- 22 Mayıs 2012
- 11.017
- 30.627
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.361
Maşallah bir dizildiler peşpeşee hjdjjTemmuz analari neyi bitirdi yaa dogumlari miama temmuzun ilk haftasi daha aman Allahimm hic böyle düşünmemiştim benn hic hazir degilim
Kesinlikle canim. Ben günü aldim ama canta vs hazir bebisin. Kendi cantam kaldi onuda kargo bekledgmden hazir etmedm. Nst de hafif agrim cikti dr temkinli ol dediAyy valla bir tanıdık benimle aynı haftadaydı suyu gelmiş doğuma almışlar bir korkmadım değil daha zaman var diyordum valizim bile tam hazır değilevde tonla iş var yapılacak amannnn valla artık hazırlıklı olmalıyız galiba
Heyecan olmaz mı ya
İşte bu grubun en güzel zamanları geldi kızlar ya, iyi kötü gebelik anılarımız ile dolu 9 ayın sonunda hepimiz sıra ile cennet kokulu yavrularına kavuşacak inşallah
Temmuz anaları bitirdi sayılır, bizde bakalım ilk kim olacak (riskli gebelikleri yada ikiz gebelikleri saymıyorum yoksa bizim de Umut umuz var inşallah dualarımız onunla)
Valla bende temizlik yapıcam hatta biraz geç yapayım doğuma temiz kalsın diyorum ama yanlış düşünüyorum galiba birde yağmurlar geliyormuş camların önünün tozunu alacaktım aman yağacak sonraki hafta yaparım dedim bakalımBen daha temizlik yapicam, hastane cantasina da baslamadimcok agirdan aliyorum galiba
Bende halledicem haftasonuna kadar karar verdim acil durumda en azından çantam olsun evide artık yavaş yavaş halledicemKesinlikle canim. Ben günü aldim ama canta vs hazir bebisin. Kendi cantam kaldi onuda kargo bekledgmden hazir etmedm. Nst de hafif agrim cikti dr temkinli ol dedi
Gecen gün kontrole gittiğimde dr odem kontrolümu yapti,ben dedim ki bir gun oncesi ayaklarim cok sisti,o da gosterdi ayak bileğinden aşağa istediği kadar şişsin dedi o onemli degil ayni gobek gibi büyüyebilir,onemli olan bilekten yukarisi,kaval kemiğin üstüne şiş yoksa ödem yok dediBu sıcaklar ödem mi yapıyor acaba ya
Ben ilk defa bugün çoraplarımı giyemedim. O kadar şişmişim ki kendi ayakkabılarım ayağıma olmadı iş ayakkabımı giydim oda zorla oldu ki büyüktü. Keyfim çok kaçtı ne güzel ödem sorunum çözülmüştü. Çorabımı da giyemeyince iyice psikolojim bozuldu
Evet canim,Gölcükte'yim ama gerçekten burasi serin,dağlardan denizden esiyor,bide bahcemin ağaçları gölge tutuyor valla misssMeliss85 izmitteydin diye hatırlıyorum canım bu yıl eski yıllara göre sıcaktır diye düşünüyorum ama bende orda yaşadım bir süre iyiydi tepeler hep esiyordu. Umuttepeye doğru gittikçe yine yaşanılabilir oluyordu
Oooo gözün aydın canımKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Bende daha vaktim var diye rahat rahat takılıyordum geçen abimin eşiyle teyze kızına sordum siz ne zaman doğurdunuz diye abimin kızı 36 da doğmuş tırnağıyla yırtmış içerden su öyle gelmiş kuzenimde 37 de doğurmuş şuan deli gibi Alışveriş yapıp valiz hazırlamaya çalışıyorumAyy valla bir tanıdık benimle aynı haftadaydı suyu gelmiş doğuma almışlar bir korkmadım değil daha zaman var diyordum valizim bile tam hazır değilevde tonla iş var yapılacak amannnn valla artık hazırlıklı olmalıyız galiba
Canım senin daha vaktin var 4 haftan var minimum :) Her türlü hallolur, en içine sinecek şekilde.Bende daha vaktim var diye rahat rahat takılıyordum geçen abimin eşiyle teyze kızına sordum siz ne zaman doğurdunuz diye abimin kızı 36 da doğmuş tırnağıyla yırtmış içerden su öyle gelmiş kuzenimde 37 de doğurmuş şuan deli gibi Alışveriş yapıp valiz hazırlamaya çalışıyorum
Yagmurlar miiii ayy nolur gelsinlerValla bende temizlik yapıcam hatta biraz geç yapayım doğuma temiz kalsın diyorum ama yanlış düşünüyorum galiba birde yağmurlar geliyormuş camların önünün tozunu alacaktım aman yağacak sonraki hafta yaparım dedim bakalımdaha beşiğin nevresim leri Alesi yıkanmadı oyy anam oyyy
Aaa tırnağıyla yırtılmasınıda ilk defa duydum bebek yapabiliyor mu öyle ayy çok stresli günlere girdik bence başlarız herşeyden pimpiriklenmeyeBende daha vaktim var diye rahat rahat takılıyordum geçen abimin eşiyle teyze kızına sordum siz ne zaman doğurdunuz diye abimin kızı 36 da doğmuş tırnağıyla yırtmış içerden su öyle gelmiş kuzenimde 37 de doğurmuş şuan deli gibi Alışveriş yapıp valiz hazırlamaya çalışıyorum
Gecen gün kontrole gittiğimde dr odem kontrolümu yapti,ben dedim ki bir gun oncesi ayaklarim cok sisti,o da gosterdi ayak bileğinden aşağa istediği kadar şişsin dedi o onemli degil ayni gobek gibi büyüyebilir,onemli olan bilekten yukarisi,kaval kemiğin üstüne şiş yoksa ödem yok dedi
Evet canim,Gölcükte'yim ama gerçekten burasi serin,dağlardan denizden esiyor,bide bahcemin ağaçları gölge tutuyor valla misss
Akinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmediİlk aylarda kullandım ama bu aylarda kullanmadım
İnşallah canım ya, daha zamanımız var inşallah toparlarsın daha Sezeryan sonrası eşime beni güldürme diyordum hafif sallanmada bile deprem etkisi oluyor biliyorsundur
Yaa masallah onlaraaa erken davranmislarMaşallah bir dizildiler peşpeşee hjdjj
Ama takip edebildiğim kadarıyla çok şükür evlatlarda annelerde çok iyibende değilim josei yalnız değilsin. Mentali geçtim, iş olarakta değilim.
Ayy 2 hafta deyince daha heycanlaniyom melisim durOooo gözün aydın canımdaha ne kaldi ki 17gun,sen iki hafta de vallah bana bile heyecan bastı hayırlısıyla sağlıkla gelsin Miray hanim,çoğunun ablası olacak
Canimm normalde de yaz aylarinda ödem olur muydu peki böyle? Tamamen hamilelikten mi?Benim tüm bacaklarımı sardı. YArın bunuda söyleyeceğim. Ayaklarım şişerdi ama yastıkla yükseltip yattığımdan beri geçmişti. Şimdi sarıyor bacaklarımı gibi.
Ohh keyfini çıkart o zaman canım valla şanslısın maşallah
Ay bilmiyorum canım ya bi panik oldum yinede sabahtan beri eve kargocular geliyorCanım senin daha vaktin var 4 haftan var minimum :) Her türlü hallolur, en içine sinecek şekilde.
3 aşağı 5 yukarı ne alacağım bellidir diye düşünüyorum
Bende gelsin diyorum yağmurlar ama yağmurdan sonrada ayrı bir bunaltıcı oluyor yaniYagmurlar miiii ayy nolur gelsinlerbu gece neydi öyle yaaa sicaktan ölücem sandim bebisin giysileri bezi falan biraz hazir da ev ve ben hazir degiliz ya tabiri caizse evi şey götürüyor benim
Şeker yüklenmesini en geç 28 de yapıyorlar diye biliyordum evet sınırda çıkmış ama diyet yap diyecek kesinAy bilmiyorum canım ya bi panik oldum yinede sabahtan beri eve kargocular geliyorheyecandan ıslak mendil aldığımı unutup iki kutu daha sipariş vermişim bebek deterjanıda geldi şimdi ufaktan yıkamaya başlıycam . Dün de doktora gittim şeker yüklemesi anca yaptırdım doktorun yorumunu bekliyorum sınırda çıktı
Doktoru söylemiş bebek yırtmış diye şimdi 3 yaşında kız ama 10 erkek çocuğa bedel fena bişey onun yırtmasına şaşırmıyorumAaa tırnağıyla yırtılmasınıda ilk defa duydum bebek yapabiliyor mu öyle ayy çok stresli günlere girdik bence başlarız herşeyden pimpiriklenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?