2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnslalh canım bir an önce taşınsam diye bekliyorum dört gözle. Yarın temizlikçi girecek eve pazartesi de nakliye var. Biraz kişisel eşyaların tplanmasi gerekiyor onu da bir kaç güne hallederim. Asıl iş ondan sonra yerleşme faslı onu da yavaş yavas hallederim kardeşim var artık birilerinden de yardım isterim ekstra olur biter zaten en güzel kısmı bebeğimin eşyalarını dolaba yerleştireceğim yatağını hatırlayacağım bunlar için çok sabırsızlanıyorum

Günaydın canım annişler Kayseri de yanıyor arkadaşlar sıcak olurdu ama şu an sanki Ağustos ortası gibi bir sıcak var Ağustos nasıl geçecek şimdiden böyleyse..Allah yardımcımız olsun
Sizin msjlardan sonra gaza geldim eşimi de gazladım beşiği kurduk bizde çok şükür sonunda yani oda sizinkiler gibi baya söylene söylene ter döke döke kurdu ama kurdu sonunda Bende örtülerini falan serdim beşiğin derken bir hedefe daha atıldı Geriye kaldı hastane çantası eksiklerden de bebek bezi,ıslak mendil ve hastanede giyeceğim terlik vs böyle ufak tefek şeyler kaldı.Bu ufak tefek dediğimiz şeyler de daha çok büyüyor insanın gözünde

Bunu duyduğuma çok üzüldüm geçicidir diye düşünmüştüm Cildiye ye gitmeyi düşünüyordum yine de giderim belki

Sağol canım benim kardeşim vefat etti malesef
Başınız sağolsun canım mekanı Cennet olsun inşallah.Rabbim sabır versin Cennette en güzel köşede daha huzurludur inşallah Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o umut olacak size,hepimizin evladını korusun Allah'ım

Kızlar böyle evde iki gündür baya ayakta kaldım iş güç misafir derken..Oğluşum böyle sık sık farklı yerlere toplandı sürekli acaba bir yerini mi dayıyor poposunu falan diye düşündüm yine ama görümcem onlar kasılma oluyor işte dedi.Öyle olunca tedirgin oldum kasılma denilen şey bu mu oluyor acaba? Ay ilk gebelik olunca insan ne yaşadığını anlamıyor bile

Ankarada aynı şekilde kaynıyor üstümü bile örtemiyorum gece

Bende kendimi çok yorunca öyle oluyor qma dinlenince geçiyor bugün bir iş yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…