendil ve hastanede giyeceğim terlik vs böyle ufak tefek şeyler kaldı.Bu ufak tefek dediğimiz şeyler de daha çok büyüyor insanın gözünde
Bende kendimi çok yorunca öyle oluyor qma dinlenince geçiyor bugün bir iş yapma benceKızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile
Bebek vitaminsiz kalmasın diye zorla yiyorum şu anBende öglen ve aksam istahsizim ama sabahlari karşı koyamiyorum canim
Amin kuzum benim inşallahBaşınız sağolsun canım mekanı Cennet olsun inşallah.Rabbim sabır versin Cennette en güzel köşede daha huzurludur inşallahRabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o umut olacak size,hepimizin evladını korusun Allah'ım
Başınız sağ olsun canım Allah sabır versinSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
Ayy bir ayın altına düşmüşsün çok heycanlı valla ☺Ay biz kavun olmusuz teyzeleri
Başın sağolsun cnm ne denir hiç bilmiyorum Allahım bir daha yaşatmasınSağol canım benimkardeşim vefat etti malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?