2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çok geçmiş olsun canım, sezeryan olacaklar ile hapşırma öksürme gülme bile ilk hafta biraz sıkıntılı olabiliyor o nedenle aman dikkat

Kızlar günaydın benimde dün çok sancım vardı ama akşama doğru iyi oldum başka bir sorun sancıdan bu yana afedersiniz su gibi akıntım oluyor ara ara ge liyor gece peçete ıslanıcak kadar çoktu dewamı gelmeynce uyumuşum şimdi çok az yine gelmiş sumu yoksa mantarmı oldum acaba birkaç yerde okudum da hamilelikte hormonlar farklı olduğu için mantar olunca su gibi akıntı oluyormuş başına gelen var mı Ya da bu sıra böyle bir şey yaşayan yoksa Doktora mı gitsem

Kızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün. doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim

Yaa evet o bende de oluyor böyle karnımda oyyy diyip seviyorum bu duygu anlatılmaz yaşanır

Hayırlısı olsun inşallah 20 temmuzda biziz geliyor bebişler yaa az kaldı

Ayyyy baharcım ne kaldı hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah hem çok heycanlı hem çok duygulu herşeye ağlayasım var

Bu yıl Türkiye en sıcak yazı yaşayacakmış cnm geç geldi tam geldi

Gelmese daha iyiydi dicem ama olmayacak en iyisi susayım

Canım akıntı bence artıyor gitgide.
Benim yarın kontrol randevum var o yüzden zaten gitmiş olacağım ama bende de artış var. Senin yerinde de olsam giderim açıkcası. Ciddi birşey olduğunu sanmam ama için rahat olur.

Oy y oy teyze balı. Maşallah. Yaaa günün belli olmasına çok mutlu oldum netleşmiş rahatlamışsındır :)

Oy maşallah yaa. Sağlıkla gelsin minikkuş.

Canım normal diye biliyorum akıntı da artma olayını ama içinin rahat etmesi için eğer ki imkanın varsa yine de doktora görün derim

Amaninnnn geliyor gelmekte olanlar hadi hayırlısı ile inşallah

İlk sıraya sen geçtin şimdilik bakalım, bende haftaya kontrole gideceğim bakalım ne diyecek ayy heyecanlanmaya başladım

Oyy maşallah az kalmış

Kizlar progestan fitil kullanan var mi?
İlk aylarda kullandım ama bu aylarda kullanmadım

Ay o aklima hic gelmedi insallah hemen iyilesirim

İnşallah canım ya, daha zamanımız var inşallah toparlarsın daha Sezeryan sonrası eşime beni güldürme diyordum hafif sallanmada bile deprem etkisi oluyor biliyorsundur

Yaa ne güzel bir tarih cok az kalmis minnosa kavusmana bide masallah gelisimi cok cok iyi degil mi yaa 3 kilo olmus bile normal dogum icin gününü beklesen 4 kiloyu bile gececekmis minik prenses

Ne kadar az kalmis aman allahimmm hazir misin pekiii ayy sizin tarihleri görünce ben panik oldum resmen, normal düşündüğüm icin sizden sonra baya zamanim var ama bi heyecan sardi beni

Ne kadar az kalmis aman allahimmm hazir misin pekiii ayy sizin tarihleri görünce ben panik oldum resmen, normal düşündüğüm icin sizden sonra baya zamanim var ama bi heyecan sardi beni

Heyecan olmaz mı ya
İşte bu grubun en güzel zamanları geldi kızlar ya, iyi kötü gebelik anılarımız ile dolu 9 ayın sonunda hepimiz sıra ile cennet kokulu yavrularına kavuşacak inşallah
Temmuz anaları bitirdi sayılır, bizde bakalım ilk kim olacak (riskli gebelikleri yada ikiz gebelikleri saymıyorum yoksa bizim de Umut umuz var inşallah dualarımız onunla )

Temmuz analari neyi bitirdi yaa dogumlari mi ama temmuzun ilk haftasi daha aman Allahimm hic böyle düşünmemiştim benn hic hazir degilim

Ay sizinde çok az kalmiş hayirlisi olsun canim
Ayyyy baharcım ne kaldı hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah hem çok heycanlı hem çok duygulu herşeye ağlayasım var
Zaten dr dan cikinca bi gözlerim doldu duygulandim canim sagolasin
Oy y oy teyze balı. Maşallah. Yaaa günün belli olmasına çok mutlu oldum netleşmiş rahatlamışsındır :)
Kesinlikle festim. Rahatladim.ama heycanlandimda
Amaninnnn geliyor gelmekte olanlar hadi hayırlısı ile inşallah
Aynen öyle canim hayirliisi insallah hepimiz icin
Yaa ne güzel bir tarih cok az kalmis minnosa kavusmana bide masallah gelisimi cok cok iyi degil mi yaa 3 kilo olmus bile normal dogum icin gününü beklesen 4 kiloyu bile gececekmis minik prenses
Canisi çok teşekkür ederim. Kirmizi et vs cok tüketen biri olmadigim icin korkuyordum hep geri kalcak diyede çok şükür iyi gelisti. Günde 2 yumurta ceviz yogurt fix bunlar iyi geliyor bebise cidden. Bide çok kısır yedim hamilelikte abartmiuorum kışın her hafta yapmisimdir

Ben daha temizlik yapicam, hastane cantasina da baslamadim cok agirdan aliyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…