- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.341
Günaydın güzel anneler benim grip şimdilik durmuş ama boğazıma inmiş öksürük ne berbat bi hastalıkmış aman dikkat edin öksürük maffetti beni karnım basketbol topu gibi sekiyor öksürdükçe
Yaa evet o bende de oluyor böyle karnımda oyyy diyip seviyorum bu duygu anlatılmaz yaşanırAy inşallah canim vaktinde gelsinlerde kuzucuklarimizzama bazen karnim sicaktan bunaltiyor beni siskinlik vs. Sonra diyorumki ayni bedende son günler hüzünleniuorum bi yandanda. Bu mucizevi duyguyu özleyecegim icimde tekmelemesi hickirmasi vs
Hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Ayyyy baharcım ne kaldı hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah hem çok heycanlı hem çok duyguluKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Bu yıl Türkiye en sıcak yazı yaşayacakmış cnm geç geldi tam geldi
Kızlar günaydın benimde dün çok sancım vardı ama akşama doğru iyi oldum başka bir sorun sancıdan bu yana afedersiniz su gibi akıntım oluyor ara ara ge liyor gece peçete ıslanıcak kadar çoktu dewamı gelmeynce uyumuşum şimdi çok az yine gelmiş sumu yoksa mantarmı oldum acaba birkaç yerde okudum da hamilelikte hormonlar farklı olduğu için mantar olunca su gibi akıntı oluyormuş başına gelen var mı Ya da bu sıra böyle bir şey yaşayan yoksa Doktora mı gitsem
Kızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Hayırlısı olsun inşallah20 temmuzda biziz geliyor bebişler yaa az kaldı
Kızlar günaydın benimde dün çok sancım vardı ama akşama doğru iyi oldum başka bir sorun sancıdan bu yana afedersiniz su gibi akıntım oluyor ara ara ge liyor gece peçete ıslanıcak kadar çoktu dewamı gelmeynce uyumuşum şimdi çok az yine gelmiş sumu yoksa mantarmı oldum acaba birkaç yerde okudum da hamilelikte hormonlar farklı olduğu için mantar olunca su gibi akıntı oluyormuş başına gelen var mı Ya da bu sıra böyle bir şey yaşayan yoksa Doktora mı gitsem
Kızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Hayırlısı olsun inşallah20 temmuzda biziz geliyor bebişler yaa az kaldı
Ay o aklima hic gelmedi insallah hemen iyilesirimÇok geçmiş olsun canım, sezeryan olacaklar ile hapşırma öksürme gülme bile ilk hafta biraz sıkıntılı olabiliyoro nedenle aman dikkat
Oyy maşallah az kalmışKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
İlk aylarda kullandım ama bu aylarda kullanmadımKizlar progestan fitil kullanan var mi?
Ay o aklima hic gelmedi insallah hemen iyilesirim
Yaa ne güzel bir tarihKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Ne kadar az kalmis aman allahimmmHayırlısı olsun inşallah20 temmuzda biziz geliyor bebişler yaa az kaldı
Ne kadar az kalmis aman allahimmmhazir misin pekiii ayy sizin tarihleri görünce ben panik oldum resmen, normal düşündüğüm icin sizden sonra baya zamanim var ama bi heyecan sardi beni
Temmuz analari neyi bitirdi yaa dogumlari miHeyecan olmaz mı ya
İşte bu grubun en güzel zamanları geldi kızlar ya, iyi kötü gebelik anılarımız ile dolu 9 ayın sonunda hepimiz sıra ile cennet kokulu yavrularına kavuşacak inşallah
Temmuz anaları bitirdi sayılır, bizde bakalım ilk kim olacak (riskli gebelikleri yada ikiz gebelikleri saymıyorum yoksa bizim de Umut umuz var inşallah dualarımız onunla)
Ay sizinde çok az kalmiş hayirlisi olsun canimHayırlısı olsun inşallah20 temmuzda biziz geliyor bebişler yaa az kaldı
Zaten dr dan cikinca bi gözlerim doldu duygulandim canimAyyyy baharcım ne kaldı hadi gözünüz aydın sağlıcakla gelsin inşallah hem çok heycanlı hem çok duyguluherşeye ağlayasım var
Kesinlikle festim. Rahatladim.ama heycanlandimdaOy y oy teyze balı. Maşallah. Yaaa günün belli olmasına çok mutlu oldum netleşmiş rahatlamışsındır :)
Aynen öyle canim hayirliisi insallah hepimiz icinAmaninnnn geliyor gelmekte olanlarhadi hayırlısı ile inşallah
Canisi çok teşekkür ederim. Kirmizi et vs cok tüketen biri olmadigim icin korkuyordum hep geri kalcak diyede çok şükür iyi gelisti. Günde 2 yumurta ceviz yogurt fix bunlar iyi geliyor bebise cidden. Bide çok kısır yedim hamilelikte abartmiuorum kışın her hafta yapmisimdirYaa ne güzel bir tarihcok az kalmis minnosa kavusmana bide masallah gelisimi cok cok iyi degil mi yaa 3 kilo olmus bile normal dogum icin gününü beklesen 4 kiloyu bile gececekmis minik prenses
Ben daha temizlik yapicam, hastane cantasina da baslamadimAyy valla bir tanıdık benimle aynı haftadaydı suyu gelmiş doğuma almışlar bir korkmadım değil daha zaman var diyordum valizim bile tam hazır değilevde tonla iş var yapılacak amannnn valla artık hazırlıklı olmalıyız galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?