- 31 Ağustos 2022
- 535
- 1.404
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #42.381
Ben 600 verdiğim yere 760 verdim dün şok oldum her gitmem de zam biniyor normal doğum 15 zorunlu sezaryen 20 isteğe bağlı 25 spiral epidrular vs onlarda da 3 bin ekleniyorKizlar bu arada hastane zammi yapmis hemen dururlar mi. Normalde muane ucretm esimin anlasmasndan dolayi 400dü. 550 yaapmislar. Spinal sezaryende 13 dü 19.300 yapmişlar:))) eşim bu haberi alinca yikildi tabi adamkeske hazirana denk getirseydk diyor zamdan etkilenmezdk
Sana +1 yazmaktan yoruluyorum hdjdjYagmurlar miiii ayy nolur gelsinlerbu gece neydi öyle yaaa sicaktan ölücem sandim bebisin giysileri bezi falan biraz hazir da ev ve ben hazir degiliz ya tabiri caizse evi şey götürüyor benim
Yaptırsam mı yaptırmasam mı ikileminde çok kaldım çevre baskısı da malum sonra doktor kesinlikle zararsız bayramdan sonra yaptır deyince yaptırdım bendeŞeker yüklenmesini en geç 28 de yapıyorlar diye biliyordum evet sınırda çıkmış ama diyet yap diyecek kesin
Akinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmedi
Ya istege baglida ekstra eklemeleri cok firsatcilik ya. Bizim hastaneye onu bizzat sordum spinal tam anestezi farketmiyor hepsi sabit 19.300 dedi. Muane ucretide cokmus canim Allah yardimcmz olsunBen 600 verdiğim yere 760 verdim dün şok oldum her gitmem de zam biniyor normal doğum 15 zorunlu sezaryen 20 isteğe bağlı 25 spiral epidrular vs onlarda da 3 bin ekleniyor
Tabiki canim ama annelikte paranoya biter mi simdide ya verdigi günden once gelirse telasesi basladi kafadabaharrr34 ay masallah saglikla gelsin. Ne gun doguracagini bilmek de garip bi duygu dimi insan cok heyecanlanir sali gunu benimde kontrolum var dr belki bana da gun verir benim daha erken ama zaten erken dogum riskim vardi
Canımın içi hayrlısıyla al kucağına inşallah bebişini çok sevindim Allahım bizlerede bir an önce hayır lı doğumlar nasip etsin inşallah bu sıcaklarda kurtarsın biziAy sizinde çok az kalmiş hayirlisi olsun canim
Zaten dr dan cikinca bi gözlerim doldu duygulandim canimsagolasin
Kesinlikle festim. Rahatladim.ama heycanlandimda
Aynen öyle canim hayirliisi insallah hepimiz icin
Canisi çok teşekkür ederim. Kirmizi et vs cok tüketen biri olmadigim icin korkuyordum hep geri kalcak diyede çok şükür iyi gelisti. Günde 2 yumurta ceviz yogurt fix bunlar iyi geliyor bebise cidden. Bide çok kısır yedim hamilelikte abartmiuorum kışın her hafta yapmisimdir
Âmin canımm Allah razi olsun. Hepimiz güzelce atlatalim istiyorum bu süreci sağlikla. Cok merak ediyorum ve gercekten heycanli günlere giriyoruz artik hepimizin hikayesi güzel olsun inşallahCanımın içi hayrlısıyla al kucağına inşallah bebişini çok sevindim Allahım bizlerede bir an önce hayır lı doğumlar nasip etsin inşallah bu sıcaklarda kurtarsın bizi
Bende çoook heycanlı ve meraklıyım bacım inşallah herşey çok gü zel olsunÂmin canımm Allah razi olsun. Hepimiz güzelce atlatalim istiyorum bu süreci sağlikla. Cok merak ediyorum ve gercekten heycanli günlere giriyoruz artik hepimizin hikayesi güzel olsun inşallahakıntı soruna cevap veremedim. Benimde akintim 35den itibaren dahada artti. Normal dedi dr. Hafif enfeksiyonumda varmis ama ilac vermedi bu sefer. Bol su ic dedi sadece. 2.5 gec litre olarak dedi
Ter olabilir mi acaba havalar çok sıcak terleyebilir birde idrar olabilir ama anlarsın herhalde idrarı sürekli mi geliyor birdeBende çoook heycanlı ve meraklıyım bacım inşallah herşey çok gü zel olsunbnmki su gibi bildiğin hiç kıvam yok çamaşırda izde bırakmıyor kese yırtılsa böyle belirtisi varmıki acep doktora yazdım cewap yok hala
CAnim benim en basindan beri su gibi akintim vardii rengi yok kokusu yok bildgn su gibi. 32. Haftada dahada artti hatta idrardan sonra bilr islaniyodu camasir. Dr gittm acile. Suyu solda az dendi acaba sizdirma mi var dedii korktk baya. Dr catı muanesi yaptirdi su gelisi yok dendi. Bol bol.dinlen su ic havuc ye felan dediler. 32.den bu yana o su gibi akinti hala devam. Gunde 4 camasir degisiyorum. Ama bugunde bakti dr suyu normal seviyede. Su sizmasi olsaydi coktan azalirdi iyice dedi. Sende bi bakil genede ama.normal bence ama su sizintisi suphesi oldgnda haftada 1 cagirdi drum. Sıkı kontrol sartBende çoook heycanlı ve meraklıyım bacım inşallah herşey çok gü zel olsunbnmki su gibi bildiğin hiç kıvam yok çamaşırda izde bırakmıyor kese yırtılsa böyle belirtisi varmıki acep doktora yazdım cewap yok hala
Akinti oluyor muydu canim onu kullanirken? Gece bi islaklikla uyandim suyum geldi sandim aklim cikti neyseki devami gelmedi
Yaa masallah onlaraaa erken davranmislarne bileyim ben 39-40 haftalarda dogar diye dusundugum icin hep, daha bir ay var minimum kafasindaydim ahh hicbir acidan hazir degilim, mental olarak hazir hissetsem keskee bana iyi gelecek
Canimm normalde de yaz aylarinda ödem olur muydu peki böyle? Tamamen hamilelikten mi?
Ay bilmiyorum canım ya bi panik oldum yinede sabahtan beri eve kargocular geliyorheyecandan ıslak mendil aldığımı unutup iki kutu daha sipariş vermişim bebek deterjanıda geldi şimdi ufaktan yıkamaya başlıycam . Dün de doktora gittim şeker yüklemesi anca yaptırdım doktorun yorumunu bekliyorum sınırda çıktı
Bende gelsin diyorum yağmurlar ama yağmurdan sonrada ayrı bir bunaltıcı oluyor yani
Ev çoğumuzun öyledir canım bende mobumu değiştircem yenisiyle sileyim diye erteledim silme işini ama başlıcam benide mutfak dolapları öldürüyor siliyorum eee yemek bişeyler kızartma yapınca batıyor yine çıldırıyorum
Doktoru söylemiş bebek yırtmış diye şimdi 3 yaşında kız ama 10 erkek çocuğa bedel fena bişey onun yırtmasına şaşırmıyorum
amin canım nasıl olur doğumum belli değil ama her türlü ayrıntılı fatura istiycem neye göre fiyatlandırma inceliycem gerekirse sgk ya şikayet ederimYa istege baglida ekstra eklemeleri cok firsatcilik ya. Bizim hastaneye onu bizzat sordum spinal tam anestezi farketmiyor hepsi sabit 19.300 dedi. Muane ucretide cokmus canim Allah yardimcmz olsun
Ya istege baglida ekstra eklemeleri cok firsatcilik ya. Bizim hastaneye onu bizzat sordum spinal tam anestezi farketmiyor hepsi sabit 19.300 dedi. Muane ucretide cokmus canim Allah yardimcmz olsun
Aynı günüz canıııım yaşasınnKızlar günaydın...Kontrolden çıktım. Günümüzü aldık teyzeleri. Allah nasip ederse 24 Temmuz 38+4 oluyoruz o gün.doktor 24 28 arası seçin dedi. Ben 20 babasi 22 kizimizda 24 olsun bari dedim o an içimden öyle gecti 2955 gr 49 cm olmuşuz. Heycanliyim
Unibaby yenidoğan deterjanla ıslak mendilini aldım kuzum aynen çok keyifli kendime pijama aldım daha poşetini açmadım ama bebeğe gelenleri kapıyı kapatmadan açmaya başlıyorumCanım progestan bende kullandım. İlk aylarda. O olduğunda tövbeler olsun ama altıma kaçırdım sanıyordum. Progesttandan sonra akıntı çok normal birşey.
Bende öyle 6 haftam var diye ortalıkta dolanıyorum jfkdjf ama artık bu haftasonu yapmam kendimi biliyorum da bir sonraki haftasonu ev bark ağda valizler vs hazırlanır. 37 den önce doğum yaparsam benim gözüm birşey görmez zaten o yüzden çokta sallamıyorum
30 yaşındayım canım 1 kere bile hatırlamam ödem olduğumu. Tamamen hamilelikten oldu.
hdfuhdsfjjj ama aldığın şeyleri açmak vs çok güzel bir his insanın kalbi eriyor. En güzel zamandasın bence :)
Bebek detarjanı ne aldın canım sen ben onda çok kararsız kaldım. Sonra e bebekten aldım daha gelmedi bakalım gelince mmenun kalırım inşallah.
Direkt diyet der canım. Hafif dikkatle çözülür bu iş. Benimki 96-177-166 mış. O zaman insülin vermedi mesela diyet dedi. Sonra ben bu sefer yemek yiyerek şekerime baktırdım onda da 99-184-140 çıktı onda da önce diyet dedi ama ben insülin istedim. İstemesem diyetle devam dicekti.
hhshhshs kız halaya demek istemiyorum Duck ama
Dimi ya bende buna şaşkınım hayır bide isteğe bağlı olunca üstüne beş bin nasıl ekliyonuzYa bide normal daha zor değil mi sezaryenden? Sezaryen doktorun 20-25 dk sını alıyor, normal daha uzun süreli.
Unibaby yenidoğan deterjanla ıslak mendilini aldım kuzum aynen çok keyifli kendime pijama aldım daha poşetini açmadım ama bebeğe gelenleri kapıyı kapatmadan açmaya başlıyorum
Ay yüklettiğime pişman oldum şekeri ya zaten sonuna gelmişim hamileliğin diyette hiç bana göre değil yemek yemem okey ama meyvana hayır diyemiyorume öğrendiğinde birde koca dırdırı olcak
Halasının minik fırtına bulutu yaanasıda öyle diyor ama ben kendimi çok masum sessiz görüyorum
Dimi ya bende buna şaşkınım hayır bide isteğe bağlı olunca üstüne beş bin nasıl ekliyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?