2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Temmuz analari neyi bitirdi yaa dogumlari mi ama temmuzun ilk haftasi daha aman Allahimm hic böyle düşünmemiştim benn hic hazir degilim
Maşallah bir dizildiler peşpeşee hjdjj
Ama takip edebildiğim kadarıyla çok şükür evlatlarda annelerde çok iyi bende değilim josei yalnız değilsin. Mentali geçtim, iş olarakta değilim.

Kesinlikle canim. Ben günü aldim ama canta vs hazir bebisin. Kendi cantam kaldi onuda kargo bekledgmden hazir etmedm. Nst de hafif agrim cikti dr temkinli ol dedi

Bence de ayy burdada olumlu olumlu doğum anıları, haberleri alıcaz. Ay ben herkeste kendim doğurmuş kadar duygulanırım ya heyecanla beklerim. Benim daha tarihim belli değil ama beklenen 18 Ağustos. Ben rüyamda 8 ağustos gördüm ama bakalım

İlk doğuranlardan olmayacağım muhtemelen ama elim kalbimde bekliyorum

Ben daha temizlik yapicam, hastane cantasina da baslamadim cok agirdan aliyorum galiba
Valla bende temizlik yapıcam hatta biraz geç yapayım doğuma temiz kalsın diyorum ama yanlış düşünüyorum galiba birde yağmurlar geliyormuş camların önünün tozunu alacaktım aman yağacak sonraki hafta yaparım dedim bakalım daha beşiğin nevresim leri Alesi yıkanmadı oyy anam oyyy

Kesinlikle canim. Ben günü aldim ama canta vs hazir bebisin. Kendi cantam kaldi onuda kargo bekledgmden hazir etmedm. Nst de hafif agrim cikti dr temkinli ol dedi
Bende halledicem haftasonuna kadar karar verdim acil durumda en azından çantam olsun evide artık yavaş yavaş halledicem

Gecen gün kontrole gittiğimde dr odem kontrolümu yapti,ben dedim ki bir gun oncesi ayaklarim cok sisti,o da gosterdi ayak bileğinden aşağa istediği kadar şişsin dedi o onemli degil ayni gobek gibi büyüyebilir,onemli olan bilekten yukarisi,kaval kemiğin üstüne şiş yoksa ödem yok dedi

Evet canim,Gölcükte'yim ama gerçekten burasi serin,dağlardan denizden esiyor,bide bahcemin ağaçları gölge tutuyor valla misss

Oooo gözün aydın canım daha ne kaldi ki 17gun,sen iki hafta devallah bana bile heyecan bastı hayırlısıyla sağlıkla gelsin Miray hanim,çoğunun ablası olacak

Bende daha vaktim var diye rahat rahat takılıyordum geçen abimin eşiyle teyze kızına sordum siz ne zaman doğurdunuz diye abimin kızı 36 da doğmuş tırnağıyla yırtmış içerden su öyle gelmiş kuzenimde 37 de doğurmuş şuan deli gibi Alışveriş yapıp valiz hazırlamaya çalışıyorum

Canım senin daha vaktin var 4 haftan var minimum :) Her türlü hallolur, en içine sinecek şekilde.

3 aşağı 5 yukarı ne alacağım bellidir diye düşünüyorum

Yagmurlar miiii ayy nolur gelsinler bu gece neydi öyle yaaa sicaktan ölücem sandim bebisin giysileri bezi falan biraz hazir da ev ve ben hazir degiliz ya tabiri caizse evi şey götürüyor benim

Aaa tırnağıyla yırtılmasınıda ilk defa duydum bebek yapabiliyor mu öyle ayy çok stresli günlere girdik bence başlarız herşeyden pimpiriklenmeye

Benim tüm bacaklarımı sardı. YArın bunuda söyleyeceğim. Ayaklarım şişerdi ama yastıkla yükseltip yattığımdan beri geçmişti. Şimdi sarıyor bacaklarımı gibi.

Ohh keyfini çıkart o zaman canım valla şanslısın maşallah

Akinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmedi

Maşallah bir dizildiler peşpeşee hjdjj
Ama takip edebildiğim kadarıyla çok şükür evlatlarda annelerde çok iyi bende değilim josei yalnız değilsin. Mentali geçtim, iş olarakta değilim.
Yaa masallah onlaraaa erken davranmislar ne bileyim ben 39-40 haftalarda dogar diye dusundugum icin hep, daha bir ay var minimum kafasindaydim ahh hicbir acidan hazir degilim, mental olarak hazir hissetsem keskee bana iyi gelecek

Oooo gözün aydın canım daha ne kaldi ki 17gun,sen iki hafta devallah bana bile heyecan bastı hayırlısıyla sağlıkla gelsin Miray hanim,çoğunun ablası olacak
Ayy 2 hafta deyince daha heycanlaniyom melisim dur âmiin inşallah canim hepimiz saglikla atlatalim şu süreciii

Canimm normalde de yaz aylarinda ödem olur muydu peki böyle? Tamamen hamilelikten mi?

Canım senin daha vaktin var 4 haftan var minimum :) Her türlü hallolur, en içine sinecek şekilde.

3 aşağı 5 yukarı ne alacağım bellidir diye düşünüyorum
Ay bilmiyorum canım ya bi panik oldum yinede sabahtan beri eve kargocular geliyor heyecandan ıslak mendil aldığımı unutup iki kutu daha sipariş vermişim bebek deterjanıda geldi şimdi ufaktan yıkamaya başlıycam . Dün de doktora gittim şeker yüklemesi anca yaptırdım doktorun yorumunu bekliyorum sınırda çıktı

Eklentiler

• 101BB366-2553-412F-B704-B24A442FCDB8.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 61
Yagmurlar miiii ayy nolur gelsinler bu gece neydi öyle yaaa sicaktan ölücem sandim bebisin giysileri bezi falan biraz hazir da ev ve ben hazir degiliz ya tabiri caizse evi şey götürüyor benim
Bende gelsin diyorum yağmurlar ama yağmurdan sonrada ayrı bir bunaltıcı oluyor yani
Ev çoğumuzun öyledir canım bende mobumu değiştircem yenisiyle sileyim diye erteledim silme işini ama başlıcam benide mutfak dolapları öldürüyor siliyorum eee yemek bişeyler kızartma yapınca batıyor yine çıldırıyorum

Kizlar bu arada hastane zammi yapmis hemen dururlar mi. Normalde muane ucretm esimin anlasmasndan dolayi 400dü. 550 yaapmislar. Spinal sezaryende 13 dü 19.300 yapmişlar:))) eşim bu haberi alinca yikildi tabi adam keske hazirana denk getirseydk diyor zamdan etkilenmezdk

Şeker yüklenmesini en geç 28 de yapıyorlar diye biliyordum evet sınırda çıkmış ama diyet yap diyecek kesin

Aaa tırnağıyla yırtılmasınıda ilk defa duydum bebek yapabiliyor mu öyle ayy çok stresli günlere girdik bence başlarız herşeyden pimpiriklenmeye
Doktoru söylemiş bebek yırtmış diye şimdi 3 yaşında kız ama 10 erkek çocuğa bedel fena bişey onun yırtmasına şaşırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…